2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar peki her seferinde ana kucağını emniyet kemeriyle sabitlemek zor olmuyor mu? Bebeği oradan almak için emniyet kemerini çözmek lazım ? Ben mi beceremedim ki

Bana çok zor gelmiyor cnm, bizde ana kucağı kullanıyoruz.

Ben hatta indirimdeyken oto koltuğumuzu aldım bile, ama 9 kg olunca kullanmaya başlayacağız, yani oturunca. KoltuğumuZda britax römer trifix

Ama sen o kdr beklemek istemiyorum diyorsan 0-18 ay koltuklara bakabilirsin cnm. Cybex sirona gibi

Canim kati yontemler var .Bebek agliyor evet öğrenilmiş caresizlik oluyor .Ama kati yontemler biz Turk annelerine uygun degil. Digerlerini incelersen yumusak yaklasimlar.Agladiginda kucagina alip sakinlestirmek var,asamali uzaklasma var .Direk bi odaya koyup uyuyacaksin hadi eyvallah degil .Ki bence basarili olunursa tadindan yenmez. Cocuk kimseye bagimli olmadan uyuyabiliyor. Kisilik algisi ve ozguven icin muthis bir yatirim oldugunu düşünüyorum.

Sabahin altisinda kalkip iki kere kaka yapti. Sonra uyumadi .8e kadar esim oynadi.O gitti emzirip uyutayim dedim .Cildiriyor ,emmiyor .Meme düşkünü bir bebek 2 3 gundur beni cok sasirtiyor .Elini emerek icini ceke ceke uyudu kucagimda .Karninin ac olduğunu düşünüyorum. Neden emmiyor yaa .

Bende bebek arabasının pusetini kullanıyorum ama içi çok dar kız büyüdü rahat edemiyor şimdilerde 0- 18 kg aradı oto koltuklarına bakıyorum. E bebekte kraft ın bir modelini inceledik 360 derece dönebiliyor ama adac testinden geçmemiş o halde indirimli fiyatı 1700 dü. En iyileri cybex ve besafe aslında ama onlarda çok pahalı . Biz şu kasımda kara cuma indirimi var ya onu bekliyoruz

Ağlatan metodlar bence de öğrenilmiş çaresizlik.

Doğru diyorsun canım şu memesiz uyutmayı nasıl başaracağız ya

Britax Römer ben de baya araştırdım çok beğendim aöa fiyatlar uçmuş belki temiz 2. El bulursam düşünücem 0-18 ler de sanki arkaya bakarak oturtmak zorunlu gibi geldi bana. Ya bu ana kucağının emniyet kemerini üstten geçirip arkadan sıkıştırmak gerekiyor bizde ben tek başındayken onun üzerinden uzanıp kemer yerine yetişemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz

Evet rahatsız etmiyor artık sanki bundan sonraki süt üretimi etkilenirmiş gibi düşünüyorum ama zten beşinci aya giricez detaylı düşünmeyeyim

Sabahın o saatlerinde ne Kakası anlamıyorum bebekleri :) ara ara emme istekszliği benim de başıma gelmişti

Ben yetişiyorum cnm çok uzun değil, arabanız mı dar? En kötü diğer taraftan binip bağlayabilirsin, ben genelde öyle yapıyorum çünkü arkada oturuyorum.

0-18ler dönüyor cnm, 15 aya kadar arkaya dönük oturma tavsiye ediliyor avrupa standartlarında. İkinci el mantıklı olabilirdi ama koltukların içindeki koruyucu köpüklerin kullanım ömrü 6 yılmış, o yüzden ikinci elin koruyuculuğu kalmamıştır bence. Ben hatta 9-36 ay alacaktım 11-12 yaşa kadar kullansın diye ama araştırınca zaten 6 yıldan fazla kullanmayacağıma karar verdiğim için 9-18 aldım..

Evet rahatsız etmiyor artık sanki bundan sonraki süt üretimi etkilenirmiş gibi düşünüyorum ama zten beşinci aya giricez detaylı düşünmeyeyim

Yok cnm ya süt üretimi azaldı zaten bende, beyefendi uykusu yoksa emmiyor, bende sağmaya üşeniyorum. Ama şöyle söyleyim 3 saatte 100 cc çıkıyor zaten, 4 saatte 120 cc. 100 cc de kalmıyor zaten bir emzirme süresini geçirince

Canım sütün çok da az değil bence mamayı kesip sadece emzirmeyi denedin mi?

