- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.341
Aynen cnm,okula işe gidenler için özellikle çok zor hayır o saatte kalkıp hazırlananlar yine elektrik kullanıyor ya neyse :)Kızlar bu arada aramızdaki saat farkı 2 oldu. Dün saatler geri alındı. Türkiye de gene tık yok ne saçma ya.. Siz 2 saat öndesinşz bize göre
Ups kargo diğerinden daha profesyonel :)Cnm watusupp nosu veriyorlar ordan yazışıtorsun. İstediğin ürünleri söyledim ben. Hemen hazırlayıp fotosunu yolladı, bunlar değil mi siparişinizi hazırladım diye. Hesap numarasına havale yaptım sonra. Sanırım 1saat içinde kargo takip kodunu yolladı. Ups kargoyla çalışıyorlarmış. O kargo da cumartesi çalışmıyor, yksa elime ulaşırdı.yaron akşam inşlh gelmiş olur, bilgi veririm
1. Ben sadece bebek arabasını alıp alışverişe gidiyorum aşağızyikarı sağa sola skıştırıp geliyorum.günaydın kızlar sizlerin fikirlerini almak istediğim üç şey var:
1. bebek arabasıyla tek başımıza markete gittiğimizde nasıl alışveriş yapacağız yani aldıklarımızı nereye koyacağız ellerimizle arabayı mı sürelim market arabasını mı her ikisini birden sürmek de olmaz
2. yine tek başımızayken bebek fazlaca kaka yapmışsa silmekle gitmeyecek yıkamak gerekse tek başımıza nasıl yıkayacağız? ayakta durabilseler işimiz kolay da elden kayıp gidiyor şu an
3. bebelerin ek gıdaya geçtikten sonra karınları doyunca kesintisiz 12 saat uyuduğu doğru mu biz de yaşayacak mıyız?
1. Bebek arabasının alt sele kısmına koyuyorum ben kasada çıkarıp ödemeden sonra tekrar koyup onunla taşıyorum. Elimde ekstra poşet olmuyor. 2. Banyo lavabosunda yıkıyorum tek elle kurulayıp alıyorum hemen :) 3. Aynı dönem hamile kaldığım 3 arkadaşım var benim hamileligim yürümemisti su an 1 yaşlarını yeni geçtiler. 2 tanesi deliksiz tüm gece uyurken 1 tanesi yenidoğan gibi 2 saatte bir kalkıyor. Annesi o kadar bezmişki geçen dayanamadım uyudum oda parke üzerinde oyuncaklarıyla uyumuş diyordu. Tabi ben öyle salamam :)günaydın kızlar sizlerin fikirlerini almak istediğim üç şey var:
1. bebek arabasıyla tek başımıza markete gittiğimizde nasıl alışveriş yapacağız yani aldıklarımızı nereye koyacağız ellerimizle arabayı mı sürelim market arabasını mı her ikisini birden sürmek de olmaz
2. yine tek başımızayken bebek fazlaca kaka yapmışsa silmekle gitmeyecek yıkamak gerekse tek başımıza nasıl yıkayacağız? ayakta durabilseler işimiz kolay da elden kayıp gidiyor şu an
3. bebelerin ek gıdaya geçtikten sonra karınları doyunca kesintisiz 12 saat uyuduğu doğru mu biz de yaşayacak mıyız?
Evet cok guzel de paketlemisler .Burda cok aktif olmayan bir arkadas önermişti @Kizilcik123Afilim92 oyun halısı almış canım
Valla cnm cumartesi ve bugün tatil olduğu için bugün çalışıyorlarmış. Başka kargo şirketi olsaydı çoktan elimde olurduUps kargo diğerinden daha profesyonel :)
Benimki de oyle gece elleriyle araniyor ,hirsli hirsli ses cikariyor .Meme uclari yara oldu.Kızlar 2 gecedir kizim sürekli agliyor memeyi veriyorum uyuyor. Ağzından çekince basıyor çığlığı, sabaha kadar meme ağızda 2 buklum uyumaya çalıştım. Sabah sırtım ağrımış bi şekilde kalktım.
Seni duysun diye yapiyor belli ki .Bence hic renk verme .Onu umursamadigini hissettir ,kudursun.Kayınvalidem görümcemle telefonda konuşurken;
- Aç heralde çocuk ağlıyor sürekli mamada az veriyor pirinç unundan katı mama yapalım sıvıyla çabuk acıkıyor dedim dinlemedi bizimkiler yer uyurdu bu ağlıyor.
Kayınvalidem kardeşiyle telefonda konuşurken;
- Çok huysuz kızımız çook sürekli huysuzlanıyor anasına çekmiş belli.
