- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.781
valla bilmiyorum ki, onceden gaza yoruyordum. Uykusu ne zaman gelirse o zaman uyuyor, bir duzeni yok canim.Niye uyuyamıyor peki? Gazdan falan mı? Ben artık uyuyacakken ışıkları kapatıyorum yoksa etrafa bakıp uyumuyor. Valla ne yalan söyleyeyim ben de çocuk büyüsün, bensiz dursun o zaman uzuuuun uzuuuun uyumak istiyorum. Kış uykusuna yatıcam
Gastroya gitmekten vazgeçtim şimdilik doktorumuzun yapalım dediklerini yapıp sonuca göre gitmeye karar verdim çünkü üniversite hastaneler de çocuğu deneme tahtası yapıyor ondan korktum. Bugün sabah kaka verdm tahlile tekrar biazdan muayeneye gideceğiz. Bir de bizde döküntü kanlı kaka falan hiçbiri olmadı sadece yeşil ve mukuslu kaka vardı. Ve lökosit 11 falandı antibiyptikle 2 hafta önce 5 lere düştü ve kaka düzelmeye başladı. Bakalım bugün ne diyecek ona göre karar vereceğim ne yapacağıma. Senin doktorların hangi hastanede canım?
bizimki de oyle canim ama oyle kolay oluyor ki anne icin. Bu yorgunluk icinde cocugu bir seye alistiracak, bir seyleri degistirecek gucu bulamiyorum kendimde. Degistirdigim tek sey aksama kadar kusmuklu ust ve bezBizmki daha yatağnda yatmaya başlamadı benmde ona alıştırmam lazım.
Evet canım hatta dedemler falan yaşlıyken hastalandı götürdük eve gelemediler hiçbiri o yüzden hiç secmiyorum üniversite hastanelerini. Bebeğe de kolonoskopi falan yapmaya kalkarlar bişeyler yaparlar dedim belli olmaz onlara. Şimdilik gerek yok doktorumuz da güzel anlattı muayenede bazı şeyleri . Beklemeye karar verdimAllah eksik etmesin ama gerçekten üni hast insanı denek yapıyor , bebek arayışındayken çok düştüm ellerine
Seninde üstünü batırıyomu benimki göğsüm ve sırtıma doğru yardırıyo :)) ben sabah 2saat uyym dedm onda da mızırtısını dinledm valla şuan beynm uyuşuk resmenbizimki de oyle canim ama oyle kolay oluyor ki anne icin. Bu yorgunluk icinde cocugu bir seye alistiracak, bir seyleri degistirecek gucu bulamiyorum kendimde. Degistirdigim tek sey aksama kadar kusmuklu ust ve bez
Doktorların dediği kadar kolay olsa keşkevalla bilmiyorum ki, onceden gaza yoruyordum. Uykusu ne zaman gelirse o zaman uyuyor, bir duzeni yok canim.
Doktor her gun 15 dk erken kaldir gecesine erken yatir diyor da bu haydut yatirmakla uyumuyor ki
Benim yengec bebem suyu hic sevmiyor yukseleni aslan ondan mi acepEki Görüntüle 2202111 Eki Görüntüle 2202112 Eki Görüntüle 2202113 Eki Görüntüle 2202114 Eki Görüntüle 2202115 Eki Görüntüle 2202116 Bir astroloji kitabında bizim minik yengeçlere rastladım okumak isteyenler için yüklüyorum ,sayfalar karışık olabilir ekran görüntüsü alıverirsiniz :)
Kuru ve ağzını kapalı tutarsan sıkıntı olmaz bence. Ben büyük alıyorum bir aya yakın gidiyor. Daha önce aldığım keçi sütlü mamayı da kullandığıma karıştırıyorum onu açalı baya oldu mesela. Sıkıntı olmadı şimdiye kadar ama bilemiycem tabi. Saklama koşulları önemli.Kızlar 900gr olan mamaların da açıldıktan sonra kullanımı 3hafta mı? Değilse büyük boy alayım daha karlı olacak diye düşündüm. Ama 3haftaysa bitmez o zaman.
Biz 350lik aldık hep 3hafta yazıyordu arkasında.
