2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim de aynı şekilde her gün gündüz 2 saat civarı uyuyan çocuk dünden beri uyumuyor bir türlü. Mız mızlanıp duruyo. Bazen de sakin oluyo belirsiz. Hiç bi türlü uyumuyo uykusu var aslında ama yok uyumuyo

Forse senin bebişin kizarikliklari geçtimi? Benim kızın tekrar karin ve bacakları kizardi cildiye uzmanına götürmeyi düşünüyorum.

Kizlar 14. Hafta atagi konusunda tecrubesi olanlar, bir akil verin ne yapicam ben ya. Bu cocuk asla memnun olmuyor, gunduz bir damla uyumadi, aglamasi artti. Nasil basa cikiyorsunuz? Emerken de agliyor, halisinda da oyalanmiyor. Gece 2 lerde uyuyor, onda da dalip dalip geri uyanarak.

Canım benimki de 2 gündür bi garip. Bugün daha bi tuhaf olmaya başladı. Oyum halısında dıruyodu onda da sıkılmaya başladı. Kucak istiyo alıp konuşup ilgilendim mi tamam iyi. Sknra bırakıom 2 dk Sonra gene sıkılıyo. Benimki de hiç uyumadı. Biz 16. Haftanın içindeyiz. Her an tuhaf bişiler çıkıyo. İdare ediom bi şekilde ben de

3 ay 1 hafta doldu, gaz sancilari da gecmedi daha buarada. Gecse belki uyuyabilecek

Kızlar 40 sayfaya yakın mesaj birikmişti okuyamadım inşallah herşey yolundadır perşembeden beri hergün misafir ağırladım 2 gün çay bir gün yemekli falan derken birde ikizlerden biri diş çıkarmaya çalışıyor, dün neredeyse yorgunluktan bayılacaktım.
Bugün gelen bir arkadaşımdan duyduğuma göre evde bakıcı yardımı varmış ab uyum projelerinden ama sanırım artık yok. Bu konuyu bilen varmı aranızda?

Kanguruda evde bile durmuyo imkansız çıkamam

Benim kız da evde kanguruya koyunca dışarı çıkana kadar yıkıyo ortalığı ama dışarda susuyor etrafı izliyor bisüre sonra uyuyor zaten. Belki seninkide dışarda durur seviyorsa dışarı çıkmayı insanları falan.

Kızlar istanbul avrupa yada anadolu yakası hiç farketmez bildiğiniz iyi bir cildiye doktoru var mı ? Yardımcı olabilir misiniz

Aynen bizimkide öyle ve bunlara bakamıyolar 7 24 ağlasa naparlardı acaba eşimde senin eşin gbi diyo her ağladığında kucağımıza mı alacakmışız e bu çocuk ağlamıyo ki krize giriyo kalkmak istiyo sağa sola bakmak istiyo çocuk çocuk diye başımın etini yerdi olmazsa tüp bebek yaptırırız derdi şu hale bak erken sıkıldın dedm bide bana diyo Allah sana anne sabrı vermiş çokta güzel bakıyosun bebeğe diyo evlat seninde evladın tek başıma mı yaptm bu çocuğu dedm bakmış gülüyo bebek uyuyunca ben mutfağı o salonu toparladı akşamda goreve gitti salı sabah gelecek bizde oğlumla takılacağız artk :)

Ataktan olabilir canım bizimde düzen bozuldu ama buraya gelmeden 2-3 gün önce uyumamalar başladı. Şimdi dahada arttı. Atakla düzen bozulması aynı ana denk gelince kıyamet kopuyor.

O bahsettiğin artık yok bildiğim kadarı ile ama gene de araştır tabi yanlış olmasın. Ayrıca sigortada indirim olabiliyor ama çalışacak kişinin bir süredir işsiz yada ilk işi olması gerekiyor ben faydalamadım.

Emiyor tabi sürekli ağzında.. Açlıkla alakası yok o refleks bi kere bu birincisi, ikincisi de dişlerini kaşımak için yapıyordur.. Ne kadar cahiller ya

Yok canım okumamış ama çok bilmiş kendisi o 4 çocuk büyütmüş ben ne bilirmişim doktorlar 4 çocuk mu büyütmüş sanki.
Unutmuştur o çocuk büyütürken yaşadıklarını. Cahil cahil bakıp geçmiştir. 4 taneyle ilgilenmektan farkına varmamıştır elini ağzına soktuğunu çocukların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…