2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki 4 ayı doldurmak üzere bi kaç kere denedim uykuya dalmak üzereyken koymayı hemen uyanıp içli içli ağladı sabırla şşş pat yaptım ama nafile sanırım ek gıdaya geçip dış dünyaya ilgileri alınca biraz radikal direkt yatır kaldıra geçeceğiz

Kızlar bişi soracağım bizimkinin burnu tıkanınca sf sıktım yatırdığımda pislikler dışarı çıktı ama almaya fırsat olmadan hepsini geri çekti içine gitti midesine mi gitti acaba böyle bi durumla karşılaştınız mı

tabi ki canim, senin gibi hissetmemis olan yoktur bence. Kim ozlemez saatlerce miskin miskin uyuyup 10 saat kahvalti cay keyfi yapmayi. Bir de biz her cikan filme giderdik, migrostan alisveris yapinca sinema bileti 10 tl.ydi. E kisin da yapacak pek bir aktivite yok zaten.

Simdi hergun, bugunun de ayni gececegini bilerek uyaniyorum. Kahvalti ne zaman edebilirsem... Aksama yemek yapabilirsem... Tabi aksam olunca da Allahim bu gece kac kere uyutmam gerekecek onu dusunerek geciyor gunler.

Ama buyudukce daha eglenceli olur diye dusunuyorum. Oyun falan oynanir, belki biraz oyalanir... Ama bazen o kadar bunaliyorum ki tek basima, seytan diyor ac tv.yi. İzletenleri kinamisligim coktur ama ben ne zamana kadar direnebilecegim meçhul...

bizim doktorumuz da karşi canim. Ben kitap vs okumadim, once doktorumuza danismak istedim, tamam deseydi o ise girisecektim. Kesinlikle hayir dedi. Memede uyuyor işte, hicbir sakincasi yok uyusun dedi

bizim doktorumuz da karşi canim. Ben kitap vs okumadim, once doktorumuza danismak istedim, tamam deseydi o ise girisecektim. Kesinlikle hayir dedi. Memede uyuyor işte, hicbir sakincasi yok uyusun dedi
Peki o ne zaman kesmek gerektiğini düşünüyor en biletim mesela olur da bi gece ayrı yatmamız gerekti başkası uyutacak çıldırır bizimki

Ben araştırdm da biraz bu aylarda böyle oluyormus ben bebek takip programı indirdim canım saniye saniye ne kadar emdigini uyuduğunu takip ediyorum çünkü 3cocuk ev v.s derken kafam çok yoğun aklımda tutamıyorum en azından şimdi bakıp psikolojik olarak rahat ediyorum en azından

Bişey olma canım ya burnundadir yine ya midesindedir. Bizimkinin kusmugundan kaç kere sümük çıktı :) biraz iğrenç oldu ama rahatla diye soyliyim dedim

Benim bildiğim damak tadi oluşup tatlara eğilim göstermesin diye ilk yoğurt ile başlanıyor meyveler tatli old7gu için diğer gıdalara karşı bebekler daha sonra tepki verip yemeyebiliyor bizim Dr böyle açıklama yapmisti diğer çocuklar da.Meyve olarak ta suyu tavsiye edilmiyor cam rendede pure şeklinde verilmeli l..

Günaydın kızlar. Dün çok kötü bir gün geçirdim. Bebeğim iki kez boğulma tehlikesi geçirdi. Haftasonu eltimin çocuğundan kızıma öksürük geçti. Eltim buna rağmen çocuğumu öpmesine bişey demedi. Ben alınır diye bişey diyemedim severim eltimi normalde. Dün gündüz boğulma krizine girdi nefessiz kaldı bir şekilde atlattım. Akşam tekrar krize girdi ve dolu dolu kustu yavrum gözlerinden yaşlar gelene kadar. Nefes alamadı kıpkırmızı oldu. O kadar korktumki anlatamam . Acile götürdük ciğerine daha İnmemiş ama burnu tıkalı kalırsa bronşite dönebilirmiş ilaç verdi mecbur. Çok üzgünüm bebeğim birilerinin sorumsuzluğu yüzünden hasta oldu. Keşke öptürmeseydim çok pişmanım. Çok dikkat edin kimseye de öptürmeyin bebeklerinizi ne düşünürlerse düşünsünler.

