2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Seninde üstünü batırıyomu benimki göğsüm ve sırtıma doğru yardırıyo :)) ben sabah 2saat uyym dedm onda da mızırtısını dinledm valla şuan beynm uyuşuk resmen
benim ustum, halilar, koltuklar, yatagim, battaniyeler, her yer

Geçmiş olsun, benim oğlumda da egzama var... Terletmemek ıslak bırakmamak gerekiyor.

Çok detaylı bilgiler sağol canım paylaştığın için.. Benim oğlum elimi tutarak uyumayı çok seviyor. (Emzirirken)

Açıldıktan sonra 1 ay içerisinde tüketilmesi gerekiyor saklama koşulu tabi önemli ama süre saklama koşuluna bağlı değil diye biliyorum

Son düzenleme:
Direkt olarak çapraz alerjenleri keserekte baslayan var benim gibi dojyor kontrolünde kademeli kesende sana birşey dedimi o konuda ben süt yoğurt peynir tüketmiyorum. Buna ek olarak yumurta et ve kuruyemis cikolata susam vb. tüketilmeyende var. Kan ve deri testi net sonuç vermiyor diye ben yaptırmadım. Gaita testi yaptırdık doktoru aradım izindeymiş haftasonu gideceğim

Evet canım katılıyorum ben de yaptım o rutini akşamları uyumadan altını yatak odasında alıyorum bizim yatağın üzerinde orda konuşuyorum biraz masaj yapıyorum benim kızım şimdi uyucak rahatlıcak vs. Diye. Sonra lambayı kapatıp gece lambasını açıyorum biraz da öyle konuşuyorum, sonra emzirmeye başlıyorum ve gece olduğunu uyuması gerektiğini anlıyor

Cnm kanda bisey çıkmadı çok şükür, bu sabah alerji bölümüne gittik kızımın vücudu kurulduktan o hale gelmiş. Dr nemlendirici kullan dedi mustela, bioderma, laroche-posay bunlardan hangisi bütçene uygunsa kullan dedi. 1 ay sonra tekrar kontrole gidicez.

Ayy kızlar jokerden bezleri aldım aldım ödeme kısmında hata verdi sinir oldum sonrada tükendi hepsi. sonuç alamadım yani
Bugün kakadaki lökosit için tekrar doktorumuza gittik kaka testi verdik. Şükür lökosit sıfırlanmış mukusta çok az miktarda diye çıkmış tahlilde öncesinde bol mukus yazıyordu. Ve kilomuz 6900 boyumuz 69cm miş. Doktorum çoklu alerjiden şüphelendipim durumlarda daha katı bir diyet verirdim ama sizde çok yoğun alerji belirtileri yok o yüzden katı diyet yapma sadece süt ürünleri yeme dedi. Hatta keçi sütü ürünleri deneyebilirsin dedi. Rota virüs aşısını da sordum geç mi kaldık ddm. Hayır artık 5. Aya kadar vurulabildipi kanıtlandı dedi. Ama 4. Ay aşılarıyla aynı anda yapacağız dedi geç kaldığımız için. Rotarix al dedi. Diğerini de 6. Ay aşılarıyla vuracak. Birde benim oğlum burnunu sürtüyordu yere sürekli dedi ki sadece pamuklu giydir. Tozdan rahatsız oluyordur dedi. Ben kadife çok severim almıştım kadifeler dikkat edince o kadifeleri giyince daha çok sürtüyor burnunu. Dr da sadece pamuklu giydir dedi.

Kampanya 4 kasima kadar nasil kampanyaysa artik 1 saatte stok bitiyor.
Tahlillerde sorun cikmamasina sevindim canim.
Yaa benimki de cok burnunu sürtüyor. Cok dikkat ediyorum ama duzenli temizlik yapılmayınca toz oluyor.Bir de ev caddede.Gunluk toz alamiyorum .
Oğlusla tum evi süpürdüm .Cok korkuyor supurgeden .Baya bi agladi.Uyursa insallah parkeleri silcem.Aksam da toz alirim .Tum evi A dan Z ye tek günde temizlemek mümkün degil .

Evet ya. Bnm evde küçük sürekli misafir geldi annemler var yatılı heryer toz. Bide buralar nemli içeri seriyoruz çsmaşırı o da ayrı toz. Napcam şaşırdım

Ben premium care aldım yine.
Canbebe nasıl ?

Nefret ediyorum mecburiyetlerden paradan borclardan ve en çok da cimri insanlardan.
Şu zamana kadar oğluma sadece ben baksaydim sadece ben uyutsaydim, şimdiye kadar kendi kendine uyumayı öğrenmişti. Tam bir buçuk saat uyutmayi denedim yok! Ne onda gözyaşı kaldı ne bende sabır. Gene ayaklarıma aldım. Her gün 4-5 saat çocuk uyutmaya çalışılır mı ya aylardır böyle. Kimin sabri dayanır buna. Kalan saatlerde koala zaten.

İki gündür 14. Haftadayız ve gerçekten atak diye birşey olduğuna inandım. Çocuğun huyu değişti. Koala gibi yapışıyor ancak öyle susuyor. 1 saat 20 dk yeterki uyusun deyi kucağımda uyuttum ki bu ilk. Gece herhalde 10 defa uyanmıştır. Bu uzarsa çok sürmez perte çıkarım ben.

Mustelanın atopikler için olan ürünlerini kullanacaksn dimi cnm. Ben normalini kullanıyrdm değiştreceğim. Sizde süt allerjisinden şüphelenmedi mi benm doktr diyet verdi test falan yapılmadan. İnşallah geçer ya çok can sıkıntısı yapıyor kuzumu öyle gördükçe. Birde çok bilmişler var ki öpüyorsunzdur diyip duruyorlar (adı lazım değil kv) deli oluyorum..

Poposu da tam mesanemin üzerine geliyor şuanda. Dizlerimde kafası bogazimda ayakları uyuyo. Benim ihtiyaçlarım ne olacak peki

Atak diye bir şeyin olduğuna ben de tam olarak 14. haftada inandım canım. En fenasi o geldi

Kanguruya koyup duracakmı ona baktım bende biraz odaları toparladım. 10 dk da ağlamaya başladı. Balkonda evrim geçirmiş bi böcek var. Bebek arabasını alamadım dışarı çıkmak istiyordum. Sabahtan beri mızmız normalde simdiye kadar 3 saat uyumuş olurdu yarım saat uyutabildim. Dişler beni baya zora sokacak gibi 2 tane aynı anda geliyor

Benimkisi önce süt ürünlerini kesicez dedi. Ama benim anlamadığm nokta bu kızarıklık nemlendirici ve şampuan değişimi ile geçerse, şunu mu diyeceğiz evet süt allerjisi varmş bak bırakınca kızarıklık geçti.. anlamıyorum bu doktrları ya tahlil olmadan nasıl karar vereceğiz.. gerçi testlerinde doğruluk oranı %50 imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…