- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #71.041
Kendi adıma bu soruya cevap veremem benim kızım uykuya tepki olarak doğmuşMisal uyuyor ya 3 saat kadar emzirme haricinde en fazla 30 40 dk uyanık geri tekrar uyuyor gün içinde böyle akşam 9 uyku rutini oluşturdum sabah 8 gibi uyanıyor gece de 2 defa emziriyorum gündüz uyanık kaldığı 3 emzirme arası toplam 2 saat kadar uyanık.
Amin canım bende bolca tarhana aldım bu sene.
oo hayırlı olsun güle güle kullan mis gibi leziz yoğurtlar yap bebişine inşallah canım :) Alma diyenlerden biri de bendim ama bi bakmışsın ben de almışımMigrostan buyuyo yoğurt mayası al onla yap canım. Bı de yoğurt makinesi aldım burdakiler ne kadar alma dese de tutamadım kendimi
geçmiş olsun.Kızlar çok moralim bozukoğlumun kakasında kan vardı şimdi açtım bezini. Zaten süt diyetindeyim ama demekki başka şeylerden de oluyor alerji. Ama ilk kez kan var kakada. Zaten dünden beri ıkınıp duruyordu biraz huzursuzdu oof of. Doktorunu aradım dönecek bana
afiyet olsun şimdiden kuzulara.Amin canım bende bolca tarhana aldım bu sene.
Tam amin insallah benimki de uyanmaz diyordum ki yazarken uyandiHer gün müzik açar dans ettiririm oğluşa enerji atsın diye.
Bu akşam geçe kaldık, iyi de oldu, kucsğımda Coşa coşa uyudu kaldı...
Allah ım inşallah uyanmaz dinimiz amin
Bence cok guzel Masallah.Samimi söylüyorum. Mesela benim oğlan gece 2 de kalkti sabahladik .Sabah 9 da uyuttumMisal uyuyor ya 3 saat kadar emzirme haricinde en fazla 30 40 dk uyanık geri tekrar uyuyor gün içinde böyle akşam 9 uyku rutini oluşturdum sabah 8 gibi uyanıyor gece de 2 defa emziriyorum gündüz uyanık kaldığı 3 emzirme arası toplam 2 saat kadar uyanık.
Annemlerden gelince zorla uyuttum 2.30 saattir uyuyo ama korkuyla bekliyorum deli gibi aç uyanacak ve açlıktan nefret ederTam amin insallah benimki de uyanmaz diyordum ki yazarken uyandiUyku geçişini yapamiyor yine tam 30 dk da uyandi.Nasil çözülür bu sorun
Esim cay yapmis gel dedi. Yok uyanır dedim gitmedim nitekim öyle oldu .Moralim cok bozuluyor. Sadece beraber yemek yiyoruz. Sonra uyutma cabalari ,uyursa başıni bekleme. Zaten gücüm kalmiyor siziyorum ben de .Gece yarisi ciglikla uyaniyor. Sonra sabahliyoruz
Pispisla geri uyutayim dedim nasil agliyor .Hemen meme verdim emmiyor da emzik etti.Annemlerden gelince zorla uyuttum 2.30 saattir uyuyo ama korkuyla bekliyorum deli gibi aç uyanacak ve açlıktan nefret eder
Al benden de o kadar..dün gece 12 de uyutabildim 1 de uyandı ama ne uyanmak aldım 3 e kadar salladım baktım mutfaktan horlama sesleri geliyor eşim koltukta otururken uyuyakalmış sinirlendim maden oturarak uyuyabilyosun al kızı ayağına hem salla hem uyu sonra ona verdim sonra 5 e kadar o sallamış sıra bana geldi 8 e kadar benim ayağımdaydı sonra kalktim oğlumu okula gönderdim o arada babamın ayağına verdim yani anlayacağınız o uyandı biz salladık hiç kendi başına uyumadı bugün de günümüz vardı ben gidemem evde bile uyuyamıyor dedim kızlar zorla götürdüler aiiiyyy nerden gittim kalabalık ses gürültü agzıma tükürdü çığlık çığlığa kucaktan kucağa gezdi ne yediğimden anladım ne gittiğimdenTam amin insallah benimki de uyanmaz diyordum ki yazarken uyandiUyku geçişini yapamiyor yine tam 30 dk da uyandi.Nasil çözülür bu sorun
Esim cay yapmis gel dedi. Yok uyanır dedim gitmedim nitekim öyle oldu .Moralim cok bozuluyor. Sadece beraber yemek yiyoruz. Sonra uyutma cabalari ,uyursa başıni bekleme. Zaten gücüm kalmiyor siziyorum ben de .Gece yarisi ciglikla uyaniyor. Sonra sabahliyoruz
Benimki de yan duruyor ben döndürüyorum bir eli altta kalıyor onu henuz kullanamıyor :)Benimki yüzüstünden sırt üstü dönecek eğer kolunu kurtarırsa :) sırt üstü yatarken sadece kafasını ve göğsünü çeviriyor, bazen poposunu da çeviriyor ama ben itmezsem dönmeye niyeti yok, geri devriliyor :)
Misal uyuyor ya 3 saat kadar emzirme haricinde en fazla 30 40 dk uyanık geri tekrar uyuyor gün içinde böyle akşam 9 uyku rutini oluşturdum sabah 8 gibi uyanıyor gece de 2 defa emziriyorum gündüz uyanık kaldığı 3 emzirme arası toplam 2 saat kadar uyanık.
