- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.221
Sezeryan çok basit sanki. Zorunlu sezeryan oldum da, o kadar kötü ki. Sırf yavrun için ömür boyu kesilmiş olarak dolaşıyorsun. Nasıl basit görüyorlar anlamıyorum. Ben doğum sancısı da çektim, zor evet ama sezeryan da zor. O an bir şey hissetmesen de sonradan çektiğim acılar bana yetti. Keşke normal olabilseydi, sancı çekmişken kesilmemiş olurdum.Apartman toplantısına 2.5 sene sonrasında ilk kez katıldım geçenlerde, normalde kimseyle muhabbetim yok sadece 1 kişiyle toplantı onda diye gittim. Tabi yeni katılınca herkes herşeyi sorguluyor kızı götürmemiştim. Doğumdan açıldı konu bir teyze sezaryen doğum yapana anamı derim ben dedi. Gülüp geçtiler sen kimin kayınvalidesisin dedim bu ikisinin dedi belli dedim. Nerden anladın dedi böyle saçma bir söz anca kayınvalideden çıkar ordan anladım ben sezaryen doğum yaptım yazık yavrum anasız kalmasın gel hayrına analık yapıver dedim. Ben bilemedim kızım diyo bilme teyze yüksektende konuşma öyle gelinlerin ses etmiyor diye herkes susarmı zannediyorsun dedim. Ortamda başka sezaryenli bir hatun doğum hikayesini normalden sezaryene dönüşünü anlatarak konuyu değiştirdi
Olabilir canım. Ben okumuştum hasta bile olsanız bol bol emzirin diyor. Bebeğe süt yoluyla hastalık bulaşmaz da fiziksel olarak bulaşan hastalığı tedavi eder süt tahminimsağol canım inşallah kimse hasta olmaz bu zor zamanlarda. hele siz emziriyorsunuz. gerçi belki hasta olsanız sütünüzden antikor geçer bebeğe bağışık olur. anne sütünün kesin böyle bir özelliği de vardır
Aynen canım anladım da bencil olmanın ona ne faydası varsaOnun derdi bir an önce kucağına almak
Evet canım gerçekten kötü olmuş senin için. Benim de sancılarımdan sonra doğum odasına tamam artık doğcak diye aldıktan sonra tam 3 saat daha uğraştık. Ne çektim bi ben bi Allah bilir, bu kadar geç kalınca şüphelenip kafasından sıvı aldılar. Biz de korktuk sezeryana alın beni o zaman diye yalvardım bebeğime bişey olur korkusuyla . Almadılar hayır doğcak o dediler. Ve doğdu şükürler olsun. İyi ki de zorlamışlar diyorum yoksa ben de senin gibi onca acıdan sonra bir de kesilcektm..Sezeryan çok basit sanki. Zorunlu sezeryan oldum da, o kadar kötü ki. Sırf yavrun için ömür boyu kesilmiş olarak dolaşıyorsun. Nasıl basit görüyorlar anlamıyorum. Ben doğum sancısı da çektim, zor evet ama sezeryan da zor. O an bir şey hissetmesen de sonradan çektiğim acılar bana yetti. Keşke normal olabilseydi, sancı çekmişken kesilmemiş olurdum.
Al işte bir cahil daha yani şu düşüncedeki insanlara ifrit oluyorum. Ağzının üzerine dank diye geçiresim geliyor.Apartman toplantısına 2.5 sene sonrasında ilk kez katıldım geçenlerde, normalde kimseyle muhabbetim yok sadece 1 kişiyle toplantı onda diye gittim. Tabi yeni katılınca herkes herşeyi sorguluyor kızı götürmemiştim. Doğumdan açıldı konu bir teyze sezaryen doğum yapana anamı derim ben dedi. Gülüp geçtiler sen kimin kayınvalidesisin dedim bu ikisinin dedi belli dedim. Nerden anladın dedi böyle saçma bir söz anca kayınvalideden çıkar ordan anladım ben sezaryen doğum yaptım yazık yavrum anasız kalmasın gel hayrına analık yapıver dedim. Ben bilemedim kızım diyo bilme teyze yüksektende konuşma öyle gelinlerin ses etmiyor diye herkes susarmı zannediyorsun dedim. Ortamda başka sezaryenli bir hatun doğum hikayesini normalden sezaryene dönüşünü anlatarak konuyu değiştirdi
Anlamdım gittiAynen canım anladım da bencil olmanın ona ne faydası varsa
Çıktık canım bu küçüklerin kıyafetler cep yakıyoralışverişe çıktın mı? mothercare de hangi mont 129 internette yok heralde.
bu şehirde hm de yok. biz yine lcw ya kaldık sanırım.
