- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.821
Geçmiş olsun, benim oğlumda da egzama var... Terletmemek ıslak bırakmamak gerekiyor.
Çok detaylı bilgiler sağol canım paylaştığın için.. Benim oğlum elimi tutarak uyumayı çok seviyor. (Emzirirken)
Bizde süt alerjisi yoktu cnm yumurta alerjisi vardi ama bugün dr yumurta yiyebilirsin dedi. Anneyi boşuna diyete sokmayalım dedi. Ciltteki lekeler kuruluktan kaynaklı bol bol nemlendirirsen biseyi kalmaz dedi. Gercekten cok can sıkıcı bi durum cnm. Mustelanin atopikler olan ürünlerini kullanacağım cnm evet.Mustelanın atopikler için olan ürünlerini kullanacaksn dimi cnm. Ben normalini kullanıyrdm değiştreceğim. Sizde süt allerjisinden şüphelenmedi mi benm doktr diyet verdi test falan yapılmadan. İnşallah geçer ya çok can sıkıntısı yapıyor kuzumu öyle gördükçe. Birde çok bilmişler var ki öpüyorsunzdur diyip duruyorlar (adı lazım değil kv) deli oluyorum..
Kanguruya koyup duracakmı ona baktım bende biraz odaları toparladım. 10 dk da ağlamaya başladı. Balkonda evrim geçirmiş bi böcek var. Bebek arabasını alamadım dışarı çıkmak istiyordum. Sabahtan beri mızmız normalde simdiye kadar 3 saat uyumuş olurdu yarım saat uyutabildim. Dişler beni baya zora sokacak gibi 2 tane aynı anda geliyor
Ben hala gidiyorum valla. İki gün önce tam bizim karşı apartmana A101 açtılar nasıl sevindim :) acil bir ihtiyaç oldu mu bir dakika mesafeBim ve a101 öğrenci bekar işi, sufle alıyordum ikisinden birinden mikrodalgada hemen oluyor
Uyku vakti geçince de uyumaz. Benimkinin uyanık kalma süresi 1 saat veya 1 saat 15 dk mesela. Uzarsa uğraş dur kıyamet kopuyorArada hayalet gibi hortlayip geliyorum. Genelde hep okuyorum da. Herkese kolay gelsin hanimlar. Bizde ne gece ne gündüz uykusu kaldı. Zaten baştan beri uyku sorundu. Şimdi de vampir gibiyim. Uykusuz yaşıyorum. Bu emzirerek uyutmadan nasıl vazgecicez bilmiyorum. Karni tıka basa doyuyor. En aazındanben öyle sanıyorum çünkü Kusuyor. Uykusu da var esneye esneye bir oluyor, gözler kirmizi. Ama uyumuyorrr. Gezerek emziriyorum yok. Yanıma alıyorum yok. Sırtına pış pış yapayim diyorum. Vurdurmuyor ağlıyor. Emzik almiyor. Aç mi diye mama veriyorum onda da uyumuyor. Bu çocuğun derdi ne anlamıyorum.
Ayakta sallanmıyor, emzik almıyor, pis pış yaptırmıyor. Başka ne kaldi ki. Nasil uyutuyum ben((((
Yap veya yapma deme canım ihale sana kalır. Artılarından eksilerinden bahset istersen bu durumun sadeceKızlar çok farklı bir konuda görüşünüze ihtiyacım var. Kızkardeşim eylülde nikah yaptı çocuk bizim lise arkadaşımız 5yıllık birliktelikleri vardı. Seneye yaza düğün tarihi aldılar salonu tuttular. Nikahı kardeşim işe başlayacaktı çeyiz parasını alsın diye önden yaptılar . Şimdi kıskançlığı sebep gösterip ayrılmak istiyor kardeşimden. Bizimkinde de hata var ama ilk kavga da yarışmada böyle yapılır mı? Aralarında beş yaş var .ama ikiside olgun değil evliliği oyun sanıyorlar. Böyleyken devam etmeleri sağlıklı mı? Araya girip uzlaştırıcı bir tutum sergilemeli mi?
Burda is oluyor dışarı serince.Ben de evde kuruyorum. Artik yumuşatıcı kullanmayi düşünmüyorum.Evet ya. Bnm evde küçük sürekli misafir geldi annemler var yatılı heryer toz. Bide buralar nemli içeri seriyoruz çsmaşırı o da ayrı toz. Napcam şaşırdım
Once pisik yapmıştı ama benimkinin meshur kakasini bi o zaptetti kilit sistemi var :)Ben premium care aldım yine.
Canbebe nasıl ?
