2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hastasıyımdır

NasilYarDiyeyim bugün başladım ben. Kabak suyu ile. Yarında aynısını vereceğim. Bir de yarın portakal suyu sıkıp vereceğim
İşinize karışmak gibi olmasın ama portakal alerjen değil mi? Narenciyeler 1 yaşından sonra verilir diyebiliyorum ama siz doktoruna sordunuz mu?

Tipkisinin aynisi offff emzirmek çile oldu resmen ya ayakta pış pış hop hop yada 2 dk da bir Kucakta ciyak ciyak emiyor yakalsik 4 gündür falan resmen tavan yapti bu durum inatla ve zorla emiyor sutum var eminim de niye böyle yapıyo anlayamadım

Yok atık, ciddi misin ya?! İnsanlar ne kafası yaşıyor ya, laktoz intoleransı var diye mama ver anne sütünü kes dedi doktor da ben onu yapamıyorum kıyamıyorum, millet çikolata yediriyor!!

2 aydır böyleyim. Ayakta hoplaya zıplaya emiyor. Uyuması emerek olunca saatlerce uyusun diye hop hop dolanıyorum evde.

Benimki 2 aydır böyle. 2. ay aşısını olduktan sonra bir başladı sonu gelmedi. Laktoz intoleransı varmış. Ayakta hoplaya zıplaya emziriyorum.

Yaaaa, içim acıdı resmen

Ever canım bazen oluyor bizde de ben hiç hemen konuşmaya başlamıyorum uyandığında alıp tekrar devam uyutmaya çalışıorum bazen uyuyor. Uyumazsa da kaldırıyorum. Sevindim canım dinlenebilmene

Nasıl ya !!

Şu bikaç gündür benimkinin de emmesi azaldı ya.. 2-3 dk emip bırakıyor ki emmeyi çok seven bir bebek.. Uğraştırıp duruylr, oraya buraya bakınıyor, geriyor kendini ittiriyor memeden.. Niye ben de anlamadım bazen de hiç bişey olmamış gibi emiyor güzel güzel. Ama emmiyor bu diyip bıraksam bi daha denemesem hiç emmicek

Şu bikaç gündür benimkinin de emmesi azaldı ya.. 2-3 dk emip bırakıyor ki emmeyi çok seven bir bebek.. Uğraştırıp duruylr, oraya buraya bakınıyor, geriyor kendini ittiriyor memeden.. Niye ben de anlamadım bazen de hiç bişey olmamış gibi emiyor güzel güzel. Ama emmiyor bu diyip bıraksam bi daha denemesem hiç emmicek

Valla bu doktorların hangisine inanmak lazım acaba bize ılk elma suyuyla başlayın demişti kızımda portakal mandalina gibi turunçgiller alerjen oldugu için 1 yaşında demişlerdi listeleri karşılastıralım herkes ek gıdaya geçince bizim daha üç ay var gerçi :) :) :)

Kızlar bugün ilk defa oğlumu anneme emanet ettim ve sinemaya müslüm’e gittik eşimle tam 4 saat boyunca yalnızdık :) çok iyi geldi, oğlumda çok keyifliydi anneannesi ve dedesiyle

Bunu bende yapmak istiyorum ama kendimi hazır hissetmiyorum :)

Bunu bende yapmak istiyorum ama kendimi hazır hissetmiyorum :)
Bunu yapan arkadaslar bebeklerinize mamami veriyosunuz. Benm kizim emiyo meme haric almiyo. Bazen disari cikarken rahatlik olsun die sagdm almadi. Benm bunu yapabilmem yani onsuz bir yere gidebilmem imkansız sanrm

Son düzenleme:
Bunu yapan arkadaslar bebeklerinize mamami veriyosunuz. Benm kizim emiyo meme haric almiyo. Bazen disari cikarken rahatlik olsun die sagdm almadi. Benm bunu yapabilmem yani onsuz bir yere gidebilmem imkansız sanrm

Canımcım benim kız emmeyi bıraktı malesef ..

Yok artık yazık o bebeğe yaa. Onun midesi bağırsakları ne ki yumurta sarısı yemek yesin. Olacak iş değil. Allah şifa versin bebeğine. Ben mama verdikten sonra bile elli kere kontrol ediyorum tıkanır fallan diye .Ama böyle davrananların çocukları da turp gibi olur. Bizimkiler de mızmız en ufak şeyde hastalanıverir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…