- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.261
Ay allah iyiliğini versin sesli güldüm şuanAman yok iş falan istemez gelsin 5 dk görsün gitsin zaten öyle çay corba isine girmem içerse su varkızıda uyutmayacagim çığırından çıksın sevemesinler
evet canim, baska evde hic gulmuyor agulamiyor, tedirgin davraniyorBaska bir yere gidince bebekleriniz yabanciliyor mu ?
Benimki gece cok huysuzlandi bana yapıştı .Uyudugu zamanlarda hep kucagimda tuttum.Parca parca 3 saat filan uyudu .
Allah guc kuvvet versin canim... Erkekler boyle işte yaa. Canlari cok tatli, mucadele etmek sabretmek zor geliyor maalesefBazen bu çocuğu tek başıma yapmışım da tek başıma büyütmek zorundaymisim gibi hissettiriliyorum.
Evi b.k götürüyor yerleş yapış yapış toz içinde, mutfak tezgahları yağ kir pas, tuvaletler yikanmamis, dolapta yemek namina yumurta var sadece. Çocuk hasta olcak bu pslikte artık. Beyimiz çıkıp tek başına yürümek istiyor. Biz de gelelim çocuğa mont alayım dışarısı 4 derece hırka ve battaniyeyle olmaz artık diyorum onu da kabul etmiyor tek çıkacak. Ben gece de uyuyamadım 5 te kakaya uyandık. Süpermen mi saniliyorum acaba
Simdi yardim etmeyeceklerse ne zaman edecekler merak ediyorumÇok ozlediyse gelince baksin da azicia uyu dicem de nerdeeeeeeee.... Düşünce olsa herzaman gelip bir işin ucundan tutarlar sanki oyuncak bebek oynayıp yalandan giderler offf offf boşver gitsin bize bizden başka fayda yok
Bizimki sünnet oldu iki gündür gelen giden var kv üst katimda dün annem ve teyzem vardı annem mutfakta yemek yapıyor k.v diyo ki sen gel otur kızın yapar,annem bana kiyamadigindan işimi görüyor k.v nin zoruna gidiyo Hasbin Allahhh
9 ay taşı ağrısı sancısı bi yana rahmine gidene kadar kaç kat kessinler seni dopum sonrası o halde kendine gelene kadar akla karayı seç içten dikişler seni yattığın yerden desteksiz kalkamaz hale getirsin ve ömrün boyunca sırt ve bel ağrısına mahkum ol ... bebeğin eğilip altını değiştirene kadar sırtın çatlasın belin kopsun . Uykusuz gazlı geceleri saymıyorum. Tek başımıza bu taşın altında elimiz değil vucudumuz ezilirken sırf sezaryen olduk diye anne değiliz öyle mi ? Eskiden halı kilim yıkarken son aşamada tokaçlardık bilenleriniz vardır. Yeminle gerinip gerinip tokaçlamak istiyorum o kadını. Esirgeme kurumundan "evlat" edinenler anne değil o zaman doğurmadı sonuçta . Doğurup çöpe atansa ANA GİBİ ANA . Çünkü doğurdu. vayy beee valla gece gece sinir katsayım tavan yaptı ...
aynen kizlar. Allah bize guc kuvvet saglik afiyet versin, kimseye muhtac etmesin de bebislerimizi buyutelim insallah.Ah ah çok zor. Anneliği sadece normal doğum ile bağdaştıran zihniyet(!), normal olmayınca doğurmamış oluyoruz ya onlara göre kafayı yediriyorlar. Ağzı olan konuşuyor işte. Çektiğimizi bir biz biliyoruz bir Allah. Zaten ağzınla kuş tutsan, e bu küçükmüş daha büyüğünü niye tutmadın der bu millet.
Yuh diyorum. Sana mı düştü deseydin keşke. Sanki yaptın da başına attın.Benim kızımda çok çılgın bu aralar şuraya giripte iki kelam ediyordum şu aralar onuda yapamaz oldum ;( geçen gün gene çok ağladı karnı ağrıyordu kv kişisi geldi aşağıdan neden ağlıyor bu çocuk emzirmeyecektin bakamayacaktın da niye doğurdun dedişooook oldum hiç beklemezfim cevabını verdim ama o gittikten sonra çok apladım sinirden TErbiyesiz kadın zaten yeterince zor zamanlar geçiriyoruz birde böyle şeyler modu düşürüyor ...
