2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence ufacık birşeyde ayrılık muhabbeti yapılıyorsa orda sevgiden bahsedilmez canım, bu çok nettir

Cnm ilk açtığında yarısını ayırıp hava almayacak şekilde kavanoza koyup kapatırsan, onun süresini uzatmış oluyormuş sun sürekli açıp kapatmadım için

Anladım. Heyecanlı bir başlangıç :) bizim de 48 gün kaldı :) 180 günlük olunca başlamayı düşünüyorum :) ilk ne ile başlayacaksınız? Yoğurt mu, havuç püresi falan mı?
Canım doktorum liste verdi. Ne püre ne yoğurt. Sebze ve meyve suyu ile başlayacağız
Örneğin kabak yada ıspanak yada vb. tarzı sebzeyi çok az suda haşlayıp. O haşlama suyunu vereceğiz. Taze sıkılmış meyve suları bir de. Bir hafta sonra mayalanmış yoğurt ile devam edeceğiz. Bir haftada yoğurt ile devam edince meyve ve sebze pürelerine başlayacağız. Bunlara yoğurtta ekleyebiliriz. 15 gün de böyle devam edecek.
Arkasından çeyrek yumurta sarısına başlayacağız. Derken Devam edecek böyle. Resim atayım isterseniz doktor liste verdi

İyi olur ya zahmet olmazsa :)

Birçok kişi aynı fikirde. İyi oldu mu sıkıntı yok ama kötü bir şey olursa sen böyle yapmıştın diyebilir. Bende araya girme taraftarı değilim ama birilerinin de sarması gerekiyor bunları. Bir kendilerine gelmeleri lazım.

NasilYarDiyeyim doktordan geldik. Ek gıdayı konuştuk listede verdi bana. Eve geçince yazarım listeyi. Başlayacağız biz bugün
Bekliyorum canım. Ben şuan çalıştığım için mecbur haftasonunu veklicem. Bu arada mama kaşığı tabağı bilmem nesi sipariş versem. Çocuk uyursa...

Kızlar ben ilk reglmi oldum ama kanamam çok fazla. Doktoruma sordum ilk adetin olduğu için olabilir dedi. Sizde de varmı benzer durumlar? 1 çarşaf 3-5 çamaşır battı yani o derece çok.
Benim tersi oldu canım ama sen epeydir olmadın ya ondan öyle olmuştur belki. Ben eskiye göre sık, az ve kısa oluyorum.

Masallah ben 5 gundur hala bitiremedim. Yatarak emzirirken okuyabiliyorum sadece.
Gaz sorunu bitmeden eğitim bosa kurek çekmek olur benim için. Eğitim de degil amacım. Isterse hep emerek uyusun ama uyusun

Kizlar oglum su an çıldırdı. Ne kucakta duruyor ne baska yerde .Kendini geri atip atip agliyor mosmor kalana kadar agladi .Bacaklarına dokununca daha cok bagiriyor .Ne oldu anlamadim.
Deli gibi emmek istiyor ememiyor
Karnı ağrıyor olabilir mi canim çok geçmiş olsun İnşirah oku kulağına....

Canm tesekkur ederm cok guzel anlatmssn.

Canm yatr kaldir yontemi nasil oluo. Gerci benm bebek bide dis cikardigi icin bize uygun degil uyku egitimi

Karnı ağrıyor olabilir mi canim çok geçmiş olsun İnşirah oku kulağına....
Bilmiyorum ki okuyayım canim .Uyutup yatirmistim 5 dk da uyandi. Esim uğraşıyor simdi de .
Canm tesekkur ederm cok guzel anlatmssn.

Canm yatr kaldir yontemi nasil oluo. Gerci benm bebek bide dis cikardigi icin bize uygun degil uyku egitimi
Instagram da bebekveuyku baldananne yi takip edersen ordan da bilgi alabilirsin

senin gibi olamadigimiz icin zaten insanlar bizden yuz buluyor. Dedigin gibi gunun devaminda planini da feda etmeden misafiri de agirlamak en dogrusu ve orta yol olmus oluyor. Yoksa 1 tatil gunu varsa tamami gitmis oluyor

Kızlar ben ilk reglmi oldum ama kanamam çok fazla. Doktoruma sordum ilk adetin olduğu için olabilir dedi. Sizde de varmı benzer durumlar? 1 çarşaf 3-5 çamaşır battı yani o derece çok.
gecmis olsun canim. Arkadasim da oyle olmustu bebegin bezinden kullandim demisti hatta.

Kizlar oglum su an çıldırdı. Ne kucakta duruyor ne baska yerde .Kendini geri atip atip agliyor mosmor kalana kadar agladi .Bacaklarına dokununca daha cok bagiriyor .Ne oldu anlamadim.
Deli gibi emmek istiyor ememiyor
cok onceden yazmissin ama banyoda susuyorsa hemen bir yikasaydin canim, sakinlesirdi belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…