- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #70.961
Ara ara açıyor gözlerini yeniden pışpış yapıp uyutmaya çalışıyorum , ani seslere hemen tepki veriyor dediğin gibi, hangi odaya götüreceğimi bilemedimara ara yukselen tadilat sesi de bebek uyutmak icin cok fena canim ya, nasil alissinlar =/ komsu temizlik yaparken takir tukur vuruyor mesela supurgeyi, supurge sesinde uyurum da o ani yuksek olan sesler irkilmeye sebep oluyor
Karma aşı yani , hemşire aşı yerinde kızarıklık hatta ödem gibi olabilir demişti bu nedenle demiş demek ki4. Aydaki aşılar arasında tetanoz aşısı da varmış ya canım bacakta şişlik ve aşırı ağrı yapıyor. Gebelikte ben bile üç gün kolum kolum diye gezdim. Dün yaptırdık biz de ama oğluşum uykusunda bile inim inim inledi. Kesintisiz uyuyamıyor ve calpol etkisiz kaldı ağrıya
bizim doktorumuz da 6 ay bitince degil, 6.ay baslarken ek gidaya geciriyor canim. 150 gunde geciriyor yani6. Ayı beklemeyi neden tavsiye etmedi? 180 gün bekleniyor ya genelde, merak ettim.
Atopik dermatit canım egzama için. Islak yer gördüğü an kızarıyor boynu yanağı filan .vücudunda koltuk alt kenarlarında Filan da oluyordu azaldı merhemle. Bunu yüzüne sürüyorum arada kızarıklığı geçsin diye. Cildi hassas en ufak kaşımada ya da ıslaklıkta kızarıyor. İyi bir ürün.. 18 ay kullanılabiliyor seneye de kullanırsın, hatta kendine de sür nolucak. Çok güzel portakal kokuyor di mi:)
Gecmis olsun canim .Kızlar çok moralim bozukoğlumun kakasında kan vardı şimdi açtım bezini. Zaten süt diyetindeyim ama demekki başka şeylerden de oluyor alerji. Ama ilk kez kan var kakada. Zaten dünden beri ıkınıp duruyordu biraz huzursuzdu oof of. Doktorunu aradım dönecek bana
Yani bebekli hayatımın en zor alışverişini yaptım sanırım az önce..durmadı yaa kucağımda da durmadı uykusu gelmiş yıktı ortalığı. Emmedi de..illa sallanacak pışpış. Kredi kartı şifre yanlış girdim 3d kitlendi alışverişi bitiremedim. Hadi havale yapayım dedim cep şube limiti sıfırlamışım zamanında onu da gönderemedim. Hadi müşteri hizmetlerini ara derken çok zorlandım. Sonra alırdın diyeceksiniz eşim bekliyor mağazaya gitti kolyeyi almaya zaten bir saate yakın bizi beklemiştir. Onun da kartı sorun çıkarmış. :))) (sinirden gülüyorum artık:))
Sonunda şu kehribar kolye işe yaramazsa var ya çok pis küfür edecem gerçekten. Çocuk ağladı ben sıkıştım... en sonunda alabildim!
İlk ay mamaydı emzirmeydi derken çok bunalmıştım ek gıdaya geçsem de rahatlasam demiştim şimdi ek gıda baba bana zor geldi :) tablo iyi oldu cnm ne nedir öğrenmeye çalışıyordumHANGI AYDA HANGI EK GIDA
Eki Görüntüle 2204242
Makat çatlağı da olabilir çok ikindiysa?Kızlar çok moralim bozukoğlumun kakasında kan vardı şimdi açtım bezini. Zaten süt diyetindeyim ama demekki başka şeylerden de oluyor alerji. Ama ilk kez kan var kakada. Zaten dünden beri ıkınıp duruyordu biraz huzursuzdu oof of. Doktorunu aradım dönecek bana
Allah Allah, ben 180 diye biliyordum da :) burda Türkiye'de olduğu gibi aylık kontrol falan olayı da yok ki doktora dert olunca gidiliyor. Kontrol diye gidince tuhaf tuhaf bakıyorlar. Aylık kontrol olsa sorardım ben de. Gerçi bizimkinin bağırsağı daha laktoz enzimi üretemiyor, daha erken diyebilir doktor da.bizim doktorumuz da 6 ay bitince degil, 6.ay baslarken ek gidaya geciriyor canim. 150 gunde geciriyor yani
Benm bir arkadasmda kizina her yesigi yemekten tattirdigini soyledi kizim bisey secmio herseyi yiyo dedi. gorumcesi cok dikkat etms kizi cok yemek seciomusKızlar ek gıda konusunda hepimiz araştırıyoruz sanırım. Her şey organik olsun diyoruz işte doktorların verdiği damlalara kadar araştırıyoruz mühendis baba takip ediyoruz derken bana dün gelen arkadaşım henüz 9 aylık bebeğine yaptigim pastayı da kısıri da kurabiyeyi de yedirdi her şeyin tadına baktirdi. Biz çok mu sıkıyoruz kendimizi acaba?
