2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende süt ve mama bıraktım cnm. Dedim kudurursa dışarı çıkarın kucakta gezdirin:) gerek kalmamış. Bence dene, olmadı bi telefon hemen dönersin
cesaret edemiyorum o kadar uzun süreye yoksa 1buçuk saat falan bırakmışlığım var hastaneye falan gidince. Sanırım mecbur olmadığım için suçluluk duyuyorum bırakmaya :)) bide desem biz sinemaya gidicez siz bakın bakışları düşünemiyorum

Bunu yapan arkadaslar bebeklerinize mamami veriyosunuz. Benm kizim emiyo meme haric almiyo. Bazen disari cikarken rahatlik olsun die sagdm almadi. Benm bunu yapabilmem yani onsuz bir yere gidebilmem imkansız sanrm
aynı durumdayım kendimi bundan sonra sinemaya bir daha gidemeyecek gibi hissediyorum annemle ne zaman dışarı bişi yemeye veya içmeye gitsek gittiğimiz yerde içine cin kaçıyor gibi mızmızlanıp sürekli meme istiyor aç olmasa da. dışarılarda emzirmek çile örtüden nefret ediyor açıyor. her yerde emzirme odası olmuyor zaten kolum kopuyor sandalye üstünde emzirince falan da amacı karın doyurmak olmadığı için verimli de olmuyor. dış mekanlar şöyle dursun ev harici gittiğim bir kaç ev ziyaretinde bile hiç tat alamadım. mecburen dişçiye cildiyeciye falan gidiyorum bu aralar bıraktığımda bi iki saat sonra döndüğümde ağlıyor. geçen annemi otogardan almaya gittim babası ile toplamda 1.5 saat durdu evde ortalığı yıkmış babası telefon üstüne telefon açtı gel diye trafikte tıkalı kaldığımız için yol geçmek bilmedi yaşadığım stresi ben bilirim. buldum bu durum bazen sinirlerimi bozuyor eski hayatımı özlüyorum uçağa binmeyi seyahat etmeyi kaygısız bir şekilde sokaklarda dolaşmayı istediğim saatte yatıp uykumu almayı falan allah yokluklarını göstermesin onların sevgisi hiç bir şeyle ölçülmez tabi ama bugünlerde çok bunalmış hissediyorum kendimi benim gibi olan var mı

etraftakilere kalsak bana da yoğurt ver çorba ver su ver bal ver hiç bişi olmaz şimdi vermezsen sonra hiç yemezsin diyenlerle dolu hem de güya akıllı uslu kimseler doktor izin vermiyor diyorum doktor ne bilirmiş diyorlar. bu kadıncağızın çevresi hele biraz da bilinçsizse kimbilir neler diyorlar biz bile o kadar araştırmaya rağmen etraftaki seslerle mücadele ederken çok yoruluyoruz kadın araştırma imkanı yoksa her kafadan çıkanı yapmıştır. bu tarz ailelerde genelde çok sayıda çocuk oluyor kişi başına düşen ilgi maddi manevi az oluyor doğal olarak kısa vadede dayanıklı gibi gözüküyorlar ama allah bilir uzun vadede nasıllar

Senin oğluş mama almadığı için biraz daha zor olabilir senin için ama inan değişiklik çok iyi geliyor.

Olmaz mı. Allah a şükür sinemaya gitmemeye razıyım. Benim derdim KV kişisi ile, daha doğrusu kendisi dert yaratmayı seven ama Aaa ben naptım ki diyebilecek kadar da pişkin bir insan. Oğlumu küfürlü ve kaba konuşarak seviyor, bağıra çağıra seviyor ve aynı apartmanda oturuyoruz artık kadından nefret ettim. Kendi evim ardı, KV hamile kalmadan bir süre önce bizi buraya çağırdı eşimle oturalım diye, kabul ettim ekonomik durumumuz daha iyi olur diğerinden kira alırız filan diye.. Çok pişmanım gerçekten geldiğime ama oğlum burada doğdu her şeyde bir hayır vardır diyorum, yalnız feci bunaldım kadının yüzünü dahi görmek istemiyorum o kadar sorunlu biri. Uzaktan rahattık. Bu kadar her şeye karışabileceğini tahmin etmedim. Ben çalışıyordum filan. İşi bıraktım buraya geldim kadın herşeye dahil... cahil cahil fikirleri var , oldukça kaba küfürbaz...aileye 4.kişi olma peşinde bıktım gerçekten nefret ettirdi davranışlarından. Allah a dua ediyorum şu durumdan bir kurtulayım başka yere gidelim tayin olsun istiyorum. O yüzden bunaldım çok evet. Ben çocuğumuz olursa emanet ederim dışarıda işime vs. giderim diyordum daha beter davranışlar.. Allah muhtaç etmesin.

