2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

katiliyorum canim, ben cocuk doktorumuza sordum cok net konustu, asla denememek gerek. Baska sekilde olabiliyorsa ne ala. Bizimki sadece emerek uyuyor, sallanmayi bile istemiyor.

Eklentiler

• AEABB60C-14F5-4CDA-A660-FA33A32262F1.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 103
  • BC0AE855-6B1C-456C-AD86-DA0CFB24E332.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 93
NasilYarDiyeyim doktorumuz şöyle söyledi.
Şu an sadece tadımlık mama öğünlerimiz devam edecek dedi. Ne zaman ki yumurta sarısı tam yiyip çorbalara başlanınca bir öğün azaltacağız dedi.
Mesela ben şu an iki saatte bir mama veriyorum buna devam edeceğim.

Kardeşim demese çocuk ailen karıştı biz bu duruma geldik diyecek potansiyelde. Evlenelim diye ısrar eden o yaşım geldi geçiyor dedi bizmkide haklı abla bak sizin çocuğunuz var o daha bekar dedi atamayı bile beklemeden nikah yaptılar .Hayırlısı haklarında ben kardeşime destek olmaktan başka bir şey yapamıyorum

Hayatta ölümden başka her şeye çare var. İleride daha kötüsünü yaşamaktansa baştan olmasın .varsın üzülsün ağlasın .nikah iptalini araştırayım bir duymamıştım hiç

Bence ufacık birşeyde ayrılık muhabbeti yapılıyorsa orda sevgiden bahsedilmez canım, bu çok nettir
Ergenler gibi bir tartışma hooop ayrılalım. Evlilik kutsal bir şey çocuk oyuncağı değil ki. Bende 24 yaşında evlendim ama olgundum. Bunlar bir evi bile çekip çeviremez. Bende de hata var sözümü dinletemedim.

Iyi aksamlar kızlar nasılsınız? Ben yorgunluktan bayılma asamasindayim. Sabah saat 9.30 da evden çıktık akşam 6 da eve zor geldik. Hastaneye götürdük kızımı vücudundaki alerjiler için, kan fln aldılar Allahtan kanda bişey cikmadi. Yarın sabahta alerji bölümüne gidicez ins yine bişey çıkmaz dua edin kızıma lütfen.

sonsuzzz canım benim adetimde önceden üç güne biterdi erken menopoz nedeniyle. Doğumdan sonra üçüncü kez hastalandım .sonuncusu hem çok yorum hem de çok uzun sürdü. Yatağa geçmiş gece altım falan battı iki kez . Saatte 3ped değiştirdiğim oldu. Doktora sormadım ama ben seviniyorum kendiliğinden hamile kalırım belki diye

evet canım anladım attığın fotoda da öyle yazıyor. aslında ben ek gıdaya çok da hevesli değilim ama çok kusuyor oğlum en azından gece yatarken sıvı değil de daha kıvamlı bişey vermek istiyorum. korkuyorum kusar da tıkanır diye

Kizlar oglum su an çıldırdı. Ne kucakta duruyor ne baska yerde .Kendini geri atip atip agliyor mosmor kalana kadar agladi .Bacaklarına dokununca daha cok bagiriyor .Ne oldu anlamadim.
Deli gibi emmek istiyor ememiyor

Tıpkısının aynısını yaşıyorum 2 saattir

Ay benimkinde yapıyor onu, çok komik değil mi yaa :) dönmenin ilk başlangıcı mı o acaba. Daha benimkinin hiç dönesi yok

Erkek çocuklar biraz ağırdan alıyor galiba bizim kız 10 gündür dönme çabalarında baya baya dönüyor bir eli altında kalıyor onuda halletse komple dönmüş olacak :)

2. yi mi istiyorsunuz canım ?

Kızlar ilk defa mama aldık başladım ama büyük kutu almış eşim sütüm de gitti gidecek ama galaktaco aldım son umut neyse mama saklama yöntemi vardı burda konuşulmuştu sanırım kavanoza mı koyuyoduk bozulmasın diye o nasıldı bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…