2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Off aynen bir tanesi öyle diğeri koca popolu hala tam dönmüyor ama 1 haftadır dönen çok zor uyuyor. Dün gece sayısını unuttum uykusunda dönüyür bu onu uyandırıyor ağlıyor sonra. Düzeltiyorum bir süre sonra gene aynı. Alıştılar mı uyurken dönmeye?

Kızlar bişey sorcam şimdi benim iznim çarşamba bitiyor heyet raporu alıcam bir gün çalışmam mı gerekiyor

4 saat de yetmiyor merak etme pek bi farkı yok canım gene uykunun en tatlı yerinde kalkıyorsun. En güzeli 7-8 saat onda bomba gibi oluyosun. Bi 10 gün kadar benim kızım uyumuştu çoook güzeldi

Off kızlar ya kızımın köpek dişi olan tarafta elime dişe benzer bişey geliyodu baktım diş değil Çarşamba günü doktora götürdüm aft dedi ilaç vermedi karbonatlı suyla bebeğin ağzını ve kendi göğsünü sil dedi. Az önce diş belirtisi varmı diye damaklarına baktım bide ne göreyim damakları doluymuş öyle beyaz beyaz çok kötü oldum ya nasıl farketmedim daha önce başına gelen var mı ya acıyormudur acaba

Ankaraya ablama geldik eşim bırakıp gitti yolda telefonu arabaya bağlayıp beyaz gürültüyle uyuttuk paşayı :)) Ablamın 7 yaşında 18aylık ve 3aylık kızları var 8de uyuyan oğlum sesten ve yerini yadırgamasından daha yeni uyudu 8den beri odaya tıkılıp kaldım huuhh Ablama hayret ediyorum 3 çocukla yemektir tatlıdır nasıl yetişiyor çözemedim ben tek çocukla yemek bile yapamıyorum (diğer 3 çocuklularında önünde saygıyla eğiliyorum)

bizimde pamukçuk olmuştu o yüzden korkuma habire kontrol ediyorum. Az emiyorsa falan belirtisi oluyor geçmiş olsun canım

Ne oldu canım nasıl oldu?

Helal olsun ablana. Valla akıllı kayınvalide gelinine kızı gibi davranır...
Benim kayınvalide de yola geldi şimdilik. Geçen hafta posta koymuştum evden kovuyordu ya sözde.. 3 gün sonra ana kız dargın olmaz diye mesaj yazmış.. müsaitseniz gelebilir miyim diye de eklemiş. Tabii dedim müsaitiz gelsin. Geldi sonra ben öyle demek istemedim seni çok seviyorum sen de sıkıştın şu bu.. İşte bana ihtiyacın olduğunda çağır ben kendim gelince de sıkıntı oluyor nasıl kaynana olacam ben bilemiyorum vallahi filan dedi.. Öğrenicen anne dedim gülerek :)))) içimden de Hee dedim kaynana şöyle yola gel :) şimdilik iyiyiz bir daha da olmaz inşallah
Maşallah maşallah 41 kere

Çocuklar insanı süpermen yapıyor herhalde.. helal olsun valla inşallah biz de herşeye yetişiriz, tek çocuk da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…