2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç uyumamış gibi hemde
Allah yardım etsin gerçekten zor. Benimki de memeden yatağa bırakınca uyanıyordu. Son 5 6 gündür yatağına yüzüstü yatırıyorum, bazen yarım saat bazen 1 saat öyle uyuyor. Uzun uykuya geçiş yapınca 2 saat de öyle uyuduğu oluyor.

Kızlar ya emzirirken kilo verilir mi? O kadar tatlı yedim ki daha hamilelik kilomun yarısı gitti. Nerden baksanız 8 kilo fazlam var ve ben kiloya hiç alışık değilim. Nasıl yaparım şekeri tatlıyı ekmeği kessem süt etkilenmez di mi?

Bence etkilenmez. Ben yaklaşık 2 aydır doğru düzgün beslenemiyorum ama her istediğinde emziriyorum. Öyle olunca süt etkilenmiyor bence. Doğru düzgün beslenemeyip evde de zıp zıp dolanınca kilo çok iyi veriliyor.

bebegin istegine gore davranmayip ne yapacakmisiz ki, meme istediginde baska sekilde susmuyor sonucta. Ve sadece acliktan dolayi emmek istemediklerini de biliyordur herhalde doktor

aksine daha saglikli beslenmis olursun canim. Sut su ile alakali diyorlar. Keske ben de tatliyi kesebilsem ama psikolojimi duzelten tek sey suan şeker

Ya ben şekerden kilo alıyorum, tatlıyı kesemedim eşim de fırsattan istifade tatlı, unlu mamuller alıp alıp geliyor. Artık alma dedim, yeme öyleyse diyor o da spor yap diyor. Çok yoruluyorum çocukla spor nasıl yapayım. Bütün gün kollarım kopuyor onu oyalamaktan. Gel gör ki enerji yakmıyorum demek ki fazla.

aksine daha saglikli beslenmis olursun canim. Sut su ile alakali diyorlar. Keske ben de tatliyi kesebilsem ama psikolojimi duzelten tek sey suan şeker
al işte bende aynı kan şekerim düşüyor müthiş kahvaltı ediyorum sabahları. Pekmez bal, tahin helvası bazen de

Nasıl yapacapım bilmiyorum, ama ekmeği ve şekeri kesinlikle kesicem inşallah gözüm dönmez. Eşim açken sen sen değilsin diyor çok yiyormuşum.

Golden goat mama kullanan varmı kızlar
İnek sütüne alerjisi var diye kullanacaksan ben bizim doktora sordum izin vermedi. Çapraz alerji olabiliyormuş. Sen de danışmadan kullanma bence. Bize similac alimentum diye bir mama önerdi ama sütüm yetiyor şimdilik diye kullanmadım onu da

İyi bari siz beraber yemek yiyebiliyorsunuz biz onu da yapamıyoruz 3 vardiye çalışıyor zaten istesek de saatler tutmuyor.. Hiç bi paylaşımımız olmuyor artık desem yeri. Bazen benle ilgilendiği konular hakkımda konuşmak istiyor onu bile pek konuşamıyorum kısa kısa cevaplar verip işime bakmak zorunda kalıyorum. Onla oturup 10 dk bile muhabbet etsem işlerim sarkıyor

Yok canım onun için değil, pregomin as kullanıyorum normalde

Afilim92 SAPIR şapırdi da salya.. 30 tane ağız bezinden 2 tane kalmış ütü yapmam lazım, uykudan çalacağım mecbur..
Canım ben hiiiiiç ütü yapmadım bi kez yapmıştım o da kızım doğmadan evveldi bi de onla uğraşamam valla. sen iyi uğraşıyosun maşallah

Canım ben 57 kiloydum hamile kaldığımda, 81le doğuma girdim. Şuan 68im. İlk 2 ayda 13 kilo verdim daha da veremiyorum maalesef.. Yani daha 11 kilo fazlam var. Ama şuan istesem de yemekten kesemem hem süt için. Hem dr emdiğindrn dolayı sürekli acıkıyorum, içim istiyorr

Canım ben hiiiiiç ütü yapmadım bi kez yapmıştım o da kızım doğmadan evveldi bi de onla uğraşamam valla. sen iyi uğraşıyosun maşallah
yapıyorum canım ben bütün üst başını ütülüyorum öyle kaldırıyorum. Ama bazen bir kaç gün bekliyor. Uyusa onu da yapıcam da uyumutyor bazen gece yarılarına kadar.

Canım bence bekle biraz daha eğer dayanamazsan zorlama kendini ek gıdaya geçtiklerinde zsten daha az emerler o aırafa kesersin. Ben öyle yapmayı düşünüyorum. Yani onda Bile tam kesemem boğazıma düşkğnüm azaltçam inşallah

İşte ben de onun için sordum. Zafiyet filan geçirmeyim bir de, o kadar etkiler mi ekmeği tatlıyı kessem ? Deneyen var mı ki?
62 ile hamile kaldım. Zaten spora gidiyordum ideal kilom 58. Şimdi ise 70 kiloyum. Doğuma 76 ile girdim çok veremedim. 62 te imsem yine sevinicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…