2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kayınvalide tayfasına gıcığım benim annem bizim geline baya kızı gibi davranıyor bazen aşırıya kaçıyor hatta sürekli yanında olsun istiyor ben dizginliyorum kardeşimi azarlıyoruz kızı üzme diye bulamadık böyle aile napcan şans dün akşam banada durduk yerde geldiler ben bu kıza bakamıyorum diye ağlamaya başladım. Eşim kendine bakabilecek kisiyi seçip gelmis dünyaya senden iyi kimse bakamazdı dedide duruldum. Az dinlendirip pohpohlayan olsa zerre sikayet etmeyiz bence, gereksizler için ağlama canın isterse ağlayabilirsin iyi geliyo

Bende yorulmuşum da ondan ağladım içim rahatladı , kimse bizden daha iyi bakamaz bencede ama bazen bizimde iyi hissetmeye ihtiyacımız var ! Sana bunları kucağımda kahvaltı tepsisi bir yandan beşiği sallarken yazıyorum :)))

Perdenin yarısını astım yarısı duruyor daha birşey yemedim. Memede asılı olarak gidip kaynayan çayı söndürdük bi ara içerim artik

Ben de sabah canım istedi kırk yılın başı bir lokma yapayım dedim. Elim bulaşıktı dedim ya işte oydu. Sen misin lokma yapan unu boca ettim Allahhh Allah bir sürü döküldü salona koştum oyun halısına ..meğer tam denk gelmiş süper oldu lokma eşime süpriz oldu meğer o da simitleri kapmış gelmiş o da yarına kaldı artık :) çok fena valla kucak meme bırakmıyor oğluş. Şimdi babasında ben de yemek hazırlıyorum

15 dk da fırına patates tavuk attım birde salata yaptım 16. Dkda bu durmuyo diye yardım çığlığı yükseldi

15 dk da fırına patates tavuk attım birde salata yaptım 16. Dkda bu durmuyo diye yardım çığlığı yükseldi
Rahat rahat duş almayı özledim ben de ya, arkamdan atlı kovalıyor gibi 5 dk durup çıkıyorum yemek de pratik şeyler yapıyorum. Çorba, pilav, makarna, patates yemeği, bezelye falan. En kısa sürede ne olursa o dolma yemeyi özledim :)

Maşallah kuzuma

Aynen ya şöyle oturup da rahat rahat bi sarabilsem aylardır canım çekiyor.. Bi allahın kulu da yapıp gelmiyor (((

Annelerden dert yanıyoruz ya bizde de annem kat kat giydiriyor üstünü örtüyor, ben azaltıyorum sonra da bana şöyle olur böyle olur hasta olmasın vs diyor
Aman o eski anlayışlar değişsin artık küresel ısınma var.... hala daha yazdan kalma havalar yaşıyoruz. Evde korunaklıysa kombi bile yanmıyor daha. O ortamdan ortama iklimden iklime değişiyor, hatta erkek çocukları kız çocuklarına göre sıcağı daha az istiyor
Ya bu kvlere de noluyorsa, çatladılar pabuçları dama atıldı diye. E oğulları artık gelinden gayrı bir de çocuğunu sevecek sevgiler bölünecek diye düşünüyorlar herhalde. Sıkma canını cevabını vermişsin zaten salla gitsin
. Çok hamarat gördüm seni.

Masallah yiğidim çok cesur gördüm seni, eşim eğitime gitti haftasonu dışarı çıkma hayalim dağıldı. Bi ara alıp çıkayım dedim ama yemedi
O cesaret bize dert oldu kızım bi ağladı bi ağladı. Gerçi bi yandan da iyi oldu kayınvalidem çok ağlıyor deyince inanmıyordu. Bugünde çocuk sakinleşmeyince önce aç dedi sonra gaz dedi sonra nazar var nazar diye dolandı ama uykusu olduğuna inanamadı.
Al sen emzir deseydin keşke çok bilmişler. Ben anlamıyorum yaa eskiden bebekler sadece açlıktan mı ağlıyormuş ne mükemmelmiş eğer öyleyse bende bakarım 5 çocuk birden. Sende sıkma canını canım değmez olan bebeğe ve sana olur.
Bende dün akşam benim anne olmak neyime ne haddime nasıl bi cesaretle bebek doğurdum bakamıorum sinirleniyorum sakinleştiremiyorum diye ağladım benimde eşim yetişti imdadıma
Kızım uyurken eşim gir bi duş al kendine gel diyor ben yine 5 dkda çıkıyorum oysa bebek uyuyor babası yanında rahatlasana uzun uzun. Alışkanlık oldu heralde herşeyi acele yapmak

Lüzumsuz yaa başka bir sey degil.Bosver aldirma Allah bildiği gibi yapsın onu .
Ustlerinden kilitle nas basa kalsinlar :) Ben bazen sabah esime veriyorum 1 saat bak da uyuyayım diye 10 dk sonra durmuyor getiriyor.Ee gezdirse duracak ama aglasin da annesine teslim edeyim diye oglanin istemedigi pozisyonda tutuyor :)
Yaa ben gecen hafta memlekete gittim ya annem sarma filan verdi dolaba attim .Keske burdan paylasma sansimiz oldaydi
Fena hastalandım hem de eşimle aynı zamanda. O antibiyotik içti iki günde iyileşti. Ben hem dinlenemiyorum hem ilaç alamıyorum. Burnumu kopartıp atasım var.
Gecmis olsun canim
NasilYarDiyeyim sen de mi hastasin gecmis ols7n

Kizlar esimin köyüne geldik. Tam sessizlik ve zifiri karanlik .Araba bile gecmiyor .Ohh mis cocuk uyur bir gece dedim .Çatlak komsulardan kurtulduk dedim..
Ama saatlerdir uyutamiyorum.Kv nin kahkaha sesine uyandi simdi de.Sabir sabir ...

Benimki uykuda kalamıyor rahatsız olduğu için. Mecburen kucakta, o uyanacak gibi olunca gezerek falan uyutmaya devam ediyorum. O yüzden uyudu, hadi rahat rahat oturayım, yatayım, dizi izleyeyim, duş alayım, yemek yapayım olmuyor uyuduysa sadece oturup telefonla ilgilenebiliyorum, kucağımdan bırakma cesaretini gösterirsem 5 dk sonra uyanıyor ve hoooop ağlak zırlak saatlerce uyumayan bebek geri geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…