- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.801
benim ustum, halilar, koltuklar, yatagim, battaniyeler, her yerSeninde üstünü batırıyomu benimki göğsüm ve sırtıma doğru yardırıyo :)) ben sabah 2saat uyym dedm onda da mızırtısını dinledm valla şuan beynm uyuşuk resmen
Günaydın kızlar buaralar yoğunluktan elime telefon alamyrm ara ara geçmişi okudum şimdi bitirdim. Buraya yazmştm oğlumun yüzünde kızırıklık oluştu diye. Doktor atopik dermatit dedi kortizonlu krem verdi 5 gün kullandk tam geçti derken bıraktığımzn ertesi günü tekrar ve daha şiddettli alevlendi. Dün tekrar kontrole götürdm süt allerjisi olablr dedi. Diyet önerdi 15 gün sonra tekrar gel dedi.buarada şampuanını deterjanını değiştreceğim birde bepantol sensiderm kullanacağım kabuk kabuk oldu kaşıyor çünkü. Çok üzülüyorum onu öyle görünce. Sorum diyet yapan arkadaşlar neye dikkat etmek gerekiyor. Ne zamana kadr diyet yapmak gerekiyor gerçkten süt allerjisi olduğu nasıl anlaşılır? Yapılan testler hakkında bilgisi olan var mı? Bizi nasıl bir süreç bekliyor merak edyrm.fatma_sibel cnm sanırım aynı konudan muzdaribiz Allah yardmcımz olsun..
Eki Görüntüle 2202111 Eki Görüntüle 2202112 Eki Görüntüle 2202113 Eki Görüntüle 2202114 Eki Görüntüle 2202115 Eki Görüntüle 2202116 Bir astroloji kitabında bizim minik yengeçlere rastladım okumak isteyenler için yüklüyorum ,sayfalar karışık olabilir ekran görüntüsü alıverirsiniz :)
Tamam canım,çok sagolBenimki otribebe degil .Ama hepsi standart diye biliyorum bak su urun
Eki Görüntüle 2202153
cok guzelmis. 2 3 yas diyor ayy o gunler gelseEki Görüntüle 2202111 Eki Görüntüle 2202112 Eki Görüntüle 2202113 Eki Görüntüle 2202114 Eki Görüntüle 2202115 Eki Görüntüle 2202116 Bir astroloji kitabında bizim minik yengeçlere rastladım okumak isteyenler için yüklüyorum ,sayfalar karışık olabilir ekran görüntüsü alıverirsiniz :)
Açıldıktan sonra 1 ay içerisinde tüketilmesi gerekiyor saklama koşulu tabi önemli ama süre saklama koşuluna bağlı değil diye biliyorumKuru ve ağzını kapalı tutarsan sıkıntı olmaz bence. Ben büyük alıyorum bir aya yakın gidiyor. Daha önce aldığım keçi sütlü mamayı da kullandığıma karıştırıyorum onu açalı baya oldu mesela. Sıkıntı olmadı şimdiye kadar ama bilemiycem tabi. Saklama koşulları önemli.
Direkt olarak çapraz alerjenleri keserekte baslayan var benim gibi dojyor kontrolünde kademeli kesende sana birşey dedimi o konuda ben süt yoğurt peynir tüketmiyorum. Buna ek olarak yumurta et ve kuruyemis cikolata susam vb. tüketilmeyende var. Kan ve deri testi net sonuç vermiyor diye ben yaptırmadım. Gaita testi yaptırdık doktoru aradım izindeymiş haftasonu gideceğimGünaydın kızlar buaralar yoğunluktan elime telefon alamyrm ara ara geçmişi okudum şimdi bitirdim. Buraya yazmştm oğlumun yüzünde kızırıklık oluştu diye. Doktor atopik dermatit dedi kortizonlu krem verdi 5 gün kullandk tam geçti derken bıraktığımzn ertesi günü tekrar ve daha şiddettli alevlendi. Dün tekrar kontrole götürdm süt allerjisi olablr dedi. Diyet önerdi 15 gün sonra tekrar gel dedi.buarada şampuanını deterjanını değiştreceğim birde bepantol sensiderm kullanacağım kabuk kabuk oldu kaşıyor çünkü. Çok üzülüyorum onu öyle görünce. Sorum diyet yapan arkadaşlar neye dikkat etmek gerekiyor. Ne zamana kadr diyet yapmak gerekiyor gerçkten süt allerjisi olduğu nasıl anlaşılır? Yapılan testler hakkında bilgisi olan var mı? Bizi nasıl bir süreç bekliyor merak edyrm.fatma_sibel cnm sanırım aynı konudan muzdaribiz Allah yardmcımz olsun..
