2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evde yemek zar zor yapılıyor zaten:)

İki tane arkadaşım var çocukları yoğurt ve tarhana çorbasıyla büyüdü bir görsen maşallahları var 1 yaşında demezsin öyle dinç öyle uzun yapılı yani çokta şey yapmamak lazım

Bir yaşına yaklaşınca doktor gözetiminde kademeli olarak açılacakmış diyeti

Allah şifa versin kuzuma senin için bu ek gıda olayı çok zorlayıcı olacak desene , inşallah sözünü dinler etrafındakiler senim için daha da zorlaştırmazlar hayatı..

Yengem her seyden tattirarak 3 cocuk büyüttü. 2 si aşırı yemek seçer. Biri Allah ne verdiyse götürür. Biraz bebekle alakali cok takilmamak lazim .Dogru olani yaptığıni bilip gerisini akışına birakcaksin.
Bobregi borek diye okudum.
Kızlar lcwda bir sürü güzel uyku arkadaşı vardı alacaktım aslında ama eşimin tepkisinden korktum erteledim
Evet fiyat olarak da iyiydi ben de daha zamani var diye almadim.

Bende almayı düşünüyorum diş sancısı başlamadan da, salyaya özellikle, etkisi olursa yazarsan sevinirim canımcım.

Genetik faktörler de işin içinde tabi

En önemli faktör iştah bence canım , çünkü bu iki aile çok farklı birbirinden ama çocuklar iştahlı yemeği havada kapıyorlar , tabiki genetiğin yeri ayrı :)

Karnıyarık patlıcanları bir köşede ic harcı bir köşede kaldı. Emerek uyuyor artık saat kaçta birleşirler bilmem. Bugün doktora gittim annemler baktı sadece 15 dk uyumuş
Mutfağa bir kez girip her işi halletmeyi özledim bölük pörçük oluyor her şey dediğin gibi, bebeğinin durumu kısa zamanda çözülür umarım cnm

Bende dr.a ikidir rutin aylık kontrol için gidiyorum ve adam bana uzaylı gibi bakıyor bende ne diyeceğimi şaşırıyorum sağlık ocağı zaten Allaha emanet hiç ciddiye almıyorlar. Kafam çok karışık anlayacağınız.

Canım benim gittiğim dr.da pirinç unlu muhallebinin hiçbir besin değeri olmadığını ama zayıf bebeklerde sadece kilo alımı yada gece uykusunun düzenini sağlamak için veriyoruz dedi.

Burada da öyle işte. Bir sorun olması lazım gitmek için gibi davranıyorlar.

Bizim dr. tam bir mama düşmanı hatta bence ek gıda düşmanı bile olabilir. Adama ne sorsam sen 4 saat arayla emzir cevabı alıyorum, 2 saatte acıkıyorlar süt yetmiyor diyorum sen bebeğin aklıyla davranırsan ondan bir farkın kalmaz diyor. Ek gıda sordum 180 günü tamamla sonra ilk meyve suyu sonra bir hafta arayla yoğurt ve sebze ile devam edersin dedi bir liste verdi elime. Dr.a göre sütüm yetiyormuş bebekler her ağladığında meme verme dedi. hadess

Yaşlı bi doktor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…