- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.441
Yaa su gergin animda beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün .Yukarda ismi silmemissin bu arada .Yandi butun Nezahat ler:))Ankara'da temizlikçi arayanlar vardı. Ben bu muhteşem şahsı buldum. İsteyene yönlendireyim
Geçmiş olsun iyi yapmışsın lokal anestezi olması çok iyi ama bizimkiler 5 ayı doldurdu ne zamana kadar lokal yapılır acaba? Ağrısı için yapılabilecek birşey varmıymış peki?nevesta81 selamlar canim. Persembe gunu sunnet ettik minnosu. Dr metin kus bagdat caddesindeki kliniginde oldu. Nakit 1500 lira verdik. Lokal anesteziyle gule oynaya islem yapildi yarim saat fln surdu. Ama agri kesicilerin etkisi gecince kuzum cok agladi acidan. 3 kadin elimiz ayagamiz dolasti. Suan agrisi vs kalmadi yara da iyilesmeye basladi.
Ankara'da temizlikçi arayanlar vardı. Ben bu muhteşem şahsı buldum. İsteyene yönlendireyim
Ben onun tel noyu da yazayım komple bizzat kendisi yansın. Abuk kadınYaa su gergin animda beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün .Yukarda ismi silmemissin bu arada .Yandi butun Nezahat ler:))
Banyoya hiç girmemiş el sürmemiş, mutfakta laf olsun diye tezgahı silmiş, adı komple günlük temizlik oldu bunun. Bi de şu meşhur temizlikçi boyacı vs bulma sitesinde buldum bunu, bi pozitif yorumlar vardı görmeliydin. Allahın delisi beni buldu ya utanmadan" tomestostla" bi ovuver demiş .Ben diyordum canım. Bunlar hep böyle zaten :) maşallah 8.30-15,57 mesai saati hiç bir yerde görmedim, memurluktan iyiymiş ya başvursakmı napsak :)
Kalan 3 dakikada klozeti temizleseymiş madem hak yemiyormuş ya.
Canım Allah sana sabır versin. İnsan eşinin annesi diye alttan alıyor ama gerçekten bazısı müthiş saygısız ve düşüncesiz oluyor örneğin benimkiGelmeyin deyince geliyorlar bunlar da
Allag gercekten sabir versin bize.
O levele dogru kosuyorlar .Onceden 1 gun once haber ederlerdi .Sonra ayni gun sonra yoldayken...evden cikmadan aradiklarinda gelmeyin deyince gelcez diyorlar. Pes diyorum...
Cok haklisin canim .Bunca seye ragmen yine de sakinligimi korudum .Geldiler ..Cocugun gozleri kipkirmiziydi .Uyutcam artik dedim .Yaa 15 dk gec geldik uyusun demistik ama neden uyutamadin ki diyor ! Oyuncak bebek zaten .Ulan uyutmasi 1 saat sürüyor .Tam uyuyacak kapiyi calacan .Eee zaten kucagimda uyuyor uyancak .Neyse aldim uyutmaya gittim. Esim aradi.Actim uyumuyorsa bak ver sevsinler diyor.Eee uyuyor ya da uyuyacak.Icerden kv ariyor .Gelmiceksen biz kalkcaz diye.Icimden lanet olsun dedim. Aldim cocugu gittim .Bakın uyandi iste niye cunku daha emiyordu dalmamisti dedim.Ee getirmeseydin diyor.Oglun telefonda emir verdi dedim.Utanmadan alip sevdiler .10 dk sonra yeter artik ben geciyorum uyutmaya dedim .Ama gülüyor uykusu yok ki diyor ! Yaaa evet anne beni uyut diyecekti haklisin dedim .Yaa elin bebegi olsa insan uzaktan üzülür .Gozleri kızarmış ,esnemekten agzi ayriliyor .Neyse gittim uyuttum .Es kisisi geldi uyudu mu diye kontrol ediyor .Yok yalan soyluyorum gozu kapali ama uyanik dedim .Gitti cay yapmis onlara bi guzel icmisler defolup gitmisler .Ben daha yemek yemedim .Yeni yiyecem .Eger bu luzumsuzluklar olmasa oglum aksamustu 1 saat uyuyacakti.Ben de huzurla yemegimi yiyip dinlenecektim .Ama cok şükür ki onlar varken uyanmadi da .Degilse cok fena kavga edecektim.
Yok boyle gitmez .Bir gun her seyi goze alip icimdekilerin hepsini kusacam .Gerçi kusuyorum da yüzsüz olmaya görsün insan
Amin canim .En cok duaya ihtiyacim var gercekten cok sinirliyim.