Peki o ne zaman kesmek gerektiğini düşünüyor en biletim mesela olur da bi gece ayrı yatmamız gerekti başkası uyutacak çıldırır bizimki
aynen, bizimki de hic baska sekilde uyumadi. Yasayip gorecegim artik. Arkadasimin 3 cocugu var, bu kadar kafana takma, biraz buyusun, bir bakacaksin ki oyun oynarken uyuyup kalmis diyor. Ben de oluruna biraktim. Ek gidayla da degisir belki huylari

Sende mi bu dertten muzdarip oldun bu ayda olurmuş canım.stres içindyim kaç gündür ya miss gibi emmek varken elini cok çok emiyor mmmm mmmm diye söylenerek uyuyo offfff

Sende mi bu dertten muzdarip oldun bu ayda olurmuş canım.stres içindyim kaç gündür ya miss gibi emmek varken elini cok çok emiyor mmmm mmmm diye söylenerek uyuyo offfff
Evet dun ve onceki gun biraz nazlanip aliyordu .Ben de onemsemedim .Kafama takinca cok stres oluyorum .Bugun direniyor ve agliyor. 1 saat agladi elini emerek uyudu .Ve meme tiryakisi emmeden asla uyumaz .O kadar cok bagirdi ki içi gecti .10 15 dk ya uyanip yeniden bagirmaya bsslar .Ac çünkü. Esim sagip ver diyor ya da mama.Ee mamayi daha 2 hafta once bıraktık yeniden bulasmak istemiyorum. Sagsam da kasikla verince tükürüyor. Biberon versem meme reddini desteklemis olurum

Aynen canim bizde oyleyiz emzik biberon vermek reddi tetikliyor büyük oğlum bu dönemlerde beni bırakmıştı ilk annelik tecrübesizliği ve gereksiz dış etken kişilerinden dolayı o yizden de cok uzuldugum halde gerekirse aç kalsin bir müddet ama mama ve emziği vermicem bu bir süreç ve geçecek

Çok geçmiş olsun cnm insanlar düşüncesiz biz katı olmalıyız. Bende sessiz kalıyorum bazen sonra çok pişman oluyorum.

Arabamız var canım hatta araba epey bı güvenlikli ama bebek oto koltugumuz eski işte şimdi 5 aydır güvenliksiz oto koltuğu mu kullanıyormuşum ben yani? Hem de 2 bin km yol yaptım bebekle. İnanamiyorum

Pardon canım yanlış hatırlamışım :)

Benim eşim deli araba kullanır, gerçi ona da gerek yok trafik magandaları malum. Birde benim çok sevdiğim bi arkadaşımın kızı malesef araç içinden kaza anında fırladığı için melek oldu o yüzden oto koltuğuna çok titizlendim, allah işe yaradığını göstermesin.

Araştırdım ADAC çarpışma testinden geçmiş olması, (ki bu testten geçen markalar zaten BRİTAX RÖMER, BESAFE, MAXİ COSİ, CYBEX ve jokerde satılan GB diye bi marka)
yan korumaları ve siyah köpük olması vs. Çok daha iyi modeller vardı ama fiyatlar inanılmaz. Bunu da indirimde bulunca aldık hemen. Oturma kısmı da geniş gibi 18 kg yi geçince de kullanır dedi satış temsilcisi falan. 4 yıl kullanır diye paraya kıydık. Biz tedbirini alalım da, takdir allahın..

Oyy çok geçmiş olsun canım. İnşallah ciğerlere inmeden atlatırsınız..

Kızlar peki her seferinde ana kucağını emniyet kemeriyle sabitlemek zor olmuyor mu? Bebeği oradan almak için emniyet kemerini çözmek lazım ? Ben mi beceremedim ki
kısa mesafeyse bağlamıyorum ama uzunsa muhakkak bağlıyorum canım çok zor olmuyor bağlarken ama bağlıyken bebeği çıkaramıyorum mecburen emniyet kemerinide açıyorum

canım diş kaşıntısı olabilir mi bizimki iki gündür canavar gibi hem memeyi ısırıyor hemde ısıracak yer arıyor omzum elim kendi eli ne bulursa ağzında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…