2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım banada 40ında gel demişti gitmedim 3 aylıkken gittim bişeyim yok nede olsa diye varmış meğerse git yani bence sende herşey olabiliyor Allah korusun
Geçmiş olsun canım bende doğumdan önce yara vardı lazerle yakmışlardı çok kolay bi işlem ama önemli.bende bi türlü gidemedim o kontrole bu haftasonu da memlekete gidiyorum ve adet gibiyim şuan gerçi ne olduğu da belli değil ama yine gidemiyorum. Gitmek lazım tabiki

Canim gecmis olsun .Ben de seni göremiyorum bir kac gundur merak ediyordum.
S Susammmmm masallah bebegine.Bundan sonrasi hep boyle olsun insallah.Kimseye soyleme ,dillendirme nazar deger .
Ben ne zaman esime cocukla ilgili bir seyi dillendirsem sonrasi kötü oluyor. En cok anne baba nazari degermis.

Minaako canim bebegin bugun nasil. Benimki az once bir saat agladi .O kadar icli agliyor ki bi yeri agrir gibi.Cok zor sskinlestirip emzirdim .Emerken uyumustu ki kapi caldi .Açmadım. Isrsrls calinca kalkmak zorunda kaldim .Geriye döndüğümde dudaklarını büzmüş yanaklarindan süzülmüş yaşlar .Uyku da gitti .Off

Ay Allah korusun nazar değmesin. İlk defa yaşadım böyle bir şey zaten. Inşallah hep böyle olur. Vücudum biraz da olsa dinlenmiş oldu.

açıkçası korkuyorum biraz acı falan oluyormu yakma değilde dondurucaz dedi

sağol canım bazen yazmaya fırsat olmuyor çoklu alıntıya alıyorum cevaplayım diye ertesi gün AA bunları alıntılamışım kalmış diyorum

Yok canım o bölgede çok sinir yok zaten işlemin sonuna doğru hafif adet sancısı gibi bi ağrı oluyor ama dayanamayacağın bişey yok. Zaten çok kısa sürüyor ha deyince bitiyor korkma. Sen şanslıısın kışın yapacaklar. Ben yaz başı yaptırmıştım 3 ay suya girmek yasak dedi bütün yaz site havuzumuzda yüzenleri içli içli izlemiştim

Ay inşallah ya sağol canım

Sabahtan keyfi güzeldi ama akşam üstü yine mama yiyemedi zorla uyuttum sürekli bir uyku isteği var ,birde arada gözleri doluyor içini çekiyor birşey zoruna gitmiş gibi :) bence biz 14. Hafta atağına hazırlık yapıyoruz gibi geliyor ..

Yaaaa kıyamam. Gözlerinden yaş gelince daha bir üzülüyorum ya.

Atak bizi es geçsin cok yorulduk Ben bugun hic gaz damlasi vermedim denemek icin Ve lanet gaz yarim saat uyuduktan sonra basladi.Karnina dokundurmuyor .Kendi çabasıyla biraz çıkardı .Masaj yapamadım agliyor da agliyor.
Yaaaa kıyamam. Gözlerinden yaş gelince daha bir üzülüyorum ya.
Evet cok caresiz hissediyorum oyle olunca .

canim siz ek gidaya gectiniz mi? Ben gecince dr.a soracagim uyumadan once ne yese de biraz uzun uyusa diye. Anne sutu cabuk sindiriliyor ya, hemen uyaniyorlar.
Biz salı günü dr.a gideceğiz artık dr. geçin derse geçeceğiz birde dr kontrolünü atlatalım sünnet olacaklar zaten üst üste uğraşacağız.
Ek gıdaya kimi dr. yoğurt kimi dr. sebze suyu ile başlatıyor benimde kafam karışık o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…