2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun iyi yapmışsın lokal anestezi olması çok iyi ama bizimkiler 5 ayı doldurdu ne zamana kadar lokal yapılır acaba? Ağrısı için yapılabilecek birşey varmıymış peki?

Ankara'da temizlikçi arayanlar vardı. Ben bu muhteşem şahsı buldum. İsteyene yönlendireyim

Ben diyordum canım. Bunlar hep böyle zaten :) maşallah 8.30-15,57 mesai saati hiç bir yerde görmedim, memurluktan iyiymiş ya başvursakmı napsak :)

Kalan 3 dakikada klozeti temizleseymiş madem hak yemiyormuş ya.

Ben diyordum canım. Bunlar hep böyle zaten :) maşallah 8.30-15,57 mesai saati hiç bir yerde görmedim, memurluktan iyiymiş ya başvursakmı napsak :)

Kalan 3 dakikada klozeti temizleseymiş madem hak yemiyormuş ya.
Banyoya hiç girmemiş el sürmemiş, mutfakta laf olsun diye tezgahı silmiş, adı komple günlük temizlik oldu bunun. Bi de şu meşhur temizlikçi boyacı vs bulma sitesinde buldum bunu, bi pozitif yorumlar vardı görmeliydin. Allahın delisi beni buldu ya utanmadan" tomestostla" bi ovuver demiş .

Cidden hayat bunlara güzel . Neyin kafası bilmiyorum .tomestost içiyor olabilir

Canım Allah sana sabır versin. İnsan eşinin annesi diye alttan alıyor ama gerçekten bazısı müthiş saygısız ve düşüncesiz oluyor örneğin benimki

canım 10 saat kesintisiz uyutmayı nasıl başardın
Uyku konusunda çok düzenliyiz valla canım herkesede söylemiyorum ama ilk doğduğu zamanlarda geceleri veriyodm mamayı 11 gibi zamanla o saati öğrendi uyuma saati olduğunu sonra mamayı bıraktım yine öyle uyuyor uzunca arada bi kere emiyo ama uyur vaziyette bende uyuyo oluyorum bazen hiç uyanmadan uyuyo on saat. Biraz bebeğin yapısıylada alakalı kızım çok uslu :)

Ben hala saklıyorum pek atmaya niyetim yok bende hep peşpeşe yapacam iki tane derdim ama bu olduktan sonra vazgeçtim
ben bugun esime diyorum ki, ilerde bize kardes sorarsa, oglum kardesinin olmama sebebi sensin derim. İkinciye nasil cesaret edilir zaten 20 yil yaslanmis hissediyorum

Ay esim gripti bana da gecti. Hem hastalik hem atak, hem de uykusuzluk bagiriyor sanki canini acitiyoruz gibi avazi ciktigi kadar

Bunların şımarıklığı bizim gibi kadınların muhtaçlığından geliyor. Biliyorlar ki çalışan kadın artık temizlikle falan uğraşmıyor, hepsi karaborsaya düşmüş. Baksana başkasına yaptırırsın demiş birde. Sen olmazsan başkası olur çünkü.

Ben birdaha alırsam zaten eline liste vericem. Cam 20 tl, duvar 20 tl, toz 10, dolaplar 10 falan diye gidicek, bunları yaparsan bu para, yoksa yok.

Ya benim maaşıma göre günlüğüm 200 tl biliyo musun. Bunlar gibi tipler gelip iki yalapşap yer silmeyle 150 tl alıyor ya zoruma gidiyor :)

Yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Morale ihtiyacım olduğunda açıp okuyacağım son cümlelerinizi:) Şükredilecek çok şey var elbet...ama iste çaresizlik hissi ile ilk çocuk acemiliği birleşince insan bazen ne yapacağını şaşırıyor. Size de kolayliklar dilerim. (Gunduz uykulari için karartma perde ise ise yarıyor diyenler var,bilginize..)

Ay esim gripti bana da gecti. Hem hastalik hem atak, hem de uykusuzluk bagiriyor sanki canini acitiyoruz gibi avazi ciktigi kadar

Evet ya benimkide öyleydi yazmıştım hatta :) şimdi o bağırtıların desibeli düştü konuşur gibi oldu, az sabır canım 5 hafta sürmüyor şükür :)

Geçmiş olsun bu arada. Bol ıhlamur öneriyorum

cok sag ol kuzum.
Gunduz de uyumadi ki.
Memede de susmuyor.
Atak olmadigini bilsem dr.a gotururdum ama hem atak haftasi hem de dr.a gideli daha 5 gun oldu.

Kesinlikle haklısın .Türkiye derecesi yapıp dört yıl Üniversite okudum, yüksek lisans yaptım, şimdi doktora yapıyorum. 30 günden hesaplayınca günlük kazanç 200 tl yok benim. Bu kadın 160 istedi bu arada .arada aracı site olduğu için ilki 164 oldu hatta .ikincisi asla olmayacak o ayrı. Bebek kucağımda, ben yerimden kalkamadan fırlayıp çıktı evden , işini kontrol etmeye fırsat tanımamak için. Resmen halimden istifade etti. Bi de çıkarken diyor ki siteye yorum yazın hakkımda, kendine güveniyor yani ne hikmetse. Yazdım yorumunu. Bi başkasını önerdi burda biri. Kadınla konuştum dert yandı. Yarım gün 4 saatimiş de biri onu 5 saat çalıştırmak istemiş. Sonra biz anlaşalım dedik. Bana verdiği saatlere bi baktım 3 saat ediyor. E hani 4 saat dedim. Eli hızlıymış, 4 saatlik işi 3 saatte yaparmış. Ücret 3 saat 85 tl imiş..neyse sonra dedim 3 se 3 o, gel 60 vereyim. Ok dedi. Sonra mesaj atıyor. 6 yaşında kızım grip, okula göndermiyorum, onunla gelebilir miyim diye .dedim bu evde 2,5 aylık bebek var olmaz öyle, kalsın .
Herkes ayrı açıkgöz, ayrı saygısız. Eşim diyor ki bunlar bulundukları yeri hak ediyor . Hiç şikayet etmesinler.
Tiksindim bu şark kurnazlarından

İyi akşamlar kızlar acil yardiminiza ihtiyacım var sünnet yaptıran anneler özellikle de sizin yardiminiza , oğluma cuma günü sünnet yaptırdık devlet hastanesinde sonrasında sadece beslerken batikonlamak söylendi başka de merhem falan verilmedi ben de arkadaşlardan duyduğum için karton bardak kullanıyorum bugün 4 gün oldu ama bez bir şekilde o bardaktan da geçip pipi başına yapışıyor ve biraz önce açarken farketmedim yapisdigini ve ucu hafif kanadı içim parçalandı internetten araştırayım derken bu sefer de yağlanıp geri ittirilmesi gerekdigini okudum bir de ben daha yıkamadim bebeğimi yarın yikamayi düşünüyordum ama her gün yıkanması ılık suya oturulması gerektiğini okudum şimdi ben hem batikonlayip hem de yaglamayi nasıl yapayım geriye ittirmeyi nasıl yapayım daha deri kısmı kırmızı ve canı yanar diye korkuyorum ve kaç gün daha bardak kullanicam acaba ? Sizler tam olarak detaylı neler yaptınız lütfen yazar mısınız çok tedirginim hani bezli bebeklerde 2-3 güne iyilesirdi bizde 4 gündür niye iyileşmiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…