E Evet ya Hanım 3.57 mesai neymiş ya :)) çok güldüm bendeBen onun tel noyu da yazayım komple bizzat kendisi yansın. Abuk kadın
Geçmiş olsunBir kv macerasının sonuna geldim. Evimdeyim
Uyku konusunda çok düzenliyiz valla canım herkesede söylemiyorum ama ilk doğduğu zamanlarda geceleri veriyodm mamayı 11 gibi zamanla o saati öğrendi uyuma saati olduğunu sonra mamayı bıraktım yine öyle uyuyor uzunca arada bi kere emiyo ama uyur vaziyette bende uyuyo oluyorum bazen hiç uyanmadan uyuyo on saat. Biraz bebeğin yapısıylada alakalı kızım çok uslu :)canım 10 saat kesintisiz uyutmayı nasıl başardın
ben bugun esime diyorum ki, ilerde bize kardes sorarsa, oglum kardesinin olmama sebebi sensin derim. İkinciye nasil cesaret edilir zaten 20 yil yaslanmis hissediyorumBen hala saklıyorum pek atmaya niyetim yokbende hep peşpeşe yapacam iki tane derdim ama bu olduktan sonra vazgeçtim
Banyoya hiç girmemiş el sürmemiş, mutfakta laf olsun diye tezgahı silmiş, adı komple günlük temizlik oldu bunun. Bi de şu meşhur temizlikçi boyacı vs bulma sitesinde buldum bunu, bi pozitif yorumlar vardı görmeliydin. Allahın delisi beni buldu ya utanmadan" tomestostla" bi ovuver demiş .
Cidden hayat bunlara güzel . Neyin kafası bilmiyorum .tomestost içiyor olabilir
Yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Morale ihtiyacım olduğunda açıp okuyacağım son cümlelerinizi:) Şükredilecek çok şey var elbet...ama iste çaresizlik hissi ile ilk çocuk acemiliği birleşince insan bazen ne yapacağını şaşırıyor. Size de kolayliklar dilerim. (Gunduz uykulari için karartma perde ise ise yarıyor diyenler var,bilginize..)Atak zamani mi bilmiyorum .Anlayan arkadaslar var ama atak ise huyu boyle kalmaz merak etmeyin .Sadece yeni kazandigi becerilere adapte olurken zorlaniyor. En onemli sey sabir ve daha cok kucaklamak ,sevmek ,oyun oynamak .
Hepimiz yoruluyoruz ama gececek bunlar ve hatta özleyeceğiz bu donemlerini (bunu bebegi sabah 6 da kalkip oglen 1 saat uyuyan ve hala uyumayan bir bebegin annesi olarak söylüyorum)
Ay esim gripti bana da gecti. Hem hastalik hem atak, hem de uykusuzlukbagiriyor sanki canini acitiyoruz gibi avazi ciktigi kadar
cok sag ol kuzum.Evet ya benimkide öyleydi yazmıştım hatta :) şimdi o bağırtıların desibeli düştü konuşur gibi oldu, az sabır canım 5 hafta sürmüyor şükür :)
Geçmiş olsun bu arada. Bol ıhlamur öneriyorum
Evet canım. Epeydir yapıyorum. Gündüz de söylediğin gibi ise yarıyor.Dreamfeeding yöntemi yani okumuştum aklıma yattı ben de deneyeceğim gündüz denemiştim olmuştu :)
Kesinlikle haklısın .Türkiye derecesi yapıp dört yıl Üniversite okudum, yüksek lisans yaptım, şimdi doktora yapıyorum. 30 günden hesaplayınca günlük kazanç 200 tl yok benim. Bu kadın 160 istedi bu arada .arada aracı site olduğu için ilki 164 oldu hatta .ikincisi asla olmayacak o ayrı. Bebek kucağımda, ben yerimden kalkamadan fırlayıp çıktı evden , işini kontrol etmeye fırsat tanımamak için. Resmen halimden istifade etti. Bi de çıkarken diyor ki siteye yorum yazın hakkımda, kendine güveniyor yani ne hikmetse. Yazdım yorumunu. Bi başkasını önerdi burda biri. Kadınla konuştum dert yandı. Yarım gün 4 saatimiş de biri onu 5 saat çalıştırmak istemiş. Sonra biz anlaşalım dedik. Bana verdiği saatlere bi baktım 3 saat ediyor. E hani 4 saat dedim. Eli hızlıymış, 4 saatlik işi 3 saatte yaparmış. Ücret 3 saat 85 tl imiş..neyse sonra dedim 3 se 3 o, gel 60 vereyim. Ok dedi. Sonra mesaj atıyor. 6 yaşında kızım grip, okula göndermiyorum, onunla gelebilir miyim diye .dedim bu evde 2,5 aylık bebek var olmaz öyle, kalsın .Bunların şımarıklığı bizim gibi kadınların muhtaçlığından geliyor. Biliyorlar ki çalışan kadın artık temizlikle falan uğraşmıyor, hepsi karaborsaya düşmüş. Baksana başkasına yaptırırsın demiş birde. Sen olmazsan başkası olur çünkü.
Ben birdaha alırsam zaten eline liste vericem. Cam 20 tl, duvar 20 tl, toz 10, dolaplar 10 falan diye gidicek, bunları yaparsan bu para, yoksa yok.
Ya benim maaşıma göre günlüğüm 200 tl biliyo musun. Bunlar gibi tipler gelip iki yalapşap yer silmeyle 150 tl alıyor ya zoruma gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?