- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.381
Bana da bi gölge var gibi gelmişti canım ama iyi bari olmuşsun gözün aydınAman olmasında şükür adet oldum demin :) spiral taktıracağım kaç gündür bekliyorum ki taktırayım diye :) sağolun♡♡
Peki sırtüstünden yüzüstüne dönebiliyor mu canım? Bence ömce sırtüstünden yüzüstüne dönmesi gerek sanki o daha kolay gibi..Son birkaç gündür oğlumu yüzüstü koyunca ağlamıyor artık :) normalde kafasını kaldırabildiği halde ağlardı ama şimdi kaldırıp etrafa bakıyor :) çok mutlu oldum çünkü artık yüzüstünden sırtüstü dönmeye çalışması gerekiyor :) ayrıca bir süre öyle kalınca hafif hafif gaz çıkarıyor :)
Benimki uyurken hep yüzüstü yatıyor fakat uyandığında hiç sırt üstüne dönmek gibi bi eğilimi olmadı ama sırtüstünden yüzüstüne dönmeye çalışıyor.. Kolunu kurtaramıyor bir türlü yoksa döncekSon birkaç gündür oğlumu yüzüstü koyunca ağlamıyor artık :) normalde kafasını kaldırabildiği halde ağlardı ama şimdi kaldırıp etrafa bakıyor :) çok mutlu oldum çünkü artık yüzüstünden sırtüstü dönmeye çalışması gerekiyor :) ayrıca bir süre öyle kalınca hafif hafif gaz çıkarıyor :)
Maşallah canım :) yüzünün gülmesine çok sevindim. Kaç haftalık oldu bebişinSon birkaç gündür oğlumu yüzüstü koyunca ağlamıyor artık :) normalde kafasını kaldırabildiği halde ağlardı ama şimdi kaldırıp etrafa bakıyor :) çok mutlu oldum çünkü artık yüzüstünden sırtüstü dönmeye çalışması gerekiyor :) ayrıca bir süre öyle kalınca hafif hafif gaz çıkarıyor :)
Cnm bizde cuma günü olduk.Size de hayırlı olsun.ilk gün evet bayağı mızmız di pansuman zorladı ama ikinci günden itibaren Maşallah diyeyim daha iyi banyo yaptirin ertesi gün demişti dr.bizde yaptirdik ve çok faydası oldu pansuman malzemeleri ise papatya suyu ve sari kantoron yagi, inanılmaz bir şey diyorum sadece iyileşme hızı mükemmel doğallık gibisi yok Allah sizede acil şifalar versin@nevesta81 selamlar canim. Persembe gunu sunnet ettik minnosu. Dr metin kus bagdat caddesindeki kliniginde oldu. Nakit 1500 lira verdik. Lokal anesteziyle gule oynaya islem yapildi yarim saat fln surdu. Ama agri kesicilerin etkisi gecince kuzum cok agladi acidan. 3 kadin elimiz ayagamiz dolasti. Suan agrisi vs kalmadi yara da iyilesmeye basladi.
Yok dönemiyor. Poposunu kaldıramıyor beyefendi daha, koca popolu diye seviyorumPeki sırtüstünden yüzüstüne dönebiliyor mu canım? Bence ömce sırtüstünden yüzüstüne dönmesi gerek sanki o daha kolay gibi..
Ay teşekkür ederim :) doğduğu tarihe göre 19, doğması gereken tarihe göre 16 haftalık :)Maşallah canım :) yüzünün gülmesine çok sevindim. Kaç haftalık oldu bebişin
Bence yok canım pimpiriklenme:)Kızlar 5eylülde adet oldum 11ekimde 3gün lekelenmem oldu hâlâ yok sabah test yaptım iyice pimpiriklendim zamanında çok test yapmışlığım var şuan canm sıkıldı gölge mi var orda ?