Çok tatlı oluyorlar ya :)Benimki de yan duruyor ben döndürüyorum bir eli altta kalıyor onu henuz kullanamıyor :)
Çok geçmiş olsun. Süre alerjisi olan bebeklerin genelde yumurta ve kırmızı ete de alerjisi çıkıyormuş.Kızlar çok moralim bozukoğlumun kakasında kan vardı şimdi açtım bezini. Zaten süt diyetindeyim ama demekki başka şeylerden de oluyor alerji. Ama ilk kez kan var kakada. Zaten dünden beri ıkınıp duruyordu biraz huzursuzdu oof of. Doktorunu aradım dönecek bana
Çookkk bir sürü tarif var içinde instagramdan bak sayfasına millet çok memnun.
Ya açıkçası ben ek gıdada alerjisi olmadığı sürece ve 1 yaş üstü verilmesi gereken şeyler verilmediği sürece çok kasmamayı düşünüyorum çünkü şimdiye kadar aman o olmasın, aman bu olmasın dedim hep, sonuç olarak ne olmasın dediysem oldu. Sakınan göze çöp batıyor resmen.Kızlar ek gıda konusunda hepimiz araştırıyoruz sanırım. Her şey organik olsun diyoruz işte doktorların verdiği damlalara kadar araştırıyoruz mühendis baba takip ediyoruz derken bana dün gelen arkadaşım henüz 9 aylık bebeğine yaptigim pastayı da kısıri da kurabiyeyi de yedirdi her şeyin tadına baktirdi. Biz çok mu sıkıyoruz kendimizi acaba?
Bir başka arkadaşım da tuzlu ve şekerli yedirmeyerek çok büyük hata yaptığını kızının aşırı yemek seçtiğini söyledi. Bu bahsettiğim iki kisi de okums etmiş kisiler
Canım bence zamanla düzelecek bu durumTam amin insallah benimki de uyanmaz diyordum ki yazarken uyandiUyku geçişini yapamiyor yine tam 30 dk da uyandi.Nasil çözülür bu sorun
Kızlarrr sizin bebeklerde tükürcük yapıp bürrr diye çocuklupumuzdaki gibi boluncuk yapıp eğleniyormu ?
Alerjisi mi var? Ek gıdaya ilk geçişte 3 kaşık yedirip 3 gün aynı şeyden yedirin diyorlar zaten. Ne kadar uygulanabilir bilmiyorum ama.Ben bugün doktora gittim 1 kaşık yoğurt bile kızımı komaya sokabilirmiş ek gıdada ben bunları anlattım. Annem ne yaptı dersiniz görmediğim anda eline peynirli börek tutuşturdu. Kızda herşeyi direkt ağzına götürüyor zor aldım elinden annemle kavgalıyız
Sallamayı bırakınca uyanıyor mu?Al benden de o kadar..dün gece 12 de uyutabildim 1 de uyandı ama ne uyanmak aldım 3 e kadar salladım baktım mutfaktan horlama sesleri geliyor eşim koltukta otururken uyuyakalmış sinirlendim maden oturarak uyuyabilyosun al kızı ayağına hem salla hem uyu sonra ona verdim sonra 5 e kadar o sallamış sıra bana geldi 8 e kadar benim ayağımdaydı sonra kalktim oğlumu okula gönderdim o arada babamın ayağına verdim yani anlayacağınız o uyandı biz salladık hiç kendi başına uyumadı bugün de günümüz vardı ben gidemem evde bile uyuyamıyor dedim kızlar zorla götürdüler aiiiyyy nerden gittim kalabalık ses gürültü agzıma tükürdü çığlık çığlığa kucaktan kucağa gezdi ne yediğimden anladım ne gittiğimden
Hiç uyumamış gibi hemdeSallamayı bırakınca uyanıyor mu?
Tam amin insallah benimki de uyanmaz diyordum ki yazarken uyandiUyku geçişini yapamiyor yine tam 30 dk da uyandi.Nasil çözülür bu sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?