- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.401
bu aile ile surekli bu sekilde olmaz canim... Normali de olmamasi zaten. Valla ben zamaninda baska hakli oldugum konularda cok tartistim.Kafayi yiyecem .Cocuk oglen 1 saat uyudu .Az once uyutmaya calisiyordum kv aradi .Cok ozledik deee gelcez deee diye (daha dun gördü) Valla uyutcam ben kapi acmaya kalkinca uyaniyor her seferinde
Simdi gelmeyin sonra gelin dedim .Tamam bi dusunelim dedi .(neyi dusunecekse )teli kapatti 10 dk sonra aradi .Gelcez diye
Biz insan degiliz zaten bu evin kapisi yok .Gelebilir miyiz demeye gerek yok.Daha nasil gelmeyin diyeyim. Ben bana yakisan sekilde söylüyorum ama artik astilar kendilerini .Yakinda yatıya da kalmaya baslarlar.Sinirden aglayacam .Kendimi zor tututorum oglum etkilenecek diye
Ben aksam 2 dk rahat nefes alayim diye cocugumu pusete koyup yemek yaptim.Uyutup icebilirsem bir cay icip ben de uyurum diye düşünüyordum .
Hic aile hayatımiz filan kalmadi .Tum sohbetimiz annemler gelcek ,geliyor,onlara gidiyoruz dan ibaret .
Valla canım gelmeyin dedigin halde yinede gelicez demek ki daha dün gormusler hani 15 20 gündür gormeseler hadi neyse...Kafayi yiyecem .Cocuk oglen 1 saat uyudu .Az once uyutmaya calisiyordum kv aradi .Cok ozledik deee gelcez deee diye (daha dun gördü) Valla uyutcam ben kapi acmaya kalkinca uyaniyor her seferinde
Simdi gelmeyin sonra gelin dedim .Tamam bi dusunelim dedi .(neyi dusunecekse )teli kapatti 10 dk sonra aradi .Gelcez diye
Biz insan degiliz zaten bu evin kapisi yok .Gelebilir miyiz demeye gerek yok.Daha nasil gelmeyin diyeyim. Ben bana yakisan sekilde söylüyorum ama artik astilar kendilerini .Yakinda yatıya da kalmaya baslarlar.Sinirden aglayacam .Kendimi zor tutuyorum oglum etkilenecek diye
Ben aksam 2 dk rahat nefes alayim diye cocugumu pusete koyup yemek yaptim.Uyutup icebilirsem bir cay icip ben de uyurum diye düşünüyordum .
Hic aile hayatımiz filan kalmadi .Tum sohbetimiz annemler gelcek ,geliyor,onlara gidiyoruz dan ibaret .
Allah damatlığını göstersin canım. İlk gün indan üzülüyor korkıyor yarayı görünce ama iyileşünce de iyiki yaptırdık diyorsun. Ama büyük rahatlık ilerde zor olurdu.Cnm bizde cuma günü olduk.Size de hayırlı olsun.ilk gün evet bayağı mızmız di pansuman zorladı ama ikinci günden itibaren Maşallah diyeyim daha iyi banyo yaptirin ertesi gün demişti dr.bizde yaptirdik ve çok faydası oldu pansuman malzemeleri ise papatya suyu ve sari kantoron yagi, inanılmaz bir şey diyorum sadece iyileşme hızı mükemmel doğallık gibisi yok Allah sizede acil şifalar versin
aynen canim asla memnun edemiyoruz beyimizi. Bu boyle 5 hafta surerse ben pert ben iptal ben ariza
Kendimi hic bu kadar çıkmazda hissetmemistim.Onceden sınırlarıma saygi duyuyorlardi.Duymasalar da esim benle olunca usteleyemiyorlardi.Ama o da degistibu aile ile surekli bu sekilde olmaz canim... Normali de olmamasi zaten. Valla ben zamaninda baska hakli oldugum konularda cok tartistim.
Son çare, sana yakisan gibi degil de onlarin hak ettigi dilden konusmak bence.
Boyle senin evine her cani istediginde gelmemeli. Kucuk bebegin var, uyuyacaksindir, esinle zaman gecireceksindir ki ona bile zaman kalmiyor...
Esim onlardan daha sorunlu .Cocuk olmadan her sey cok iyiydi. Hamileyken 1 kez evime geldiler sadece .Biz de 8 9 gunde gittik .Ama Bir haftada 2 3 ve 7 günde 7 kere olmaya az kaldi .Cok gerginim .Kimseye anlatamıyorum. Esimle arami bozup duruyorlar .Ben mamayi yeni biraktim .Moralle sutum normale dönmüştü. Ama bu olaylardan dolayı sütüm yetmiyor bazi gunler .Hic rahat yok .Valla canım gelmeyin dedigin halde yinede gelicez demek ki daha dün gormusler hani 15 20 gündür gormeseler hadi neyse...
Ama gerçekten de pessss yani bu neyin ısrarı...
Allah kolaylık versin inşaAllah sana boll sabir diliyorum bence sen hiç muhatap olma fakat eşin kesinlikle ciddi anlamda ailesini uyarmalı kicik çocuk onların duzenine uymaz buyukler çocuğun düzenine uymali çok net!!
@nevesta81 selamlar canim. Persembe gunu sunnet ettik minnosu. Dr metin kus bagdat caddesindeki kliniginde oldu. Nakit 1500 lira verdik. Lokal anesteziyle gule oynaya islem yapildi yarim saat fln surdu. Ama agri kesicilerin etkisi gecince kuzum cok agladi acidan. 3 kadin elimiz ayagamiz dolasti. Suan agrisi vs kalmadi yara da iyilesmeye basladi.