Yarın sabah dr a gidecem :/Eki Görüntüle 2201472
Yavru kartalGüzel anneler ve o güzel annelerin güzel evlatları
Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun
geçmiş olsun canım@nevesta81 selamlar canim. Persembe gunu sunnet ettik minnosu. Dr metin kus bagdat caddesindeki kliniginde oldu. Nakit 1500 lira verdik. Lokal anesteziyle gule oynaya islem yapildi yarim saat fln surdu. Ama agri kesicilerin etkisi gecince kuzum cok agladi acidan. 3 kadin elimiz ayagamiz dolasti. Suan agrisi vs kalmadi yara da iyilesmeye basladi.
Aaa ne güzel :) o ilerlemeleri görmek çok mutlu ediyor insanı :) bizimki nazlı, yana dönünce bile geri düşüyor hemen :)Benimki uyurken hep yüzüstü yatıyor fakat uyandığında hiç sırt üstüne dönmek gibi bi eğilimi olmadı ama sırtüstünden yüzüstüne dönmeye çalışıyor.. Kolunu kurtaramıyor bir türlü yoksa döncek
Okurken yaşlandım yemin ederimKizlar bana dua edin de yarin psikolojim duzgun döneyim .Su an bu evde 3 kusak kaynana var valla .Kv ,kv nin kv si ,kv nin kv sinin kv si
Benimki de öyle dönemeyince artık hoop geri yuvarlanıyorAaa ne güzel :) o ilerlemeleri görmek çok mutlu ediyor insanı :) bizimki nazlı, yana dönünce bile geri düşüyor hemen :)
Oyle valla :) Neyse evimde oglusumlayim.Sorunsuz atlattik.Okurken yaşlandım yemin ederimkaç kız, kaç kaç.. .aneyyy o ya
Şaşır şaşır bitmiyor.
Canım sen nasıl kesintisiz 10 saat uyutmayı sağladın ?1 i bilmiyorum denemedim hiç
2 ıslak mendille her yerini temizledikten sonra lavoboda kolumun üstünde ters yatırarak yıkıyorum. Ama nerdeyse gün aşırı yikadigim için genelde ıslak mendille iyice temizleyip akşam banyo yaptırıyorum ben.
3 eğer bebeğin gerçekten sadece aciktigi için uyaniyorsa 12 saat uyuduğu günler çok yakın. Ek gıda ile mümkün. Ama aciktigi için değil de uykuya nasıl döneceğini bilmediği için uyaniyorsa istediğin kadar doyur mümkün olmaz. Bizimki şuanda neredeyse kesintisiz 10-11 saat uyuyor.
Papatya suyu ve sarı kantaron yağını nereden aldınız ?Cnm bizde cuma günü olduk.Size de hayırlı olsun.ilk gün evet bayağı mızmız di pansuman zorladı ama ikinci günden itibaren Maşallah diyeyim daha iyi banyo yaptirin ertesi gün demişti dr.bizde yaptirdik ve çok faydası oldu pansuman malzemeleri ise papatya suyu ve sari kantoron yagi, inanılmaz bir şey diyorum sadece iyileşme hızı mükemmel doğallık gibisi yok Allah sizede acil şifalar versin
Neresinden başlıyim anlatmaya bilemedim şimdi.Canım sen nasıl kesintisiz 10 saat uyutmayı sağladın ?
Canim kuru papatya aldık aktaran demleyip az az taze hazirbulunduruyorum kantoron yağı da aktardan aldik eczaneden almayin kozmetik urune giriyor içinde kimyasal olabilir dedi Dr.Papatya suyu ve sarı kantaron yağını nereden aldınız ?
Aynen sudan çıktıktan sonra ateşe atmışım gibi ağlıyorKızlar sizin bebelerde giyinirlen arıza çıkarıyor mu? Banyoda sorun yok, soyunurken sorun yok. Ama giyinirken ortalığı yıkıyorlar. Ben artık alıştım gibi ama bugün eşim giydirirken stresten eli ayağı birbirine karıştı yok böyle bir ağlama, şişliyoruz sanki. Sürekli çıplak olmak istiyorlar yandım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?