- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #71.081
Mikropların ölmesi açısından ütülemek güzel birşey ama artık büyüdüler ve biraz mikropla da tanışmaları lazım.. Tabi sen bilirsin canım yine de :)yapıyorum canım ben bütün üst başını ütülüyorum öyle kaldırıyorum. Ama bazen bir kaç gün bekliyor. Uyusa onu da yapıcam da uyumutyor bazen gece yarılarına kadar.
Ya belki etkilenebilirsin canım bilmiyorum sonuçta emerek bğtün enerjimizi alıyorlar zatenİşte ben de onun için sordum. Zafiyet filan geçirmeyim bir de, o kadar etkiler mi ekmeği tatlıyı kessem ? Deneyen var mı ki?
62 ile hamile kaldım. Zaten spora gidiyordum ideal kilom 58. Şimdi ise 70 kiloyum. Doğuma 76 ile girdim çok veremedim. 62 te imsem yine sevinicem
Olur olur canım gelir devamı artık yavaş yavaş.. Benimki 2 gündür coştu. Bugün dönüyor yüzüstü sonra da bağrınıp duruyor geri dönebilmek içinBenimki yüzüstünden sırt üstü dönecek eğer kolunu kurtarırsa :) sırt üstü yatarken sadece kafasını ve göğsünü çeviriyor, bazen poposunu da çeviriyor ama ben itmezsem dönmeye niyeti yok, geri devriliyor :)
Valla ben bu aralar pilatese falan mı girişsem diye planlar içerisindeyim bi arkadaşım yapıyor vücudu sıkılaşmaya başladı doğumdan sonraİşte ben de onun için sordum. Zafiyet filan geçirmeyim bir de, o kadar etkiler mi ekmeği tatlıyı kessem ? Deneyen var mı ki?
62 ile hamile kaldım. Zaten spora gidiyordum ideal kilom 58. Şimdi ise 70 kiloyum. Doğuma 76 ile girdim çok veremedim. 62 te imsem yine sevinicem
Neden sadece İnstagramda satılıyor peki?kitapçılara baktım bulamadım. Baya memnun görünüyor foto atmış bir sürü kişi. Ben de merak ettim doğrusu kitabı.
Ben onu yapamam ufaklık izin vermez de, boğazdan kesersem biraz kilo veririm. Tatlı benim düşmanım ne güzel veriyordum tatlıya bir dadandım hemen 3 kilo aldım. Ek gıda zamanı da verebilirim doğru diyorsun...yapacam artık birşeyler...Valla ben bu aralar pilatese falan mı girişsem diye planlar içerisindeyim bi arkadaşım yapıyor vücudu sıkılaşmaya başladı doğumdan sonra
Canım seni görmüşken, sen o kitaptan almıştın galiba? Tarifleri yapılabilir çeşitlikte mi? Ben de almayı düşünüyorum 45 TL idi galiba...Yayın evleriyle anlaşmamıştır belki canım pahalı da bir kitap ama ciltli ve resimli olması çok iyi
Ben onu yapamam ufaklık izin vermez de, boğazdan kesersem biraz kilo veririm. Tatlı benim düşmanım ne güzel veriyordum tatlıya bir dadandım hemen 3 kilo aldım. Ek gıda zamanı da verebilirim doğru diyorsun...yapacam artık birşeyler...
Aslında çocukla uğraşırken iyi kalori harcanıyor, emzirmek de ayrı kalori harcama yöntemi zaten. 9 ayda alınan kilolar 4 5 ayda verilemez zaten, öyle düşünelim daha iyi hissederiz :)Ya ben şekerden kilo alıyorum, tatlıyı kesemedim eşim de fırsattan istifade tatlı, unlu mamuller alıp alıp geliyor. Artık alma dedim, yeme öyleyse diyor o da spor yap diyor. Çok yoruluyorum çocukla spor nasıl yapayım. Bütün gün kollarım kopuyor onu oyalamaktan. Gel gör ki enerji yakmıyorum demek ki fazla.
al işte bende aynıkan şekerim düşüyor müthiş kahvaltı ediyorum sabahları. Pekmez bal, tahin helvası bazen de
Nasıl yapacapım bilmiyorum, ama ekmeği ve şekeri kesinlikle kesicem inşallah gözüm dönmez. Eşim açken sen sen değilsin diyorçok yiyormuşum.
sabah pekmez yemezsem doymuyorum. O derece.Aynı dert bende de var hayatımın en fazla tatlı yediğim dönemlerindeyim , baklava yemezdim eskiden şimdi onu bile yiyorum :)
eh ne diyeyim. İnşallah daha fazla tatlı yemeden veririm ben de bir kaç aya.Aslında çocukla uğraşırken iyi kalori harcanıyor, emzirmek de ayrı kalori harcama yöntemi zaten. 9 ayda alınan kilolar 4 5 ayda verilemez zaten, öyle düşünelim daha iyi hissederiz :)
Ben de zaten sadece boş boş düşünüyorum yapabileceğimden değil :)) birkaç ay sonr belki uzun uyurlar da ekstra vakit kalırsa anca öyleBen onu yapamam ufaklık izin vermez de, boğazdan kesersem biraz kilo veririm. Tatlı benim düşmanım ne güzel veriyordum tatlıya bir dadandım hemen 3 kilo aldım. Ek gıda zamanı da verebilirim doğru diyorsun...yapacam artık birşeyler...
