- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.321
Üfff insanı gerçekten bunaltıyorlar. Çocuğun karnını doyurup bir odaya bıraksan da o büyür ki, ağlaya ağlaya uyumayı da öğrenir. Asıl mesele 4 çocuk büyütmek değil, çocuğuna güven aşılayarak, onun için en iyisini yaparak büyütmek. Yoksa dediğim gibi karnını doyur koy bir odaya çocuk büyür zaten.Yok canım okumamış ama çok bilmiş kendisi o 4 çocuk büyütmüş ben ne bilirmişim doktorlar 4 çocuk mu büyütmüş sanki.
Emiyor tabii. O derece emiyor ki ona odaklanmaktan oyun oynamayı unutuyor bazen. Onların söylediklerine he de geç. Bizim çocuk kolikken bunda sübyan cini bile var diyorlardı. Neler neler...Geldiğime nasıl pişmanım anlatamam. Hem çocuğun düzeni gitti hem her kafadan bi ses
Bugünde elini ağzına götürmesine taktılar açlıktan yaparmış onların bebekleri hiç yapmamış
Sizin bebeklerde elini emiyor mu?
Emiyor tabi sürekli ağzında.. Açlıkla alakası yok o refleks bi kere bu birincisi, ikincisi de dişlerini kaşımak için yapıyordur.. Ne kadar cahiller ya
Unutmuştur o çocuk büyütürken yaşadıklarını. Cahil cahil bakıp geçmiştir. 4 taneyle ilgilenmektan farkına varmamıştır elini ağzına soktuğunu çocukların
Üfff insanı gerçekten bunaltıyorlar. Çocuğun karnını doyurup bir odaya bıraksan da o büyür ki, ağlaya ağlaya uyumayı da öğrenir. Asıl mesele 4 çocuk büyütmek değil, çocuğuna güven aşılayarak, onun için en iyisini yaparak büyütmek. Yoksa dediğim gibi karnını doyur koy bir odaya çocuk büyür zaten.
Emiyor tabii. O derece emiyor ki ona odaklanmaktan oyun oynamayı unutuyor bazen. Onların söylediklerine he de geç. Bizim çocuk kolikken bunda sübyan cini bile var diyorlardı. Neler neler...
Kızlar 2 gecedir kizim sürekli agliyor memeyi veriyorum uyuyor. Ağzından çekince basıyor çığlığı, sabaha kadar meme ağızda 2 buklum uyumaya çalıştım. Sabah sırtım ağrımış bi şekilde kalktım.
Forse senin bebişin kizarikliklari geçtimi? Benim kızın tekrar karin ve bacakları kizardi cildiye uzmanına götürmeyi düşünüyorum.
evet canim.Geldiğime nasıl pişmanım anlatamam. Hem çocuğun düzeni gitti hem her kafadan bi ses
Bugünde elini ağzına götürmesine taktılar açlıktan yaparmış onların bebekleri hiç yapmamış
Ya benim oğlumda 10 unda 4 aylık olacak 7 kg bizimkinde de 3.5kg kullanılır diyor ama korkudan deneyemedim bile. Bişey olur diye.
Bizimki arabasından çok kanguruda gezdi 1 aylıktan beri. Arabada ağlıyor, kanguruda susuyor. Seninki nasıl bir karakterde? Kucağa gelince sakinliyorsa sıkıntı çekemezsin. Bir de sakin kalmak gerekiyor yoksa elin ayağına dolanıp çıkarmak zor oluyor kangurudan ama sakin olursan hızlıca çıkıyor.
