2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah guc kuvvet versin canim... Erkekler boyle işte yaa. Canlari cok tatli, mucadele etmek sabretmek zor geliyor maalesef

Simdi yardim etmeyeceklerse ne zaman edecekler merak ediyorum

aynen kizlar. Allah bize guc kuvvet saglik afiyet versin, kimseye muhtac etmesin de bebislerimizi buyutelim insallah.

Herkesin en sevdigi sey bos konusmak.

Yuh diyorum. Sana mı düştü deseydin keşke. Sanki yaptın da başına attın.

Emzik dışında her yeri emiyor benimki de :))
Ona birak ve tek cik diyecem de çoktan gitti sanirim.Acimayacaksin bunlara .
Bizde casual quantum var.Ben cok seviyorum arabamizi.
Yok artik sen otur ben yapayim demistir diye dusundum.Ne catlaklar yahu .

Aksam benimkinin b.annesi yatak acti bize .oglani emzirip uyutcam (guya) .Bas bas bagiriyo emmek icin .Esim zor zaptediyor.Ben de tamam hemen alcam seni annem ustumu degistireyim diyorum .B.anne kuruldu koltuga kalkmiyor.En son esim b.anne giyincek hadi çıkalım dedi .Agir agir cikti .Esim geri girip cocugu tuttu
Ev sobali .Sabah ses gelmeyince zehirlendik sanmislar.Kapiya dayandılar. Kilitli olmasa girecekler. Hayir daha 1 saat once oglum bas bas bağırıyordu. Ben de sakinleştirmek icin yuksek sesten pispisliyordum .
Seslene seslene uyandırdılar. Ben de çıktım noldu kahvalti mi yapcaz dedim .Zehirlendiniz sandik diyor .Ee az once o kadar gurultu yaptık dedim .Duymamislarmismis

Anlamıyorlar canım valla ben de bıktım bu tiplerden ama benimki alıştı artık ben de ağlasın da alayım diye bekliyorum ama yok

Dün gece kabus gibiydi. Sancısı vardı sanırım. Uykudan uyandı, ne geri uyuyabiliyor ne susup duruyor. O kadar ağladı ki nefesi kesildi. Etrafı incelesin susar diye kucakta mutfak, salon gezdim, biraz işe yaradı ama oturunca yine aynı. Gaz da çıkaramıyor. Oyun halısında durdu biraz söylene söylene. Sonra oyun halısında yüzüstü koydum, gazını çıkarmaya yardım eder belki durursa diye. İlk defa ağlamadan kafasını kaldırıp etrafa baktı, arada çırpındı tabi gazdan ve uyumak istediği için. Sonra biraz gaz çıkardı, zar zor uyuttum. Koydum yatağına anında gözünü açtı. Tamam dedim koymuyorum da uyumuyorum da. 3 saat öyle geçti. Yanıma yatırıp emzirir pozisyonda durayım uyanmasın diyorum ama yok yatırınca gazı geliyor çırpınıyor. Uyumak istiyorum artık. 5 dk uyuyup 20 dk sakinleşsin diye uğraşıp yine 5 dk uyuyorum. Öyle öyle en sonunda uykudan bitsem bile uykum kaçıyor. Çok zor ya. İnsanlar uyku rutini, aynı saatte yatırmalar falan yapıyor ya bizimki mümkün değil. Ne zaman uyursa artık. Uyusa da 5 dk geçmeden uyanıp çığlığı bakamayacak diye garantisi de yok.