Benim kayın valide de her emzirmede bitmedi mi ne çok emiyor hala mı emiyor emzik yapmış seni diyip duruyor yanımdan ayrılmıyordu gel sana da vereyim desem yeriydi öyle ki kızım emerken o konuşunca ağlıyordu
o kimse gece uyandırmak lazım bi daha uyusun sonra ne var dersin...Ya şu kafayı anlamıyorum. Çocuğu zar zor uyutuyorum. Ses yapıyorlar. Uyarınca da, uyanırsa tekrar uyutursunuz banane oluyor. İnsaf ya insaf. Çok mu kolay bu bebeyi uyutmak. Rahatsız olduğunu, doğru düzgün uyuyamadığını bilen bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir ya
Kuzu bu arada bir ara bize de misafir gelsene bizim KV ile tanıştırayım seni.. kvtaratör bana süt anne diyor kendini anne yapacak utanmasa
Apartman toplantısına 2.5 sene sonrasında ilk kez katıldım geçenlerde, normalde kimseyle muhabbetim yok sadece 1 kişiyle toplantı onda diye gittim. Tabi yeni katılınca herkes herşeyi sorguluyor kızı götürmemiştim. Doğumdan açıldı konu bir teyze sezaryen doğum yapana anamı derim ben dedi. Gülüp geçtiler sen kimin kayınvalidesisin dedim bu ikisinin dedi belli dedim. Nerden anladın dedi böyle saçma bir söz anca kayınvalideden çıkar ordan anladım ben sezaryen doğum yaptım yazık yavrum anasız kalmasın gel hayrına analık yapıver dedim. Ben bilemedim kızım diyo bilme teyze yüksektende konuşma öyle gelinlerin ses etmiyor diye herkes susarmı zannediyorsun dedim. Ortamda başka sezaryenli bir hatun doğum hikayesini normalden sezaryene dönüşünü anlatarak konuyu değiştirdi
Bana da kendi annem süt annesin sen diyo ( bütün gün annem bakıyo) psikolojik baskı uyguluyo siz bunu bakamazsınız ver götüriyim diyo ama ciddi ciddi istiyo versem alıp götürür yani
Ben de mama veriyorum ona da bir ton şey söyledi :) özellikle mamaya ilk başladığımda çok üzülüyordum söylediklerineValla bıkacaklar bizden artık KV si melek olanlar ama. Benim KV de ben emzirirken o memede süt yok gibi diyordu... kadın gözünle ultrasonik görüyor bunu da gördüm yani.
Bir defasında da bir sütüm vardı bir sütüm vardı öyle böyle değil diye kendi emzirme anısını anlatacaktı ki konuyu değiştirdim hiç oralı olmadım. Gerçekten benimki bir ilginç. Ben Mama da veriyorum ya ondan böyle anıları canlanıyor...
o kimse gece uyandırmak lazım bi daha uyusun sonra ne var dersin...
Emzirmeyecektim neden doğurdun denir mi yaa, onlara da aynıları mı yapılmış da bizden çıkarıyorlar yoksa en iyisi sensin diye pohpof mu bekliyorlar, AnlamdımYaa benim annemde aynısını yapıyordu emzirirken , şimdi emmiyor kızım sen artık işe gitsene biz dururuz kızımla diyor ,kv desen geçen gün emzirmeyecektinde niye doğurdun bakamayacağını bilsem ben bakardım dedi , noluyo bu yaşlılara ya bir evlat sahibi olduk tüm dengeler değişti ...
of babymall de yok burdaÇıktık canım bu küçüklerin kıyafetler cep yakıyorastronot tulum babymallden aldım chicco nun indirim vardı 150liraya aldım birde 60lira hediye çeki verdi 90a geldi bize. İçi kürklü dışı da su geçirmez. İtalyan tulum yazarsan sitesinden bakabilirsin. Hm de benzeri var 129 liraydı.dolgulu tulum diye aratınca çıkıyor .LCw çok kalabalık olduğundan bakamadım. Mothercare indirimini trendyolda görmüştüm mağazalarda farklılık gösteriyor .
ben de 17 saat sanci cektim,ilk yarisi kenei sancim ikinci yarisi suni sanciydi. Ölüyorum sandim artik.Sezeryan çok basit sanki. Zorunlu sezeryan oldum da, o kadar kötü ki. Sırf yavrun için ömür boyu kesilmiş olarak dolaşıyorsun. Nasıl basit görüyorlar anlamıyorum. Ben doğum sancısı da çektim, zor evet ama sezeryan da zor. O an bir şey hissetmesen de sonradan çektiğim acılar bana yetti. Keşke normal olabilseydi, sancı çekmişken kesilmemiş olurdum.
