- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.181
Kayınvalide tayfasına gıcığımBenim kızımda çok çılgın bu aralar şuraya giripte iki kelam ediyordum şu aralar onuda yapamaz oldum ;( geçen gün gene çok ağladı karnı ağrıyordu kv kişisi geldi aşağıdan neden ağlıyor bu çocuk emzirmeyecektin bakamayacaktın da niye doğurdun dedişooook oldum hiç beklemezfim cevabını verdim ama o gittikten sonra çok apladım sinirden TErbiyesiz kadın zaten yeterince zor zamanlar geçiriyoruz birde böyle şeyler modu düşürüyor ...
Kayınvalide tayfasına gıcığımbenim annem bizim geline baya kızı gibi davranıyor bazen aşırıya kaçıyor hatta sürekli yanında olsun istiyor ben dizginliyorum kardeşimi azarlıyoruz kızı üzme diye bulamadık böyle aile napcan şans dün akşam banada durduk yerde geldiler ben bu kıza bakamıyorum diye ağlamaya başladım. Eşim kendine bakabilecek kisiyi seçip gelmis dünyaya senden iyi kimse bakamazdı dedide duruldum. Az dinlendirip pohpohlayan olsa zerre sikayet etmeyiz bence, gereksizler için ağlama canın isterse ağlayabilirsin iyi geliyo
Amin. Güzel günleri bekliyorum. İnşallah bizim de sağlıklı güzel günlerimiz yakındırAllah yardımcımız olsun dermansız dert vermesin bugünlerde geçecek
Perdenin yarısını astım yarısı duruyor daha birşey yemedim. Memede asılı olarak gidip kaynayan çayı söndürdük bi ara içerim artik
15 dk da fırına patates tavuk attım birde salata yaptım 16. Dkda bu durmuyo diye yardım çığlığı yükseldiBen de sabah canım istedi kırk yılın başı bir lokma yapayım dedim. Elim bulaşıktı dedim ya işte oydu. Sen misin lokma yapan unu boca ettim Allahhh Allah bir sürü döküldü salona koştum oyun halısına ..meğer tam denk gelmişsüper oldu lokma eşime süpriz oldu meğer o da simitleri kapmış gelmiş o da yarına kaldı artık :) çok fena valla kucak meme bırakmıyor oğluş. Şimdi babasında ben de yemek hazırlıyorum
Rahat rahat duş almayı özledim ben de ya, arkamdan atlı kovalıyor gibi 5 dk durup çıkıyorum15 dk da fırına patates tavuk attım birde salata yaptım 16. Dkda bu durmuyo diye yardım çığlığı yükseldi
İyi geceler kızlar ♡
Geçen ay düğününe gittiğimiz arkadaşlarımız yeni bebek sahibi olacak inşallah. Kız İdrar testini atmıştı akşam üzeri. Akşam zorla kan testine yolladım. Bize geldiler sonucu bizde öğrendik. Sonuç 370 maşallah :) çok sevindik atladık zıpladık. Adam bağırıp çağıramadı bebek uyuyor diye :) çok hevesleniyolardı ben hamileyken. Onların sevgili olduklarından söz nişan nikah düğün hepsinde içindeydik nikah şahidiydim karnım burnumdayken :) ve Allah aratmadı 1 buçuk aylık evliyken hamiş haberi aldılar. Benimde her anımda yanımda olmuşlardı, böyle sevinçleri paylaşmak, paylaştıkça çoğaltmak çok güzel. Allah herkese tüm isteyenlere yaşatsın. Sabah kahvaltıya bekliyolar duş alıp yatacağım çok mutluyum :)
Eki Görüntüle 2201157
Buda oğlumun 3aylık resmi :) ilk 2ayı çekmediğim için çoookkk pişmanım... bugün yarın derken salladım çünkü hep. Bunuda 3ay 1haftalıkken çektim çaktırmayın :)) bu resmi çekerken geldiler neyseki halletmiştim yoksa yine kalacaktı
Aynen ya şöyle oturup da rahat rahat bi sarabilsem aylardır canım çekiyor.. Bi allahın kulu da yapıp gelmiyorRahat rahat duş almayı özledim ben de ya, arkamdan atlı kovalıyor gibi 5 dk durup çıkıyorumyemek de pratik şeyler yapıyorum. Çorba, pilav, makarna, patates yemeği, bezelye falan. En kısa sürede ne olursa o dolma yemeyi özledim :)
