2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada aramızdaki saat farkı 2 oldu. Dün saatler geri alındı. Türkiye de gene tık yok ne saçma ya.. Siz 2 saat öndesinşz bize göre
Aynen cnm,okula işe gidenler için özellikle çok zor hayır o saatte kalkıp hazırlananlar yine elektrik kullanıyor ya neyse :)

Ups kargo diğerinden daha profesyonel :)

Günaydın arkadaşlar, dün akşam düğündeydim orada el ayak ağız hastalığından bahsettiler çok korktum, daha bizimkiler bebek

günaydın kızlar sizlerin fikirlerini almak istediğim üç şey var:

1. bebek arabasıyla tek başımıza markete gittiğimizde nasıl alışveriş yapacağız yani aldıklarımızı nereye koyacağız ellerimizle arabayı mı sürelim market arabasını mı her ikisini birden sürmek de olmaz

2. yine tek başımızayken bebek fazlaca kaka yapmışsa silmekle gitmeyecek yıkamak gerekse tek başımıza nasıl yıkayacağız? ayakta durabilseler işimiz kolay da elden kayıp gidiyor şu an

3. bebelerin ek gıdaya geçtikten sonra karınları doyunca kesintisiz 12 saat uyuduğu doğru mu biz de yaşayacak mıyız?

1. Ben sadece bebek arabasını alıp alışverişe gidiyorum aşağızyikarı sağa sola skıştırıp geliyorum.
2.ben her kaka yaptığında yıkıyorum silmek içime sinmiyo. Önceden açıyorum musluğu ayak elden tutukaldırıyorm musluğun önüne getirep poposununaltına elimi koyup yıkıyorum hemen havluya sarıyorum ohhh miss
3. Benim kızım genelde 10 saat uyur 3,5 aylık o da kesin doğrudur ama bebek mızmızsa yine uyumaz

1. Bebek arabasının alt sele kısmına koyuyorum ben kasada çıkarıp ödemeden sonra tekrar koyup onunla taşıyorum. Elimde ekstra poşet olmuyor. 2. Banyo lavabosunda yıkıyorum tek elle kurulayıp alıyorum hemen :) 3. Aynı dönem hamile kaldığım 3 arkadaşım var benim hamileligim yürümemisti su an 1 yaşlarını yeni geçtiler. 2 tanesi deliksiz tüm gece uyurken 1 tanesi yenidoğan gibi 2 saatte bir kalkıyor. Annesi o kadar bezmişki geçen dayanamadım uyudum oda parke üzerinde oyuncaklarıyla uyumuş diyordu. Tabi ben öyle salamam :)

Benimki de oyle gece elleriyle araniyor ,hirsli hirsli ses cikariyor .Meme uclari yara oldu.
Seni duysun diye yapiyor belli ki .Bence hic renk verme .Onu umursamadigini hissettir ,kudursun.
2 sokak otedeki arkadasima gittim.Giderken sakindi .Donuste yikti ortalığı. Dun de esimin koyunde yuruyuse ciktik.Ilk agladi .Sarki filan söyledim sustu ,izlemeye basladi. Ilk kez koyacaksan asiri tepki verebilir .Once kisa sureli denemeler yap ,tepkisini ölç.
Benimki de yabanciliyor. Haftasonu full yapışıktık. Hep kucagimda uyudu .Boynum tutulmus.Bugun evdeyiz daha iyi.
Benimki de 2 3 gundur ciglik atmaya basladi.Ciglik aglamaya dönüşüyor. Biz de o bagirirken onu taklit ediyoruz.Gulmeye basliyor .Aglamasini erteliyoruz yani :) .Surekli pofpoflanmak istiyor .Ilgilenelim diye agliyor. Ben de daha cok kucaklayip ,daha enerjik davranmaya calisiyorum .

Eskiden bebeleri kundak yapıyolardı bebeler elini buluyomuydu ki emecek. Her bebek yapar bunu benimki emdikten sonra da yapıyor şimdi damakları da kaşınıyor benim parmağımı da sokuyor ağzına.

Kızlar 5eylülde adet oldum 11ekimde 3gün lekelenmem oldu hâlâ yok sabah test yaptım iyice pimpiriklendim zamanında çok test yapmışlığım var şuan canm sıkıldı gölge mi var orda ?

Yarın sabah dr a gidecem :/

Gerçekten bir çay koyamıyor mu ya? Bizimki internetten tarif bulup aşure yaptı geçende :)
Bence yapamıyorum diyenlerinki blöf
Öyle tabi ki istese yapar yani. Annesi etrafında dört dönmüş hala da öyle. Oraya gidince bildiğin nazlanıyor annesine. Sıkıntısını ben çekiyorum.

Ben 2.çizgiyi görmedim canım ,eğer düşünmüyorsanız işinizi şansa bırakmayın derim :)

Markete gittiğimde bebek arabasının alt sepetine koyuyorum aldıklarımı markette gezerken rahat oluyor, birkaç parça alacaksam sepet alıyorum koluma takıp geziyorum . yazın her kaka sonrası yıkıyordum ben. Lavaboda kucağıma alıp yıkadım. 12 saat aralıksız uyuma hayal bence o uyusa ben uyuyamam bir şeyi mi var acaba neden kalkmadı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…