2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkinin de gribi öyle başladı canım. Bence bi doktora göster

Ahh bu bebekler ne istedikleri belli değil meme versen almaz vermesen kıyamet kopar versen yine kıyamet kopar. :)

bazen cok hirsli emiyorlar dimi canim, insanin cani aciyor esim diyor ki oglum dusmanin mi var karsinda annen.var

yemege gelmesi sart sanki. Sen bir cay koy biz tatli alip gelelim demeleri gerekir. Biz kendimize cok yapabiliyoruz ya yemek, onlar kusur kalsin
Aslinda direkt yemege alamam çaya gelin diyeceksin. Demek lazim, bize de yazik
fatma_sibel bişey yapamam demiş zaten bu aynı zamanda (anlayana) yiyin gelin demek oluyor ama işte dediğim gibi anlayana. Açık açık söylemek lazım demek ki

Forse Benim kaynana ev yansa ben karışmak istemiyorum der canım, bırak ütüyü çamaşır asmaz hatta tabağını bile makineye koymuyordu artık kendisine makine pis koyabilirsin diye söylüyorum
Bütün Kv ler aynı ya. Bir erkek annesi olarak, oğlumun evlendiğini görürsem ileri de kesinlikle karışmayan ama ihtiyaçlarına da yardımcı olabilecek bir kayınvalide olmak isterim.

Canım evin çok sıcak oluyorsa peteklerden bazılarını kapatarak ısıyı dengeleyebilirsin. Mesela oturma odanda iki tane varsa birini kapatabilirsin ya da holde varsa onu kapatabilirsin

Çok geçmiş olsun canım bende de o cihazdan var astım hastasıyım ben ama şimdi çok erken tedavisi var Allahtan, insallah çabuk geçer.

Canım evin çok sıcak oluyorsa peteklerden bazılarını kapatarak ısıyı dengeleyebilirsin. Mesela oturma odanda iki tane varsa birini kapatabilirsin ya da holde varsa onu kapatabilirsin
Petek yok maaleset yerden isitma. Isi pay olcerden ayarlaniyor o da yok .Üstelik dengelemek icin aksam pencere de acamiyoruz .Yoğun kömür kokusu oluyor

fatma_sibel bişey yapamam demiş zaten bu aynı zamanda (anlayana) yiyin gelin demek oluyor ama işte dediğim gibi anlayana. Açık açık söylemek lazım demek ki
ben sadece çaya alabilirim sizi dersin diyordum bir de yatiya geliyorlarmis. Ayip valla bir suru is cikarmaya ne haklari var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…