2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geriden takip edecem diye gündemdeki konuları kaçırıyorummm direk son sayfaya geldiiimm ve kanguru dan bahsedilmiş cisse09 bana doğru oturmuş gibi geldi. Ben de almayı düşünüyordum. Hiç dışarı çıkamıyorum bebek arabasıyla en fazla sitenin içi... eşim sürekli iş.. en iyisi kendim çıkabilsem süper olacak yoksa bu gidişle bunalıma girecem. Yani kanguru alsam dolmuşa falan binilir mi

C cisse0932 dogru gibi ama ayaginin biri daha yukarda sanki .Acaba dengeli mi oturtmadin ya da ayagini kendine cekmis ondan mi bilemedim
Asi90 bebegin severse rahat edersin.Oyle oturulmuyor ayakta cok rahat.
Ben cok disari cikmiyorum ama gunesli günlerde kullaniyorum. Marketten 3 5 sey alinca bile zorlanmadım.Ekstra çanta da almiyorum uzaga gitmiyeceksem fermuarli kısımları car anahtar para filan koyuyorum.

Bütün Kv ler aynı ya. Bir erkek annesi olarak, oğlumun evlendiğini görürsem ileri de kesinlikle karışmayan ama ihtiyaçlarına da yardımcı olabilecek bir kayınvalide olmak isterim.
Bende bunu hep düşünüyorum o günleri görürsem çok yardımcı olmak isterim.

Bütün Kv ler aynı ya. Bir erkek annesi olarak, oğlumun evlendiğini görürsem ileri de kesinlikle karışmayan ama ihtiyaçlarına da yardımcı olabilecek bir kayınvalide olmak isterim.
Bugün aynı şeyi düşündüm. Gelinime yardım etmek için ben yapıyorum kızım ama yanlış yaptığım bişey görürsen soyle düzeltirim demeyi dusunuyorum

Benm kizin 2.diside cikti cok kotu durumdaym emip emip isirio oyun yapio ama benm canm cok yanio. Napicam bilmiyorum
Aynen 2 dişi var eskiden uyumaya yakın çekiyordum şimdi çekmeye kalkarsam dişiyle tutuyor. Bu akşam 6 gibi aglama krizine girdi emzirip sakinleştirmek istedim ama kanattı resmen

Doktorunmu bunu önerdi bendemi oyle yaptirsam. Boştan yere vermek nekadar mantikliki
Cnm dr söylemedi geçen hafta hastaneye gitmiştik alerji için o esnada kan alındı ordan baktık kansızlık çıkmadı bu ay kontrole götürdüğümde dra sorucam. Sen dr sor cnm.

Kızlar oğlum koca gün sadece yarımşar saatten 2 kere toplam bir saat uyudu.. Bu diş bizi mahvetti. Hiç bir uyku düzeni yok. Mesai yapar gibi günde 8 saat uyuyor çocuk... o da gece. Kafayı sıyırıcam az kaldı

Ben yerim o huysuz huysuz söylenen paşayı.Benimkide seninki gibi çok komikler bunlar kızlar.Ben haziran annesiyim ayın sonunda doğdu o yüzden arada sizede bakıyorum kızlar göz ucuyla.Benimki çok güçlü çığlıklar atıyor ama ağlamk falan yok sadece cadı gibi değişik çığlıklar atıyor hınzır@dehaa cım bende vermiyorum demir ilacını

Petek yok maaleset yerden isitma. Isi pay olcerden ayarlaniyor o da yok .Üstelik dengelemek icin aksam pencere de acamiyoruz .Yoğun kömür kokusu oluyor
Yerden ısıtma olması aslında iyi, çocuk üşümez, istediği gibi yuvarlanır evde. Ama işte aşırı sıcak olması kötü.

Sanirim dunyaya karsi duruslarini o çığlıklarla gostermeye basliyorlar
Allah bağışlasın bebeginizi
Yerden ısıtma olması aslında iyi, çocuk üşümez, istediği gibi yuvarlanır evde. Ama işte aşırı sıcak olması kötü.
Evet oyun halısına ve minderine rahatlikla koyabiliyorum .Su an sicaklik ideal ama havalar tamamen soguyunca üşüdük diyen kesim yüzünden ayari oyle bir yukseltiyorlar ki .Kisin bize misafir gelmez ,gelenler de söylenir off bunaldik cam mi acsak ,ayari yok mu ya vardir siz bilmiyorsunuzdur dur ben bi bakayim vs vs

O kadar çok yakıyorlar yani he :) o da kötü :) neyse artık ince bir sıfır kol zıbınla durur, onda da terlerse bezle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…