2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim aynı şeyleri yaşıyoruz.. Benimki de bebek bakmayı aynı seninkç gibi sanıyor. Oyun halısına koyuyoruz duşa giriom veya yemek vs bişey hazırlıcak oluom bakar mısın diyom tamam diyo. Aynı dediğin gibi bazen bağırıyo çocuk ilgi isyo bizimki bilgisayarda oyun oynuyo ya da telefona bakıyo. Kızınca da diyor ki her ağladığında kucağımıza alırsak alışır sonra sen çekersin.. Tövbr yarabbim ya. E bırakalım o zaman çocuk ağlasın çatlasın patlasın nasılsa ihtiyacı yok bize alışmasın daha fazla. .. Ben de bırakıom işimi yarım gidip alıom çocuğu bşraz ilgilenip konuşuyorum zaten çabuk sakinleşiyor bizimki maşallah öyle çok eziyetli bç bebek değil. Onda bile başa çıkamıyor

Bebegi kucağıma alinca çeneme saldırıyor. Emmek istiyor. Küçükken kardesim de böyleydi. Aç olduğu için mi yoksa ne için acaba. Sizinkiler yapıyor mu?

Kayınvalidem görümcemle telefonda konuşurken;
- Aç heralde çocuk ağlıyor sürekli mamada az veriyor pirinç unundan katı mama yapalım sıvıyla çabuk acıkıyor dedim dinlemedi bizimkiler yer uyurdu bu ağlıyor.
Kayınvalidem kardeşiyle telefonda konuşurken;
- Çok huysuz kızımız çook sürekli huysuzlanıyor anasına çekmiş belli.

Kayınvalidem komşusuyla balkondan konuşuyor.
- Çok ağlıyor torun çok anasının nazarı değiyor heralde uyurken sevme diyorum kızını inceliyor.

Bu konuşmalar olurken ben mutfakta ya mama hazırlıyorum ya kucağımda kızımı gezdiriyorum. Sinirden ölücem.

Kızlar bebeğinizi kanguruya koyup tek başınıza çıktınız mı hiç dışarı? Nasıldı??

Cesaret edip çıksam bi diyorum sonra durmazsa kanguruda elim ayağıma dolaşırsa diye korkuyorum. Eşim haftaiçi işte. Sıkılıyorum evde durmaktan da.

Kangurunun yenidoğan aparatı mı var canım ben baby2go aldım kanguru ama kullanamıyorum. Bacakları açılmıyor sanki

Kangurunun yenidoğan aparatı mı var canım ben baby2go aldım kanguru ama kullanamıyorum. Bacakları açılmıyor sanki

Hediye gelmişti bana bi baby markası. Yenidoğan aparatı yok 3,5kg dan sonra kullanılır diyor. Daha kullanmadım hiç.4aylık oldu oğlum. Dün denedim evde. Oğlumu içine koyup çıkarmakta zorlandım biraz. Rahat eder miyim dışarı çıksam bilemedim.

Yok artık ya. Okumuştu bir de dimi kv kişisi? Artık yuh diyorum ben başka bir şey diyemiyorum

Ya benim oğlumda 10 unda 4 aylık olacak 7 kg bizimkinde de 3.5kg kullanılır diyor ama korkudan deneyemedim bile. Bişey olur diye.

Bizimki arabasından çok kanguruda gezdi 1 aylıktan beri. Arabada ağlıyor, kanguruda susuyor. Seninki nasıl bir karakterde? Kucağa gelince sakinliyorsa sıkıntı çekemezsin. Bir de sakin kalmak gerekiyor yoksa elin ayağına dolanıp çıkarmak zor oluyor kangurudan ama sakin olursan hızlıca çıkıyor.

Bebegi kucağıma alinca çeneme saldırıyor. Emmek istiyor. Küçükken kardesim de böyleydi. Aç olduğu için mi yoksa ne için acaba. Sizinkiler yapıyor mu?
Benimki de yapıyo onu son zamanlarda çene yanak ne bulursa :)) sanmıom canım açlıktam olduğunu dişler yüzünden bence

Ben 3-4 kere çıkmıştım canım havalar güzelken şimdi soğuk ve yağmurlu burda. Benimki çok sevmişti her çıktığımızda uyuyordu koynumda :) bence çık bi dene sen kokunu sıcaklığını alıcak zaten durmazsa da en kötü dönersin eve

Kanguruda evde bile durmuyo imkansız çıkamam

Benim kangurum yok kucakta çıktım iki kere annemle çok evdi etrafa bakındı falan :) sonra arabaya binmek istemedi o da ayrı mevzu

Canm bunu nezamanlarda yaptirmak gerekiyo peki bize kimse bisey demedi ama ben yaptirtmak istiyorum

Canm bunu nezamanlarda yaptirmak gerekiyo peki bize kimse bisey demedi ama ben yaptirtmak istiyorum
Sanırım 1 yaşı dolmadan yaptırmak gerek Bize 3 ayını doldurunca doktorda söylediler yaptırmak ister misiniz diyr. 2. Dozu da 5 aylıkken yapılcak. Bence sem de yaptırabilirsin artık

Ya kızlar benim düzgün uyuyan oğlum bir türlü uyumuyor. Gündüz yarım saat 1 saat uykuları kısa kısa ki çıt çıkaa uyanıyor. Annemler falan var sistemi bozuldu ondan mı yoksa ataktan mı anlamadım. Ama bildiğin yerini yadırgıyor hürültüden falan çok etkileniyor. Normalde 6 7 gibi uyur kardeşimdeyiz ve uyumuyor. Sinir oldum anneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…