Herkese iyi günler
O kadar hastayım ki kaç gündür burayı bile okuyacak gucum yoktu normalde hastalık giderek iyileşir bu nasıl bir şeyse hergun daha kötü oluyorum hastaneye gitsem bi ton ilaç verecek kullansam ayrı dert valla şaştım kaldım dikkat edin kendinize kızlar hasta olmayın Rabbim esirgesin sağlık sıhhat versin herkese
2 haftaya sukur o zaman =)) insallah geçmiştir canimYok kuzum ya, 2. Hafta sonra normale döndi benim oğlum. Artık arada bir mızmız ve uykusu da normale döndü. Tekrar nüksetmezse şimdilik durulduk. Bol bol kucakta gezdirip konuş :)
Atak zamani mi bilmiyorum .Anlayan arkadaslar var ama atak ise huyu boyle kalmaz merak etmeyin .Sadece yeni kazandigi becerilere adapte olurken zorlaniyor. En onemli sey sabir ve daha cok kucaklamak ,sevmek ,oyun oynamak .Bu 14-17 hafta atagıni atlatan,tespit eden var mı acaba? 5temmuz doğumlu,dogmasi beklenen tarih 12 Temmuz ..Zaten aksamustu başlayan gece uykusu oncesi uzun krizleri olurdu,şimdi bütün güne yayıldı,gündüz uykusu yok neredeyse.. sürünüyoruz resmen! Koyun bogazliyorlar sanki,ağlaması bile bir değişik... Ataktir diyorum ama hasta mı diye düşünmeye basladim artık. Ne kadar sürdü sizlerde acaba? Ne olur güce ihtiyacim var,bittiğinde huyu böyle mi kalacak?
Canım benim kv kp de çat kapı geliyolar aramadan. 1 gün durup 1 gün geliyoardi. Bi kaç gündür yoklar. Bugün de çok yorgunum. İnşallah gelmezler diye dua ediyorum. Allah bize sabır versin ne deyimKafayi yiyecem .Cocuk oglen 1 saat uyudu .Az once uyutmaya calisiyordum kv aradi .Cok ozledik deee gelcez deee diye (daha dun gördü) Valla uyutcam ben kapi acmaya kalkinca uyaniyor her seferinde
Biz insan degiliz zaten bu evin kapisi yok .Gelebilir miyiz demeye gerek yok.Daha nasil gelmeyin diyeyim. Ben bana yakisan sekilde söylüyorum ama artik astilar kendilerini .Yakinda yatıya da kalmaya baslarlar.Sinirden aglayacam .Kendimi zor tutuyorum oglum etkilenecek diye
Aynen geçensene önce ilk gebeliğimde gölgeli çıkmıştı havaya uçmuştum geçen gün buldum koyduğum yerde duruyordu atmaya kıyamamıştım ama attım :) adet oldum zaten canım. aman aman korkuyorum ne kadar dikkat etsemde. Rabbim isteyen kullarına nasip etsin biz sıramızı savdık çok şükür :)
Yine arayıp sormuş benimki çat kapı gelir oldu artık. Bugün kızı uyuttum bende uzandım koltuğa kapı çaldı kalkmayım dedim sonra kargo olabilir diye kalktım baktım kv. Aaa uyuyor muydun habersizde geldik ya diyor ne diyim şimdi. Bir an önce doğu görevine gitmek istiyorum .uzaktan sevsinlerKafayi yiyecem .Cocuk oglen 1 saat uyudu .Az once uyutmaya calisiyordum kv aradi .Cok ozledik deee gelcez deee diye (daha dun gördü) Valla uyutcam ben kapi acmaya kalkinca uyaniyor her seferinde
Size de gecmis olsun canim. Bize fucidin diye bi krem verdi onu kullaniyoruz. İyilesmesi fena degil.Cnm bizde cuma günü olduk.Size de hayırlı olsun.ilk gün evet bayağı mızmız di pansuman zorladı ama ikinci günden itibaren Maşallah diyeyim daha iyi banyo yaptirin ertesi gün demişti dr.bizde yaptirdik ve çok faydası oldu pansuman malzemeleri ise papatya suyu ve sari kantoron yagi, inanılmaz bir şey diyorum sadece iyileşme hızı mükemmel doğallık gibisi yok Allah sizede acil şifalar versin
Aynennn. Bi de surekli kustugu icin gunde 5 posta kiyafet degisiyo. Hep kavgali.Kızlar sizin bebelerde giyinirlen arıza çıkarıyor mu? Banyoda sorun yok, soyunurken sorun yok. Ama giyinirken ortalığı yıkıyorlar. Ben artık alıştım gibi ama bugün eşim giydirirken stresten eli ayağı birbirine karıştı yok böyle bir ağlama, şişliyoruz sanki. Sürekli çıplak olmak istiyorlar yandım valla.
Tesekkurler canim. Hepimizin evladini Allah bagislasin.Oyy hayırlı olsun paşaya:) damatlığını da görürsünüz inşallah :)
Sagol canim. Tavsiyem ozellikle ilk gun alabilecegin destegi al. O cok ozleyen her gun gelen kvyi goreve bekliyoruz. Gece nobetinde napcak bakalim.Zuzushh gecmis olsun .Biraz takip edemedim. Sunnetli bebis sayisi artmis masallah .
3 kadin mi ,ben bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?