- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.241
İyi ki fark edip de çıkarmışsın canım. Brnce de boşvrrsene kendi bildiğini oku ya.. Brn hiç bişeye karıştırtmıyorum kimseyi valla. Bişey söylediler mi hayır bötle diye düzeltip tatlı dille kestirip atıyorum. Alınmasın tartışma çıkmasın diye susarsan daha beter tepene çıkarlar canımKızıma uyku tulumu giydirip uyutmuştum kayınvalidem üşür dedi dedi peluş battaniyenin yarısını altına yarısını üstüne örttü. Üşümez yapma dedim dinlemedi. Ilk günden tartışmak uğraşmak istemedim gece bi uyandım kızım sırılsıklam terlemiş su gibi olmuş saçları banyo yapmış gibi ıslak hemen üstünü değiştirdim. Şimdi uyku tulumu da giyemez oda ıslak o kadar çok terlemiş. Gece gece sinir oldum çocuk terden hasta olacak haberi yok. Bendekide aptallık tartış ilk günden nolur sanki kendime daha çok sinir oldum. Inşallah hasta olmaz.
Sagol canim :))kv. 2kv. 3kv= hesap yapamıyorumseninkinin bi üst levelleriyse Allah kolaylık versin diyorum bacım
Sanirim nine 100 ,gelini 70 onun gelini 50
Sormaa :))Nine bile kaynanalik yapcam diye ugrasiyor .Uflesen dusecek .Oo muhteşem üçlü diyorsun
Evet
Önce ordaki kişileri süzüyor hatta ağlamışlığı bile var, huysuz şekilde geçiriyorBaska bir yere gidince bebekleriniz yabanciliyor mu ?
Benimki gece cok huysuzlandi bana yapıştı .Uyudugu zamanlarda hep kucagimda tuttum.Parca parca 3 saat filan uyudu .
Yabanciliyor tabii. Huyu değişiyor çocuğun. Tanımadığı birinin kucağına gidince hickirarak ağlamaya başlıyor yüreğim burkuluyor resmenBaska bir yere gidince bebekleriniz yabanciliyor mu ?
Benimki gece cok huysuzlandi bana yapıştı .Uyudugu zamanlarda hep kucagimda tuttum.Parca parca 3 saat filan uyudu .
Allahtan farkettim canım yoksa öyle kalıcaktı yavrum.İyi ki fark edip de çıkarmışsın canım. Brnce de boşvrrsene kendi bildiğini oku ya.. Brn hiç bişeye karıştırtmıyorum kimseyi valla. Bişey söylediler mi hayır bötle diye düzeltip tatlı dille kestirip atıyorum. Alınmasın tartışma çıkmasın diye susarsan daha beter tepene çıkarlar canım
Bizim kız önce huysuzluk yapıyor ama hemen alışıyor ilgiyi çok seviyor :)Baska bir yere gidince bebekleriniz yabanciliyor mu ?
Bize misafir geldi geçen hafta. Kızım kadının kucağunda gayet rahat durdu. Hatta o kadar rahattı ki kadının kollarını yalamaya başladı Sinir oldum kızım yapma diyorum kafasını çeviriyorum sonra gene yapıo.. Haliyle anlamıo. Kadının umrunda değil. Kazağını ağzına sokuyor tüylü tüylü. Sokmasana annecim diye bağırıyorum kadın tınlamıyo. Neyse ki kalktılar yoksa alcaktım çocuğu zaten.. Ama yabamcılık çeknemişti fakat kalakbalık yeelete gittiğimizde çok yabancılıyor dışarıdaki alanlarfa genelde evde değil. Kalabalık dükkanlar falan garip geliyor herhaldeBaska bir yere gidince bebekleriniz yabanciliyor mu ?
