- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.881
Kaşıkla mı veriyorsun canım? Acıyor mu ağzınıNasilYarDiyeyim bugün başladım ben. Kabak suyu ile. Yarında aynısını vereceğim. Bir de yarın portakal suyu sıkıp vereceğim
HastasıyımdırBence o kadar bile bekleme. Bu bebelerin tüm garezi bize :) sordum mızırdadımı dedim, yok. E tabi dede kucağından indirmiyor :)
Bizde evde yabancı dizi izlemeyi çok seviyoruz eşimle ara vermeksizin ama onun için daha bekleyeceğiz sanırım..
Bu arada bende hint filmlerini hiç sevmem nedense :)
İşinize karışmak gibi olmasın ama portakal alerjen değil mi? Narenciyeler 1 yaşından sonra verilir diyebiliyorum ama siz doktoruna sordunuz mu?NasilYarDiyeyim bugün başladım ben. Kabak suyu ile. Yarında aynısını vereceğim. Bir de yarın portakal suyu sıkıp vereceğim
Tipkisinin aynisi offff emzirmek çile oldu resmen ya ayakta pış pış hop hop yada 2 dk da bir Kucakta ciyak ciyak emiyor yakalsik 4 gündür falan resmen tavan yapti bu durum inatla ve zorla emiyor sutum var eminim de niye böyle yapıyo anlayamadımKızlar sizin bebeklerde de topuklarından destek alarak karnını şişirme ve kendini yay gibi germe hareketi var mı??
Bu şekilde yaparak yatakta yukarı doğru ilerliyor oğlum. Beşikte ortaya koyuyorum. Bi bakıyorum kafası tepeye değiyor. Uykusunda da yapıyor uyanıkken de. Neden yapıyor anlamıyorum??
Ama gündüz uyku mızmızlığı gelince yapmaya başlıyor. Emerken de öyle. 2dk emiyor kendini geri atıp karnını şişiriyor. Kaldırıyorum bazen gaz çıkarıyor bazen de şarkı vs söyleyip oyalıyorum. 5dk sonra tekrar emmeye başlıyor yine 2dk emiyor atıyor kendini. Deli olucam artık. Normalde 15dk da olacaksa 1saat emzirmekle geçiyor bizim??!!. Doyup doymadığını da anlayamıyorum böyle olunca. Verimli emmiyor ki??var mı bi fikri olan kızlarrr ya da böyle bi durum yaşayan??yarın tam 4aylık oluyor.
Yok atık, ciddi misin ya?! İnsanlar ne kafası yaşıyor ya, laktoz intoleransı var diye mama ver anne sütünü kes dedi doktor da ben onu yapamıyorum kıyamıyorum, millet çikolata yediriyor!!Bugün hastanenin emzirme odas8nda bir kadınla tanıştım yavrusunun tedavisi için boludan ankara hacettepeye geliyormuş her hafta bebek benimkiyle aynı 3 aylık artık emziremediğim için alt değiştiriyim diye girdim baktım bebek küçücük mandalina yediriyor 1 tane kocaman mandalinayı cop cop yedi bebek dedim ki daha erken değilmi ooo dedibbiz neler veriyoruz babası çiğ yumurta sarısı içiriyomuş yemeklerinden yiyomuş üzerine bide çikolata yiyomuş yapma amaa dedim ama dedi ülkerinki en iyisini veriyoruz..te Allahım yaaa sustum söylenecek herşey bitmişti ama bebek de fıldır fıldır bakışlar falan midesi sağlammış annesi öyle diyorha bide yanlız kocası falan kimsesi yok dolmuşa binecek aştiye gidecek ordan bulursa bolu otobüsüne binecek kapmış gelmiş bebeyi evimin altındaki bime gidemiyorum ben yaa kendimi sorguladım bi an
2 aydır böyleyim. Ayakta hoplaya zıplaya emiyor. Uyuması emerek olunca saatlerce uyusun diye hop hop dolanıyorum evde.Tipkisinin aynisi offff emzirmek çile oldu resmen ya ayakta pış pış hop hop yada 2 dk da bir Kucakta ciyak ciyak emiyor yakalsik 4 gündür falan resmen tavan yapti bu durum inatla ve zorla emiyor sutum var eminim de niye böyle yapıyo anlayamadım
Benimki 2 aydır böyle. 2. ay aşısını olduktan sonra bir başladı sonu gelmedi. Laktoz intoleransı varmış. Ayakta hoplaya zıplaya emziriyorum.Kızlar sizin bebeklerde de topuklarından destek alarak karnını şişirme ve kendini yay gibi germe hareketi var mı??
