- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.201
Ben daha 3 gün evvel yaptırdım canım.. Gerekli olduğunu önerdi doktorumuz. Baya da pahalıydı ama yaptırdık geleceğe yatırım sonuçta. Daha 2 doz daha yapılcak. Bşrş 8 hafta sonra. Baya ağır atlattık biz, huzursuzluk, ağrı, ateş hepsi vardı..Kızlar menenjit aşısı yaptıran yada yaptırmayi dusunen varmi kacinci aykarda yapiliyo fikri olan?
kv. 2kv. 3kv= hesap yapamıyorumKizlar bana dua edin de yarin psikolojim duzgun döneyim .Su an bu evde 3 kusak kaynana var valla .Kv ,kv nin kv si ,kv nin kv sinin kv si
Ah cnm geçmiş olsun tam şu anda aynı seyi düşünüyorum burnumu silmekten bi hal oldum eşim de öyle limon içtim oda gaz yaptı çocuktaFena hastalandım hem de eşimle aynı zamanda. O antibiyotik içti iki günde iyileşti. Ben hem dinlenemiyorum hem ilaç alamıyorum. Burnumu kopartıp atasım var.
Apartman toplantısına 2.5 sene sonrasında ilk kez katıldım geçenlerde, normalde kimseyle muhabbetim yok sadece 1 kişiyle toplantı onda diye gittim. Tabi yeni katılınca herkes herşeyi sorguluyor kızı götürmemiştim. Doğumdan açıldı konu bir teyze sezaryen doğum yapana anamı derim ben dedi. Gülüp geçtiler sen kimin kayınvalidesisin dedim bu ikisinin dedi belli dedim. Nerden anladın dedi böyle saçma bir söz anca kayınvalideden çıkar ordan anladım ben sezaryen doğum yaptım yazık yavrum anasız kalmasın gel hayrına analık yapıver dedim. Ben bilemedim kızım diyo bilme teyze yüksektende konuşma öyle gelinlerin ses etmiyor diye herkes susarmı zannediyorsun dedim. Ortamda başka sezaryenli bir hatun doğum hikayesini normalden sezaryene dönüşünü anlatarak konuyu değiştirdiKizlar bana dua edin de yarin psikolojim duzgun döneyim .Su an bu evde 3 kusak kaynana var valla .Kv ,kv nin kv si ,kv nin kv sinin kv si
Kizlar bana dua edin de yarin psikolojim duzgun döneyim .Su an bu evde 3 kusak kaynana var valla .Kv ,kv nin kv si ,kv nin kv sinin kv si
Oo muhteşem üçlü diyorsunKizlar bana dua edin de yarin psikolojim duzgun döneyim .Su an bu evde 3 kusak kaynana var valla .Kv ,kv nin kv si ,kv nin kv sinin kv si
yok değilim :) geçen bi olacak gibi oldum eyvah bebeme kim bakar dedim ve olmadım şükür. bana bişey olmuyor uzun yıllardır. inşallah oğlum da bu konuda bana benzer.NasilYarDiyeyim sen de mi hastasin gecmis ols7n
Ne güzel ben her mevsim değişiminde direk hastayım hatta hamileliğimin ilk haftalarında da hastaydım, özel bir şey mı yapıyorsun ilaç bitki vsyok değilim :) geçen bi olacak gibi oldum eyvah bebeme kim bakar dedim ve olmadım şükür. bana bişey olmuyor uzun yıllardır. inşallah oğlum da bu konuda bana benzer.
alışverişe çıktın mı? mothercare de hangi mont 129 internette yok heralde.Astronot tulum bende bakıyorum canım soğuk havalarda iyi olur . Mothercare da vardı indirimde 129lira dışı su geçirmez. E bebekte gördüm markasını hatırlamıyorum 159du dışı onunda mont gibi su geçirmez içi kürklü. Yarın bende alışverişe çıkacağım ikisinden birini alacağım artık. Yoğurt makinesine gelince küçük kavanozları oluyor iki öğünlük falan benim hoşuma gitmişti kayınvalidemde var arzumun yıllardır kullanıyor.
.geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın ..yardım eden var mı?Fena hastalandım hem de eşimle aynı zamanda. O antibiyotik içti iki günde iyileşti. Ben hem dinlenemiyorum hem ilaç alamıyorum. Burnumu kopartıp atasım var.