Valla bıkacaklar bizden artık KV si melek olanlar ama. Benim KV de ben emzirirken o memede süt yok gibi diyordu... kadın gözünle ultrasonik görüyor bunu da gördüm yani.
Bir defasında da bir sütüm vardı bir sütüm vardı öyle böyle değil diye kendi emzirme anısını anlatacaktı ki konuyu değiştirdim hiç oralı olmadım. Gerçekten benimki bir ilginç. Ben Mama da veriyorum ya ondan böyle anıları canlanıyor...
Bana da kendi annem süt annesin sen diyo ( bütün gün annem bakıyo) psikolojik baskı uyguluyo siz bunu bakamazsınız ver götüriyim diyo ama ciddi ciddi istiyo versem alıp götürür yani
Yaa benim annemde aynısını yapıyordu emzirirken , şimdi emmiyor kızım sen artık işe gitsene biz dururuz kızımla diyor ,kv desen geçen gün emzirmeyecektinde niye doğurdun bakamayacağını bilsem ben bakardım dedi , noluyo bu yaşlılara ya bir evlat sahibi olduk tüm dengeler değişti ...
9 ay taşı ağrısı sancısı bi yana rahmine gidene kadar kaç kat kessinler seni dopum sonrası o halde kendine gelene kadar akla karayı seç içten dikişler seni yattığın yerden desteksiz kalkamaz hale getirsin ve ömrün boyunca sırt ve bel ağrısına mahkum ol ... bebeğin eğilip altını değiştirene kadar sırtın çatlasın belin kopsun . Uykusuz gazlı geceleri saymıyorum. Tek başımıza bu taşın altında elimiz değil vucudumuz ezilirken sırf sezaryen olduk diye anne değiliz öyle mi ? Eskiden halı kilim yıkarken son aşamada tokaçlardık bilenleriniz vardır. Yeminle gerinip gerinip tokaçlamak istiyorum o kadını. Esirgeme kurumundan "evlat" edinenler anne değil o zaman doğurmadı sonuçta . Doğurup çöpe atansa ANA GİBİ ANA . Çünkü doğurdu. vayy beee valla gece gece sinir katsayım tavan yaptı ...ben de 17 saat sanci cektim,ilk yarisi kenei sancim ikinci yarisi suni sanciydi. Ölüyorum sandim artik.
Suninin serumunu.cektiler
Epiduralden uyusturucu igne yaptilar
Agri kesici serum taktilar
Ve ameliyata girene kadar bu kadar isleme ragmen sanci gecmedi. 1,5 saat.de bosuna cektim...
Sonunda kesildik bicildik
Hak ediyorlar. Ya çocuk uyuyamıyor zaten mızır mızır. Bir de uyuyunca tekrar uyutursunuz banane diyip ses yapılınca kafayı yiyorum.Valla bıkacaklar bizden artık KV si melek olanlar ama. Benim KV de ben emzirirken o memede süt yok gibi diyordu... kadın gözünle ultrasonik görüyor bunu da gördüm yani.
Ah ah çok zor. Anneliği sadece normal doğum ile bağdaştıran zihniyet(!), normal olmayınca doğurmamış oluyoruz ya onlara göre kafayı yediriyorlar. Ağzı olan konuşuyor işte. Çektiğimizi bir biz biliyoruz bir Allah. Zaten ağzınla kuş tutsan, e bu küçükmüş daha büyüğünü niye tutmadın der bu millet.ben de 17 saat sanci cektim,ilk yarisi kenei sancim ikinci yarisi suni sanciydi. Ölüyorum sandim artik.
Suninin serumunu.cektiler
Epiduralden uyusturucu igne yaptilar
Agri kesici serum taktilar
Ve ameliyata girene kadar bu kadar isleme ragmen sanci gecmedi. 1,5 saat.de bosuna cektim...
Sonunda kesildik bicildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?