Kanguruda sıkı oluyor ya biraz .Zor duruyorlar.Ben dun markete gittim biraz da dışarıda yurudum yarim saat uyuttum .Kanguruya koyup duracakmı ona baktım bende biraz odaları toparladım. 10 dk da ağlamaya başladı. Balkonda evrim geçirmiş bi böcek var. Bebek arabasını alamadım dışarı çıkmak istiyordum. Sabahtan beri mızmız normalde simdiye kadar 3 saat uyumuş olurdu yarım saat uyutabildim. Dişler beni baya zora sokacak gibi 2 tane aynı anda geliyor
Dun portakallı revani aldim .Güzelmiş valla.Ben hala gidiyorum valla. İki gün önce tam bizim karşı apartmana A101 açtılar nasıl sevindim :) acil bir ihtiyaç oldu mu bir dakika mesafe
Bu şehirde yalnızım hiçbişey yetişmiyor . Kv A101 açılıyor karşıma deyince allah yardım ediyor diyor
Aslan da var mı? Benimki aslan? :)Eki Görüntüle 2202111 Eki Görüntüle 2202112 Eki Görüntüle 2202113 Eki Görüntüle 2202114 Eki Görüntüle 2202115 Eki Görüntüle 2202116 Bir astroloji kitabında bizim minik yengeçlere rastladım okumak isteyenler için yüklüyorum ,sayfalar karışık olabilir ekran görüntüsü alıverirsiniz :)
Valla sonunda iyi birşey çıksa iyi olurAtak diye bir şeyin olduğuna ben de tam olarak 14. haftada inandım canım. En fenasi o geldi
Ben tatlıları bimden alıyorum. Kazandibi efsane bence, zaten ünlü bir tatlıcının yapıp farklı etiket bastığını söylemişlerdi , mado sanırım. Profiterol güzeldi eskiden onu bozdular. A101de de bir cheesecake güzeldi ama hangisi hatırlamıyorumDun portakallı revani aldim .Güzelmiş valla.
Alerji şüphesi olmasa ne bulsam yiyeceğimBen tatlıları bimden alıyorum. Kazandibi efsane bence, zaten ünlü bir tatlıcının yapıp farklı etiket bastığını söylemişlerdi , mado sanırım. Profiterol güzeldi eskiden onu bozdular. A101de de bir cheesecake güzeldi ama hangisi hatırlamıyorum
Evet çok sağlıklı beslenen bir anneyim
Gerçekten böyle mi dedi, yok artıkBen hala gidiyorum valla. İki gün önce tam bizim karşı apartmana A101 açtılar nasıl sevindim :) acil bir ihtiyaç oldu mu bir dakika mesafe
Bu şehirde yalnızım hiçbişey yetişmiyor . Kv A101 açılıyor karşıma deyince allah yardım ediyor diyor
Doktor herhangi bir test yapmadi sadece yedigin bir seyden alerji kapmis olabilir endiselenme dedi zaten son 4-5 gundur yanaklari kirmizi putur putur oldu onun icinde atopik dermatit yani egzama dedj ve bu da yedigim bir seyden alerji kaptigi icin oldugunu soyledi. genel olarak ne yazik ki bebekler gercekten dis dunyaya adepte olmaya calisiyor ve cok hassaslar.Canım bizde yaşadık 20 gün önce aynı şeyi. Doktora hemen götürmedim üşüttüyse diye ateşi yoktu bol emzirdim ama düzelmedi. Düzelmeyince geçen hafta dr a gittik kala testi yapıldı ve kakada lökosit çıktı hem de baya yüksek 11 civarı. Kilo alımı normal be ateşi falan yok oğlumun dr bana süt diyetine başladı. Ve lökosit çok yüksek olunca mecburen antibiyotik verdi bağırsak için olandan. Bu hafta tekrar doktora gittik lökosit 5 civarı çıktı. Ama hala yeşil ve sümüksü kaka devam ediyor. Ama huzursuzluğu düzeldi oğlumun ve kaka sayısı normale döndü. Yani ya üşüttü ya yediğin birşeye alerjisi var ya da eözik falan kullanıyorsan bakteri kaptı genelde bu 3 olasılık sebep oluyor. Ateşi yoksa ve genel durumu iyiyse panik yapma canım halledilir inş.
gecmis olsun canim. Ben dogumdan sonra kontrole gitmedim yaaValla şeyimi koparıp atasım varkontrolde enfeksiyon ve Rahim ağzı yarası çıkmıştı antibiyotik fitil falan kullandım geçmedi smear testi yapıldı yarın yaram dondurulacak Allahım başka dert vermesinde yoruldum gerçekten
sağol canım banada 40ında gel demişti gitmedim 3 aylıkken gittim bişeyim yok nede olsa diye varmış meğerse git yani bence sende herşey olabiliyor Allah korusungecmis olsun canim. Ben dogumdan sonra kontrole gitmedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?