2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gece uyutmadı ama sabah kahvaltısına izin verdi cadım:) 1.30 saattir uyuyor. Kahvaltıya gözleme yapıp fırına börek bile attım. Öğleden sonrada gezmeye çıkacağız

Gece uyutmayınca ertesi gün güzel uyuyorlar , güzel güzel gezersiniz inşallah :) bizde dün disardaydık açık hava iyi geliyor

Yok canım okumamış ama çok bilmiş kendisi o 4 çocuk büyütmüş ben ne bilirmişim doktorlar 4 çocuk mu büyütmüş sanki.

İnsan kendi bebeğinede istediği gibi bakamayacak mı bu kv yüzünden ya ayıptır ,bizde konuşmuyoruz uzun bir sürede konuşmak istemiyorum , meraba meraba okadar .

canım 10 saat kesintisiz uyutmayı nasıl başardın

Ek gıdayı henüz tecrübe etmediğmden ilk iki sorunu şöyle yanıtlayabilşrşm,alacaklsrım çok değilse arabanın sepetini kullanıyorum değilse ikisini birden idare ediyorum eğer kendi arabamuzla markete gitmşsem anakucağınş market arabasına koyuyorum. Tek başıma bebeğin altını yıkarken ilk olarak küveti filesinden yardım aldım ikinci kez de bebeği sağ kolumda yüz üstü tutarak yıkadım

kronik_unutkan canım bizim kız gene ağız dolusu kusmaya başladı siz kusma işine çözüm bulmuşmuydunuz?
Yok canım bulamadık yarın kaka testinin sonucu çıkacak ona göre bakacağım dedi doktoru, dün uyku tulumu yorgan yastık bi posta sabah batırdı. Öğleden sonrada babasıyla görümceme kustu

sonsuzzz nerelerdesin canım hiç göremedim seni bugünlerde?

İyiyiz cnm, 14. Atak haftasının artçılarıyla uğraşıyorum:) birde abimler geldi yeğen sevmeye onlarla geziyoruz.. okuyorum sizi de yazamadım pek. Şu ara herkes atakla cebelleşiyor dimi :)

İyiyiz cnm, 14. Atak haftasının artçılarıyla uğraşıyorum:) birde abimler geldi yeğen sevmeye onlarla geziyoruz.. okuyorum sizi de yazamadım pek. Şu ara herkes atakla cebelleşiyor dimi :)
Aynen canım atakla uğraşıyoruz İyi gezmeler merak etmiştim ben de

Yok canım bulamadık yarın kaka testinin sonucu çıkacak ona göre bakacağım dedi doktoru, dün uyku tulumu yorgan yastık bi posta sabah batırdı. Öğleden sonrada babasıyla görümceme kustu

Bizde kaka testimi yaptırsak acaba ?Kilo alması çok az , kusmasıda var

1 i bilmiyorum denemedim hiç
2 ıslak mendille her yerini temizledikten sonra lavoboda kolumun üstünde ters yatırarak yıkıyorum. Ama nerdeyse gün aşırı yikadigim için genelde ıslak mendille iyice temizleyip akşam banyo yaptırıyorum ben.
3 eğer bebeğin gerçekten sadece aciktigi için uyaniyorsa 12 saat uyuduğu günler çok yakın. Ek gıda ile mümkün. Ama aciktigi için değil de uykuya nasıl döneceğini bilmediği için uyaniyorsa istediğin kadar doyur mümkün olmaz. Bizimki şuanda neredeyse kesintisiz 10-11 saat uyuyor.

nevesta81 selamlar canim. Persembe gunu sunnet ettik minnosu. Dr metin kus bagdat caddesindeki kliniginde oldu. Nakit 1500 lira verdik. Lokal anesteziyle gule oynaya islem yapildi yarim saat fln surdu. Ama agri kesicilerin etkisi gecince kuzum cok agladi acidan. 3 kadin elimiz ayagamiz dolasti. Suan agrisi vs kalmadi yara da iyilesmeye basladi.

Bence yok canım stres yapma. Ah ah olsun olsun diye her ay beklerken şimdi olacak diye ödümüz kopuyo

Bence yok canım stres yapma. Ah ah olsun olsun diye her ay beklerken şimdi olacak diye ödümüz kopuyo
Aynen geçensene önce ilk gebeliğimde gölgeli çıkmıştı havaya uçmuştum geçen gün buldum koyduğum yerde duruyordu atmaya kıyamamıştım ama attım :) adet oldum zaten canım. aman aman korkuyorum ne kadar dikkat etsemde. Rabbim isteyen kullarına nasip etsin biz sıramızı savdık çok şükür :)

canim cok sag ol. İnanilmaz huysuz oldu ya taniyamiyorum. Memede de uyumuyor, poposunu kaldirip kendini atmaya calisiyor. Bebek arabasinda da durmuyor, ayni sekilde kendini atiyor. Uykusu zaten sorundu, iyice uykuya direnir oldu. Hadi bugun tatil de, yarin tek basima yandim ben

Ay neymis bu 14.hafta boyle =) cocugu taniyamaz oldum.

Ataktan mıdır nedir, bizim küçük bey nasıl nazlı bu ara anlatamam. Markete gitmiştik. Marketin ortasında büzdü dudaklarını, içli içli ağlamaya başladı. Gözleri doldu. Normalde çığlık çığlığa ağlayan çocuk içli içli sessiz sessiz ağladı. Hemen kucağımıza aldık, o zaman sustu. Ataktan ilgi mi istiyor anlamadım ki. Demin de aynısı oldu. Alışık değilim öyle içli içli ağlamasına ya.

aynen canim asla memnun edemiyoruz beyimizi. Bu boyle 5 hafta surerse ben pert ben iptal ben ariza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…