2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ara ara yukselen tadilat sesi de bebek uyutmak icin cok fena canim ya, nasil alissinlar =/ komsu temizlik yaparken takir tukur vuruyor mesela supurgeyi, supurge sesinde uyurum da o ani yuksek olan sesler irkilmeye sebep oluyor
Ara ara açıyor gözlerini yeniden pışpış yapıp uyutmaya çalışıyorum , ani seslere hemen tepki veriyor dediğin gibi, hangi odaya götüreceğimi bilemedim

Karma aşı yani , hemşire aşı yerinde kızarıklık hatta ödem gibi olabilir demişti bu nedenle demiş demek ki

Kızlar çok moralim bozuk oğlumun kakasında kan vardı şimdi açtım bezini. Zaten süt diyetindeyim ama demekki başka şeylerden de oluyor alerji. Ama ilk kez kan var kakada. Zaten dünden beri ıkınıp duruyordu biraz huzursuzdu oof of. Doktorunu aradım dönecek bana

Evet cnm çok güzel kokusu da, koruması da iyi beğenmiştim. 18 aymıymış, süper o zaman seneye tatilde de kullanırım:)

Gecmis olsun canim .

Sen nerden aldın xnm kehribar kolyeyi?

Makat çatlağı da olabilir çok ikindiysa?

bizim doktorumuz da 6 ay bitince degil, 6.ay baslarken ek gidaya geciriyor canim. 150 gunde geciriyor yani
Allah Allah, ben 180 diye biliyordum da :) burda Türkiye'de olduğu gibi aylık kontrol falan olayı da yok ki doktora dert olunca gidiliyor. Kontrol diye gidince tuhaf tuhaf bakıyorlar. Aylık kontrol olsa sorardım ben de. Gerçi bizimkinin bağırsağı daha laktoz enzimi üretemiyor, daha erken diyebilir doktor da.

Kızlar ek gıda konusunda hepimiz araştırıyoruz sanırım. Her şey organik olsun diyoruz işte doktorların verdiği damlalara kadar araştırıyoruz mühendis baba takip ediyoruz derken bana dün gelen arkadaşım henüz 9 aylık bebeğine yaptigim pastayı da kısıri da kurabiyeyi de yedirdi her şeyin tadına baktirdi. Biz çok mu sıkıyoruz kendimizi acaba?
Bir başka arkadaşım da tuzlu ve şekerli yedirmeyerek çok büyük hata yaptığını kızının aşırı yemek seçtiğini söyledi. Bu bahsettiğim iki kisi de okums etmiş kisiler

Benm bir arkadasmda kizina her yesigi yemekten tattirdigini soyledi kizim bisey secmio herseyi yiyo dedi. gorumcesi cok dikkat etms kizi cok yemek seciomus

Bence her bebek farklı canın. Herşeyin tadına baktırılan bebekler de bazen yemek seçebiliyor. Sonuçta elbet sakındığımız şeyleri de yiyecekler. Biz şekerli tuzlu yemiyor muyuz Şahsen ben yiyorum ama ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi diye düşünüyorum

Çok kafam karıştı dün arkadaşımı gördükten sonra. Bı de mühendis babada kavanoz mamalarini incelerken adamın pirinç ununu bile yedirmedigini gordum. Düşünüyorum da araştırmaktan internete girmekten başka bişey yapamaz oldum böyle hayat mı gecer

Evet cnm çok güzel kokusu da, koruması da iyi beğenmiştim. 18 aymıymış, süper o zaman seneye tatilde de kullanırım:)
aynen canım. Öbür seneye kalmaz 18 ay olur o zamana...sen de ailecek kullanın gitsin. doğal ürün nasılsa.

Sen nerden aldın xnm kehribar kolyeyi?
kehribarsepeti.com diye bir adresten canım. Gökkuşağı olanından aldım direkt satış mağaza yerinden ... boynuna da taktım yadırgamadı şimdilik. (105 TL istersen kargo ile de gönderiyorlar sitesine bakarsın.)

Canım zaten 1 yasında tuzlu da yiyecek.. Ayrıca ara öğünlerde keçiboyunuzu unu ile yapılacak keklerle şeker de tatmış olacak .hem ne alaka ? Zaten meyvelerde şeker var. Nasıl şeker almamışmış? Tuz da böbrekleri süzebilsin diye hemen verilmiyor bildiğim kadarıyla 1 yaşdan itibaren yiyebilecekleri zaten bizlerle.
Tuzdan değildir o. Damak tadına uygun değildir yedikleri.. Bence her çocuk tatlıya çabucak alışır. Belki tuz kastetmiştir onu da doktora sormak lazım en erken ne zaman kullanılabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…