- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.861
cok haklisin canim ya ihmal etmemek gereksağol canım banada 40ında gel demişti gitmedim 3 aylıkken gittim bişeyim yok nede olsa diye varmış meğerse git yani bence sende herşey olabiliyor Allah korusun
simdiden gecmis olsun canim, insallah kolay atlatirlar. Biz 5.ay bitince aralikta gecicez o yuzden daha konusmadim ben de doktorlaBiz salı günü dr.a gideceğiz artık dr. geçin derse geçeceğiz birde dr kontrolünü atlatalım sünnet olacaklar zaten üst üste uğraşacağız.
Ek gıdaya kimi dr. yoğurt kimi dr. sebze suyu ile başlatıyor benimde kafam karışık o yüzden.
Çıkarmadı hiç. Kaşıkla verirkende ağzını kapatmadı. Eşim tadına baktı. Ben olsam içmem dedi:) ama miniğim içti.Beğendi mi tadını :)
İnsallah daha da iyi olur canim cok sevindimAy bugün çok tuhaf oğlum. Nazar değmez inşallah. Sabah 5ten sonra yatağına yüzüstü yatırdım, 3 saat uyumuş, sonra uyandı, 2 3 saat kadar uğraştım bayağı, 2 kez üstünü değiştirdim kustuğu için. Sonra tekrar uyudu. Yine koydum yatağına yüzüstü. 2 saat uyumuş. Bu arada ben de ilk defa bu kadar uzun uyumuş oldum. Sonra uyanacak gibi oldu, kucağıma aldım hopladım zıpladım. Uyumaya devam etti. Neyse deminden yatağına yine yüzüstü yatırdım ve uyuyor. Ben de onun çamaşırlarını katlayıp yerleştirdim ocağa yemek koydum, ortalığı topladım, makineye çamaşır attım. Hatta yemek pişti. Ne yapıcam bilemiyorum. İlk defa boş kaldım. Şaşkınım, heyecanlıyım. Çok tuhafmış benim kucağımdan başka yerde bu kadar uzun süre uyuması. Gece uyuyamadı onun acısını çıkarıyor sanırım şuan. Hatta en son kucağımda ağladı, uyanacak gibi oldu biraz bacağı ile oynadım gaz çıkardı. Hadi artık günaydın diyelim sana diye ışıklı ortama sokmak için omzuma aldım, bir baktım uyuyup kalmış ben oturduğum yerden kalkana kadar. Ateşi falan mı var aşıdan diye baktım ama yok çok şükür ateş olayı bitti. Arada gidip gidip nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum. Bebeğinin kendi başına uyuması böyle bir şeymiş demek ki. Ben beğendim valla, her gün olsa ya
canim bebisin ne kadarlik oldu, yenidogan aparatini da kullandin mi yoksa sadece kanguruyu mu kullandin?Mamadusbaby
mandalina limon gibi asitli seyler zaten yasak, hele ki cig yumurta falan... Hani bize yapmistir belki bizim ebeveynlerimiz, onlar neyse de, gunumuzde kalmis mi bu kadar bilincsizi sasirdim dogrusu... Cikolatayi vermeye de gec kalmis, cok yararli ya (!!!!)Bugün hastanenin emzirme odas8nda bir kadınla tanıştım yavrusunun tedavisi için boludan ankara hacettepeye geliyormuş her hafta bebek benimkiyle aynı 3 aylık artık emziremediğim için alt değiştiriyim diye girdim baktım bebek küçücük mandalina yediriyor 1 tane kocaman mandalinayı cop cop yedi bebek dedim ki daha erken değilmi ooo dedibbiz neler veriyoruz babası çiğ yumurta sarısı içiriyomuş yemeklerinden yiyomuş üzerine bide çikolata yiyomuş yapma amaa dedim ama dedi ülkerinki en iyisini veriyoruz..te Allahım yaaa sustum söylenecek herşey bitmişti ama bebek de fıldır fıldır bakışlar falan midesi sağlammış annesi öyle diyorha bide yanlız kocası falan kimsesi yok dolmuşa binecek aştiye gidecek ordan bulursa bolu otobüsüne binecek kapmış gelmiş bebeyi evimin altındaki bime gidemiyorum ben yaa kendimi sorguladım bi an
Onu da söyledim bebeğim poposunu görünce bildiğin yara olmuş artık pişik bile değil bari elma falan rendele onu yedir dedim bebeğin altını hacı şakir kalıp sabunu suya rendeleyip bezi ıslatıp onla siliyomuş geçer mi o yaramandalina limon gibi asitli seyler zaten yasak, hele ki cig yumurta falan... Hani bize yapmistir belki bizim ebeveynlerimiz, onlar neyse de, gunumuzde kalmis mi bu kadar bilincsizi sasirdim dogrusu... Cikolatayi vermeye de gec kalmis, cok yararli ya (!!!!)
4 ay 10 günlük yenidoğan aparatı normalde 6 kiloya kadar kullanılıyor. Bizim kız 6 kiloyu geçmiştir muhtemelen ama ben kullandım. Baş kısmının kangurunun çok içerisinde kalmasından hoşlanmadı o yüzden aparatı poposunun alt kısmına koyup yükselttim biraz etrafı yanlardan görünce sesini çıkarmadıcanim bebisin ne kadarlik oldu, yenidogan aparatini da kullandin mi yoksa sadece kanguruyu mu kullandin?