Kayınvalidem komşusuyla balkondan konuşuyor.
- Çok ağlıyor torun çok anasının nazarı değiyor heralde uyurken sevme diyorum kızını inceliyor.
Bu konuşmalar olurken ben mutfakta ya mama hazırlıyorum ya kucağımda kızımı gezdiriyorum. Sinirden ölücem.
2 sokak otedeki arkadasima gittim.Giderken sakindi .Donuste yikti ortalığı. Dun de esimin koyunde yuruyuse ciktik.Ilk agladi .Sarki filan söyledim sustu ,izlemeye basladi. Ilk kez koyacaksan asiri tepki verebilir .Once kisa sureli denemeler yap ,tepkisini ölç.Kızlar bebeğinizi kanguruya koyup tek başınıza çıktınız mı hiç dışarı? Nasıldı??
Cesaret edip çıksam bi diyorum sonra durmazsa kanguruda elim ayağıma dolaşırsa diye korkuyorum. Eşim haftaiçi işte. Sıkılıyorum evde durmaktan da.
Benimki de yabanciliyor. Haftasonu full yapışıktık. Hep kucagimda uyudu .Boynum tutulmus.Bugun evdeyiz daha iyi.Ya kızlar benim düzgün uyuyan oğlum bir türlü uyumuyor. Gündüz yarım saat 1 saat uykuları kısa kısa ki çıt çıkaa uyanıyor. Annemler falan var sistemi bozuldu ondan mı yoksa ataktan mı anlamadım. Ama bildiğin yerini yadırgıyor hürültüden falan çok etkileniyor. Normalde 6 7 gibi uyur kardeşimdeyiz ve uyumuyor. Sinir oldum anneme
Benimki de 2 3 gundur ciglik atmaya basladi.Ciglik aglamaya dönüşüyor. Biz de o bagirirken onu taklit ediyoruz.Gulmeye basliyor .Aglamasini erteliyoruz yani :) .Surekli pofpoflanmak istiyor .Ilgilenelim diye agliyor. Ben de daha cok kucaklayip ,daha enerjik davranmaya calisiyorum .Kizlar 14. Hafta atagi konusunda tecrubesi olanlar, bir akil verin ne yapicam ben ya. Bu cocuk asla memnun olmuyor, gunduz bir damla uyumadi, aglamasi artti. Nasil basa cikiyorsunuz? Emerken de agliyor, halisinda da oyalanmiyor. Gece 2 lerde uyuyor, onda da dalip dalip geri uyanarak.
Geldiğime nasıl pişmanım anlatamam. Hem çocuğun düzeni gitti hem her kafadan bi ses
Bugünde elini ağzına götürmesine taktılar açlıktan yaparmış onların bebekleri hiç yapmamış
Sizin bebeklerde elini emiyor mu?
Yok bence :)Kızlar 5eylülde adet oldum 11ekimde 3gün lekelenmem oldu hâlâ yok sabah test yaptım iyice pimpiriklendim zamanında çok test yapmışlığım var şuan canm sıkıldı gölge mi var orda ?
Yarın sabah dr a gidecem :/Eki Görüntüle 2201472
Öyle tabi ki istese yapar yani. Annesi etrafında dört dönmüş hala da öyle. Oraya gidince bildiğin nazlanıyor annesine. Sıkıntısını ben çekiyorum.Gerçekten bir çay koyamıyor mu ya? Bizimki internetten tarif bulup aşure yaptı geçende :)
Bence yapamıyorum diyenlerinki blöf
Bence yok ama icine suphe dustuyse git tabi dra.Kızlar 5eylülde adet oldum 11ekimde 3gün lekelenmem oldu hâlâ yok sabah test yaptım iyice pimpiriklendim zamanında çok test yapmışlığım var şuan canm sıkıldı gölge mi var orda ?
Evet canım ya yazık ufacık cocuklar sabahın köründe okula gidiyorlar. Kimsenin umrunda değilAynen cnm,okula işe gidenler için özellikle çok zor hayır o saatte kalkıp hazırlananlar yine elektrik kullanıyor ya neyse :)
Kızlar 5eylülde adet oldum 11ekimde 3gün lekelenmem oldu hâlâ yok sabah test yaptım iyice pimpiriklendim zamanında çok test yapmışlığım var şuan canm sıkıldı gölge mi var orda ?
Markete gittiğimde bebek arabasının alt sepetine koyuyorum aldıklarımı markette gezerken rahat oluyor, birkaç parça alacaksam sepet alıyorum koluma takıp geziyorum .günaydın kızlar sizlerin fikirlerini almak istediğim üç şey var:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?