Aman o eski anlayışlar değişsin artık küresel ısınma var.... hala daha yazdan kalma havalar yaşıyoruz. Evde korunaklıysa kombi bile yanmıyor daha. O ortamdan ortama iklimden iklime değişiyor, hatta erkek çocukları kız çocuklarına göre sıcağı daha az istiyorAnnelerden dert yanıyoruz ya bizde de annem kat kat giydiriyor üstünü örtüyor, ben azaltıyorum sonra da bana şöyle olur böyle olur hasta olmasın vs diyor
Ya bu kvlere de noluyorsa, çatladılar pabuçları dama atıldı diye. E oğulları artık gelinden gayrı bir de çocuğunu sevecek sevgiler bölünecek diye düşünüyorlar herhalde. Sıkma canını cevabını vermişsin zaten salla gitsinBenim kızımda çok çılgın bu aralar şuraya giripte iki kelam ediyordum şu aralar onuda yapamaz oldum ;( geçen gün gene çok ağladı karnı ağrıyordu kv kişisi geldi aşağıdan neden ağlıyor bu çocuk emzirmeyecektin bakamayacaktın da niye doğurdun dedişooook oldum hiç beklemezfim cevabını verdim ama o gittikten sonra çok apladım sinirden TErbiyesiz kadın zaten yeterince zor zamanlar geçiriyoruz birde böyle şeyler modu düşürüyor ...
. Çok hamarat gördüm seni.15 dk da fırına patates tavuk attım birde salata yaptım 16. Dkda bu durmuyo diye yardım çığlığı yükseldi
O cesaret bize dert olduMasallah yiğidim çok cesur gördüm seni, eşim eğitime gitti haftasonu dışarı çıkma hayalim dağıldı. Bi ara alıp çıkayım dedim ama yemedi
Al sen emzir deseydin keşke çok bilmişler. Ben anlamıyorum yaa eskiden bebekler sadece açlıktan mı ağlıyormuş ne mükemmelmiş eğer öyleyse bende bakarım 5 çocuk birden. Sende sıkma canını canım değmez olan bebeğe ve sana olur.Benim kızımda çok çılgın bu aralar şuraya giripte iki kelam ediyordum şu aralar onuda yapamaz oldum ;( geçen gün gene çok ağladı karnı ağrıyordu kv kişisi geldi aşağıdan neden ağlıyor bu çocuk emzirmeyecektin bakamayacaktın da niye doğurdun dedişooook oldum hiç beklemezfim cevabını verdim ama o gittikten sonra çok apladım sinirden TErbiyesiz kadın zaten yeterince zor zamanlar geçiriyoruz birde böyle şeyler modu düşürüyor ...
Bende dün akşam benim anne olmak neyime ne haddime nasıl bi cesaretle bebek doğurdum bakamıorum sinirleniyorum sakinleştiremiyorum diye ağladım benimde eşim yetişti imdadımaKayınvalide tayfasına gıcığımbenim annem bizim geline baya kızı gibi davranıyor bazen aşırıya kaçıyor hatta sürekli yanında olsun istiyor ben dizginliyorum kardeşimi azarlıyoruz kızı üzme diye bulamadık böyle aile napcan şans dün akşam banada durduk yerde geldiler ben bu kıza bakamıyorum diye ağlamaya başladım. Eşim kendine bakabilecek kisiyi seçip gelmis dünyaya senden iyi kimse bakamazdı dedide duruldum. Az dinlendirip pohpohlayan olsa zerre sikayet etmeyiz bence, gereksizler için ağlama canın isterse ağlayabilirsin iyi geliyo
Kızım uyurken eşim gir bi duş al kendine gel diyor ben yine 5 dkda çıkıyorum oysa bebek uyuyor babası yanında rahatlasana uzun uzun. Alışkanlık oldu heralde herşeyi acele yapmakRahat rahat duş almayı özledim ben de ya, arkamdan atlı kovalıyor gibi 5 dk durup çıkıyorumyemek de pratik şeyler yapıyorum. Çorba, pilav, makarna, patates yemeği, bezelye falan. En kısa sürede ne olursa o dolma yemeyi özledim :)
Geçmiş olsun canım bende çok zor iyileştim ıhlamur iç bol bolFena hastalandım hem de eşimle aynı zamanda. O antibiyotik içti iki günde iyileşti. Ben hem dinlenemiyorum hem ilaç alamıyorum. Burnumu kopartıp atasım var.
