2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende tek kişi anlaşmıştım 2 kisi geldi. Olması gereken tek kişi parası alıp aralarında paylaşmalarıydı ama tek kisilik is yapıp iki kisilik para aldılar üstüne 10 lira daha olsaydı dediler. 2+1 ev halılar yoktu süpürülüp silinecek halılar serilecek, perdeleri kendim yıkamıştım 4 pencere silinecekti. Koltukları yıkatmıştım kapılarıda silmiştik. Bu kadar ise birde buzdolabı yetismedi dediler iki kisiye 250 verdim kerizim evet

Cnm bizim oğlan tam bir aylıktı sünnet oldugunda hatta aynı gun aylık aşısı da yapıldı hiç kanama olmadı şükür
Dün o doktoru okudum pipisi içe doğru ittirınce ucu cıkıyo sa normal demiş nasıl rahatladım :) :) bıraz kilodan dolayı o yağ dokusu oluyormuş sizde bıkac gune daha ıyı olacaksınız inşallah ıyı kı aradan çıkardık diyorum ben sizde öyle dersınız bıkac gune :) :)

NasilYarDiyeyim canım sen bir sürü şey denedin. Uyku konusunda en iyi sonucu sen aldın burda. Sallamayı nasıl kestin? En iyi sonucu hangi yöntemle aldın? Biraz anlatabilir misin
Çok sistematik davranamadim canım net bir yöntem soyleyemicem doğaçlama ve içgüdü diyeyim. Salliyordum gözleri kapanmaya başlayınca yavaşlıyordum tabi mizildaniyordu biraz hızlanıp hemen geri yavaşlıyordum. Sonra ona alışınca bir kaç gun sinra sallayıp uykusunu getirdim ve tam uyuyacagi zaman durmaya başladım. Çok ağlama nöbetleri atlattık ama hep yanındaydım kucağıma aldım geri yatırdım falan. Sonra yavaş yavaş çok uykusunu getirip gözleri kapanmadan durmaya başladım. 2 ayda yapabildim bunu. Şimdi hiç sallamama gerek yok ama hala gündüz uykulari kötü. Öğleden sonraki bir uykusunda yanında yatıyorum öyle uyuyor. İkinci uykusunda da ayağımda hafif sallamak zorunda kalıyorum. Sabah ve gece uykusuna kendisi geçiyor

madamhd odasını karartiyorum ve hep yanında duruyorum başını okşuyorum ninni söylüyorum. Emzik veriyorum ağzına. Tam uyuyacagi zaman teması kesiyorum. Odadan çıkarsam durmuyor ağlıyor. Onu da zamanla hallederim inşallah şuan için sorun değil.

İnşlh bu kez sıkıntısız atlatırsın. Aynı şeyleri ben de yaşadım.2.ay alınlarından sonra benim oğlumun iştahı da bıçak gibi kesildi, ne yaptıysam içiremiyorum sütünü anca uykusunda içiyor ve ben artık çok yıprandım. Dua ediyorum ben de inşlh bu altıda düzelir herşey.

Bu kadarı bile büyük ilerleme gerisi de gelir inşallah. Şuan yarım gün çalışıyorum. Annem yanımda çoğunlukla annem ilgilendiği için uyku eğitmine başlayamıyorum. 10 gün sonra 2 haftalığına memlekete dönecek annem o ara bişeyler denemek istiyorum bakalım nasıl olacak

İnşallah düzelir canım 4.ay aşısı da mı ateş yapıyomuş

Bazen annelerine sürpriz yapiyorlar :)
Canim bi metotta o sekilde yapılıyor
Besigin yanina sandalye koyup asamali uzaklaştırıyorsun .En son koridora koyuyorsun .Musait olunca fotosunu cekip atayim istersen.

İnşallah ya. Çok zor. Ayakta hoplayıp zıplaya emziriyorum. Uyuması da emerek, başka türlü uyumayı kabul etmiyor, çok ağlıyor. Uyutana kadar canım çıkıyor. Bir de uyusa bile yatağına koyunca 5 dkda uyanıyor diye koyamıyorum, hep kucağımda koyduğumda 5 dk olmadan başlıyor ağlamaya. Gazlı bir bebek ondan sıkıntılı uykuları

İnşallah düzelir canım 4.ay aşısı da mı ateş yapıyomuş
İnşallah. Evet yaparmış ya. Ateş düşürücü verirsiniz dedi hemşire. Daha vermedim, üstünü ince giydirdim. Şuan serin, normalde olsa üşüyor diye giydiririm ama şuan ateşi çıkmasın diye serin tutmaya çalışıyorum. Geçen aşıda bayağı yükseldi ateşi, ateş düşürücü bez hiçbiri işe yaramadı. İki gün nöbet tuttum ateş ölçer ile.

Bizmkinin de ateşi çıkmıştı sabaha kadar düşürmeye çalıştım el ayak bileklerine boynunun altı koltuk altlarını serin tutmaya çalışmıştım bi inip bi yükseliyordu bizm bebek zaten doğduğundan beri teni hep sıcak temelli yanmıştı. İnşallah bu sefer kolay atlatırsınız 2günü. Evin içinde ince giydirsende bişey olmaz zaten kolay gelsin :)

Bazen annelerine sürpriz yapiyorlar :)

Canim bi metotta o sekilde yapılıyor
Besigin yanina sandalye koyup asamali uzaklaştırıyorsun .En son koridora koyuyorsun .Musait olunca fotosunu cekip atayim istersen.
Aynen canım sleep lady nin metodu o ama 6 aydan büyük bebelere yapılıyor.
Kim West yani

Yatacak yerleri yok vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…