2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Son birkaç gündür oğlumu yüzüstü koyunca ağlamıyor artık :) normalde kafasını kaldırabildiği halde ağlardı ama şimdi kaldırıp etrafa bakıyor :) çok mutlu oldum çünkü artık yüzüstünden sırtüstü dönmeye çalışması gerekiyor :) ayrıca bir süre öyle kalınca hafif hafif gaz çıkarıyor :)

Peki sırtüstünden yüzüstüne dönebiliyor mu canım? Bence ömce sırtüstünden yüzüstüne dönmesi gerek sanki o daha kolay gibi..

Benimki uyurken hep yüzüstü yatıyor fakat uyandığında hiç sırt üstüne dönmek gibi bi eğilimi olmadı ama sırtüstünden yüzüstüne dönmeye çalışıyor.. Kolunu kurtaramıyor bir türlü yoksa döncek

Maşallah canım :) yüzünün gülmesine çok sevindim. Kaç haftalık oldu bebişin

Cnm bizde cuma günü olduk.Size de hayırlı olsun.ilk gün evet bayağı mızmız di pansuman zorladı ama ikinci günden itibaren Maşallah diyeyim daha iyi banyo yaptirin ertesi gün demişti dr.bizde yaptirdik ve çok faydası oldu pansuman malzemeleri ise papatya suyu ve sari kantoron yagi, inanılmaz bir şey diyorum sadece iyileşme hızı mükemmel doğallık gibisi yok Allah sizede acil şifalar versin

Peki sırtüstünden yüzüstüne dönebiliyor mu canım? Bence ömce sırtüstünden yüzüstüne dönmesi gerek sanki o daha kolay gibi..
Yok dönemiyor. Poposunu kaldıramıyor beyefendi daha, koca popolu diye seviyorum bir yerdeyerde görmüştüm de, sanki yüzüstünden sırtüstü önce dönüyorlardı. Emin de olamadım şimdi :) arada sırt üstünden yana dönüyor sonra geri devriliyor

Bence yok canım pimpiriklenme:)
Güzel anneler ve o güzel annelerin güzel evlatları
Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun
Yavru kartal
geçmiş olsun canım

Aaa ne güzel :) o ilerlemeleri görmek çok mutlu ediyor insanı :) bizimki nazlı, yana dönünce bile geri düşüyor hemen :)

Aaa ne güzel :) o ilerlemeleri görmek çok mutlu ediyor insanı :) bizimki nazlı, yana dönünce bile geri düşüyor hemen :)
Benimki de öyle dönemeyince artık hoop geri yuvarlanıyor çok tatlılar yaa.. Çok hırs yaptı ama uğraşıp duruyo döncem diye bakalım ne zaman başarcsklar

Canım sen nasıl kesintisiz 10 saat uyutmayı sağladın ?

Papatya suyu ve sarı kantaron yağını nereden aldınız ?

Canım sen nasıl kesintisiz 10 saat uyutmayı sağladın ?
Neresinden başlıyim anlatmaya bilemedim şimdi.
Sallanarak uyuyordu, onu kestik yani artık sallanmadan uyuyor beşiğinde. Rutinleri uyguluyorum ninni söyleyerek mamasını iciriyorum. Uyanıkken beşiğine yatiriyorum agzina emziğini veriyorum. Mizildansa da bazen ağlasa da sakinlestiriyorum o şekilde uykuya dalıyor. Desteksiz uyku yani. Saat 8 gibi uyuyor. Saat 11 gibi de ben yatmadan mama hazırlıyorum. O uyurken kucağıma alıyorum mamasını iciriyorum hiç uyandırmadan. Sonra yine beşiğine yatiriyorum. Ve ben de yatmaya geçiyorum artık. Sabah 7-8 arasında da uyaniyoruz. Sabaha kadar bazen hiç aglamiyor. Bazen de bir kere acikip ağlıyor. Nadiren de gaz yüzünden ağladığı oluyor. Bu arada odası zifiri karanlık. Perdesi kapalı oluyor.
Sizinkiler anne sütü aldığı için iki kere falan uyanmalari normal. Ama ikiden fazla uyaniyorlarsa muhtemelen açlıktan değil hafif uyandıklarında uykuya geri nasıl dalacaklarini bilmedikleri için agliyorlardir. Bir de gündüz uykularini da aşağı yukarı iyi almış olmaları lazim. Yoksa çok yorgun oldukları için de sık uyanirlar

Kızlar sizin bebelerde giyinirlen arıza çıkarıyor mu? Banyoda sorun yok, soyunurken sorun yok. Ama giyinirken ortalığı yıkıyorlar. Ben artık alıştım gibi ama bugün eşim giydirirken stresten eli ayağı birbirine karıştı yok böyle bir ağlama, şişliyoruz sanki. Sürekli çıplak olmak istiyorlar yandım valla.

Aynen sudan çıktıktan sonra ateşe atmışım gibi ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…