- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.361
Gece uyutmadı ama sabah kahvaltısına izin verdi cadım:) 1.30 saattir uyuyor. Kahvaltıya gözleme yapıp fırına börek bile attım. Öğleden sonrada gezmeye çıkacağız
Yok canım okumamış ama çok bilmiş kendisi o 4 çocuk büyütmüş ben ne bilirmişim doktorlar 4 çocuk mu büyütmüş sanki.
canım 10 saat kesintisiz uyutmayı nasıl başardın1. Ben sadece bebek arabasını alıp alışverişe gidiyorum aşağızyikarı sağa sola skıştırıp geliyorum.
2.ben her kaka yaptığında yıkıyorum silmek içime sinmiyo. Önceden açıyorum musluğu ayak elden tutukaldırıyorm musluğun önüne getirep poposununaltına elimi koyup yıkıyorum hemen havluya sarıyorum ohhh miss
3. Benim kızım genelde 10 saat uyur 3,5 aylık o da kesin doğrudur ama bebek mızmızsa yine uyumaz
Ek gıdayı henüz tecrübe etmediğmden ilk iki sorunu şöyle yanıtlayabilşrşm,alacaklsrım çok değilse arabanın sepetini kullanıyorum değilse ikisini birden idare ediyorum eğer kendi arabamuzla markete gitmşsem anakucağınş market arabasına koyuyorum. Tek başıma bebeğin altını yıkarken ilk olarak küveti filesinden yardım aldım ikinci kez de bebeği sağ kolumda yüz üstü tutarak yıkadımgünaydın kızlar sizlerin fikirlerini almak istediğim üç şey var:
1. bebek arabasıyla tek başımıza markete gittiğimizde nasıl alışveriş yapacağız yani aldıklarımızı nereye koyacağız ellerimizle arabayı mı sürelim market arabasını mı her ikisini birden sürmek de olmaz
2. yine tek başımızayken bebek fazlaca kaka yapmışsa silmekle gitmeyecek yıkamak gerekse tek başımıza nasıl yıkayacağız? ayakta durabilseler işimiz kolay da elden kayıp gidiyor şu an
3. bebelerin ek gıdaya geçtikten sonra karınları doyunca kesintisiz 12 saat uyuduğu doğru mu biz de yaşayacak mıyız?
Yok canım bulamadık yarın kaka testinin sonucu çıkacak ona göre bakacağım dedi doktoru, dün uyku tulumu yorgan yastık bi posta sabah batırdı. Öğleden sonrada babasıyla görümceme kustukronik_unutkan canım bizim kız gene ağız dolusu kusmaya başladı siz kusma işine çözüm bulmuşmuydunuz?
sonsuzzz nerelerdesin canım hiç göremedim seni bugünlerde?
Aynen canım atakla uğraşıyoruz İyi gezmeler merak etmiştim ben deİyiyiz cnm, 14. Atak haftasının artçılarıyla uğraşıyorum:) birde abimler geldi yeğen sevmeye onlarla geziyoruz.. okuyorum sizi de yazamadım pek. Şu ara herkes atakla cebelleşiyor dimi :)
Yok bence :)
Bence yok ama icine suphe dustuyse git tabi dra.
Ben 2.çizgiyi görmedim canım ,eğer düşünmüyorsanız işinizi şansa bırakmayın derim :)
Aynen canım atakla uğraşıyoruz İyi gezmeler merak etmiştim ben de
Yok canım bulamadık yarın kaka testinin sonucu çıkacak ona göre bakacağım dedi doktoru, dün uyku tulumu yorgan yastık bi posta sabah batırdı. Öğleden sonrada babasıyla görümceme kustu
günaydın kızlar sizlerin fikirlerini almak istediğim üç şey var:
1. bebek arabasıyla tek başımıza markete gittiğimizde nasıl alışveriş yapacağız yani aldıklarımızı nereye koyacağız ellerimizle arabayı mı sürelim market arabasını mı her ikisini birden sürmek de olmaz
2. yine tek başımızayken bebek fazlaca kaka yapmışsa silmekle gitmeyecek yıkamak gerekse tek başımıza nasıl yıkayacağız? ayakta durabilseler işimiz kolay da elden kayıp gidiyor şu an
3. bebelerin ek gıdaya geçtikten sonra karınları doyunca kesintisiz 12 saat uyuduğu doğru mu biz de yaşayacak mıyız?
