Forse
Cocuk yokken dolabi acinca her sey jilet gibi dizaynli görünürdü .Simdi kapağı açınca moralim bozuluyor. Bebek odası giyinme odamizdi .Utu orda açik dururdu. Kaldirdim bir koseye .Gecen esim mini ütü masasi almis .Bu ne dedim .Otekini acarken zorlanma pratik olsun dedi.Bana mi hizmet kendine mi anlamadim
Neyse ki kış geldi Allah tan gömlekleri kaldirdik .Kışlık olanlar da cok degil
Boyle insanlari evinde agirlamak bile hata .Insani bin pisman ediyorlar .Yapma yemek cocuk kucağımdan inmedi de.Ne tavugu istedin .Bir kez boyle zorlanip yaparsan hep ayni beklentide olurlar .Bak bir kere kv gelcez dedi .Hic bir sey yapmadim ki yapamadim yani .Bombos gelmis .Esim mutfaktan msj atiyor .Sucuk var mi su var mi bu var mi .Niye ee annemgil acmis.Zikkim yesinler biliyorlar yapamayacagimi.O gun ac kaldilar ya sonra yemekle gelmeye basladi .Ya da evinde yiyip geliyor.
Yaa cok gecmis olsun .Benim de en korktugum sıcaktan hasta etmek .Merkezi sistem ve aşırı açıyorlar .Ayarlama yapma sansimiz da yok.Bugun buhar makinemizi kullanmaya başlıyacam. Gece uyaninca bogazim kurumus oluyor .Ben su içiyorum minicik bebek ne yapsın.