Emzik dışında her yeri emiyor benimki de :))Sabah sabah yatak yastık üst baş bırakmadı benim hatun her yere kustumotilium verdim aslında mama saati geldi ama ilaç etki etsin diye zorla uyuttum başında kahvaltı ediyorum şimdi, hava çok güzel ve eşim eğitimde yine şansıma tüküreyim bizim kız alt dudağını emmeye başladı yeni birşey keşfetmiş gibi acayip şeker oluyor ya
Ona birak ve tek cik diyecem de çoktan gitti sanirim.Acimayacaksin bunlara .Bazen bu çocuğu tek başıma yapmışım da tek başıma büyütmek zorundaymisim gibi hissettiriliyorum.
Evi b.k götürüyor yerleş yapış yapış toz içinde, mutfak tezgahları yağ kir pas, tuvaletler yikanmamis, dolapta yemek namina yumurta var sadece. Çocuk hasta olcak bu pslikte artık. Beyimiz çıkıp tek başına yürümek istiyor. Biz de gelelim çocuğa mont alayım dışarısı 4 derece hırka ve battaniyeyle olmaz artık diyorum onu da kabul etmiyor tek çıkacak. Ben gece de uyuyamadım 5 te kakaya uyandık. Süpermen mi saniliyorum acaba
Bizde casual quantum var.Ben cok seviyorum arabamizi.Kizlar defalarca soruldu konusuldu bu konu biliyorum ama sayfa cok malum okumak mumkun degil. Bebek arabasi sorcaktim deneyimlediniz artik. Fiyati 2 bini gecmeyen travel sistem onerilerinizi bekkiyorum. Pierre cardin ve kanz twest begendiklerim ama oxkadar cok secenek varki size sormak en iyisi dedim
Yok artik sen otur ben yapayim demistir diye dusundum.Ne catlaklar yahu .Çok ozlediyse gelince baksin da azicia uyu dicem de nerdeeeeeeee.... Düşünce olsa herzaman gelip bir işin ucundan tutarlar sanki oyuncak bebek oynayıp yalandan giderler offf offf boşver gitsin bize bizden başka fayda yok
Bizimki sünnet oldu iki gündür gelen giden var kv üst katimda dün annem ve teyzem vardı annem mutfakta yemek yapıyor k.v diyo ki sen gel otur kızın yapar,annem bana kiyamadigindan işimi görüyor k.v nin zoruna gidiyo Hasbin Allahhh
Anlamıyorlar canım valla ben de bıktım bu tiplerden ama benimki alıştı artıkYa benimki başkasının kucagina verince süzüyor. Ben anlıyorum tedirgin oluyor .Ama aglayamiyor .Ağlasa durmuyor iste deyip alcam.Emzirmek icin alip baska odaya gectigim zaman dudaklarını buzup 15 dk agliyor. Icini cekmekten ememiyor .Gecen hafta annemlere de aynisini yapti. Ben de istiyorum ki ortama alissin ama bende babasunda dursun .mertugce35 senin dedigin gibi seyler yasaniyor.Dun biri rastgele kucağına oturttu.Esime isaret ettim.Oyle tutmuyoruz daha 3 aylik dedi .Alissin yavas yavas dedi .Ona sorduk sanki !Cocugu hoplatmayin diyoruz ama hosuna gidiyor diyorlar .Ee tamam da her seyin bir sınırı var .Cocugun kafasi saga sola savruluyor aklim gitti .
