2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yumurta ve kakao da yasak malesef bana, o yüzden sodalıyı deneyeyim. Teşekkür ederim

Kız benim yumuşak karnım biraz yoksa normalde ağlamam hiç ayrıca teşekkür ederim

Dışarıya çık bol bol temiz hava al bu aralar havalar çol güzel , biz 3 gündür dışardayız kızımla bugün evde kaldık ama aklımız dışarda kaldı malum bu havalar bir daha bulunmaz :)
Doğru söylüyorsun canım cikmak lazim

Ben geri çekilmem ya sanmıyorum kız yokken yaparım yine yapacağımı içimde kalırsa dert oluyor bana, bana dert olacağına yerini bulsun. Mesela geçen gün görümcem gelebilirmiyim diye aradı erken gelirsen olur günün kalanında dışarı çıkacağız dedim. Bu aynı zamanda uzun kalamazsın demek kimine göre ayıp ama ben o gün dışarı çıktım mı çıktım aksi mümkün değil

Kızlar ben ilk reglmi oldum ama kanamam çok fazla. Doktoruma sordum ilk adetin olduğu için olabilir dedi. Sizde de varmı benzer durumlar? 1 çarşaf 3-5 çamaşır battı yani o derece çok.

Sen böyle devam et en güzeli bak benim sağlıma vuruyor :)

Kızlar ben ilk reglmi oldum ama kanamam çok fazla. Doktoruma sordum ilk adetin olduğu için olabilir dedi. Sizde de varmı benzer durumlar? 1 çarşaf 3-5 çamaşır battı yani o derece çok.

Geçmiş olsun canım , acaba biriken kanama mı ondan mı böyle yopun ki ? Benim normalde de yogundu zaten biranda boca ettiği çok olurdu ..

Cnm öncelikle haklarında hayırlısı olsun inşallah
Naçizane fikrim karışma ilerde ıyı olur kötü olur sebep olan sen olma kardeşinin yanında olacaksın tabi ne karar verirse destek ol sadece
Sağol canım inşallah kendi aralarında halledebilerler. İlk olayda araya aileler girerse ilerisi için iyi düşünemiyorum.

Ayrılmak isteyen erkek. Kardeşimin onu sıkacak bunaltıcak şekilde kıskandığını ilerisini düşünemediğini söylüyor. İkiside evliliğin ciddiyetinde değil.

Ayrılmak isteyen erkekse simdi bunu yapan ileride ne yapmaz diyorum ben su an tam kardeşini el üzerinde tutması gereken zaman bence totosunu kaldırmayın devam etmesini istiyorsa o yapıcı olsun
Bundan korkuyorum canım bende. Her kavgada eski muhabbetleri açarsa nasıl ilerleyecekler. Yol yakınken bitsin diyorum bir yerde. İleride çoluk çocuk oldu mu her şey daha zor olur.

Kizlar oglum su an çıldırdı. Ne kucakta duruyor ne baska yerde .Kendini geri atip atip agliyor mosmor kalana kadar agladi .Bacaklarına dokununca daha cok bagiriyor .Ne oldu anlamadim.
Deli gibi emmek istiyor ememiyor

Kızlar 900gr olan mamaların da açıldıktan sonra kullanımı 3hafta mı? Değilse büyük boy alayım daha karlı olacak diye düşündüm. Ama 3haftaysa bitmez o zaman.

Biz 350lik aldık hep 3hafta yazıyordu arkasında.

Geçmiş olsun canım , acaba biriken kanama mı ondan mı böyle yopun ki ? Benim normalde de yogundu zaten biranda boca ettiği çok olurdu ..

Bilmiyorum ki cnm, benimki de normalde çok az gelirdi. Şimdi baya 3 saatte ped taşacak kadar doluyor

Bizimki de atagin varligini ispatliyor bize hep kucak, ilgi, alaka bekliyor beyimiz. Poposunu kaldirip kendini atiyor, emerken kucaktan, ana kucagindan falan. Zaptedilemez bir hale dogru gidiyor

Ay benimkinde yapıyor onu, çok komik değil mi yaa :) dönmenin ilk başlangıcı mı o acaba. Daha benimkinin hiç dönesi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…