Oo muhteşem üçlü diyorsun
Çok meraklıysa bi tane daha yapsın
Kuzu bu arada bir ara bize de misafir gelsene bizim KV ile tanıştırayım seni.. kvtaratör bana süt anne diyor kendini anne yapacak utanmasa
Benim kayın valide de her emzirmede bitmedi mi ne çok emiyor hala mı emiyor emzik yapmış seni diyip duruyor yanımdan ayrılmıyordu gel sana da vereyim desem yeriydi öyle ki kızım emerken o konuşunca ağlıyordu
Kuzu bu arada bir ara bize de misafir gelsene bizim KV ile tanıştırayım seni.. kvtaratör bana süt anne diyor kendini anne yapacak utanmasa
Ay ne alaka ya.. Cahillik işte başka bişey değil. Ha sezaryan ha normal ikisinde de senin kanından canından yavrun geliyor dünyaya ve ona sen emek verip bakıp büyütüyorsun.. Ama ağzının payını iyi vermişsin bacım helalApartman toplantısına 2.5 sene sonrasında ilk kez katıldım geçenlerde, normalde kimseyle muhabbetim yok sadece 1 kişiyle toplantı onda diye gittim. Tabi yeni katılınca herkes herşeyi sorguluyor kızı götürmemiştim. Doğumdan açıldı konu bir teyze sezaryen doğum yapana anamı derim ben dedi. Gülüp geçtiler sen kimin kayınvalidesisin dedim bu ikisinin dedi belli dedim. Nerden anladın dedi böyle saçma bir söz anca kayınvalideden çıkar ordan anladım ben sezaryen doğum yaptım yazık yavrum anasız kalmasın gel hayrına analık yapıver dedim. Ben bilemedim kızım diyo bilme teyze yüksektende konuşma öyle gelinlerin ses etmiyor diye herkes susarmı zannediyorsun dedim. Ortamda başka sezaryenli bir hatun doğum hikayesini normalden sezaryene dönüşünü anlatarak konuyu değiştirdi
çocukluğumda aşırı hasta oldum onu biliyorum. o kadar çok iğne yerdim ki popomun üstüne oturamazdım. bir gün doktor bu çocuğun boğazı bi daha şişerse bademcikleri alcam dedi. bi daha şişmediNe güzel ben her mevsim değişiminde direk hastayım hatta hamileliğimin ilk haftalarında da hastaydım, özel bir şey mı yapıyorsun ilaç bitki vs
Benimki de tam tersi emsin emsin maşallah der hep :)) kilo alıp tosuncuk olması hoşuna gidiyorBenim kayın valide de her emzirmede bitmedi mi ne çok emiyor hala mı emiyor emzik yapmış seni diyip duruyor yanımdan ayrılmıyordu gel sana da vereyim desem yeriydi öyle ki kızım emerken o konuşunca ağlıyordu
O zaman allaha emanetsin canım :)) maşallah diyelimçocukluğumda aşırı hasta oldum onu biliyorum. o kadar çok iğne yerdim ki popomun üstüne oturamazdım. bir gün doktor bu çocuğun boğazı bi daha şişerse bademcikleri alcam dedi. bi daha şişmedilise yıllarında da bir kere grip aşısı oldum. ondan sonra hiç ateşimin çıktığını hatırlamam. ne alakaysa
ilaç bitki vs sevmem yemem ben nerdeyse çay bile içmem. yararlı bişey gitmez boğazımdan aşağı
sağol canım inşallah kimse hasta olmaz bu zor zamanlarda. hele siz emziriyorsunuz. gerçi belki hasta olsanız sütünüzden antikor geçer bebeğe bağışık olur. anne sütünün kesin böyle bir özelliği de vardırO zaman allaha emanetsin canım :)) maşallah diyelim
Onun derdi bir an önce kucağına almakBenimki de tam tersi emsin emsin maşallah der hep :)) kilo alıp tosuncuk olması hoşuna gidiyor
Evet, ben grip olduğum zaman oğlumun 1 gün sürmedi gribi. Bir iki kez öksürdü, azıcık burnu aktı ve geçti. Ama bir kez kendisi grip oldu, o zaman 4 5 gün sürdü iyileşmesisağol canım inşallah kimse hasta olmaz bu zor zamanlarda. hele siz emziriyorsunuz. gerçi belki hasta olsanız sütünüzden antikor geçer bebeğe bağışık olur. anne sütünün kesin böyle bir özelliği de vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?