- 15 Aralık 2017
- 578
- 982
- 23
- 42
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.421
Canım sakın!!! Sakin ol kesinlikle sadece çocuğunu düşünerek sakin kalman gerek biliyorsun.Öyle veya boyle geliyorlar, çocuğunu rızkından edersin aman sütünü etkilemesine izin verme İnşirah oku sakinleşirsin bol bol sabır çek Allah'ım bunlari başka şeylerle meşgul etsin ayağını sizden kessinler artik cokkkk cokkkk aminKendimi hic bu kadar çıkmazda hissetmemistim.Onceden sınırlarıma saygi duyuyorlardi.Duymasalar da esim benle olunca usteleyemiyorlardi.Ama o da degisti
Esim onlardan daha sorunlu .Cocuk olmadan her sey cok iyiydi. Hamileyken 1 kez evime geldiler sadece .Biz de 8 9 gunde gittik .Ama Bir haftada 2 3 ve 7 günde 7 kere olmaya az kaldi .Cok gerginim .Kimseye anlatamıyorum. Esimle arami bozup duruyorlar .Ben mamayi yeni biraktim .Moralle sutum normale dönmüştü. Ama bu olaylardan dolayı sütüm yetmiyor bazi gunler .Hic rahat yok .Bana dua edin su an elim ayağım titriyor .
Allah razi olsun sağol canım.Canim ben tecrübeli oldum bu 3. Malûm o yuzdende hemencecik olsun bitsin istedim inan ki sadece ilk gun biraz zor sabır gerek sonrası hiç sünnet olmamış gibi merak etme yapabilirseniz hemen yaptır gerçekten cok hızlı iyileşiyor küçük olmasından dolayu5816bursa canim gecmis olsun .Insallah hemen toparlanirsin .2 cocukla daha zor dinlenmek .Insallah destek aldığın birileri vardir.
Srkyesraaa gecmis olsun .Ben kaçırmışım. Oglusun sunnet olmus .Darisi bize ve yaptirmayanlara .Biz de bir an once yaptirsak iyi olacak .Donmeye baslayinca zor oluyormus .Ya ben yaraya bakamam .Oyle bir huyum var. Kanim cekilir hatta bayılıyorum bazen kan tutuyor .
Annemden destek isterim olmadi .
Sağol canım sizede...bizim bugün 4.gun Maşallah iyiyiz.diger ogullarimda madecasol kullandık o da bitkisel bir üründü gayet iyiydi.Su anda kullandığım daha da iyi sankiSize de gecmis olsun canim. Bize fucidin diye bi krem verdi onu kullaniyoruz. İyilesmesi fena degil
Sagol cnm allah razı olsun inşallah Rabbim cümlemizinGeçmiş olsun canım, inşallah atlatırsın bir an önce..
Offf nefret ediyorum ilk ve sondakinden!!!!!!!!Şöyle bir foto arşivine bakıyordum da.
Şu aşağıdaki yapmayınların hepsini yaptılar ! yapınların da hiç birini yapmadılar ya yahu !!! :)
Eki Görüntüle 2201551 Annem 40 gün yanımdaydı ve elinden gelenin en iyisini yaptı Allah bin kere razı olsun.
Sagol cnm maalesef yan da kv var ama sadece var yani5816bursa canim gecmis olsun .Insallah hemen toparlanirsin .2 cocukla daha zor dinlenmek .Insallah destek aldığın birileri vardir.
Srkyesraaa gecmis olsun .Ben kaçırmışım. Oglusun sunnet olmus .Darisi bize ve yaptirmayanlara .Biz de bir an once yaptirsak iyi olacak .Donmeye baslayinca zor oluyormus .Ya ben yaraya bakamam .Oyle bir huyum var. Kanim cekilir hatta bayılıyorum bazen kan tutuyor .
Annemden destek isterim olmadi .
Kendimi hic bu kadar çıkmazda hissetmemistim.Onceden sınırlarıma saygi duyuyorlardi.Duymasalar da esim benle olunca usteleyemiyorlardi.Ama o da degisti
Esim onlardan daha sorunlu .Cocuk olmadan her sey cok iyiydi. Hamileyken 1 kez evime geldiler sadece .Biz de 8 9 gunde gittik .Ama Bir haftada 2 3 ve 7 günde 7 kere olmaya az kaldi .Cok gerginim .Kimseye anlatamıyorum. Esimle arami bozup duruyorlar .Ben mamayi yeni biraktim .Moralle sutum normale dönmüştü. Ama bu olaylardan dolayı sütüm yetmiyor bazi gunler .Hic rahat yok .Bana dua edin su an elim ayağım titriyor .