Evet canım katılıyorum ben de yaptım o rutini akşamları uyumadan altını yatak odasında alıyorum bizim yatağın üzerinde orda konuşuyorum biraz masaj yapıyorum benim kızım şimdi uyucak rahatlıcak vs. Diye. Sonra lambayı kapatıp gece lambasını açıyorum biraz da öyle konuşuyorum, sonra emzirmeye başlıyorum ve gece olduğunu uyuması gerektiğini anlıyorKizlar uyku konusunda ben de sunu soyleyebilirim .Rutin gerçekten onemli .Evet bunu ben söylüyorum. Uyumayan bebegime ragmen 1 bucuk aydir akşamları hep yatak odasinda karanlikta emziriyorum. Eger gaz sorunumuz yoksa uyuyor .
Gecen gun oturma odasini karanlik yapip uyutmaya calistim uyumadi.Cunku uyku vakti oldugunu anlayamadi.
Rutin olarak yatak odasına gecme ,alt degistirme,pijama giyme, babayla birlikte iyi geceler diyip burnundan opme uyguluyoruz .Iyi ki de hep oyle yapmisim .Gaz sorunu gecince daha guzel olacagini umut ediyorum.
Cnm kanda bisey çıkmadı çok şükür, bu sabah alerji bölümüne gittik kızımın vücudu kurulduktan o hale gelmiş. Dr nemlendirici kullan dedi mustela, bioderma, laroche-posay bunlardan hangisi bütçene uygunsa kullan dedi. 1 ay sonra tekrar kontrole gidicez.Canım mesajlarımdan bak, armutlu bir tarif paylaşmıştım denersin. Geçmiş olsun.
Bir sonuç aldınız mı canım ? Ne dediler?
Oğlumdaki kızarıklıklar arada geçiyor, ıslak gördüğü anda kabarıyor bu ayların etkisi hava da nem de yok, bende de saç diplerimde oluyor kızarıklıklar.... geçer inşallah göbekte filan çok az bazen oluyor ama geçiyor..
Otribebeye uyuyor mu canım? Yumuşaklık iyi olur eğer oluyorsa.,.
Kampanya 4 kasima kadar nasil kampanyaysa artik 1 saatte stok bitiyor.Ayy kızlar jokerden bezleri aldım aldım ödeme kısmında hata verdi sinir oldum sonrada tükendi hepsi. sonuç alamadım yani
Bugün kakadaki lökosit için tekrar doktorumuza gittik kaka testi verdik. Şükür lökosit sıfırlanmış mukusta çok az miktarda diye çıkmış tahlilde öncesinde bol mukus yazıyordu. Ve kilomuz 6900 boyumuz 69cm miş. Doktorum çoklu alerjiden şüphelendipim durumlarda daha katı bir diyet verirdim ama sizde çok yoğun alerji belirtileri yok o yüzden katı diyet yapma sadece süt ürünleri yeme dedi. Hatta keçi sütü ürünleri deneyebilirsin dedi. Rota virüs aşısını da sordum geç mi kaldık ddm. Hayır artık 5. Aya kadar vurulabildipi kanıtlandı dedi. Ama 4. Ay aşılarıyla aynı anda yapacağız dedi geç kaldığımız için. Rotarix al dedi. Diğerini de 6. Ay aşılarıyla vuracak. Birde benim oğlum burnunu sürtüyordu yere sürekli dedi ki sadece pamuklu giydir. Tozdan rahatsız oluyordur dedi. Ben kadife çok severim almıştım kadifeler dikkat edince o kadifeleri giyince daha çok sürtüyor burnunu. Dr da sadece pamuklu giydir dedi.
Evet ya. Bnm evde küçük sürekli misafir geldi annemler var yatılı heryer toz. Bide buralar nemli içeri seriyoruz çsmaşırı o da ayrı toz. Napcam şaşırdımKampanya 4 kasima kadar nasil kampanyaysa artik 1 saatte stok bitiyor.
Tahlillerde sorun cikmamasina sevindim canim.
Yaa benimki de cok burnunu sürtüyor. Cok dikkat ediyorum ama duzenli temizlik yapılmayınca toz oluyor.Bir de ev caddede.Gunluk toz alamiyorum .
Oğlusla tum evi süpürdüm .Cok korkuyor supurgeden .Baya bi agladi.Uyursa insallah parkeleri silcem.Aksam da toz alirim .Tum evi A dan Z ye tek günde temizlemek mümkün degil .