Bende annemden söz aldım 30 kasımda sinemaya gideceğim. Hindistan eskiyaları vizyona girecek, türkiyede gösterime giren tüm hint filmlerine fizanda bile olsa gittim. Secret superstar hariç o zaman tüp bebek transferim olmuştuKızlar bugün ilk defa oğlumu anneme emanet ettim ve sinemaya müslüm’e gittik eşimle tam 4 saat boyunca yalnızdık :) çok iyi geldi, oğlumda çok keyifliydi anneannesi ve dedesiyle
Olcak olcak canım merak etme. Sen uyutmadan kendi mi uyumuş? Eğer öyleyse süper ve maşallahhh... Yüzüstü yatmak hoşuna gitti heraldeAy bugün çok tuhaf oğlum. Nazar değmez inşallah. Sabah 5ten sonra yatağına yüzüstü yatırdım, 3 saat uyumuş, sonra uyandı, 2 3 saat kadar uğraştım bayağı, 2 kez üstünü değiştirdim kustuğu için. Sonra tekrar uyudu. Yine koydum yatağına yüzüstü. 2 saat uyumuş. Bu arada ben de ilk defa bu kadar uzun uyumuş oldum. Sonra uyanacak gibi oldu, kucağıma aldım hopladım zıpladım. Uyumaya devam etti. Neyse deminden yatağına yine yüzüstü yatırdım ve uyuyor. Ben de onun çamaşırlarını katlayıp yerleştirdim ocağa yemek koydum, ortalığı topladım, makineye çamaşır attım. Hatta yemek pişti. Ne yapıcam bilemiyorum. İlk defa boş kaldım. Şaşkınım, heyecanlıyım. Çok tuhafmış benim kucağımdan başka yerde bu kadar uzun süre uyuması. Gece uyuyamadı onun acısını çıkarıyor sanırım şuan. Hatta en son kucağımda ağladı, uyanacak gibi oldu biraz bacağı ile oynadım gaz çıkardı. Hadi artık günaydın diyelim sana diye ışıklı ortama sokmak için omzuma aldım, bir baktım uyuyup kalmış ben oturduğum yerden kalkana kadar. Ateşi falan mı var aşıdan diye baktım ama yok çok şükür ateş olayı bitti. Arada gidip gidip nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum. Bebeğinin kendi başına uyuması böyle bir şeymiş demek ki. Ben beğendim valla, her gün olsa ya
Bende annemden söz aldım 30 kasımda sinemaya gideceğim. Hindistan eskiyaları vizyona girecek, türkiyede gösterime giren tüm hint filmlerine fizanda bile olsa gittim. Secret superstar hariç o zaman tüp bebek transferim olmuştu15 temmuz olaylarına gecenin 12 sinde metroda aymıştım filmi izlemek için yaklaşık 3 saat mesafede bir sinemaya gitmiştim girerken hiçbirşey yoktu metro çıkışı karmasaydı az azar yemedim sanki içime doğacaktı ne yazdım he neyse heyecanlıyım 29 gün kaldı
Onu da söyledim bebeğim poposunu görünce bildiğin yara olmuş artık pişik bile değil bari elma falan rendele onu yedir dedim bebeğin altını hacı şakir kalıp sabunu suya rendeleyip bezi ıslatıp onla siliyomuş geçer mi o yara
HahahahaÇıkarmadı hiç. Kaşıkla verirkende ağzını kapatmadı. Eşim tadına baktı. Ben olsam içmem dedi:) ama miniğim içti.
Allah acil şifa versin ama ben şokBugün hastanenin emzirme odas8nda bir kadınla tanıştım yavrusunun tedavisi için boludan ankara hacettepeye geliyormuş her hafta bebek benimkiyle aynı 3 aylık artık emziremediğim için alt değiştiriyim diye girdim baktım bebek küçücük mandalina yediriyor 1 tane kocaman mandalinayı cop cop yedi bebek dedim ki daha erken değilmi ooo dedibbiz neler veriyoruz babası çiğ yumurta sarısı içiriyomuş yemeklerinden yiyomuş üzerine bide çikolata yiyomuş yapma amaa dedim ama dedi ülkerinki en iyisini veriyoruz..te Allahım yaaa sustum söylenecek herşey bitmişti ama bebek de fıldır fıldır bakışlar falan midesi sağlammış annesi öyle diyorha bide yanlız kocası falan kimsesi yok dolmuşa binecek aştiye gidecek ordan bulursa bolu otobüsüne binecek kapmış gelmiş bebeyi evimin altındaki bime gidemiyorum ben yaa kendimi sorguladım bi an
Yaa bende gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum aslında sağılmış sütümde varKızlar bugün ilk defa oğlumu anneme emanet ettim ve sinemaya müslüm’e gittik eşimle tam 4 saat boyunca yalnızdık :) çok iyi geldi, oğlumda çok keyifliydi anneannesi ve dedesiyle
İnşallah :) çok teşekkür ederimİnsallah daha da iyi olur canim cok sevindim
Yüzüstü yatarken arada kafasını çevirip uyanacak gibi olup geri uyudu. Gaz çıkarırken uyanır gibi oldu, ağladı gözleri açtı biraz, ben de tamam oğlum bu kadar uyku yeter günaydın diyelim sana dedim, omzuma aldım, ayağa kalktım baktım uyumaya devam ediyor :) e uyu bari dedim :)Olcak olcak canım merak etme. Sen uyutmadan kendi mi uyumuş? Eğer öyleyse süper ve maşallahhh... Yüzüstü yatmak hoşuna gitti heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?