Ben 3-4 kere çıkmıştım canım havalar güzelken şimdi soğuk ve yağmurlu burda. Benimki çok sevmişti her çıktığımızda uyuyordu koynumda :) bence çık bi dene sen kokunu sıcaklığını alıcak zaten durmazsa da en kötü dönersin eve
Kanguruda evde bile durmuyo imkansız çıkamam
Benim kangurum yok kucakta çıktım iki kere annemle çok evdi etrafa bakındı falan :) sonra arabaya binmek istemedi o da ayrı mevzu
Gerçekten bir çay koyamıyor mu ya? Bizimki internetten tarif bulup aşure yaptı geçende :)Canım allah kolaylık versin sana. Kendi işini yapamayan koca çok zor. Benimki de o kafada biri. Annesi öyle yetiştirmiş. İlk evlendiğimizde kulağını Benim temizlememi istiyordu annesi o yaşına kadar temizlemiş ben şok. Ben taviz vermedim böyle konularda. Ama asla ütü yapamaz yemek yapamaz. Geçen akşam canım çay istiyor diye gelip gelip gitti çocuğu uyutmaya çalışıyorum sen koy diyorum tarif ediyorum yok yapmadı bir de sinirlendi bana. Üzülüyorum bazen yalnız kalsa bir sebepten dolayı yaşayamaz yani. Bunlar bize örnek olsun işte çocuklarımızı yetiştirirken ne yapmamamız gerektiği konusunda :)
Kızarıklıklar fazla cnm çapaya randevu aldim çarşambaya bi ordaki çocuk doktoru görsün eğer orasida olmazsa arkadaşın doğum yaptığı özel hastane var doktorundan memnunmuş aynı şey onun çocuğunda olmuş 40 günlükken doktor teşhis koymuş oraya goturcem.1 aylık atağın 17. Haftası olabilir. Zirvedeyiz biz de 5.gün bugün, her gece dediğin gibi ... Artık meme ucu hassasiyetinden dokunamıyorum.
Canım koltuk altı ve boyun bir var bir yok . Kremini sürüyorum aradan kortizolsuz olanını .. Ellerini yediğinden salyası boğazına akabiliyor ne kadar önlük taksamda...bu yüzden egzama kızarıyor., doktor demişti ıslak olduğu an egzama çıkar terletme sakın diye. Önlük yetiştiremiyorum önlükleri de ısırıyor.
Senin kızarıklıklar fazlaysa cildiyeci görse iyi olur tabii. İnşallah geçse bir an önce
Ay hiç bilmiom canım markasını bi ara bakayım. Çok karambole alındı Burda çok pahalı kangurular 70-80 € dan başlıyo şaka gibi.. Eşim başka yerden ucuz diye almıştı marka falan dikkat etmemiştikBen de ilk defa denedim. Evde gezindim durdu içinde. Ama dışarda nasıl olur bilmem. Bi cesaret çıkmak lazım aslında :)
Kangurunuz ne marka canım? Kendine dönük mü kullanıyorsun hep??Benim oğlan da aşırı mızmız değil aslında. Etrafı incelemeyi sever. Okula götürmüştüm bi gün. Öğretmen arkadaşlar sevdi kucağına aldı filan bir ders boyu durduk okulda ağlamadı en son omzumda uyudu:) tabi bazen delirttiği zamanlar da oluyor da kanguru ile yalnız çıkmak bebek arabasından daha rahat olur diye düşündüm. Deniycem inş :)
Aklıma yattı canım kısa mesafe çıkıp deneyeyim bakalım. Dediğin gibi baktım sıkıntı oluyor dönerim geri eve. Senin kanguru ne marka canım ?
Dışarda belki etrafı izler dikkatini çeker canım evde sıkılıyor çocuklar da. Odadan odaya gitmek bile değişiklik oluyor çocuklara aslında. Sizin kanguru ne marka peki? Ortopedik yazıyor benimkinde ama ergonomik olanlarda varmış ne fark var hangisi iyi anlamadım. Bi baby benimki.
Biz de arabayla çıkmıştık avm ye. Bi süre sonra sıkıldı arabada delirdi. Kucağa alıp gezdik biz de biraz. Sürekli arabada olunca sıkılıyor bizimki de.
Tabi ki de blöf canım. Benim eşimin elinden hee türlü şey geliyo. Tabi aşure yapamsz da ama uğraşsa onu da yapar bence. Yeterki istesin istemedği için yapmıyo. Ben de ona gıcık oluyorum ya zatenGerçekten bir çay koyamıyor mu ya? Bizimki internetten tarif bulup aşure yaptı geçende :)
Bence yapamıyorum diyenlerinki blöf
Sürekli sakinleştirin gezdirin oda oda konuşarak, emzirin bolca. Yabancı kimsenin KV vs kucağına vermeyin yadırgıyor. Babayı bile istemiyor ben size diyim. Bizimki öyle, sürekli ilgi istiyor .oyun halısının başında bekliyorum ve öyle daha çok oynuyor. Yalnız başına kalmak istemiyor .. Zor ama geçecek canımcım. Ben de çok uykusuzum. Ha bir de açık havaya çıkarın her gün güneş alsın, hava alsın.Kizlar 14. Hafta atagi konusunda tecrubesi olanlar, bir akil verin ne yapicam ben ya. Bu cocuk asla memnun olmuyor, gunduz bir damla uyumadi, aglamasi artti. Nasil basa cikiyorsunuz? Emerken de agliyor, halisinda da oyalanmiyor. Gece 2 lerde uyuyor, onda da dalip dalip geri uyanarak.