Çok tatlısın yaaaaasAman yok iş falan istemez gelsin 5 dk görsün gitsin zaten öyle çay corba isine girmem içerse su varkızıda uyutmayacagim çığırından çıksın sevemesinler
Dün 3saatlik uykuyla duruyodum bugun sabah 8de eşime dedm biraz bak uyym çok uykusuzum diye öyle ki gözüm kapalı değiştim çocuğun altını. Biraz bakmış sonra Bebiş uyumuş zaten 11de ağlamasına uyandım. Yatmak istemiyo hani gündüz kucakta durmak yada ilgilenilmek istiyo 24saat uyuyacak hali yokya. Biraz oyala kahvaltıyı hazrlayım dedm mutfağa geldim. İçerden sürekli bebeğin ağlama sesi geliyo. Biliyorum kucağına almadı bebek beşiğinde ağlıyo kalkmak istiyo. Bende o sırada arkadas aradı mutfakta tlfnda konusuyodum alo demeye kalmadı eşim içerden bağırıyo ben burda bebek bakıyorum sen tlfnda konusuyosun diye. Kahvaltıyı hazırlycam dedin napıyosn diyo(!) Gittim aldım çocuğu kanguruyu taktım kahvaltıyı öyle hazrladım. Kahvaltıdan sonra gözüme bakmış özür diliyo. Senin bebek bakma anlayışın o beşiğinde yatsın bende yatakta yatym sessiz sakin duralım bu mu bebek bakmak kendini bebek bakıyo mu sanıyosun dedim. E ben her işimi bebek kucağımdayken yapıyosam sana ihtiyacım yok dedim. Sen gece sabaha kadar fosur fosur uyurken ben bebek bakıyodum şurda 2 saat bak dedim çocuk mızıldanınca çekemedin ben kucağımdayken çığlık çığlığa ağladığı günler geceler evde yoktun hep tek başımaydım çocuk mızıldanınca beni çağırıp vermesini biliyosun çekemiyosun ne hallerler uyuttuğum günler yanında tlfnda konusmaların işe giderken sesli hazırlanman nolacak sen gdince be 5saat çocuk uyutmaya çalışıyorum aç uykusuz bi şekilde dedim. Gelmiş sarılıyo. İttim . dokunma bana dedm. Memlekete gideyim çekemiyosan dedm. Vallahi çok uzak olmasa ve oralar soğuk olmasa giderdim. Gözüm kesmiyo hiç bebeği riske atamam..Aah ah canım ya.. Bütün kocalar ayrı bir model.. O kadar çok kızıp sövüyorum ki anlatamam. Bazen melek gibi oluyor birkaç bişeyin ucundan tutuyor, bazen de düşüncesiz akılsız bencil bir canavar oluyor. Yani ben de napçağımı şaşırıyprum kızıyorum tamam özür dilerim deyip iki yardım ediyo sonra gene aynı düşğncesizlik. Kısır döngüdeyiz. Biz evet herşeye yetişiriz süpermen de neymiş bizim yanımızda
Mağazada da beden sıkıntısı vardı ben 6aylık aldım bu kışı çıkaralım diye. Büyük duruyor zaten. LCw bak birde onun bebek kıyafetleri güzelof babymall de yok burdainternette de bedenleri kalmamış. modelleri çok güzelmiş italyan montların.
Atak haftasındaysa ondan olabilir. Diş çıkarırken ve atak haftasında meme düşkünü oluyorlar.Kızlar 2 gecedir kizim sürekli agliyor memeyi veriyorum uyuyor. Ağzından çekince basıyor çığlığı, sabaha kadar meme ağızda 2 buklum uyumaya çalıştım. Sabah sırtım ağrımış bi şekilde kalktım.
Geçenlerde iş yerine gitmiştik eşimin, orda çalışan kişi kucağına almaya çalışmış ama ona gitmemiş. İstemediğine gitmiyor :)Yabanciliyor tabii. Huyu değişiyor çocuğun. Tanımadığı birinin kucağına gidince hickirarak ağlamaya başlıyor yüreğim burkuluyor resmen
Yaa benim annemde aynısını yapıyordu emzirirken , şimdi emmiyor kızım sen artık işe gitsene biz dururuz kızımla diyor ,kv desen geçen gün emzirmeyecektinde niye doğurdun bakamayacağını bilsem ben bakardım dedi , noluyo bu yaşlılara ya bir evlat sahibi olduk tüm dengeler değişti ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?