2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun, benim oğlumda da egzama var... Terletmemek ıslak bırakmamak gerekiyor.

Çok detaylı bilgiler sağol canım paylaştığın için.. Benim oğlum elimi tutarak uyumayı çok seviyor. (Emzirirken)

Benim kızımda uyurken tutuyor canım :) anlatılanlar benim kızımla çok uyumlu..

Bizde süt alerjisi yoktu cnm yumurta alerjisi vardi ama bugün dr yumurta yiyebilirsin dedi. Anneyi boşuna diyete sokmayalım dedi. Ciltteki lekeler kuruluktan kaynaklı bol bol nemlendirirsen biseyi kalmaz dedi. Gercekten cok can sıkıcı bi durum cnm. Mustelanin atopikler olan ürünlerini kullanacağım cnm evet.

Korkmam hiç böcekten falan ama tavuktan horozdan korkarım kakar diye yaklaşamam

Bim ve a101 öğrenci bekar işi, sufle alıyordum ikisinden birinden mikrodalgada hemen oluyor
Ben hala gidiyorum valla. İki gün önce tam bizim karşı apartmana A101 açtılar nasıl sevindim :) acil bir ihtiyaç oldu mu bir dakika mesafe
Bu şehirde yalnızım hiçbişey yetişmiyor . Kv A101 açılıyor karşıma deyince allah yardım ediyor diyor

Uyku vakti geçince de uyumaz. Benimkinin uyanık kalma süresi 1 saat veya 1 saat 15 dk mesela. Uzarsa uğraş dur kıyamet kopuyor

Yap veya yapma deme canım ihale sana kalır. Artılarından eksilerinden bahset istersen bu durumun sadece

Evet ya. Bnm evde küçük sürekli misafir geldi annemler var yatılı heryer toz. Bide buralar nemli içeri seriyoruz çsmaşırı o da ayrı toz. Napcam şaşırdım
Burda is oluyor dışarı serince.Ben de evde kuruyorum. Artik yumuşatıcı kullanmayi düşünmüyorum.
Ben premium care aldım yine.
Canbebe nasıl ?
Once pisik yapmıştı ama benimkinin meshur kakasini bi o zaptetti kilit sistemi var :)
Kanguruda sıkı oluyor ya biraz .Zor duruyorlar.Ben dun markete gittim biraz da dışarıda yurudum yarim saat uyuttum .

Dun portakallı revani aldim .Güzelmiş valla.

Dun portakallı revani aldim .Güzelmiş valla.
Ben tatlıları bimden alıyorum. Kazandibi efsane bence, zaten ünlü bir tatlıcının yapıp farklı etiket bastığını söylemişlerdi , mado sanırım. Profiterol güzeldi eskiden onu bozdular. A101de de bir cheesecake güzeldi ama hangisi hatırlamıyorum
Evet çok sağlıklı beslenen bir anneyim

Alerji şüphesi olmasa ne bulsam yiyeceğim

Gerçekten böyle mi dedi, yok artık

Doktor herhangi bir test yapmadi sadece yedigin bir seyden alerji kapmis olabilir endiselenme dedi zaten son 4-5 gundur yanaklari kirmizi putur putur oldu onun icinde atopik dermatit yani egzama dedj ve bu da yedigim bir seyden alerji kaptigi icin oldugunu soyledi. genel olarak ne yazik ki bebekler gercekten dis dunyaya adepte olmaya calisiyor ve cok hassaslar.

gecmis olsun canim. Ben dogumdan sonra kontrole gitmedim yaa

Ay bugün çok tuhaf oğlum. Nazar değmez inşallah. Sabah 5ten sonra yatağına yüzüstü yatırdım, 3 saat uyumuş, sonra uyandı, 2 3 saat kadar uğraştım bayağı, 2 kez üstünü değiştirdim kustuğu için. Sonra tekrar uyudu. Yine koydum yatağına yüzüstü. 2 saat uyumuş. Bu arada ben de ilk defa bu kadar uzun uyumuş oldum. Sonra uyanacak gibi oldu, kucağıma aldım hopladım zıpladım. Uyumaya devam etti. Neyse deminden yatağına yine yüzüstü yatırdım ve uyuyor. Ben de onun çamaşırlarını katlayıp yerleştirdim ocağa yemek koydum, ortalığı topladım, makineye çamaşır attım. Hatta yemek pişti. Ne yapıcam bilemiyorum. İlk defa boş kaldım. Şaşkınım, heyecanlıyım. Çok tuhafmış benim kucağımdan başka yerde bu kadar uzun süre uyuması. Gece uyuyamadı onun acısını çıkarıyor sanırım şuan. Hatta en son kucağımda ağladı, uyanacak gibi oldu biraz bacağı ile oynadım gaz çıkardı. Hadi artık günaydın diyelim sana diye ışıklı ortama sokmak için omzuma aldım, bir baktım uyuyup kalmış ben oturduğum yerden kalkana kadar. Ateşi falan mı var aşıdan diye baktım ama yok çok şükür ateş olayı bitti. Arada gidip gidip nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum. Bebeğinin kendi başına uyuması böyle bir şeymiş demek ki. Ben beğendim valla, her gün olsa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…