Kızlar dün benim görümcenin kızının diş buğdayı vardı. Bütün sülaleyi çağırmışlar kv evindeydik. Kv ver ben tutayım dedi (iş yapayım diye) tabakları hazırladık dağıttık ben oturdum oh yedim bir güzel çay işine falan hiç girmedim. Ama aklım çıktı çaydan birşey olacak çocuğa diye. Allah’a şükür kazasız belasız geçti. Çook aşırı kalabalıktı. Benimki de kucaktan kucağa dolaştı. Gözler fıldır fıldırdı. Maması için yatak odasına geçtim. Çocuklar vardı onları çıkardım dışarı. İnanamazsınız çocuklar kapıyı deli gibi yumrukladı itiyorlar falan hiçbirinin annesi de müdahale etmedi ben şok çocuk uyuyacaktı uyuyamadı sesten. Sonra eds yü temizlemek için elimde şırıngayı gördüler bir koltuktular rahat rahat odada takıldım uyudu memede bir saat çıkmadım odadan tabi o gürültüde uyuyamadı hep piş piş hop hop modundaydım. Sonra çat çat içeri girip durdu büyükler çocuğu uyutuyorum görüyorlar gürül gürül konuşuyorlar. Ben fıs fıs cevap veriyorum onlar hala sesli sesli devam ediyor. Ay uyudu mu ay uyumayacak bu falan filan iyice sinir fırladı bende. Hele görümcem her hafta görüşüyoruz biliyorsun yani. Geldi hediyeleri açıyor odada fışır fışır. Bir de sesli sesli konuluyor neyse ki alıştı sanırım akşama kadar sese ve uykusuz olunca kucağımda uyudu. Akşam da eşime dedim beni anneme bırak orada kalcağım. Annemler fısır fısır konuşuyor uyuyunca. Allahtan böyle şeylere dikkat ediyorlar. Ama yine de bütün gece mızır mızırdı. Güzel bir kahvaltı yapabildim sonrasında sırtına çıkan bir kaka neyse ki annemle hallettik. Bendeki durumda böyle.

Dün 3saatlik uykuyla duruyodum bugun sabah 8de eşime dedm biraz bak uyym çok uykusuzum diye öyle ki gözüm kapalı değiştim çocuğun altını. Biraz bakmış sonra Bebiş uyumuş zaten 11de ağlamasına uyandım. Yatmak istemiyo hani gündüz kucakta durmak yada ilgilenilmek istiyo 24saat uyuyacak hali yokya. Biraz oyala kahvaltıyı hazrlayım dedm mutfağa geldim. İçerden sürekli bebeğin ağlama sesi geliyo. Biliyorum kucağına almadı bebek beşiğinde ağlıyo kalkmak istiyo. Bende o sırada arkadas aradı mutfakta tlfnda konusuyodum alo demeye kalmadı eşim içerden bağırıyo ben burda bebek bakıyorum sen tlfnda konusuyosun diye. Kahvaltıyı hazırlycam dedin napıyosn diyo(!) Gittim aldım çocuğu kanguruyu taktım kahvaltıyı öyle hazrladım. Kahvaltıdan sonra gözüme bakmış özür diliyo. Senin bebek bakma anlayışın o beşiğinde yatsın bende yatakta yatym sessiz sakin duralım bu mu bebek bakmak kendini bebek bakıyo mu sanıyosun dedim. E ben her işimi bebek kucağımdayken yapıyosam sana ihtiyacım yok dedim. Sen gece sabaha kadar fosur fosur uyurken ben bebek bakıyodum şurda 2 saat bak dedim çocuk mızıldanınca çekemedin ben kucağımdayken çığlık çığlığa ağladığı günler geceler evde yoktun hep tek başımaydım çocuk mızıldanınca beni çağırıp vermesini biliyosun çekemiyosun ne hallerler uyuttuğum günler yanında tlfnda konusmaların işe giderken sesli hazırlanman nolacak sen gdince be 5saat çocuk uyutmaya çalışıyorum aç uykusuz bi şekilde dedim. Gelmiş sarılıyo. İttim . dokunma bana dedm. Memlekete gideyim çekemiyosan dedm. Vallahi çok uzak olmasa ve oralar soğuk olmasa giderdim. Gözüm kesmiyo hiç bebeği riske atamam..

Kızlar 2 gecedir kizim sürekli agliyor memeyi veriyorum uyuyor. Ağzından çekince basıyor çığlığı, sabaha kadar meme ağızda 2 buklum uyumaya çalıştım. Sabah sırtım ağrımış bi şekilde kalktım.

Atak haftasındaysa ondan olabilir. Diş çıkarırken ve atak haftasında meme düşkünü oluyorlar.

Yabanciliyor tabii. Huyu değişiyor çocuğun. Tanımadığı birinin kucağına gidince hickirarak ağlamaya başlıyor yüreğim burkuluyor resmen
Geçenlerde iş yerine gitmiştik eşimin, orda çalışan kişi kucağına almaya çalışmış ama ona gitmemiş. İstemediğine gitmiyor :)

Bebek bakmayı özlediler şimdi görünce anıları depreşti. E bide torun evlattan daha tatlı ondan. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…