Ben premium care aldım yine.Ben de besigine alistircam ama nasil olcak bilmiyorum. Kucakta uyuyunca koyarken uyaniyor.Birlikte yatiyoruz oyle emziriyorum uyutuyorum
20 dk bekle basında. Ilk yarim saatteki uyanmalarda tekrar uyutmak gerekiyor canim.Ben bekliyorum gozunu acip beni gorunce daha kolay uyuyor .
Ben de gördüm. Ama can bebeye gectik artik.
Mustelanın atopikler için olan ürünlerini kullanacaksn dimi cnm. Ben normalini kullanıyrdm değiştreceğim. Sizde süt allerjisinden şüphelenmedi mi benm doktr diyet verdi test falan yapılmadan. İnşallah geçer ya çok can sıkıntısı yapıyor kuzumu öyle gördükçe. Birde çok bilmişler var ki öpüyorsunzdur diyip duruyorlar (adı lazım değil kv) deli oluyorum..Cnm ben 2 gundur hastanelerdeyim eve yeni girdik bugun alerji bolumune randevumuz vardi atopik dermatit suphesi ile gittik. Dr cildi kuru olduğu için bu şekilde oluyor dedi. Böl bol nemlendir dedi. Şampuan olarak mustelanin şampuan banyo yagini onerdi bioderma, birde laroche-posay bütçenize hangisi uygunsa çocuğa bunları kullan dedi. Birde evde kedi olduğu için çocuğa fazla yaklaştırma kaşıntı yapabilir dedi. Kıyafet olarak pamuklu giydir dedi. Bizde mustelanin ürünlerinde karar kıldık. 1 ay sonra tekrar kontrole gidicez ins duzelir suan biraz daha iyi.
Atak diye bir şeyin olduğuna ben de tam olarak 14. haftada inandım canım. En fenasi o geldiİki gündür 14. Haftadayız ve gerçekten atak diye birşey olduğuna inandım. Çocuğun huyu değişti. Koala gibi yapışıyor ancak öyle susuyor. 1 saat 20 dk yeterki uyusun deyi kucağımda uyuttum ki bu ilk. Gece herhalde 10 defa uyanmıştır. Bu uzarsa çok sürmez perte çıkarım ben.
Kanguruya koyup duracakmı ona baktım bende biraz odaları toparladım. 10 dk da ağlamaya başladı. Balkonda evrim geçirmiş bi böcek var. Bebek arabasını alamadım dışarı çıkmak istiyordum. Sabahtan beri mızmız normalde simdiye kadar 3 saat uyumuş olurdu yarım saat uyutabildim. Dişler beni baya zora sokacak gibi 2 tane aynı anda geliyorKampanya 4 kasima kadar nasil kampanyaysa artik 1 saatte stok bitiyor.
Tahlillerde sorun cikmamasina sevindim canim.
Yaa benimki de cok burnunu sürtüyor. Cok dikkat ediyorum ama duzenli temizlik yapılmayınca toz oluyor.Bir de ev caddede.Gunluk toz alamiyorum .
Oğlusla tum evi süpürdüm .Cok korkuyor supurgeden .Baya bi agladi.Uyursa insallah parkeleri silcem.Aksam da toz alirim .Tum evi A dan Z ye tek günde temizlemek mümkün degil .
Geçmiş olsun, benim oğlumda da egzama var... Terletmemek ıslak bırakmamak gerekiyor.
Bu egzamayı alevlendiren şeyler var sanırım bazen azalıyor bazen kabuk kabuk oluyor. Araştryrm ama henüz neyin alevlendrdiğini keşfedemedm malesef
Benimkisi önce süt ürünlerini kesicez dedi. Ama benim anlamadığm nokta bu kızarıklık nemlendirici ve şampuan değişimi ile geçerse, şunu mu diyeceğiz evet süt allerjisi varmş bak bırakınca kızarıklık geçti.. anlamıyorum bu doktrları ya tahlil olmadan nasıl karar vereceğiz.. gerçi testlerinde doğruluk oranı %50 imişDirekt olarak çapraz alerjenleri keserekte baslayan var benim gibi dojyor kontrolünde kademeli kesende sana birşey dedimi o konuda ben süt yoğurt peynir tüketmiyorum. Buna ek olarak yumurta et ve kuruyemis cikolata susam vb. tüketilmeyende var. Kan ve deri testi net sonuç vermiyor diye ben yaptırmadım. Gaita testi yaptırdık doktoru aradım izindeymiş haftasonu gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?