Kızlar oto koltuğu kullanan var mı? Arabaya bindiğimiz zamanlar aldığıma bin pişman olduğum travel sistemin ana kucağına koyuyorum aslında emniyet kemeri ile onu bağlamak lazım ama ne mümkün hem bebek durmuyor hem de O kadar zor ki onu bağlamak bi de arkaya baktığı için bizimki sinir oluyor. Kemer başlamayınca güvenli de olmuyor allah korusun. Dışa dönük oto koltukları hoşuma gidiyor ama anladığım kadarıyla onlar da 9 kg dan sonra başlıyor genelde. Lütfen bana bir fikir verin yüzü arabanın gittiği yöne bakan oto koltuğu var mı? Sizler arabaya binince ne yapıyorsunuz ?

Uyandık biz, yeni bir atak hastasına mı girdik ne yaptık kızım akşam mızmızlanmaya başladı gece yaeınsnna kadar devam etti üç saat uyudu şimdiye kadar ve gündüz mevlüd var yorulmuşum iyice yoruluncam uyumaya niyeti yok

Travel sistemin ana kucağını kullanıyoruz arkaya dönük şekilde koyuyoruz pek sorun çıkarmıyor koltuğunda, ama henüz tek başıma arabaya binmedim öyle olduğunda nasıl oluyor bilmiyorum arkada bebekle oturduğum için ağlamıyor sanırım, sen tek mi yola çıktın nasıl yaptın

Bir anda yapman lazım canım, yoksa zor olur :)

Bende filmin hatrına bi anda karar verdim.
Çok acuklıymış galiba ben se merak ediyorum umarım ilk fırsatta giderim, emzirme işini ne yaptın ben dışarı çıkma durumunda ilk aklıma o geliyor nSıl yaparım zamanı çok aksamasın diye stresleniyorum

Ever canım bazen oluyor bizde de ben hiç hemen konuşmaya başlamıyorum uyandığında alıp tekrar devam uyutmaya çalışıorum bazen uyuyor. Uyumazsa da kaldırıyorum. Sevindim canım dinlenebilmene
4 saattir uğraşıyorum uyusun diye. Tam uyuyor, pislik üst komşu ses yapıyor uyanıyor. Sinirim bozuldu iyice.

tek araba kullanınca zor oluyor arkaya dönük olması bütün kırmızılarda kontrol ediyorum mecburen çünkü bazen görmeyince söyleniyor onun dışında gidiceğimiz yere kadar konuşuyorum, şarkı söylüyorum. Ha bide emzik veriyorum. zaten 10.dkda uyumuş oluyor genelde :) Dışa dönük olanlar bildiğim kadarıyla kendi başına oturunca oluyor.

Biz de anakucagina koyuyoruz. Yuzune gunes gelmedigi surece arabayla gezmeyi seviyor oglus. Ana kucaginin sapina oyuncaklar astim onu izliyor yada uyuyakaliyor genelde. Otokoltugu icin bebegin oturabilmesi gerekir diye biliyorum yoksa daha az kilodan baslayan koltuklar da var. Oturmaya basladiginda ben de oto koltugu alip arabaya monteliycem.

Kızlar peki her seferinde ana kucağını emniyet kemeriyle sabitlemek zor olmuyor mu? Bebeği oradan almak için emniyet kemerini çözmek lazım ? Ben mi beceremedim ki

Evet cnm ilk yarısı çok acıklı., çok beğendim filmi..

Emzirip çıktım zaten. Anneme buzluktan süt bırakmıştım 210 cc. Onu bitirip 60lık mama içmiş, öyle olunca gelince süt sağdım, memeyi boşalttım, emzirip uyuttum. Süre geçince bi şey olmuyorki cnm. 4 saatte 120 cc süt birikmiş, rahatsız edecek kdr çok değil

Oof of bizmkide öyle kucaktan inmek istemiyo yere bırakınca ağlama krizleri kolum kopuyo akşama kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…