- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.761
Aynen canım mutlaka oluyor sorunlar ama dediğin gibi üstesinden geliniyor şükür.evet doğru söylüyorsun canım tek başona sevgi körü körüne sevgi bazen yetmiyor. Yetmiyordan ziyade bazı şeylere göz de yumsan kendin yara alıyorsun Allah yardımcısı olsun kardeşinin de umarım hayırlı yolda ilerlerKesinlikle haklısın güven ve saygı evliliği ilişkiyi yürüten. Tek başına sevgi yetmiyor kimi zaman. Bizde eşimle lisede tanıştık o gün bugündür birlikteyiz 16sene olmuş. Ufak tefek sorunlar elbet oldu ama yara almadan toparlamasını bildik.
Valla bşz yaptırdık canım 3 ay 10 günlükken ilk dozunu. 2. Yi de 8 hafta sonrasında ve bir 3. Daha olucak. Neye göre kime göre? Onu bilmiyorum işte. Sadece bikdiğim 1 yaş dolmadan yapılması gerektiği. Bu aylarda yapılması tehlikeli olsa yapmazlardı heralde. Ama biz baya zor atlattık çok ağrı yaptı vücudundaKızlar doktorumla konuştuğum bi bilgiyi vermeyi unuttum.
Dün aile hekimimiz menenjit aşısı için 7. Ayda yapalım demişti. Bugün özellikle doktorumuza sordum. Hayır asla yaptırma 7. Ayda dedi.
1 yaşından önce yaptırırsan ilk doz 10. Ayda yapılacak dedi. Diğer dozda 14. Ayda.
Bilginize.
benim de aynen kanama fazla oldu ayrıca da hemen adet görmeye başladım emzirenler görmez deniliyor ama bende geçerli olmadı kafama tek takılan spiral durumunda kanama daha da çok artıyor deniliyor doğum korkusundan sonra nur topu gibi bir de spiral taktırma korkum oluştu. web te biraz araştırdım bazılarında refleks oluyormuş bayılıyorlarmış kusuyorlarmış vs:) aman şimdilik hamilelik uzak olsun benden de, normal yani çok kanamada, yalnız olmadığıma sevindim cnm
ben de bir umut akşam yatmadan önce tahıllı bişiler yerse en azından 8 saat uyur diye ek gıdaya geçmek istiyorum ama geçsek bile hemen o tarz bişi yediremeyiz sanırımevet canım anladım attığın fotoda da öyle yazıyor. aslında ben ek gıdaya çok da hevesli değilim ama çok kusuyor oğlumen azından gece yatarken sıvı değil de daha kıvamlı bişey vermek istiyorum. korkuyorum kusar da tıkanır diye
Benim ikizlerden biri halen gece 2 saatte bir uyanıp emiyor eğer emzirmezsem uyumuyor ve ağlayacak diye ben mecbur emzirmeye devam ediyorum. Ocak ayında işe başlayacağım ve bu tempo nasıl sürecek bende bilmiyorum.Kizlar yaa yine 2 saattir emmezse agliyor ama uyumuyor, kusuyor. Her gece ayni kisir donguden biktim artik. Actim isigi oturuyoruz
Aminn cnm. Ah bi anne dese :) nasıl mutlu eder beni
Günaydın kızlar buaralar yoğunluktan elime telefon alamyrm ara ara geçmişi okudum şimdi bitirdim. Buraya yazmştm oğlumun yüzünde kızırıklık oluştu diye. Doktor atopik dermatit dedi kortizonlu krem verdi 5 gün kullandk tam geçti derken bıraktığımzn ertesi günü tekrar ve daha şiddettli alevlendi. Dün tekrar kontrole götürdm süt allerjisi olablr dedi. Diyet önerdi 15 gün sonra tekrar gel dedi.buarada şampuanını deterjanını değiştreceğim birde bepantol sensiderm kullanacağım kabuk kabuk oldu kaşıyor çünkü. Çok üzülüyorum onu öyle görünce. Sorum diyet yapan arkadaşlar neye dikkat etmek gerekiyor. Ne zamana kadr diyet yapmak gerekiyor gerçkten süt allerjisi olduğu nasıl anlaşılır? Yapılan testler hakkında bilgisi olan var mı? Bizi nasıl bir süreç bekliyor merak edyrm.fatma_sibel cnm sanırım aynı konudan muzdaribiz Allah yardmcımz olsun..
Cok zor uyuttum 4.te kalkti 7 de uyuttum. 8 de.kalkti.Tıpkısının aynısını yaşıyorum 2 saattir
Her seferinde taze hazırlamak en dogrusu.Bir de yaptığımız mama ne kadar zaman içinde tüketilmeli
Cok zor uyuttum 4.te kalkti 7 de uyuttum. 8 de.kalkti.