Cnm ben 2 gundur hastanelerdeyim eve yeni girdik bugun alerji bolumune randevumuz vardi atopik dermatit suphesi ile gittik. Dr cildi kuru olduğu için bu şekilde oluyor dedi. Böl bol nemlendir dedi. Şampuan olarak mustelanin şampuan banyo yagini onerdi bioderma, birde laroche-posay bütçenize hangisi uygunsa çocuğa bunları kullan dedi. Birde evde kedi olduğu için çocuğa fazla yaklaştırma kaşıntı yapabilir dedi. Kıyafet olarak pamuklu giydir dedi. Bizde mustelanin ürünlerinde karar kıldık. 1 ay sonra tekrar kontrole gidicez ins duzelir suan biraz daha iyi.Günaydın kızlar buaralar yoğunluktan elime telefon alamyrm ara ara geçmişi okudum şimdi bitirdim. Buraya yazmştm oğlumun yüzünde kızırıklık oluştu diye. Doktor atopik dermatit dedi kortizonlu krem verdi 5 gün kullandk tam geçti derken bıraktığımzn ertesi günü tekrar ve daha şiddettli alevlendi. Dün tekrar kontrole götürdm süt allerjisi olablr dedi. Diyet önerdi 15 gün sonra tekrar gel dedi.buarada şampuanını deterjanını değiştreceğim birde bepantol sensiderm kullanacağım kabuk kabuk oldu kaşıyor çünkü. Çok üzülüyorum onu öyle görünce. Sorum diyet yapan arkadaşlar neye dikkat etmek gerekiyor. Ne zamana kadr diyet yapmak gerekiyor gerçkten süt allerjisi olduğu nasıl anlaşılır? Yapılan testler hakkında bilgisi olan var mı? Bizi nasıl bir süreç bekliyor merak edyrm.fatma_sibel cnm sanırım aynı konudan muzdaribiz Allah yardmcımz olsun..
Valla uyutma, gaz ve huysuzluk konusunda burda çoğumuzun derdi aynı. Sana tavsiyem nasıl alıştırdysan öyle gtmesine izin verme. O beşikten uzsklaştır yavaş yavaş. Bizmki daha yatağnda yatmaya başlamadı benmde ona alıştırmam lazım. Bebişler zaten günü gününü tutmaz benm oğlum sakin bi bebek ama bazen öyle hale geliyo ki beynim hoşafa dönüyo ataklar yorucu ..
huysuzluğunun nedeninin ne olduğunu o an anlayabiliyormusun acıktığında veya uykusu geldiğnde benim oğlum çok mızmız olur mesela. Birde inşallah şu gaz belası bizm topik annelerini rahat bırakır artık.. emziriyorsan rezene anason kimyon içmeni tavsiye ederm. Emzirmiyorsan bebeğine bi kaşık verirsen rahatlatır biraz. Gündüzleri uyuyorsa çok uyutma oynat, yor, gece iyi uyusun bazen gunduz fazla uyuyunca gece durmuyolar. Allah kolaylık versin canım valla büyüsünler istiyoruz ama diş çıkarma var daha sırada...
Benim yengec bebem suyu hic sevmiyor yukseleni aslan ondan mi acep
Ay esim gripti bana da gecti. Hem hastalik hem atak, hem de uykusuzlukbagiriyor sanki canini acitiyoruz gibi avazi ciktigi kadar
Forse cnm senin oğlanda varmı değişiklik ben bugün çapaya getirdim kan aldılar alerji bölümüne sevk ettiler. Bi tur deri hastalığı dedi dr bi nemlendirici yazdı onu aldik şimdi kan sonuçlarını 3 te alicaz dr göstercez.
Kizlar hangi aspirator ucunu kullaniyorsunuz ?
Benim aspiratorun kendi uclari yeni bitti .Yedek olarak e bebekten baby plus aldim. Cok hosuma gitti yumusak .Oteki uclari kullanirken cocugun burnu acıyacak diye korkuyordum
Aklinizda olsun 12 tanesi 8 tl .Fiyati iyi mi bilmiyorum.
