2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kanguruyla ben o hataya düştüm.
Hem çanta hem bebiş çok ağır oluyor

4 saat de yetmiyor merak etme pek bi farkı yok canım gene uykunun en tatlı yerinde kalkıyorsun. En güzeli 7-8 saat onda bomba gibi oluyosun. Bi 10 gün kadar benim kızım uyumuştu çoook güzeldi
7-8 saat uyurken acıkmadı mı cnm emzirmeyi nSıl yaptın, dört saat artık beni de kesmiyor

Bugün 4 kez yaptı birinde kanadı. Tepki verirsen oyun sanıp gülerek tekrar yapıyor

B3nimki diş çıkarması issiriyr sıpa.
aynen ya lastik gibi uzatıyor bırakıyor
Onda sorun yok ısırıyor birde o can acıtıyor
Dışı çıkcak sanki

7-8 saat uyurken acıkmadı mı cnm emzirmeyi nSıl yaptın, dört saat artık beni de kesmiyor
Yoo acıkmadı canım. Ben hiç uyandırmam onu. Acıktı mı zaten kendi uyanır, yani tam uyanmak değil meme aranıyor kafasını sağa sola çevirip sürekli ordan anlıyorum acıktığını canım..

Canım kanguruyla ben o hataya düştüm.
Hem çanta hem bebiş çok ağır oluyor
Ya bir de o kamguruyla çocucuğa kalın mont falan giydirirsek nasıl sığdırcaz.. Bence bunalır çocuk orda öyle. E giydirmesek bu sefer de donar. Böyle durumlar için çok saçma bişey

Oğlumu ayakta zıplaya hoplaya emzirerek uyutuyorum ancak demiştim ya. Madem o öyle uyuyor ve benim de uykum geliyor. Buna çözüm olarak kulaklık taktım, açtım Nil karaibrahimgilden Anne şarkısını, başladım emzirirken bir yandan dans etmeye. Dudaklar oynayarak şarkıya da eşlik ettim. Sonra sıradan hangi şarkı gelirse onun ritmine göre dans ede ede uyuttum yatırdım, geri uyandı, yine açtım müziği, bu sefer oturmama izin verdi oğlum, ben de oturduğum yerden müzik dinleyip bir yandan dudaklar oynayarak eşlik edip bir yandan esnedim şimdi yine yatırdım, birkaç dakika bekliyorum ki uyanırsa yataktan çıkmak zor oluyor, oturduğum yerden kalkarım hemen :)

Selam kızlar giremiyorum bu aralar kızımdan fırsat olmuyor. Girince yazdiklarinızı okuyorum o sırada kızım ağlıyor.

Kızımın artık var olan gece uykularıda yok. Gündüz uykuları zaten bitmişti yavaş yavaş En azından gece bir süre uyuyordu şimdi sürekli kalkıyor ve ben onu saatlerce uyutmaya çalışıyorum. Dün akşam uyutmak için 2.5 saat uğraştım zorla uyuttum. 1 saat sonra uyandı hemde ne neşeli eşimde uyumuyor diye almış kucağına gülüyorlar konuşuyorlar. Görünce şok oldum kızdım uyutsaydın diye tabi o neşeli halleri kısa sürecek biliyorum. Dediğim gibide oldu 15 dk sonra ağlamaya başladı. Bi yandan onu sakinleştirmeye çalıştım bi yandan ağladım sürekli uyanıyor yeter artık diye. Eşimin tepkisi sen çocuğunun ağlamasını işkence olarak mı görüyorsunda bu kadar ağlıyorsun sana inanamıorum dedi. Yoo ben çok zevk alıyorum aslında 2.5 saat çığlık atan bebekten ağlamamda keyfi dedim.
Eşim bile anlamıyor beni. Ee bebek ağlarken 5 dk gezdirip meme istiyor hayatım diye kucağına verebileceğim birisi olsa bana da koymazdı ağlaması.
Psikolojim inanılmaz bozuldu. Bu atak beni mahvetmişti aşı tuzu biberi oldu. Sürekli ağlayasım var toparlayamıyorum kendimi.

Benim kızımın da atak haftası aşıya geldi huysuzluk ✖ 2 oldu o sırada ben de seninle benzer dıygılardaydım hatta yeter diye bağırdım sonra üzüldüm duygularının normal ama eşler malesef gün boyu yoklar bilmiyorlar sabret cnm yine düzene girecek

Günaydın . Bu aralar benimkide aplak oldu :) eskiden biri sevince gülerdi onada ağlıyor değişik bir döneme girdik belli herşeyi ( beni yüzümde dahil ) ağzına götürüp ısırmak istiyor , ağzına sığdıramayınca da ağlıyor birde artık alt değiştirirken çok hareketli aktif bebek bezler yakındır bizim için ama ben bu olanlara sinir olmuyorum artık tuhaf ama alıştım galiba

Selam canım Benzer şeyleri biz de yaşıyoruz zaten bende Geçen hafta aynı şeyleri yaşadım Bu konuda eşinle konuşman gerek bence yani senin stresini alması gerekiyor ama Bunu güzelce söyle çocukla çok fazla yoruluyorum ve desteğe ihtiyacım oluyor Sen de bana destek olmazsan kim destek olacak diye söyle ayrıca senin onaylamadığın bazı şeyler de söylüyor olabilirim ama o anlık stresimden kaynaklanıyor Sen de beni biraz anlamaya çalış Senin desteğini çok ihtiyacım var şeklinde konuş ki En azından eşlerimizin desteğini de almış olarak bu zor zamanları atlatabilelim. Gerçekten kolay değil Bunu bilsin Yani en azından görmüyorsa da... sürekli ağlıyorum diyorsun yalnız değilsin yani geçen hafta ben de çok sıkıştım diye ağlayıp duruyordum eşimle konuştum ve durum gerçekten daha iyi oldu

Çok geçmiş olsun canım bende de o cihazdan var astım hastasıyım ben ama şimdi çok erken tedavisi var Allahtan, insallah çabuk geçer.
Sana da geçmiş olsun canım .
Yetişkinde bile zahmetli bir cihaz bence. Bir de bebek olunca çok zorlandım. Allah hepimize kolaylık versin

oinone27 sana tavsiye veriyorum diye sakın yanlış anlama. Müthiş huzurlu bebeğim yok. Benim oğlum da gece gündüz hiç uyumuyor Bir de diş çıkarıyor Şimdi... ama en azından eş desteği aldıktan sonra biraz da psikolojik olarak daha rahat oluyorsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…