2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar spiral taktırmayı düşünüyorum ama nasıl bir işlem lokal anestezi gerekir mi çok acı yapar mı hiç bir bilgim yok bilgisi olan ya da yaktıran var mı acaba

simdiden gecmis olsun canim, insallah kolay atlatirlar. Biz 5.ay bitince aralikta gecicez o yuzden daha konusmadim ben de doktorla

Bugün hastanenin emzirme odas8nda bir kadınla tanıştım yavrusunun tedavisi için boludan ankara hacettepeye geliyormuş her hafta bebek benimkiyle aynı 3 aylık artık emziremediğim için alt değiştiriyim diye girdim baktım bebek küçücük mandalina yediriyor 1 tane kocaman mandalinayı cop cop yedi bebek dedim ki daha erken değilmi ooo dedibbiz neler veriyoruz babası çiğ yumurta sarısı içiriyomuş yemeklerinden yiyomuş üzerine bide çikolata yiyomuş yapma amaa dedim ama dedi ülkerinki en iyisini veriyoruz..te Allahım yaaa sustum söylenecek herşey bitmişti ama bebek de fıldır fıldır bakışlar falan midesi sağlammış annesi öyle diyorha bide yanlız kocası falan kimsesi yok dolmuşa binecek aştiye gidecek ordan bulursa bolu otobüsüne binecek kapmış gelmiş bebeyi evimin altındaki bime gidemiyorum ben yaa kendimi sorguladım bi an

İnsallah daha da iyi olur canim cok sevindim

mandalina limon gibi asitli seyler zaten yasak, hele ki cig yumurta falan... Hani bize yapmistir belki bizim ebeveynlerimiz, onlar neyse de, gunumuzde kalmis mi bu kadar bilincsizi sasirdim dogrusu... Cikolatayi vermeye de gec kalmis, cok yararli ya (!!!!)

Kızlar sizin bebeklerde de topuklarından destek alarak karnını şişirme ve kendini yay gibi germe hareketi var mı??

Bu şekilde yaparak yatakta yukarı doğru ilerliyor oğlum. Beşikte ortaya koyuyorum. Bi bakıyorum kafası tepeye değiyor. Uykusunda da yapıyor uyanıkken de. Neden yapıyor anlamıyorum??

Ama gündüz uyku mızmızlığı gelince yapmaya başlıyor. Emerken de öyle. 2dk emiyor kendini geri atıp karnını şişiriyor. Kaldırıyorum bazen gaz çıkarıyor bazen de şarkı vs söyleyip oyalıyorum. 5dk sonra tekrar emmeye başlıyor yine 2dk emiyor atıyor kendini. Deli olucam artık. Normalde 15dk da olacaksa 1saat emzirmekle geçiyor bizim??!!. Doyup doymadığını da anlayamıyorum böyle olunca. Verimli emmiyor ki??var mı bi fikri olan kızlarrr ya da böyle bi durum yaşayan??yarın tam 4aylık oluyor.

Onu da söyledim bebeğim poposunu görünce bildiğin yara olmuş artık pişik bile değil bari elma falan rendele onu yedir dedim bebeğin altını hacı şakir kalıp sabunu suya rendeleyip bezi ıslatıp onla siliyomuş geçer mi o yara

canim bebisin ne kadarlik oldu, yenidogan aparatini da kullandin mi yoksa sadece kanguruyu mu kullandin?
4 ay 10 günlük yenidoğan aparatı normalde 6 kiloya kadar kullanılıyor. Bizim kız 6 kiloyu geçmiştir muhtemelen ama ben kullandım. Baş kısmının kangurunun çok içerisinde kalmasından hoşlanmadı o yüzden aparatı poposunun alt kısmına koyup yükselttim biraz etrafı yanlardan görünce sesini çıkarmadı

Kızlar bugün ilk defa oğlumu anneme emanet ettim ve sinemaya müslüm’e gittik eşimle tam 4 saat boyunca yalnızdık :) çok iyi geldi, oğlumda çok keyifliydi anneannesi ve dedesiyle
Bende annemden söz aldım 30 kasımda sinemaya gideceğim. Hindistan eskiyaları vizyona girecek, türkiyede gösterime giren tüm hint filmlerine fizanda bile olsa gittim. Secret superstar hariç o zaman tüp bebek transferim olmuştu 15 temmuz olaylarına gecenin 12 sinde metroda aymıştım filmi izlemek için yaklaşık 3 saat mesafede bir sinemaya gitmiştim girerken hiçbirşey yoktu metro çıkışı karmasaydı az azar yemedim sanki içime doğacaktı ne yazdım he neyse heyecanlıyım 29 gün kaldı

Olcak olcak canım merak etme. Sen uyutmadan kendi mi uyumuş? Eğer öyleyse süper ve maşallahhh... Yüzüstü yatmak hoşuna gitti heralde

Bence o kadar bile bekleme. Bu bebelerin tüm garezi bize :) sordum mızırdadımı dedim, yok. E tabi dede kucağından indirmiyor :)

Bizde evde yabancı dizi izlemeyi çok seviyoruz eşimle ara vermeksizin ama onun için daha bekleyeceğiz sanırım..

Bu arada bende hint filmlerini hiç sevmem nedense :)

Nee hacışakir mi, değdiği yeri kurutur yahu katur kuturdur o bebeğin poposu, bari üzerine de tereyağı falan sürse cehaleti işe yarardı. Böylelerinin bebesine de bi şey olmaz.

Ben geçen gün Suriyeli çocuk gördüm sokakta, ayağı çıplak yürüyordu. Ben çift çorap üstü patik giydirdim ve hasta oldu oğlum.. bilmiyorum nerede yanlış yapıyoruz

Allah acil şifa versin ama ben şok

Kızlar bugün ilk defa oğlumu anneme emanet ettim ve sinemaya müslüm’e gittik eşimle tam 4 saat boyunca yalnızdık :) çok iyi geldi, oğlumda çok keyifliydi anneannesi ve dedesiyle
Yaa bende gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum aslında sağılmış sütümde var

Olcak olcak canım merak etme. Sen uyutmadan kendi mi uyumuş? Eğer öyleyse süper ve maşallahhh... Yüzüstü yatmak hoşuna gitti heralde
Yüzüstü yatarken arada kafasını çevirip uyanacak gibi olup geri uyudu. Gaz çıkarırken uyanır gibi oldu, ağladı gözleri açtı biraz, ben de tamam oğlum bu kadar uyku yeter günaydın diyelim sana dedim, omzuma aldım, ayağa kalktım baktım uyumaya devam ediyor :) e uyu bari dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…