Kızlar sanırım biz uyku konusunda baya bi yol kat ettik.. Ben artık kızımın gaz sıkımtısı olduğunu pek düşünmüyorum. Gün içinde olsa da çıkartıyor, artık çok hareket ettiğğ için azaldı. Oyun halısında oynamaya baya bi alıştı, çok seviyor inceliyor, hızlı hızlı dönmeye başladı ve 2 gün önce ilk kez kendisi sırtüstünden yüzüstüne döndü. Orda baya bi yoruluyor.. Sıkıldığı zamanlarda belli ediyor ben de alıp kucağımda gezdiriyorum konuşuyorum onla aynaya bakıyoruz.. Gün içinde karnına masaj yapıp spor yaptırıyorum. Çok hoşuna gidiyor, hep gülüyor :)) uykusu geldiğinde de anlıyorum ya çok esniyor, ya da mızmızlanmaya başlıyor öyle oldu mu hemen alıp uyutmaya çalışıyorum tek bçr yöntemim yok uyutmak için. Eskiden tek memede uyurdu, şimdi belli olmuyor bazen sallayarak, bazen memede, bazen de kucağımda pış pışlayarak. Uykuya geçerken bağırıyor, ağlıyor bazen ama ben pea etmiyorum zorluyorum ve genelde de başarılı oluyor. Uyudu mu da en kısa uykusu 40 dk en uzun da 2 saat uyuyor gündüzleri. Bazen uyanır gibi olursa alıp kucağımda devam pış pışlıyorum o da devam ediyor uyumaya, bazen de uyanıyor. Geceleri de ilk uyuduğunda karnı zaten tok oluyor ve 5 saat deliksiz uyuyabiliyor. Sonrasında acıkup emiyor ve devam uyuyor. Bir sonraki acıkmasında doyuruyorum orda uyanıyor, altını değiştirmemi istiyor artık değiştiriyorum sonra tekrar uyutmaya çalışıyprum yaklaşık 1 saat sürüyor uyutmam ama uyuyor sonunda bi 2 saat de öyle uyuyor. Bizde uyku bu şekilde. Akşamları tabi loş ışıkta uyutuyorum uyuduğunda oda kap karanlık oluyor ve yanımda yatırmıyorum kendi yatağında yatıyor doğduğundan beri. Yatağına koyarken uyanırdı 2 hafta öncesine kadar ama artık onu da aştık uykusu varsa uyanmıyor. Tabi bu anlattınlarımın hepsi aşı düzenimizi bozmadığı zamanlarda oluyor. Biraz uzun oldu ama belki size de fikir olur diye anlatmak istedim
Benimki otribebe degil .Ama hepsi standart diye biliyorum bak su urunCanım mesajlarımdan bak, armutlu bir tarif paylaşmıştım denersin. Geçmiş olsun.
Bir sonuç aldınız mı canım ? Ne dediler?
Oğlumdaki kızarıklıklar arada geçiyor, ıslak gördüğü anda kabarıyor bu ayların etkisi hava da nem de yok, bende de saç diplerimde oluyor kızarıklıklar.... geçer inşallah göbekte filan çok az bazen oluyor ama geçiyor..
Otribebeye uyuyor mu canım? Yumuşaklık iyi olur eğer oluyorsa.,.
Ya canım zaten benimkinin de her günü böyle diyemem bazı günler hiç uyumuyo gündüz değişebiliyor ama genele bakçak olursak baya bi yol kat ettik. Swninki de düzelir camım. Muhtemelen bi sıkıntısı oluyor ondan uyuyamıodurBenimde aynı şekilde canım ama gün içerisinde pek uyumuyor 15 dk falan en uzun yarım saat hatta bazen yatırırken uyanıyor. Yattığı yerde hiç durmuyor mesela bizim oğlan
sag ol canim deneyecegim insallah minnaktan firsat buluncaCanım mesajlarımdan bak, armutlu bir tarif paylaşmıştım denersin. Geçmiş olsun.
Bir sonuç aldınız mı canım ? Ne dediler?
Oğlumdaki kızarıklıklar arada geçiyor, ıslak gördüğü anda kabarıyor bu ayların etkisi hava da nem de yok, bende de saç diplerimde oluyor kızarıklıklar.... geçer inşallah göbekte filan çok az bazen oluyor ama geçiyor..
Otribebeye uyuyor mu canım? Yumuşaklık iyi olur eğer oluyorsa.,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?