Emzirirken uyuyor canım en çok gece hemen uyuyor gündüz emziriyorum bazen uyuyor bazen uyumuyor. En az 10 dk en fazla 20 25 dk emiyor emzikte kullanıyorum.
Çok tatlı ya maşallah :)Olur olur canım gelir devamı artık yavaş yavaş.. Benimki 2 gündür coştu. Bugün dönüyor yüzüstü sonra da bağrınıp duruyor geri dönebilmek içinben çeviriyom o dömüyo kızıyo bi de nasıl dönemeyince
Canım ben bilinçli diyet yapmadım ama bir ara hem yorgunluk hem moralsizlik ile yemeği biraz ihmal etmiştim ve doğum kilolarını verip 6 kilo aşağı inmişim, işte o sıra sütüm azalmıştı sonrasında tahin pekmez ve boza süt yapıyor diye yemeye başladım simdi 3 kilo almışım ama sütüm arttı en azından. Umarım 6. Ayda birden azalmaz zaten 2 bebekle zor yetiyor ben diyet yapmamaya razıyım yani sütüm azalmasın yeterki.İşte ben de onun için sordum. Zafiyet filan geçirmeyim bir de, o kadar etkiler mi ekmeği tatlıyı kessem ? Deneyen var mı ki?
Canım kızımın uzayan sarılığı vardı 2 ayrı doktora gittim ayrı ayrı bir sürü tahlil yapıldı idrar ve kültür karaciğer enzimleri topuk kanları tam kan sayımı vs neredeyse yapılmadık test kalmadı 2 doktorda uzayan fizyolojik sarılık dedi 3 4 ay a kadar geçer dediler ve bütün tahlilleri temiz çıktı. Kızımın 40 ı çıkmadan önce bu kadar uyumazdi hatta saat başı emmek ister ağlardı hani sarılık olur bebekler uyur ya benim kızım uyumazdi aksine sürekli uyanık kalırdı ne zaman ki 40 çıktı 4 5 gün sonra kızım uykuya düştü pazartesi günü 2 ay kontrolümüz var dediğin gibi danisacagim demek istediğin sarılıksa sadece görüntü olarak gözlerin de ve gözlerinin çevresinde kaldı.Şahsi fikrim, çok uyuyor. Bence doktora sormalısın
Ben de riske atmayacağım, zaten surda az kaldı ek gıdaya kadar sadece hazır tatlıları keserim napayım pekmeze devam ederim, sütün tadını etkiliyor çünkü bu besinler. Azaltıyorsa zaten beslenmeyi kesmemem lazım.Canım ben bilinçli diyet yapmadım ama bir ara hem yorgunluk hem moralsizlik ile yemeği biraz ihmal etmiştim ve doğum kilolarını verip 6 kilo aşağı inmişim, işte o sıra sütüm azalmıştı sonrasında tahin pekmez ve boza süt yapıyor diye yemeye başladım simdi 3 kilo almışım ama sütüm arttı en azından. Umarım 6. Ayda birden azalmaz zaten 2 bebekle zor yetiyor ben diyet yapmamaya razıyım yani sütüm azalmasın yeterki.
Ben de tam bunu yazacaktım, gaz sancısı ile Uyandık uzun zamandır olmuyordu aklıma ilk aylar geldi, şu an uykusu açıldı ayağımda sallıyorum ama nafile gibi. Sıcak havlu bize bir nebze olsun iyi geliyordu cnm denediniz miLanet gaz bizi ne zaman birakacak 5.aya girecez.3 ten beri kıvranıyor
Kızlar ya emzirirken kilo verilir mi? O kadar tatlı yedim ki daha hamilelik kilomun yarısı gitti. Nerden baksanız 8 kilo fazlam var ve ben kiloya hiç alışık değilim. Nasıl yaparım şekeri tatlıyı ekmeği kessem süt etkilenmez di mi?
Bence etkilenmez. Ben yaklaşık 2 aydır doğru düzgün beslenemiyorum ama her istediğinde emziriyorum. Öyle olunca süt etkilenmiyor bence. Doğru düzgün beslenemeyip evde de zıp zıp dolanınca kilo çok iyi veriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?