2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:) aman şimdilik hamilelik uzak olsun benden de, normal yani çok kanamada, yalnız olmadığıma sevindim cnm

Erkek çocuklar biraz ağırdan alıyor galiba bizim kız 10 gündür dönme çabalarında baya baya dönüyor bir eli altında kalıyor onuda halletse komple dönmüş olacak :)

:) bizimki konuşmayı geliştiriyor, sürekli değişik değişik sesler çıkarıyor, dönmeyle işi yok sıpanın :) maşallah senin prensese, yakında kolu da kurtarır

:) bizimki konuşmayı geliştiriyor, sürekli değişik değişik sesler çıkarıyor, dönmeyle işi yok sıpanın :) maşallah senin prensese, yakında kolu da kurtarır
Bizim kı de öyle değişik sesler deniyor :) kızım da öyleydi tembel dı bıraz ama çabuk dillendi 7 aylıkken kelimelere başlamıştı buda öyle olucak gibi illa Bı taraf ağır basıyor sanırım Rabbim saglık versin hepsine

Kızlar doktorumla konuştuğum bi bilgiyi vermeyi unuttum.
Dün aile hekimimiz menenjit aşısı için 7. Ayda yapalım demişti. Bugün özellikle doktorumuza sordum. Hayır asla yaptırma 7. Ayda dedi.
1 yaşından önce yaptırırsan ilk doz 10. Ayda yapılacak dedi. Diğer dozda 14. Ayda.
Bilginize.

Kizlar yaa yine 2 saattir emmezse agliyor ama uyumuyor, kusuyor. Her gece ayni kisir donguden biktim artik. Actim isigi oturuyoruz

Kizlar yaa yine 2 saattir emmezse agliyor ama uyumuyor, kusuyor. Her gece ayni kisir donguden biktim artik. Actim isigi oturuyoruz
Ya plastik olan önlükler var ya onlardan no alsan acaba, gerçi daha çok küçük zarar verir belki, bilemedim. Ama emmek istediği için ağlıyorsa emzir en azından susar. Benimki oturarak emse diye gözünün içine bakıyorum

Canım sen kendinde hata arama. Bence bu tamamen karakter meselesi ve içten gelen birşey.. Ben de 21 yaşımda evlendim limdi düşünüyorum da çocukmuşum onzamanlar.. Biz eşimle 12 yaşından beri birliktetiz 17 sene olmuş.. Ama daha bir kere ayrılık muhabbeti geçmedi aramızda allaha şükür.. Ben sevginin olduğu yerde böyle şeylerin ağıza alınmıcağını düşünüyorum. Karşılıklı sevgi saygı güven yoksa bitmştir

cogumuzun bebesi gibi uyumak icin emiyor canim. uyumadikca da cok kotu kustu bogazina falan kacti, neyse ki yanindayim.
Su cocuk buyusun gunde 20 saat uyucam.

vayy cocukluk askinla evlenmissin yaa cok nadirdir herhalde. Allah bir yastikta kocatsin hepimizi

cogumuzun bebesi gibi uyumak icin emiyor canim. uyumadikca da cok kotu kustu bogazina falan kacti, neyse ki yanindayim.
Su cocuk buyusun gunde 20 saat uyucam.
Niye uyuyamıyor peki? Gazdan falan mı? Ben artık uyuyacakken ışıkları kapatıyorum yoksa etrafa bakıp uyumuyor. Valla ne yalan söyleyeyim ben de çocuk büyüsün, bensiz dursun o zaman uzuuuun uzuuuun uyumak istiyorum. Kış uykusuna yatıcam

İlk 3ay atak kabul ediliyor zaten canım. Gaz sorunu mu yasıyorsunuz ?

Aslında gaz sorunumuz kalmadı diyebilirim Canım ama bir türlü yattığı yerde durmuyor bazen kucakta bile durmuyor sürekli huysuz.
Bazı gün iyi bazı gün kötü.
İlk aylarda çok gaz sıkıntısı çektiğimiz için eve çingene beşiği derler ya ondan kurduk.
Şimdi de onsuz uyumuyor gittiğim yerde çok sıkıntı çekiyorum 5 dk uyuyup uyanıyor yada yatırırken uyanıyor ne yapmam lazım benim

Kesinlikle haklısın güven ve saygı evliliği ilişkiyi yürüten. Tek başına sevgi yetmiyor kimi zaman. Bizde eşimle lisede tanıştık o gün bugündür birlikteyiz 16sene olmuş. Ufak tefek sorunlar elbet oldu ama yara almadan toparlamasını bildik.

Valla uyutma, gaz ve huysuzluk konusunda burda çoğumuzun derdi aynı. Sana tavsiyem nasıl alıştırdysan öyle gtmesine izin verme. O beşikten uzsklaştır yavaş yavaş. Bizmki daha yatağnda yatmaya başlamadı benmde ona alıştırmam lazım. Bebişler zaten günü gününü tutmaz benm oğlum sakin bi bebek ama bazen öyle hale geliyo ki beynim hoşafa dönüyo ataklar yorucu ..
huysuzluğunun nedeninin ne olduğunu o an anlayabiliyormusun acıktığında veya uykusu geldiğnde benim oğlum çok mızmız olur mesela. Birde inşallah şu gaz belası bizm topik annelerini rahat bırakır artık.. emziriyorsan rezene anason kimyon içmeni tavsiye ederm. Emzirmiyorsan bebeğine bi kaşık verirsen rahatlatır biraz. Gündüzleri uyuyorsa çok uyutma oynat, yor, gece iyi uyusun bazen gunduz fazla uyuyunca gece durmuyolar. Allah kolaylık versin canım valla büyüsünler istiyoruz ama diş çıkarma var daha sırada...

Aminn cnm. Ah bi anne dese :) nasıl mutlu eder beni

Canım senin oğlunda kanlı kaka mı vardı? Diyetin çok katı? Kan tahlili falan yapıldı mı? Dr neye göre karar verdi bu diyete?
Cnm mukuslu kaka ve birkaç yerinde döküntü oluştu. Biri prf 2dr a gidiyim. Kan tahlili sonuç vermez dedikleri halde halde yapıldı, dedikleri gibi negatif çıktı. Deri testi de ben yaptırmadı, el kadar bebeği delik teşvik ettirmem. Sen gastroentolojiye götürecektir ne oldu. Bu arada benm diyette 2.ayım birkaç şeyi yanlış yapınca diyeti genişletti, bebek düzelince sanırım diyetten eleme yapmak daha kolay olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…