2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım mutlaka oluyor sorunlar ama dediğin gibi üstesinden geliniyor şükür.evet doğru söylüyorsun canım tek başona sevgi körü körüne sevgi bazen yetmiyor. Yetmiyordan ziyade bazı şeylere göz de yumsan kendin yara alıyorsun Allah yardımcısı olsun kardeşinin de umarım hayırlı yolda ilerler

Valla bşz yaptırdık canım 3 ay 10 günlükken ilk dozunu. 2. Yi de 8 hafta sonrasında ve bir 3. Daha olucak. Neye göre kime göre? Onu bilmiyorum işte. Sadece bikdiğim 1 yaş dolmadan yapılması gerektiği. Bu aylarda yapılması tehlikeli olsa yapmazlardı heralde. Ama biz baya zor atlattık çok ağrı yaptı vücudunda

:) aman şimdilik hamilelik uzak olsun benden de, normal yani çok kanamada, yalnız olmadığıma sevindim cnm
benim de aynen kanama fazla oldu ayrıca da hemen adet görmeye başladım emzirenler görmez deniliyor ama bende geçerli olmadı kafama tek takılan spiral durumunda kanama daha da çok artıyor deniliyor doğum korkusundan sonra nur topu gibi bir de spiral taktırma korkum oluştu. web te biraz araştırdım bazılarında refleks oluyormuş bayılıyorlarmış kusuyorlarmış vs

ben de bir umut akşam yatmadan önce tahıllı bişiler yerse en azından 8 saat uyur diye ek gıdaya geçmek istiyorum ama geçsek bile hemen o tarz bişi yediremeyiz sanırım

Kizlar yaa yine 2 saattir emmezse agliyor ama uyumuyor, kusuyor. Her gece ayni kisir donguden biktim artik. Actim isigi oturuyoruz
Benim ikizlerden biri halen gece 2 saatte bir uyanıp emiyor eğer emzirmezsem uyumuyor ve ağlayacak diye ben mecbur emzirmeye devam ediyorum. Ocak ayında işe başlayacağım ve bu tempo nasıl sürecek bende bilmiyorum.

Günaydın kızlar buaralar yoğunluktan elime telefon alamyrm ara ara geçmişi okudum şimdi bitirdim. Buraya yazmştm oğlumun yüzünde kızırıklık oluştu diye. Doktor atopik dermatit dedi kortizonlu krem verdi 5 gün kullandk tam geçti derken bıraktığımzn ertesi günü tekrar ve daha şiddettli alevlendi. Dün tekrar kontrole götürdm süt allerjisi olablr dedi. Diyet önerdi 15 gün sonra tekrar gel dedi.buarada şampuanını deterjanını değiştreceğim birde bepantol sensiderm kullanacağım kabuk kabuk oldu kaşıyor çünkü. Çok üzülüyorum onu öyle görünce. Sorum diyet yapan arkadaşlar neye dikkat etmek gerekiyor. Ne zamana kadr diyet yapmak gerekiyor gerçkten süt allerjisi olduğu nasıl anlaşılır? Yapılan testler hakkında bilgisi olan var mı? Bizi nasıl bir süreç bekliyor merak edyrm. fatma_sibel cnm sanırım aynı konudan muzdaribiz Allah yardmcımz olsun..

Geçmiş olsun canım

Cok zor uyuttum 4.te kalkti 7 de uyuttum. 8 de.kalkti.

Her seferinde taze hazırlamak en dogrusu.

Saatlerce yemedi benimki de akşam üstü 5 te yemişti 12 de babası zorla yedirdi hep uyumak ve oynamak istedi biberonu verince yada tek bırakınca ağladı hep , bu aralar bir huy geliştirdi beşiğinde elimi tutarak uykuya geçiyor , güven arıyor demekki ..

Yaa mis gibi uyudu dedim yatağa koydum kapıdan çıkarken tak uyandı?!!! Halbuki ne güzel de dalmıştı. Neden böyle bu çocuklar yaaa??

Benim arkadaşım da tüp bebekle hamile kalmıştı doktor ona da öyle söyledi korunmadı şimdi tekrar hamile 8 aylık. Oğlu da 21 aylık :)

Kızlar ben ilk reglmi oldum ama kanamam çok fazla. Doktoruma sordum ilk adetin olduğu için olabilir dedi. Sizde de varmı benzer durumlar? 1 çarşaf 3-5 çamaşır battı yani o derece çok.

Bende 20 gün önce olmuştum ilk adeti. Benimde normalde fazla olmazdı ama bu sefer anlattığın gibi baya yoğun geçti 3-4 saat de bir ped doluyordu. Ama doğumdan sonra çoğunlukla hemen normal düzene geçilmediği için geçici bir durum olduğunu düşündüm bende.

Aminn cnm. Ah bi anne dese :) nasıl mutlu eder beni

Ağlarken bazen anne benzeri bir ses çıkartıyo o bile yetiyor. :)

Ah ah o korku bende de var. Şimdilik beklemedeyim. Ani bi cesaret gelmesi lazım gitmem için. :)

Bende 4 aya kadar dayandım işte :) ama adet görmem iyi oldu bence. Ödem kaynaklı eklem ağrılarım vardı, azaldı hemen..

Spiral mi. Aman aman benden de uzakkk

Benim ikizlerden biri halen gece 2 saatte bir uyanıp emiyor eğer emzirmezsem uyumuyor ve ağlayacak diye ben mecbur emzirmeye devam ediyorum. Ocak ayında işe başlayacağım ve bu tempo nasıl sürecek bende bilmiyorum.
canim siz ek gidaya gectiniz mi? Ben gecince dr.a soracagim uyumadan once ne yese de biraz uzun uyusa diye. Anne sutu cabuk sindiriliyor ya, hemen uyaniyorlar.

Gastroya gitmekten vazgeçtim şimdilik doktorumuzun yapalım dediklerini yapıp sonuca göre gitmeye karar verdim çünkü üniversite hastaneler de çocuğu deneme tahtası yapıyor ondan korktum. Bugün sabah kaka verdm tahlile tekrar biazdan muayeneye gideceğiz. Bir de bizde döküntü kanlı kaka falan hiçbiri olmadı sadece yeşil ve mukuslu kaka vardı. Ve lökosit 11 falandı antibiyptikle 2 hafta önce 5 lere düştü ve kaka düzelmeye başladı. Bakalım bugün ne diyecek ona göre karar vereceğim ne yapacağıma. Senin doktorların hangi hastanede canım?

Ben de besigine alistircam ama nasil olcak bilmiyorum. Kucakta uyuyunca koyarken uyaniyor.Birlikte yatiyoruz oyle emziriyorum uyutuyorum
Yaa mis gibi uyudu dedim yatağa koydum kapıdan çıkarken tak uyandı?!!! Halbuki ne güzel de dalmıştı. Neden böyle bu çocuklar yaaa??
20 dk bekle basında. Ilk yarim saatteki uyanmalarda tekrar uyutmak gerekiyor canim.Ben bekliyorum gozunu acip beni gorunce daha kolay uyuyor .
jokerde bebek bezleri güzel inmiş kızlar
Ben de gördüm. Ama can bebeye gectik artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…