Çok geçmiş olsun bende zar zor iyileştim. İlaçsız zor oluyormuş gerçekten.Herkese iyi günler
O kadar hastayım ki kaç gündür burayı bile okuyacak gucum yoktu normalde hastalık giderek iyileşir bu nasıl bir şeyse hergun daha kötü oluyorum hastaneye gitsem bi ton ilaç verecek kullansam ayrı dert valla şaştım kaldım dikkat edin kendinize kızlar hasta olmayın Rabbim esirgesin sağlık sıhhat versin herkese
Kızlar sizin bebelerde giyinirlen arıza çıkarıyor mu? Banyoda sorun yok, soyunurken sorun yok. Ama giyinirken ortalığı yıkıyorlar. Ben artık alıştım gibi ama bugün eşim giydirirken stresten eli ayağı birbirine karıştı yok böyle bir ağlama, şişliyoruz sanki. Sürekli çıplak olmak istiyorlar yandım valla.
Benimki tembel galiba hiiiç o taraklarda bezi YokBenimki uyurken hep yüzüstü yatıyor fakat uyandığında hiç sırt üstüne dönmek gibi bi eğilimi olmadı ama sırtüstünden yüzüstüne dönmeye çalışıyor.. Kolunu kurtaramıyor bir türlü yoksa döncek
Sıze de geçmiş olsun giderek artan bir hal aldı inşallah cabuk gecer umudum bu yönde artıkÇok geçmiş olsun bende zar zor iyileştim. İlaçsız zor oluyormuş gerçekten.
Olsun canım başlar yakında merak etme Oyun halısına koyuyorum artık keyfi olmu 1 dakika bile sürmeden 180 derece dönüyor. 2-3 hFta öncesine kadar pnu da yapamıyordu. Gittikçe bişeyler katıyor hep üzerine. Senin bebişin var mı oyun halısı canım? Bence o çok faydalıBenimki tembel galiba hiiiç o taraklarda bezi Yokyatakta yanına yatıp kolundan tutup kendime çekiyorum dönsün diye geri gidiyor ne yüzüstü ne sırtüstü.
Evet var ama artık pek ilgisini çekmiyor nedense ben yanındaysam duruyor o da benimle ilgileniyor ve ayaklarıyla piyanoya vuruyor arada elleri oyuncaklara çarpıyor. İlk zamanlar oyuncakları tutar sallardı falan artık hiç ilgilenmiyor. Geçen hafta oyuncaklara ayaklarıyla vuruyordu artık onu da yapmıyorOlsun canım başlar yakında merak etme Oyun halısına koyuyorum artık keyfi olmu 1 dakika bile sürmeden 180 derece dönüyor. 2-3 hFta öncesine kadar pnu da yapamıyordu. Gittikçe bişeyler katıyor hep üzerine. Senin bebişin var mı oyun halısı canım? Bence o çok faydalı
Dreamfeeding yöntemi yani okumuştum aklıma yattı ben de deneyeceğim gündüz denemiştim olmuştu :)Neresinden başlıyim anlatmaya bilemedim şimdi.
Sallanarak uyuyordu, onu kestik yani artık sallanmadan uyuyor beşiğinde. Rutinleri uyguluyorum ninni söyleyerek mamasını iciriyorum. Uyanıkken beşiğine yatiriyorum agzina emziğini veriyorum. Mizildansa da bazen ağlasa da sakinlestiriyorum o şekilde uykuya dalıyor. Desteksiz uyku yani. Saat 8 gibi uyuyor. Saat 11 gibi de ben yatmadan mama hazırlıyorum. O uyurken kucağıma alıyorum mamasını iciriyorum hiç uyandırmadan. Sonra yine beşiğine yatiriyorum. Ve ben de yatmaya geçiyorum artık. Sabah 7-8 arasında da uyaniyoruz. Sabaha kadar bazen hiç aglamiyor. Bazen de bir kere acikip ağlıyor. Nadiren de gaz yüzünden ağladığı oluyor. Bu arada odası zifiri karanlık. Perdesi kapalı oluyor.