Önce ordaki kişileri süzüyor hatta ağlamışlığı bile var, huysuz şekilde geçiriyor
Yabanciliyor tabii. Huyu değişiyor çocuğun. Tanımadığı birinin kucağına gidince hickirarak ağlamaya başlıyor yüreğim burkuluyor resmen
Allahtan farkettim canım yoksa öyle kalıcaktı yavrum.
Sabah söyledim karışma hasta yapıcaksın çocuğu diye aaa çok mu sarmışım diyo. Neyse bundan sonra daha temkinli davranıcam.
Bizim kız önce huysuzluk yapıyor ama hemen alışıyor ilgiyi çok seviyor :)
Bize misafir geldi geçen hafta. Kızım kadının kucağunda gayet rahat durdu. Hatta o kadar rahattı ki kadının kollarını yalamaya başladı Sinir oldum kızım yapma diyorum kafasını çeviriyorum sonra gene yapıo.. Haliyle anlamıo. Kadının umrunda değil. Kazağını ağzına sokuyor tüylü tüylü. Sokmasana annecim diye bağırıyorum kadın tınlamıyo. Neyse ki kalktılar yoksa alcaktım çocuğu zaten.. Ama yabamcılık çeknemişti fakat kalakbalık yeelete gittiğimizde çok yabancılıyor dışarıdaki alanlarfa genelde evde değil. Kalabalık dükkanlar falan garip geliyor herhalde
Senin bu dik durusuna hayranim.Yabancı birinin kucağına vermedim simdiye kadar bilemedim o yüzden
Herkes neden herşeyi bu kadar çok bilip burnunu sokuyor anlamıyorum. Sizin uyarmanıza fırsat kalmadan kendisinin sorması gerekirken, uyardığınız halde bir de cevap veriyor.. Yok insanlara zaten laf amlatmak imkansız.. Allah bize sabır çocuklarımıza sağlık afiyet versinYa benimki başkasının kucagina verince süzüyor. Ben anlıyorum tedirgin oluyor .Ama aglayamiyor .Ağlasa durmuyor iste deyip alcam.Emzirmek icin alip baska odaya gectigim zaman dudaklarını buzup 15 dk agliyor. Icini cekmekten ememiyor .Gecen hafta annemlere de aynisini yapti. Ben de istiyorum ki ortama alissin ama bende babasunda dursun .mertugce35 senin dedigin gibi seyler yasaniyor.Dun biri rastgele kucağına oturttu.Esime isaret ettim.Oyle tutmuyoruz daha 3 aylik dedi .Alissin yavas yavas dedi .Ona sorduk sanki !Cocugu hoplatmayin diyoruz ama hosuna gidiyor diyorlar .Ee tamam da her seyin bir sınırı var .Cocugun kafasi saga sola savruluyor aklim gitti .
Aah ah canım ya.. Bütün kocalar ayrı bir model.. O kadar çok kızıp sövüyorum ki anlatamam. Bazen melek gibi oluyor birkaç bişeyin ucundan tutuyor, bazen de düşüncesiz akılsız bencil bir canavar oluyor. Yani ben de napçağımı şaşırıyprum kızıyorum tamam özür dilerim deyip iki yardım ediyo sonra gene aynı düşğncesizlik. Kısır döngüdeyiz. Biz evet herşeye yetişiriz süpermen de neymiş bizim yanımızdaBazen bu çocuğu tek başıma yapmışım da tek başıma büyütmek zorundaymisim gibi hissettiriliyorum.