Bir başka arkadaşım da tuzlu ve şekerli yedirmeyerek çok büyük hata yaptığını kızının aşırı yemek seçtiğini söyledi. Bu bahsettiğim iki kisi de okums etmiş kisiler
Bence her bebek farklı canın. Herşeyin tadına baktırılan bebekler de bazen yemek seçebiliyor. Sonuçta elbet sakındığımız şeyleri de yiyecekler. Biz şekerli tuzlu yemiyor muyuz Şahsen ben yiyorum ama ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi diye düşünüyorumKızlar ek gıda konusunda hepimiz araştırıyoruz sanırım. Her şey organik olsun diyoruz işte doktorların verdiği damlalara kadar araştırıyoruz mühendis baba takip ediyoruz derken bana dün gelen arkadaşım henüz 9 aylık bebeğine yaptigim pastayı da kısıri da kurabiyeyi de yedirdi her şeyin tadına baktirdi. Biz çok mu sıkıyoruz kendimizi acaba?
Bir başka arkadaşım da tuzlu ve şekerli yedirmeyerek çok büyük hata yaptığını kızının aşırı yemek seçtiğini söyledi. Bu bahsettiğim iki kisi de okums etmiş kisiler
Çok kafam karıştı dün arkadaşımı gördükten sonra. Bı de mühendis babada kavanoz mamalarini incelerken adamın pirinç ununu bile yedirmedigini gordum. Düşünüyorum da araştırmaktan internete girmekten başka bişey yapamaz oldum böyle hayat mı gecerBence her bebek farklı canın. Herşeyin tadına baktırılan bebekler de bazen yemek seçebiliyor. Sonuçta elbet sakındığımız şeyleri de yiyecekler. Biz şekerli tuzlu yemiyor muyuz Şahsen ben yiyorum ama ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi diye düşünüyorum
Evet görmüştüm bunu.. İyi ama pahalı ya. Ben yapayım cuskisini çocuğuncuski aldım cnm. https://www.bebekish.com/Cuski-Uyku-Arkadasi-Betty,PR-927.html
aslında illa para harcanmasına gerek yok ama heves ettim biraz
aynen canım. Öbür seneye kalmaz 18 ay olur o zamana...sen de ailecek kullanın gitsin. doğal ürün nasılsa.Evet cnm çok güzel kokusu da, koruması da iyi beğenmiştim. 18 aymıymış, süper o zaman seneye tatilde de kullanırım:)
kehribarsepeti.com diye bir adresten canım. Gökkuşağı olanından aldım direkt satış mağaza yerinden ... boynuna da taktım yadırgamadı şimdilik. (105 TL istersen kargo ile de gönderiyorlar sitesine bakarsın.)Sen nerden aldın xnm kehribar kolyeyi?
Canım zaten 1 yasında tuzlu da yiyecek.. Ayrıca ara öğünlerde keçiboyunuzu unu ile yapılacak keklerle şeker de tatmış olacak .hem ne alaka ? Zaten meyvelerde şeker var. Nasıl şeker almamışmış? Tuz da böbrekleri süzebilsin diye hemen verilmiyor bildiğim kadarıyla 1 yaşdan itibaren yiyebilecekleri zaten bizlerle.Kızlar ek gıda konusunda hepimiz araştırıyoruz sanırım. Her şey organik olsun diyoruz işte doktorların verdiği damlalara kadar araştırıyoruz mühendis baba takip ediyoruz derken bana dün gelen arkadaşım henüz 9 aylık bebeğine yaptigim pastayı da kısıri da kurabiyeyi de yedirdi her şeyin tadına baktirdi. Biz çok mu sıkıyoruz kendimizi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?