2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşir
Bende dün gece bir defalık emzikle kandırdım sonra ben uyuyakalmışım benimki uyanıp taklalar atmış son anda uyandım yine emzirip uyuttum.
Bazen ona pış pış yaparken bende uyuyakalıyorum :)

Evet biri benimle yatıyor yatağı enlemesine yastıklarla böldüm, diğeri park yatakta yatıyor.
Ay ikizdi dimi senin :) Allah yardım etsin ya, ben birine bakamıyorum. Sana bol sabır, enerji ve güç versin Allah inşallah. Ben de birkaç güne kadar benimle yatırıyordum da. Dönmeye başlayınca sıkıntı oluyor demek ki. Düşme korkusu başladı sizin artık. Benimki daha dönemedi ama yine de ya dönüp düşerse diye koltukta falan tek bırakıp gidemiyorum.

Aman diyim bırakma zaten benimkiler dönmeyi öğrendiğinden beri sürekli dönüyor ben geri çevirmeye yetişemiyorum, her yüzüstü döndüğünde 30 sn. geçmeden ağlayıp sırt üstüne geri dönmek istiyor.

Bugün 4 kez yaptı birinde kanadı. Tepki verirsen oyun sanıp gülerek tekrar yapıyor

Benmki cok fazla yapio canm bide dedihi gibi agridi tepki verdm guldu hep yapti( resmen emzirmek istemiyorum. Gece sorun yok gunduz boyle

Of çok fena ya. Benim oğlum memeyle çok oynuyor, o da yapar kesin bunları şimdiden korktum valla.
Bazen çekip son damlasını içiyormuş gibi esnetip lastik gibi bir anda bırakıyor, o bile acıtıyorken, diş ile daha fena...

Bugün aynı şeyi düşündüm. Gelinime yardım etmek için ben yapıyorum kızım ama yanlış yaptığım bişey görürsen soyle düzeltirim demeyi dusunuyorum
ben de buzluga atabilecegi seyler yaparim, yemegi kendi evimde yapar gotururum. Yemek olayi gercekten onemli, onu dusunmesen baya rahatlik olur.

Buarada ablamin oglu evli. Ablam harika bir kayinvalide. Pazardan marketten kendine ne aliyorsa ogluna da alir, hic eli bos gitmez, cagrilmadan gitmez, gelini de hal boyle olunca sık sık cagiriyor. Hicbir seylerine karismaz ablam. Aah ah kizin annesi diyor ki diger 2 kizima da Allah sizin gibi aile nasip etsin. Ama zor tabi. Genel olarak biliyoruz kv.leri...

İstenmeyen, huzur bozan, kalp kiran, elestiren, degistirmeye calisan, begenmeyen, memnun olmayan bir anne ve kayinvalide olmak istemiyorum asla. Birlikte gecirecegimiz vakit degerli. Zaten keyifle vakit gecirilen biriysem kimse de benden uzak durmaz... Diye dusunuyorum

Ay Allahım ya bir de geri dönemeyip ağlıyorlar he benimki sanırım yüzüstünden sırt üstü dönecek ilk önce, çünkü ona daha yakın gibi, kolunu kurtarsa dönecek ama sırt üstünden dönmeye pek çalışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…