Her seferinde taze hazırlamak en dogrusu.
Hemen İstiyoruz gibi olmuş ama öyle değil canım. tüp bebek tedavisi ile oldu kızımız doktorum korunmayın tedavi sonrası kendiliğinden hamile kalma ihtimalin var dedi. Bir sene düşünmüyoruz yine de hem sezeryan hem ameliyat yeni bir şey kaldıramam
Kızlar ben ilk reglmi oldum ama kanamam çok fazla. Doktoruma sordum ilk adetin olduğu için olabilir dedi. Sizde de varmı benzer durumlar? 1 çarşaf 3-5 çamaşır battı yani o derece çok.
Aminn cnm. Ah bi anne dese :) nasıl mutlu eder beni
benim de aynen kanama fazla oldu ayrıca da hemen adet görmeye başladım emzirenler görmez deniliyor ama bende geçerli olmadı kafama tek takılan spiral durumunda kanama daha da çok artıyor deniliyor doğum korkusundan sonra nur topu gibi bir de spiral taktırma korkum oluştu. web te biraz araştırdım bazılarında refleks oluyormuş bayılıyorlarmış kusuyorlarmış vs
benim de aynen kanama fazla oldu ayrıca da hemen adet görmeye başladım emzirenler görmez deniliyor ama bende geçerli olmadı kafama tek takılan spiral durumunda kanama daha da çok artıyor deniliyor doğum korkusundan sonra nur topu gibi bir de spiral taktırma korkum oluştu. web te biraz araştırdım bazılarında refleks oluyormuş bayılıyorlarmış kusuyorlarmış vs
canim siz ek gidaya gectiniz mi? Ben gecince dr.a soracagim uyumadan once ne yese de biraz uzun uyusa diye. Anne sutu cabuk sindiriliyor ya, hemen uyaniyorlar.Benim ikizlerden biri halen gece 2 saatte bir uyanıp emiyor eğer emzirmezsem uyumuyor ve ağlayacak diye ben mecbur emzirmeye devam ediyorum. Ocak ayında işe başlayacağım ve bu tempo nasıl sürecek bende bilmiyorum.
Gastroya gitmekten vazgeçtim şimdilik doktorumuzun yapalım dediklerini yapıp sonuca göre gitmeye karar verdim çünkü üniversite hastaneler de çocuğu deneme tahtası yapıyor ondan korktum. Bugün sabah kaka verdm tahlile tekrar biazdan muayeneye gideceğiz. Bir de bizde döküntü kanlı kaka falan hiçbiri olmadı sadece yeşil ve mukuslu kaka vardı. Ve lökosit 11 falandı antibiyptikle 2 hafta önce 5 lere düştü ve kaka düzelmeye başladı. Bakalım bugün ne diyecek ona göre karar vereceğim ne yapacağıma. Senin doktorların hangi hastanede canım?Cnm mukuslu kaka ve birkaç yerinde döküntü oluştu. Biri prf 2dr a gidiyim. Kan tahlili sonuç vermez dedikleri halde halde yapıldı, dedikleri gibi negatif çıktı. Deri testi de ben yaptırmadı, el kadar bebeği delik teşvik ettirmem. Sen gastroentolojiye götürecektir ne oldu. Bu arada benm diyette 2.ayım birkaç şeyi yanlış yapınca diyeti genişletti, bebek düzelince sanırım diyetten eleme yapmak daha kolay olacak
Ben de besigine alistircam ama nasil olcak bilmiyorum. Kucakta uyuyunca koyarken uyaniyor.Birlikte yatiyoruz oyle emziriyorum uyutuyorumSaatlerce yemedi benimki de akşam üstü 5 te yemişti 12 de babası zorla yedirdi hep uyumak ve oynamak istedi biberonu verince yada tek bırakınca ağladı hep , bu aralar bir huy geliştirdi beşiğinde elimi tutarak uykuya geçiyor , güven arıyor demekki ..
20 dk bekle basında. Ilk yarim saatteki uyanmalarda tekrar uyutmak gerekiyor canim.Ben bekliyorum gozunu acip beni gorunce daha kolay uyuyor .Yaa mis gibi uyudu dedim yatağa koydum kapıdan çıkarken tak uyandı?!!! Halbuki ne güzel de dalmıştı. Neden böyle bu çocuklar yaaa??
Ben de gördüm. Ama can bebeye gectik artik.jokerde bebek bezleri güzel inmiş kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?