Sizinkiler anne sütü aldığı için iki kere falan uyanmalari normal. Ama ikiden fazla uyaniyorlarsa muhtemelen açlıktan değil hafif uyandıklarında uykuya geri nasıl dalacaklarini bilmedikleri için agliyorlardir. Bir de gündüz uykularini da aşağı yukarı iyi almış olmaları lazim. Yoksa çok yorgun oldukları için de sık uyanirlar
Aynen benm oğlumda öyleBenimki tembel galiba hiiiç o taraklarda bezi Yokyatakta yanına yatıp kolundan tutup kendime çekiyorum dönsün diye geri gidiyor ne yüzüstü ne sırtüstü.
Gelmeyin deyince geliyorlar bunlar daCanım benim kv kp de çat kapı geliyolar aramadan. 1 gün durup 1 gün geliyoardi. Bi kaç gündür yoklar. Bugün de çok yorgunum. İnşallah gelmezler diye dua ediyorum. Allah bize sabır versin ne deyim
O levele dogru kosuyorlar .Onceden 1 gun once haber ederlerdi .Sonra ayni gun sonra yoldayken...evden cikmadan aradiklarinda gelmeyin deyince gelcez diyorlar. Pes diyorum...Yine arayıp sormuş benimki çat kapı gelir oldu artık. Bugün kızı uyuttum bende uzandım koltuğa kapı çaldı kalkmayım dedim sonra kargo olabilir diye kalktım baktım kv. Aaa uyuyor muydun habersizde geldik ya diyor ne diyim şimdi. Bir an önce doğu görevine gitmek istiyorum .uzaktan sevsinler
Cok haklisin canim .Bunca seye ragmen yine de sakinligimi korudum .Geldiler ..Cocugun gozleri kipkirmiziydi .Uyutcam artik dedim .Yaa 15 dk gec geldik uyusun demistik ama neden uyutamadin ki diyor ! Oyuncak bebek zaten .Ulan uyutmasi 1 saat sürüyor .Tam uyuyacak kapiyi calacan .Eee zaten kucagimda uyuyor uyancak .Neyse aldim uyutmaya gittim. Esim aradi.Actim uyumuyorsa bak ver sevsinler diyor.Eee uyuyor ya da uyuyacak.Icerden kv ariyor .Gelmiceksen biz kalkcaz diye.Icimden lanet olsun dedim. Aldim cocugu gittim .Bakın uyandi iste niye cunku daha emiyordu dalmamisti dedim.Ee getirmeseydin diyor.Oglun telefonda emir verdi dedim.Utanmadan alip sevdiler .10 dk sonra yeter artik ben geciyorum uyutmaya dedim .Ama gülüyor uykusu yok ki diyor ! Yaaa evet anne beni uyut diyecekti haklisin dedim .Yaa elin bebegi olsa insan uzaktan üzülür .Gozleri kızarmış ,esnemekten agzi ayriliyor .Neyse gittim uyuttum .Es kisisi geldi uyudu mu diye kontrol ediyor .Yok yalan soyluyorum gozu kapali ama uyanik dedim .Gitti cay yapmis onlara bi guzel icmisler defolup gitmisler .Ben daha yemek yemedim .Yeni yiyecem .Eger bu luzumsuzluklar olmasa oglum aksamustu 1 saat uyuyacakti.Ben de huzurla yemegimi yiyip dinlenecektim .Ama cok şükür ki onlar varken uyanmadi da .Degilse cok fena kavga edecektim.Canım sakın!!! Sakin ol kesinlikle sadece çocuğunu düşünerek sakin kalman gerek biliyorsun.Öyle veya boyle geliyorlar, çocuğunu rızkından edersin aman sütünü etkilemesine izin verme İnşirah oku sakinleşirsin bol bol sabır çek Allah'ım bunlari başka şeylerle meşgul etsin ayağını sizden kessinler artik cokkkk cokkkk amin
Yok boyle gitmez .Bir gun her seyi goze alip icimdekilerin hepsini kusacam .Gerçi kusuyorum da yüzsüz olmaya görsün insanBize gına geldi onların anlayışsızlığından sizi düşünemiyorum ,bunlar konuşmayan hareket etmeyen bebeğe bu kadar meraklı ilerde dillense hiç çıkmayacaklar evden diye korkuyorum sizinkilerden ...
Amin canim .En cok duaya ihtiyacim var gercekten cok sinirliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?