2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Istanbulda migroslarda var canım tire süt ve elta ada organik süt dönüşümlü alıyorum bende onlarla başlayacağım.

Sen bu bilgileri nereden edindin tam olarak? Ben de bakayım beynim çok yoruldu ya
instadan bir sürü paylaşım var. Ayrıca yulaf ezmesi Ben hamileliğimde de yedim baya. Keçi boynuzundan unundan Kız kardeşim çok yaptı şeker niyetine kullanılıyor tam pirinç unu da normal pirinç unundan daha sağlıklı olduğu için söylemişti O da Instagram'da

Migroslarda var canım. Benim de ilk bebeğim hamileliğimden beri Bakıyorum ben de ek gıdaya.. Ne desen haklısın çok fazla bilgi var .
Oradan bakayım ben de sağ ol canım
Bende almayı düşünüyorum diş sancısı başlamadan da, salyaya özellikle, etkisi olursa yazarsan sevinirim canımcım.
Tamam canım yazarım 1 hafta deneyelim bakalım da inşallah yararı olur

Amin canım bende bolca tarhana aldım bu sene.

Merhaba Temmuz anneleri benim kızım 12 Kasım da 2 aylik olacak inşaAllah gündüz en fazla 2 saat uyanık duruyor bu durum normal mi ? 2. Çocuğum ama unuttum bu hallerini acaba gündüz ne kadar uyanık olması lazım endişelenmeli miyim?

2 saat az. Erken mı doğdu? Bütün gün toplam iki saat ise bir doktora gösterin

Oh maşallah ilerlemeler var işte çok güzel :))
Benimki yüzüstünden sırt üstü dönecek eğer kolunu kurtarırsa :) sırt üstü yatarken sadece kafasını ve göğsünü çeviriyor, bazen poposunu da çeviriyor ama ben itmezsem dönmeye niyeti yok, geri devriliyor :)

Soruyu tam anlamadim ama eger 2 saat uyku araligiysa uzun .0 3 aylik dönemde bebekler en fazla 1 saat /1 saat 15 dk uyanık kalmali .Sonra tekrar uyumali.Haa toplam 2 saat uyanik kaliyor full uyuyorsa bilmiyorum .Uzayan sarilik vs var mi ? Bizim topigin bebeleri uykusuz genel olarak .
Uyanik kalma suresi sanirim.

40+2 günlük doğdu normal de böyle bir bebek değildi 40 ı çıktıktan sonra gece de gündüz de uyuyor emzirme hariç gündüz toplam 2 saat kadar gün içine yaydigim uyanık olduğu saat yani geri kalan süreler uyuyor.

Misal uyuyor ya 3 saat kadar emzirme haricinde en fazla 30 40 dk uyanık geri tekrar uyuyor gün içinde böyle akşam 9 uyku rutini oluşturdum sabah 8 gibi uyanıyor gece de 2 defa emziriyorum gündüz uyanık kaldığı 3 emzirme arası toplam 2 saat kadar uyanık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…