2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm öncelikle gecmiş olsun lütfen tedirgin olma bizimde bikaç gunu buldu iyileşmesi ıkı tane krem verdiler karıştırıp sürdük bızde karton bardak koyduk bıkac gun sıkıntı olmadı acaba küçük mu kesiyorsun bıraz daha buyuk kes bizede kimse ittirın masaj yapın falan demedi bende daha önce burda sormuştum nasıl olması gerektiğini mesela normal zamanda oğlumun pipisinın ucu elimle çıkarınca cıkıyo bende bunu çok kafama takıyorum üç gün sonra banyo yapabilir dediler birde hiç öyle suya oturma falan yok

Canım biz de aynı sorunu yaşadık .öncelikle panikleyecek birşey yok, onu söyleyeyim. Biz üç doktora gösterdik, hepsi çok ufak problem dedi ve merhem verildi yapışma ve enfeksiyonu önlemek için .bir doktor bactoderm biri teramycin göz merhemi verdi. Teramycin göz merhemi daha etkili oldu. Sünnet sonrası açık kalan kısım çok hassas olduğu için olabiliyormuş. Ben de çok endişelendim ama bu hafta tamamen geçmiş görünüyor bizimki .her bezleme sonrası o kısma çok elle dokunmadan teramycin göz merhemi sür..kirli bezi bekletmemeye çalış. Bardak vs hiçbirşey de koymadık biz..Doktor gerek yok demişti.
Yıkama için birkaç gün beklemiştik.Çok geçmiş olsun

Mahmut ferda senel dıye Bı doktor var netten bak her detayı yazmış sünnetle ilgili

Bardağı tam ortadan kesiyorum canım , normal zaman dediğin sünnetten önceki zamanı mı öyleyse normaldir o , ittirme konusunu internette okudum da mutlaka yapılmalı yoksa sonradan pipi başlığına tekrardan yapışma olurmuş o zaman da tekrardan cerrahi yolla açıyorlarmış falan baya panikledim tam olarak ne yapmam gerek onu da anlamadım hepimize geçmiş olsun inşallah bir an önce bu ağrılı günleri atlatirlar
Peki kaç gün sonra artık merhem falan sürme gereği duymadin normal bezledin ? Bize eczacı bir arkadaş furacin diye bir merhem verdi dikiş yerleri kuruduktan sonra kullanmaya başla dedi daha ben kullanmadım
Mahmut ferda senel dıye Bı doktor var netten bak her detayı yazmış sünnetle ilgili
Çok teşekkür ederim canım mutlaka okuycam

Gecmis olsun canim. Biz her bez degistirmede fucidin krem surduk. Yapisma vs olmadi. Ama az az kanama bi kac hafta devam edebilir korkma demisti dr. Yikamak da rahat ettirdi hem de temiz oldu ama normal filesinde yikadim. Suya oturtmadim.
Geçmiş olsun iyi yapmışsın lokal anestezi olması çok iyi ama bizimkiler 5 ayı doldurdu ne zamana kadar lokal yapılır acaba? Ağrısı için yapılabilecek birşey varmıymış peki?
Bu adam hep lokal yapiyor anladigim kadariyla. Agri icin agri kesici fitil verdi o gecici de olsa agriyi kesti ama fitili atarken kiyamet koptu. Ondan da cok rahatsiz oldu. Ama dedigim gibi 2. gun cok daha iyiydi.

Hiç bardak kullanmadın mı canım ?

Evet ya gerçekten bulundukları yeri hakediyorlar. Hatta bu kurnazlıkla yakında onu da bulamazlarsa üzülmem. Bana da son gelen 10 yaşında bebesiyle gelmişti okula göndermeyip çocuğa iş yaptırmıştı cahil.. aslında saat üzerinden değil de iş başına anlaşmak lazım bndan sonra..

Bizim biraz uzun sürdü canım . Sünnet 21 Eylüldü. Ondan birkaç gün sonra kanama gördüm bir kere , çok az birşeydi. İki üç gün önce iyice geçti artık ama sürmeye devam ediyorum . Doktor tahriş olursa oldukça sürebilirsin dedi. Bu arada kanama sonrası tahriş tırnak ucu kadar derinin hafif kalkmış görünmesi şeklinde idi

İş başına onların işine gelmez ki. Gerçekten karaborsa. Eğer birazcık vaktim olsa hiç eyvallah etmem bu güruha . Cahille uğraşmak zor. Ve ben de üzülmem öyle bir durumda

Öncelikle geçmiş olsun Biz de Cuma günü olduk pansuman için sadece önce papatya suyu Daha sonra da kantaron yağı damlatıp başka herhangi bir şey koymadan normal bezliyorum doktor bu şekilde söyledi. Şimdi herkesin iyileşme süresi aynı olmuyor maalesef, ittirme olayını bilemiyorum yani eğer içeriye kaçma varsa onu yapıyorsun diye biliyorum. Bezine vazelin sürebilirsin En azından yapışmaz. Ben ilk 2 gün bezine değeceği kısma Hametan sürmüştüm..

Öncelikle geçmiş olsun Biz de Cuma günü olduk pansuman için sadece önce papatya suyu Daha sonra da kantaron yağı damlatıp başka herhangi bir şey koymadan normal bezliyorum doktor bu şekilde söyledi. Şimdi herkesin iyileşme süresi aynı olmuyor maalesef, ittirme olayını bilemiyorum yani eğer içeriye kaçma varsa onu yapıyorsun diye biliyorum. Bezine vazelin sürebilirsin En azından yapışmaz. Ben ilk 2 gün bezine değeceği kısma Hametan sürmüştüm.. Bir de ertesi gün banyo yaptırdım gerçekten banyo iyi geliyor

Persembeden bugune hala suruyoruz. Tamamen iyilesene kadar sanirim. O da 1 hafta - 10gun gibi.

Çok teşekkür ederim kızlar hepimize geçmiş olsun , inşallah bir an önce eskisinden çok daha iyi olur pipişleri :)

Kantaron aklıma gelmemişti hiç evde de koca bir şişe var onu da kullanayim o zaman bu akşam da banyosunu yaptırayım inşallah , çok teşekkür ederim canım size de çok geçmiş olsun bir an önce çok daha sağlıklı olsun inşallah

@Kizilcik123 canım sen bir sürü şey denedin. Uyku konusunda en iyi sonucu sen aldın burda. Sallamayı nasıl kestin? En iyi sonucu hangi yöntemle aldın? Biraz anlatabilir misin

Sabah sabah iyi ağladım. Ailem memlekette raporum bugün bitiyordu. Devlet hastanesinden rapor ayarladım. Kızı sabahın köründe buz gibi havada bide acile götürmeyeyim diye annemin komşusundan rica ettim ben gelene kadar bakmasını sağolsun geldi ama bu kız uyanmadı. Mamasını hazırladım altı degisecek diye herseyini ayarladım uyanmayınca çıktım. Uyandığında yabancı birini görecek diye yol boyu ağladım. Taksiyle gidip geldim 45 dkda döndüm ama vicdan yükü oldu. Geldiğimde dönencesinde oynuyordu. Hiç ağlamamış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…