Evi b.k götürüyor yerleş yapış yapış toz içinde, mutfak tezgahları yağ kir pas, tuvaletler yikanmamis, dolapta yemek namina yumurta var sadece. Çocuk hasta olcak bu pslikte artık. Beyimiz çıkıp tek başına yürümek istiyor. Biz de gelelim çocuğa mont alayım dışarısı 4 derece hırka ve battaniyeyle olmaz artık diyorum onu da kabul etmiyor tek çıkacak. Ben gece de uyuyamadım 5 te kakaya uyandık. Süpermen mi saniliyorum acaba
Aynı hissiyatı paylaşıyoruz koca kişisi eğitimde ben 4 te uyandım saçlarıma kadar kustu. Ocakta yaptığım çay soğudu evin ne halde olduğuna değinmiyorum bile, görümce aradı kızı çok özledim gelebilirmiyiz diye en son 40 mevludunde görmüşlerdi. İyi gel dedim 20 dkda evi süpürdüm tuvaleti yıkadım bulaşıkları hallettim. O arada gıcık kızım yatak odasnda lambayla aaku diye oynuyordu. Dur bi bardak cay iceyim madem diye mutfağa yöneldim çığlığı bastı. Tam babasının sülalesi kıymet bilmez veletBazen bu çocuğu tek başıma yapmışım da tek başıma büyütmek zorundaymisim gibi hissettiriliyorum.
Evi b.k götürüyor yerleş yapış yapış toz içinde, mutfak tezgahları yağ kir pas, tuvaletler yikanmamis, dolapta yemek namina yumurta var sadece. Çocuk hasta olcak bu pslikte artık. Beyimiz çıkıp tek başına yürümek istiyor. Biz de gelelim çocuğa mont alayım dışarısı 4 derece hırka ve battaniyeyle olmaz artık diyorum onu da kabul etmiyor tek çıkacak. Ben gece de uyuyamadım 5 te kakaya uyandık. Süpermen mi saniliyorum acaba
Çok ozlediyse gelince baksin da azicia uyu dicem de nerdeeeeeeee.... Düşünce olsa herzaman gelip bir işin ucundan tutarlar sanki oyuncak bebek oynayıp yalandan giderler offf offf boşver gitsin bize bizden başka fayda yokAynı hissiyatı paylaşıyoruz koca kişisi eğitimde ben 4 te uyandım saçlarıma kadar kustu. Ocakta yaptığım çay soğudu evin ne halde olduğuna değinmiyorum bile, görümce aradı kızı çok özledim gelebilirmiyiz diye en son 40 mevludunde görmüşlerdi. İyi gel dedim 20 dkda evi süpürdüm tuvaleti yıkadım bulaşıkları hallettim. O arada gıcık kızım yatak odasnda lambayla aaku diye oynuyordu. Dur bi bardak cay iceyim madem diye mutfağa yöneldim çığlığı bastı. Tam babasının sülalesi kıymet bilmez velet
Aman yok iş falan istemez gelsin 5 dk görsün gitsin zaten öyle çay corba isine girmem içerse su varÇok ozlediyse gelince baksin da azicia uyu dicem de nerdeeeeeeee.... Düşünce olsa herzaman gelip bir işin ucundan tutarlar sanki oyuncak bebek oynayıp yalandan giderler offf offf boşver gitsin bize bizden başka fayda yok
Bizimki sünnet oldu iki gündür gelen giden var kv üst katimda dün annem ve teyzem vardı annem mutfakta yemek yapıyor k.v diyo ki sen gel otur kızın yapar,annem bana kiyamadigindan işimi görüyor k.v nin zoruna gidiyo Hasbin Allahhh
Sizin odaniz ayri degil mi canim. Bu kv.lere he he diyip, odadan ciktiklarinda kendi bildigini yapacaksinKızıma uyku tulumu giydirip uyutmuştum kayınvalidem üşür dedi dedi peluş battaniyenin yarısını altına yarısını üstüne örttü. Üşümez yapma dedim dinlemedi. Ilk günden tartışmak uğraşmak istemedim gece bi uyandım kızım sırılsıklam terlemiş su gibi olmuş saçları banyo yapmış gibi ıslak hemen üstünü değiştirdim. Şimdi uyku tulumu da giyemez oda ıslak o kadar çok terlemiş. Gece gece sinir oldum çocuk terden hasta olacak haberi yok. Bendekide aptallık tartış ilk günden nolur sanki kendime daha çok sinir oldum. Inşallah hasta olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?