Geldiğime nasıl pişmanım anlatamam. Hem çocuğun düzeni gitti hem her kafadan bi ses
Ay markasını hatırlamıyorum ama öyle çok iyi bir şey değildi ya. Zaten hediye geldi. Pek beğenmediğim, tam ergonomik olmadığı için onu kullanmayı bıraktım sling wrap aldım :) ama etrafı izledikleri için çok da hoşlarına gidiyor kucakta gezmek :) aranda yatar pozisyonda sıkılıyorlar bence :) bazen kendime dönük bazen dışarı dönük taşıdım ama en çok babası taşıdı dışarıda :) ben daha çok evde iş yapabilmek için kullanmıştım :)Ben de ilk defa denedim. Evde gezindim durdu içinde. Ama dışarda nasıl olur bilmem. Bi cesaret çıkmak lazım aslında :)
Kangurunuz ne marka canım? Kendine dönük mü kullanıyorsun hep??Benim oğlan da aşırı mızmız değil aslında. Etrafı incelemeyi sever. Okula götürmüştüm bi gün. Öğretmen arkadaşlar sevdi kucağına aldı filan bir ders boyu durduk okulda ağlamadı en son omzumda uyudu:) tabi bazen delirttiği zamanlar da oluyor da kanguru ile yalnız çıkmak bebek arabasından daha rahat olur diye düşündüm. Deniycem inş :)
Aklıma yattı canım kısa mesafe çıkıp deneyeyim bakalım. Dediğin gibi baktım sıkıntı oluyor dönerim geri eve. Senin kanguru ne marka canım ?
Dışarda belki etrafı izler dikkatini çeker canım evde sıkılıyor çocuklar da. Odadan odaya gitmek bile değişiklik oluyor çocuklara aslında. Sizin kanguru ne marka peki? Ortopedik yazıyor benimkinde ama ergonomik olanlarda varmış ne fark var hangisi iyi anlamadım. Bi baby benimki.
Biz de arabayla çıkmıştık avm ye. Bi süre sonra sıkıldı arabada delirdi. Kucağa alıp gezdik biz de biraz. Sürekli arabada olunca sıkılıyor bizimki de.
Ah o kadar çok emiyor ki anlatamam. Açlıktan da değil, genelde uyumak istediği için ya da sıkılınca yapıyor. Bazen de dişi kaşınıyor gibi ısırıyor sanki.Geldiğime nasıl pişmanım anlatamam. Hem çocuğun düzeni gitti hem her kafadan bi ses
Ya normalde de sıkıntılı zaten benim oğlum ama yarım saat uyudu mu sanki 3 4 saat uyumuş gibi uyanıyor hemen. Bazen o kadar bile değil.Ataktan olabilir canım bizimde düzen bozuldu ama buraya gelmeden 2-3 gün önce uyumamalar başladı. Şimdi dahada arttı. Atakla düzen bozulması aynı ana denk gelince kıyamet kopuyor.
Cnm watusupp nosu veriyorlar ordan yazışıtorsun. İstediğin ürünleri söyledim ben. Hemen hazırlayıp fotosunu yolladı, bunlar değil mi siparişinizi hazırladım diye. Hesap numarasına havale yaptım sonra. Sanırım 1saat içinde kargo takip kodunu yolladı. Ups kargoyla çalışıyorlarmış. O kargo da cumartesi çalışmıyor, yksa elime ulaşırdı.yaron akşam inşlh gelmiş olur, bilgi veririmBen de biseyler alicam sanırım da güvenemiyorum. Önce parayı yolluyorsun di mi? Kargo takip no falan attılar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?