İçindeki köpüklerin koruyuculuğu 6 yıl miymiş?
Ben de ikinci el kullanıyorum da 8 yıllık koltuk. İcinde de sünger var kopuk falan görmedim ben

Doğru diyorsun canım şu memesiz uyutmayı nasıl başaracağız ya
4 .ay dolunca ben deneyeceğim. Ilk basta uyur uyumaz yatağa birakip pispisliyorsun .Sonra uykuya gecmek uzereyken koyup yine pispisliyorsun ,en son uyanikken koyup pispisliyorsun .Bu sekilde uygulanıyor diye biliyorum. Şş pat ı da asamali kesiyorsun.
Ya da bunlari hic yapmadan direk yatir kaldir ,sandalye vs uyku metotlarini kullaniyorsun .Ama emerek uyuyan bebekler daha fazla direnc gosterdigi için ben ilk yazdığımi deneyecegim.
Sabahın o saatlerinde ne Kakası anlamıyorum bebekleri :) ara ara emme istekszliği benim de başıma gelmişti
Ac ve uyumak istiyor .Ee emmeden uyuyamiyor maalesef .Uykusuzluk ve açlıkla ekstra bir hircinlik basliyor anlamiyorum ben .Bugün aksam zor olur .

Canım sütün çok da az değil bence mamayı kesip sadece emzirmeyi denedin mi?

Denedim canım defalarca, her seferi krizle sona erdi . Akşam üstüne doğru sürekli emip memede süt birikmemişse krizlere girdi oğlum memeyi almadı ve pes ettik, özellikle babası ağlatmadı, derken 14. Atakla da memeyi uykuyla özdeşleştirdi, uykusu yoksa memeyi almıyor, alınca da tekini emerken uyuyor zaten. Bende kalanı bazen sağıp bazen sağmıyorum. Teksem evde yemel falan yapıyorım yiyorum. Öyle olunca da uykusu yokken yine meme almayıp mama veriyorum mecbur, krizlere giriyor yay gibi atıyor kendini dayanamıyoruz. Pes ettim artık zaten ek gıdaya başlayacağıZ yakında diye.

İçindeki köpüklerin koruyuculuğu 6 yıl miymiş?
Ben de ikinci el kullanıyorum da 8 yıllık koltuk. İcinde de sünger var kopuk falan görmedim ben

http://www.normalisgood.net/bebek-oto-koltugu-guvenligi-isofix-nedir/

Evet cnm ben heryerde öyle okudum.

Ama hatırladığım kadarıyla sizde araba yoktu dimi? Bebek arabasında kullandığın ana kucağıysa sorun değil onun eski olması. Allah korusun kaza anında koruyacak oto koltuğunun köpük ömrü bitmemiş olsun o yeterli..

Arabamız var canım hatta araba epey bı güvenlikli ama bebek oto koltugumuz eski işte şimdi 5 aydır güvenliksiz oto koltuğu mu kullanıyormuşum ben yani? Hem de 2 bin km yol yaptım bebekle. İnanamiyorum

Benimki durmuyor hiçbir şekilde ana kucağında biz hep kucakta gidiyoruz
Benimki de durmuyor kucakta susuyor ama çok tehlikeli allah korusun belki öne duran koltukta durur mu bi umut diyorum ama genelde 9kg dan başlıyor 0-18 kg olanlar da var ama onlar da 9 kg dan önce yine arkaya bakarmış

doktor da mi bir sey soylemiyor ki acaba? Bizim aile hekimi de cocuk dr.u da bezini acip bakiyor, goruyordur sonucta. Hametan tarzi bir krem yazar gorse... Cok uzuldum bebege.
Kızlar bugün ilk defa oğlumu anneme emanet ettim ve sinemaya müslüm’e gittik eşimle tam 4 saat boyunca yalnızdık :) çok iyi geldi, oğlumda çok keyifliydi anneannesi ve dedesiyle
cok iyi yapmissiniz canim. İyi masallah kuzuya, size musaade etmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…