2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sakın!!! Sakin ol kesinlikle sadece çocuğunu düşünerek sakin kalman gerek biliyorsun.Öyle veya boyle geliyorlar, çocuğunu rızkından edersin aman sütünü etkilemesine izin verme İnşirah oku sakinleşirsin bol bol sabır çek Allah'ım bunlari başka şeylerle meşgul etsin ayağını sizden kessinler artik cokkkk cokkkk amin

Allah razi olsun sağol canım.Canim ben tecrübeli oldum bu 3. Malûm o yuzdende hemencecik olsun bitsin istedim inan ki sadece ilk gun biraz zor sabır gerek sonrası hiç sünnet olmamış gibi merak etme yapabilirseniz hemen yaptır gerçekten cok hızlı iyileşiyor küçük olmasından dolayu

Krizlerdeyim hep kv olacak değil ya kendi teyzem resmen bunalıma soktu beni. Süt sağıyordum geldi sağarsan azalır emzirsene, tık ağzına zorla ver, süt birikmez süt olsa ağzından akar şırıl şırıl.. Altı öyle temizlenmez kaç tane pamuk kullanıyon. Ayyy daha neler neler. Bir rahat bırakın bizi ya

Size de gecmis olsun canim. Bize fucidin diye bi krem verdi onu kullaniyoruz. İyilesmesi fena degil
Sağol canım sizede...bizim bugün 4.gun Maşallah iyiyiz.diger ogullarimda madecasol kullandık o da bitkisel bir üründü gayet iyiydi.Su anda kullandığım daha da iyi sanki

Offf nefret ediyorum ilk ve sondakinden!!!!!!!!

Sagol cnm maalesef yan da kv var ama sadece var yani eşim sabah 11 akşam 9 yinede çok yardımcı Allah razı olsun ailemden kimse yok burda ne yazık ki

Bize gına geldi onların anlayışsızlığından sizi düşünemiyorum ,bunlar konuşmayan hareket etmeyen bebeğe bu kadar meraklı ilerde dillense hiç çıkmayacaklar evden diye korkuyorum sizinkilerden ...

Çok geçmiş olsun bende zar zor iyileştim. İlaçsız zor oluyormuş gerçekten.

Hiç durmuyor desen yeri var canım , bazende giydirdiğime kusuyor hopp yeniden aynı macera

Benimki tembel galiba hiiiç o taraklarda bezi Yok yatakta yanına yatıp kolundan tutup kendime çekiyorum dönsün diye geri gidiyor ne yüzüstü ne sırtüstü.

Benimki tembel galiba hiiiç o taraklarda bezi Yok yatakta yanına yatıp kolundan tutup kendime çekiyorum dönsün diye geri gidiyor ne yüzüstü ne sırtüstü.
Olsun canım başlar yakında merak etme Oyun halısına koyuyorum artık keyfi olmu 1 dakika bile sürmeden 180 derece dönüyor. 2-3 hFta öncesine kadar pnu da yapamıyordu. Gittikçe bişeyler katıyor hep üzerine. Senin bebişin var mı oyun halısı canım? Bence o çok faydalı

Evet var ama artık pek ilgisini çekmiyor nedense ben yanındaysam duruyor o da benimle ilgileniyor ve ayaklarıyla piyanoya vuruyor arada elleri oyuncaklara çarpıyor. İlk zamanlar oyuncakları tutar sallardı falan artık hiç ilgilenmiyor. Geçen hafta oyuncaklara ayaklarıyla vuruyordu artık onu da yapmıyor

Dreamfeeding yöntemi yani okumuştum aklıma yattı ben de deneyeceğim gündüz denemiştim olmuştu :)

Aynen benm oğlumda öyle sadece soluna doğru iyice dönüyo yüz üstü yatrdm çabalasın diye yok 2dk sonra mızıldanınca geri çevirdim

Canım benim kv kp de çat kapı geliyolar aramadan. 1 gün durup 1 gün geliyoardi. Bi kaç gündür yoklar. Bugün de çok yorgunum. İnşallah gelmezler diye dua ediyorum. Allah bize sabır versin ne deyim
Gelmeyin deyince geliyorlar bunlar da
Allag gercekten sabir versin bize.
O levele dogru kosuyorlar .Onceden 1 gun once haber ederlerdi .Sonra ayni gun sonra yoldayken...evden cikmadan aradiklarinda gelmeyin deyince gelcez diyorlar. Pes diyorum...
Cok haklisin canim .Bunca seye ragmen yine de sakinligimi korudum .Geldiler ..Cocugun gozleri kipkirmiziydi .Uyutcam artik dedim .Yaa 15 dk gec geldik uyusun demistik ama neden uyutamadin ki diyor ! Oyuncak bebek zaten .Ulan uyutmasi 1 saat sürüyor .Tam uyuyacak kapiyi calacan .Eee zaten kucagimda uyuyor uyancak .Neyse aldim uyutmaya gittim. Esim aradi.Actim uyumuyorsa bak ver sevsinler diyor.Eee uyuyor ya da uyuyacak.Icerden kv ariyor .Gelmiceksen biz kalkcaz diye.Icimden lanet olsun dedim. Aldim cocugu gittim .Bakın uyandi iste niye cunku daha emiyordu dalmamisti dedim.Ee getirmeseydin diyor.Oglun telefonda emir verdi dedim.Utanmadan alip sevdiler .10 dk sonra yeter artik ben geciyorum uyutmaya dedim .Ama gülüyor uykusu yok ki diyor ! Yaaa evet anne beni uyut diyecekti haklisin dedim .Yaa elin bebegi olsa insan uzaktan üzülür .Gozleri kızarmış ,esnemekten agzi ayriliyor .Neyse gittim uyuttum .Es kisisi geldi uyudu mu diye kontrol ediyor .Yok yalan soyluyorum gozu kapali ama uyanik dedim .Gitti cay yapmis onlara bi guzel icmisler defolup gitmisler .Ben daha yemek yemedim .Yeni yiyecem .Eger bu luzumsuzluklar olmasa oglum aksamustu 1 saat uyuyacakti.Ben de huzurla yemegimi yiyip dinlenecektim .Ama cok şükür ki onlar varken uyanmadi da .Degilse cok fena kavga edecektim.
Bize gına geldi onların anlayışsızlığından sizi düşünemiyorum ,bunlar konuşmayan hareket etmeyen bebeğe bu kadar meraklı ilerde dillense hiç çıkmayacaklar evden diye korkuyorum sizinkilerden ...
Yok boyle gitmez .Bir gun her seyi goze alip icimdekilerin hepsini kusacam .Gerçi kusuyorum da yüzsüz olmaya görsün insan
Afilim92 allah kolaylık versin canım.
Amin canim .En cok duaya ihtiyacim var gercekten cok sinirliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…