Bu şekilde yaparak yatakta yukarı doğru ilerliyor oğlum. Beşikte ortaya koyuyorum. Bi bakıyorum kafası tepeye değiyor. Uykusunda da yapıyor uyanıkken de. Neden yapıyor anlamıyorum??
Ama gündüz uyku mızmızlığı gelince yapmaya başlıyor. Emerken de öyle. 2dk emiyor kendini geri atıp karnını şişiriyor. Kaldırıyorum bazen gaz çıkarıyor bazen de şarkı vs söyleyip oyalıyorum. 5dk sonra tekrar emmeye başlıyor yine 2dk emiyor atıyor kendini. Deli olucam artık. Normalde 15dk da olacaksa 1saat emzirmekle geçiyor bizim??!!. Doyup doymadığını da anlayamıyorum böyle olunca. Verimli emmiyor ki??var mı bi fikri olan kızlarrr ya da böyle bi durum yaşayan??yarın tam 4aylık oluyor.
Yaaaa, içim acıdı resmenOnu da söyledim bebeğim poposunu görünce bildiğin yara olmuş artık pişik bile değil bari elma falan rendele onu yedir dedim bebeğin altını hacı şakir kalıp sabunu suya rendeleyip bezi ıslatıp onla siliyomuş geçer mi o yara
Tüh ya
Umutlanmıştım :)
Ever canım bazen oluyor bizde de ben hiç hemen konuşmaya başlamıyorum uyandığında alıp tekrar devam uyutmaya çalışıorum bazen uyuyor. Uyumazsa da kaldırıyorum. Sevindim canım dinlenebilmeneYüzüstü yatarken arada kafasını çevirip uyanacak gibi olup geri uyudu. Gaz çıkarırken uyanır gibi oldu, ağladı gözleri açtı biraz, ben de tamam oğlum bu kadar uyku yeter günaydın diyelim sana dedim, omzuma aldım, ayağa kalktım baktım uyumaya devam ediyor :) e uyu bari dedim :)
Bugün hastanenin emzirme odas8nda bir kadınla tanıştım yavrusunun tedavisi için boludan ankara hacettepeye geliyormuş her hafta bebek benimkiyle aynı 3 aylık artık emziremediğim için alt değiştiriyim diye girdim baktım bebek küçücük mandalina yediriyor 1 tane kocaman mandalinayı cop cop yedi bebek dedim ki daha erken değilmi ooo dedibbiz neler veriyoruz babası çiğ yumurta sarısı içiriyomuş yemeklerinden yiyomuş üzerine bide çikolata yiyomuş yapma amaa dedim ama dedi ülkerinki en iyisini veriyoruz..te Allahım yaaa sustum söylenecek herşey bitmişti ama bebek de fıldır fıldır bakışlar falan midesi sağlammış annesi öyle diyorha bide yanlız kocası falan kimsesi yok dolmuşa binecek aştiye gidecek ordan bulursa bolu otobüsüne binecek kapmış gelmiş bebeyi evimin altındaki bime gidemiyorum ben yaa kendimi sorguladım bi an
Allah acil şifa versin ama ben şok
Yaa bende gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum aslında sağılmış sütümde var
Şu bikaç gündür benimkinin de emmesi azaldı ya.. 2-3 dk emip bırakıyor ki emmeyi çok seven bir bebek.. Uğraştırıp duruylr, oraya buraya bakınıyor, geriyor kendini ittiriyor memeden.. Niye ben de anlamadım bazen de hiç bişey olmamış gibi emiyor güzel güzel. Ama emmiyor bu diyip bıraksam bi daha denemesem hiç emmicekTipkisinin aynisi offff emzirmek çile oldu resmen ya ayakta pış pış hop hop yada 2 dk da bir Kucakta ciyak ciyak emiyor yakalsik 4 gündür falan resmen tavan yapti bu durum inatla ve zorla emiyor sutum var eminim de niye böyle yapıyo anlayamadım