Geçmis olsun canım. Bebelere bişey olmasın da biz atlatiriz inşallahFena hastalandım hem de eşimle aynı zamanda. O antibiyotik içti iki günde iyileşti. Ben hem dinlenemiyorum hem ilaç alamıyorum. Burnumu kopartıp atasım var.
Lüzumsuz yaa başka bir sey degil.Bosver aldirma Allah bildiği gibi yapsın onu .Benim kızımda çok çılgın bu aralar şuraya giripte iki kelam ediyordum şu aralar onuda yapamaz oldum ;( geçen gün gene çok ağladı karnı ağrıyordu kv kişisi geldi aşağıdan neden ağlıyor bu çocuk emzirmeyecektin bakamayacaktın da niye doğurdun dedişooook oldum hiç beklemezfim cevabını verdim ama o gittikten sonra çok apladım sinirden TErbiyesiz kadın zaten yeterince zor zamanlar geçiriyoruz birde böyle şeyler modu düşürüyor ...
Ustlerinden kilitle nas basa kalsinlar :) Ben bazen sabah esime veriyorum 1 saat bak da uyuyayım diye 10 dk sonra durmuyor getiriyor.Ee gezdirse duracak ama aglasin da annesine teslim edeyim diye oglanin istemedigi pozisyonda tutuyor :)15 dk da fırına patates tavuk attım birde salata yaptım 16. Dkda bu durmuyo diye yardım çığlığı yükseldi
Yaa ben gecen hafta memlekete gittim ya annem sarma filan verdi dolaba attim .Keske burdan paylasma sansimiz oldaydiRahat rahat duş almayı özledim ben de ya, arkamdan atlı kovalıyor gibi 5 dk durup çıkıyorumyemek de pratik şeyler yapıyorum. Çorba, pilav, makarna, patates yemeği, bezelye falan. En kısa sürede ne olursa o dolma yemeyi özledim :)
Gecmis olsun canimFena hastalandım hem de eşimle aynı zamanda. O antibiyotik içti iki günde iyileşti. Ben hem dinlenemiyorum hem ilaç alamıyorum. Burnumu kopartıp atasım var.
Benimki uykuda kalamıyor rahatsız olduğu için. Mecburen kucakta, o uyanacak gibi olunca gezerek falan uyutmaya devam ediyorum. O yüzden uyudu, hadi rahat rahat oturayım, yatayım, dizi izleyeyim, duş alayım, yemek yapayım olmuyorO cesaret bize dert oldukızım bi ağladı bi ağladı. Gerçi bi yandan da iyi oldu kayınvalidem çok ağlıyor deyince inanmıyordu. Bugünde çocuk sakinleşmeyince önce aç dedi sonra gaz dedi sonra nazar var nazar diye dolandı ama uykusu olduğuna inanamadı.
Al sen emzir deseydin keşke çok bilmişler. Ben anlamıyorum yaa eskiden bebekler sadece açlıktan mı ağlıyormuş ne mükemmelmiş eğer öyleyse bende bakarım 5 çocuk birden. Sende sıkma canını canım değmez olan bebeğe ve sana olur.
Bende dün akşam benim anne olmak neyime ne haddime nasıl bi cesaretle bebek doğurdum bakamıorum sinirleniyorum sakinleştiremiyorum diye ağladım benimde eşim yetişti imdadıma
Kızım uyurken eşim gir bi duş al kendine gel diyor ben yine 5 dkda çıkıyorum oysa bebek uyuyor babası yanında rahatlasana uzun uzun. Alışkanlık oldu heralde herşeyi acele yapmak
Yaa ben gecen hafta memlekete gittim ya annem sarma filan verdi dolaba attim .Keske burdan paylasma sansimiz oldaydi
/QUOTE]
Ya ne güzel yüreğin var senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?