2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hangi oyun arkadaşını aldın.. Şu el kuklaları gibi var onlardan mı?

Bizde aynı durumdayız cnm salyaları akıtıyor dis kasiyıcı veriyorum onu ısırmaya çalışıyor. Senin bebisede sevindim cnm en azından sende çareyi bulmuşsun.

Aa bende bunu almıştım tatile giderken, hatta baya da para verdim seneye de kullanamam diye üzülüyordum. Sen ne işin kullanıyorsun cnm, kızaran yerleri derken?

Aa bende bunu almıştım tatile giderken, hatta baya da para verdim seneye de kullanamam diye üzülüyordum. Sen ne işin kullanıyorsun cnm, kızaran yerleri derken?
Atopik dermatit canım egzama için. Islak yer gördüğü an kızarıyor boynu yanağı filan .vücudunda koltuk alt kenarlarında Filan da oluyordu azaldı merhemle. Bunu yüzüne sürüyorum arada kızarıklığı geçsin diye. Cildi hassas en ufak kaşımada ya da ıslaklıkta kızarıyor. İyi bir ürün.. 18 ay kullanılabiliyor seneye de kullanırsın, hatta kendine de sür nolucak. Çok güzel portakal kokuyor di mi:)

Döner döner annesi..iatersen o yan döndüğünde eğer dönmeye zorlaraa yardım et göster nasıl olduğunu daha kolay öğrenir
İtiyorum poposundan yüzüstü dönüyor ben itince :) bu ara yüzüstü uyurken bayağı yana dönüyor, kolunu alabilse sırt üstü dönecek. Uykudan uyanıp ağlarken yapıyor bunu da :)

Ne oluyor gerçekten anlam veremiyorum. Memeye alsam iki emip ağlar, uyumasa ağlar, uyusa 5 dk sonra gaz çıkarıp ağlar. Ya çıkardın işte gazını ağlama oğlum geçti diyorum ama sakinleşene kadar bağırıyor. Dün geceden beri kaka da yapmadı, içinde ne zamana kadar tutacak acaba?

Aynen cnm yaa, bazen se diyorum seste de uyumayı bilmeli diye ama normal uyku düzeni lazım sanırım onun için
ara ara yukselen tadilat sesi de bebek uyutmak icin cok fena canim ya, nasil alissinlar =/ komsu temizlik yaparken takir tukur vuruyor mesela supurgeyi, supurge sesinde uyurum da o ani yuksek olan sesler irkilmeye sebep oluyor

6. Ayı beklemeyi neden tavsiye etmedi? 180 gün bekleniyor ya genelde, merak ettim.

Migrostan buyuyo yoğurt mayası al onla yap canım. Bı de yoğurt makinesi aldım burdakiler ne kadar alma dese de tutamadım kendimi

Ilk gün aşıdan ateşi vardı. Dün aşı yüzünden huzursuz mutsuzdur belki dedim. Bakalım bugün kendimi nasıl kandırıcam.
Gercekten aşı huysuzluk yapıyor mu yapıyorsa kaç gün
4. Aydaki aşılar arasında tetanoz aşısı da varmış ya canım bacakta şişlik ve aşırı ağrı yapıyor. Gebelikte ben bile üç gün kolum kolum diye gezdim. Dün yaptırdık biz de ama oğluşum uykusunda bile inim inim inledi. Kesintisiz uyuyamıyor ve calpol etkisiz kaldı ağrıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…