1 i bilmiyorum denemedim hiçgünaydın kızlar sizlerin fikirlerini almak istediğim üç şey var:
Kızlar 5eylülde adet oldum 11ekimde 3gün lekelenmem oldu hâlâ yok sabah test yaptım iyice pimpiriklendim zamanında çok test yapmışlığım var şuan canm sıkıldı gölge mi var orda ?
Yarın sabah dr a gidecem :/Eki Görüntüle 2201472
Aynen geçensene önce ilk gebeliğimde gölgeli çıkmıştı havaya uçmuştum geçen gün buldum koyduğum yerde duruyordu atmaya kıyamamıştım ama attım :) adet oldum zaten canım. aman aman korkuyorum ne kadar dikkat etsemde. Rabbim isteyen kullarına nasip etsin biz sıramızı savdık çok şükür :)Bence yok canım stres yapma. Ah ah olsun olsun diye her ay beklerken şimdi olacak diye ödümüz kopuyo
canim cok sag ol. İnanilmaz huysuz oldu ya taniyamiyorum. Memede de uyumuyor, poposunu kaldirip kendini atmaya calisiyor. Bebek arabasinda da durmuyor, ayni sekilde kendini atiyor. Uykusu zaten sorundu, iyice uykuya direnir oldu. Hadi bugun tatil de, yarin tek basima yandim benSürekli sakinleştirin gezdirin oda oda konuşarak, emzirin bolca. Yabancı kimsenin KV vs kucağına vermeyin yadırgıyor. Babayı bile istemiyor ben size diyim. Bizimki öyle, sürekli ilgi istiyor .oyun halısının başında bekliyorum ve öyle daha çok oynuyor. Yalnız başına kalmak istemiyor .. Zor ama geçecek canımcım. Ben de çok uykusuzum. Ha bir de açık havaya çıkarın her gün güneş alsın, hava alsın.
Ay neymis bu 14.hafta boyle =) cocugu taniyamaz oldum.Benimki de oyle gece elleriyle araniyor ,hirsli hirsli ses cikariyor .Meme uclari yara oldu.
Seni duysun diye yapiyor belli ki .Bence hic renk verme .Onu umursamadigini hissettir ,kudursun.
2 sokak otedeki arkadasima gittim.Giderken sakindi .Donuste yikti ortalığı. Dun de esimin koyunde yuruyuse ciktik.Ilk agladi .Sarki filan söyledim sustu ,izlemeye basladi. Ilk kez koyacaksan asiri tepki verebilir .Once kisa sureli denemeler yap ,tepkisini ölç.
Benimki de yabanciliyor. Haftasonu full yapışıktık. Hep kucagimda uyudu .Boynum tutulmus.Bugun evdeyiz daha iyi.
Benimki de 2 3 gundur ciglik atmaya basladi.Ciglik aglamaya dönüşüyor. Biz de o bagirirken onu taklit ediyoruz.Gulmeye basliyor .Aglamasini erteliyoruz yani :) .Surekli pofpoflanmak istiyor .Ilgilenelim diye agliyor. Ben de daha cok kucaklayip ,daha enerjik davranmaya calisiyorum .
aynen canim asla memnun edemiyoruz beyimizi. Bu boyle 5 hafta surerse ben pert ben iptal ben arizaİyiyiz cnm, 14. Atak haftasının artçılarıyla uğraşıyorum:) birde abimler geldi yeğen sevmeye onlarla geziyoruz.. okuyorum sizi de yazamadım pek. Şu ara herkes atakla cebelleşiyor dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?