Şu bikaç gündür benimkinin de emmesi azaldı ya.. 2-3 dk emip bırakıyor ki emmeyi çok seven bir bebek.. Uğraştırıp duruylr, oraya buraya bakınıyor, geriyor kendini ittiriyor memeden.. Niye ben de anlamadım bazen de hiç bişey olmamış gibi emiyor güzel güzel. Ama emmiyor bu diyip bıraksam bi daha denemesem hiç emmicekTipkisinin aynisi offff emzirmek çile oldu resmen ya ayakta pış pış hop hop yada 2 dk da bir Kucakta ciyak ciyak emiyor yakalsik 4 gündür falan resmen tavan yapti bu durum inatla ve zorla emiyor sutum var eminim de niye böyle yapıyo anlayamadım
Kızlar bugün ilk defa oğlumu anneme emanet ettim ve sinemaya müslüm’e gittik eşimle tam 4 saat boyunca yalnızdık :) çok iyi geldi, oğlumda çok keyifliydi anneannesi ve dedesiyle
Bunu yapan arkadaslar bebeklerinize mamami veriyosunuz. Benm kizim emiyo meme haric almiyo. Bazen disari cikarken rahatlik olsun die sagdm almadi. Benm bunu yapabilmem yani onsuz bir yere gidebilmem imkansız sanrmBunu bende yapmak istiyorum ama kendimi hazır hissetmiyorum :)
Bunu yapan arkadaslar bebeklerinize mamami veriyosunuz. Benm kizim emiyo meme haric almiyo. Bazen disari cikarken rahatlik olsun die sagdm almadi. Benm bunu yapabilmem yani onsuz bir yere gidebilmem imkansız sanrm
Yok artık yazık o bebeğe yaa. Onun midesi bağırsakları ne ki yumurta sarısı yemek yesin. Olacak iş değil. Allah şifa versin bebeğine. Ben mama verdikten sonra bile elli kere kontrol ediyorum tıkanır fallan diye .Ama böyle davrananların çocukları da turp gibi olur. Bizimkiler de mızmız en ufak şeyde hastalanıverirBugün hastanenin emzirme odas8nda bir kadınla tanıştım yavrusunun tedavisi için boludan ankara hacettepeye geliyormuş her hafta bebek benimkiyle aynı 3 aylık artık emziremediğim için alt değiştiriyim diye girdim baktım bebek küçücük mandalina yediriyor 1 tane kocaman mandalinayı cop cop yedi bebek dedim ki daha erken değilmi ooo dedibbiz neler veriyoruz babası çiğ yumurta sarısı içiriyomuş yemeklerinden yiyomuş üzerine bide çikolata yiyomuş yapma amaa dedim ama dedi ülkerinki en iyisini veriyoruz..te Allahım yaaa sustum söylenecek herşey bitmişti ama bebek de fıldır fıldır bakışlar falan midesi sağlammış annesi öyle diyorha bide yanlız kocası falan kimsesi yok dolmuşa binecek aştiye gidecek ordan bulursa bolu otobüsüne binecek kapmış gelmiş bebeyi evimin altındaki bime gidemiyorum ben yaa kendimi sorguladım bi an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?