- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #71.261
Ayy maşallah :)
Canım kanguruyla ben o hataya düştüm.Geriden takip edecem diye gündemdeki konuları kaçırıyorummm direk son sayfaya geldiiimm ve kanguru dan bahsedilmişcisse09 bana doğru oturmuş gibi geldi. Ben de almayı düşünüyordum. Hiç dışarı çıkamıyorum bebek arabasıyla en fazla sitenin içi... eşim sürekli iş.. en iyisi kendim çıkabilsem süper olacak yoksa bu gidişle bunalıma girecem. Yani kanguru alsam dolmuşa falan binilir mi
Nasıl olacak sabah işe gitmeden hastaneye mi gidicem yoksa daha önceden o tarihe mi alıcam
7-8 saat uyurken acıkmadı mı cnm emzirmeyi nSıl yaptın, dört saat artık beni de kesmiyor4 saat de yetmiyor merak etme pek bi farkı yok canım gene uykunun en tatlı yerinde kalkıyorsun. En güzeli 7-8 saat onda bomba gibi oluyosun. Bi 10 gün kadar benim kızım uyumuştu çoook güzeldi
Bugün 4 kez yaptı birinde kanadı. Tepki verirsen oyun sanıp gülerek tekrar yapıyor
aynen ya lastik gibi uzatıyor bırakıyorOf çok fena ya. Benim oğlum memeyle çok oynuyor, o da yapar kesin bunlarışimdiden korktum valla.
Bazen çekip son damlasını içiyormuş gibi esnetip lastik gibi bir anda bırakıyor, o bile acıtıyorken, diş ile daha fena...
Maaşallah ne sevimli olmuştur şimdi o .Huzursuzluk yaşadı mı nasıl atlattınız ?2 tane :)
Yoo acıkmadı canım. Ben hiç uyandırmam onu. Acıktı mı zaten kendi uyanır, yani tam uyanmak değil meme aranıyor kafasını sağa sola çevirip sürekli ordan anlıyorum acıktığını canım..7-8 saat uyurken acıkmadı mı cnm emzirmeyi nSıl yaptın, dört saat artık beni de kesmiyor
İnşallah canım bişey çıkmaz tekrarUyurken falan balgam geliyor gibi ses çıkarıyor boğazıyla arada ama şuan için öksürük ve hapşırma durdu çok şükür. Burun akıntısı da durdu. Sabah ola hayrola bakalım.
Ya bir de o kamguruyla çocucuğa kalın mont falan giydirirsek nasıl sığdırcaz.. Bence bunalır çocuk orda öyle. E giydirmesek bu sefer de donar. Böyle durumlar için çok saçma bişeyCanım kanguruyla ben o hataya düştüm.
Hem çanta hem bebiş çok ağır oluyor
Ya bir de o kamguruyla çocucuğa kalın mont falan giydirirsek nasıl sığdırcaz.. Bence bunalır çocuk orda öyle. E giydirmesek bu sefer de donar. Böyle durumlar için çok saçma bişey
Hep huzursuz olduğu için ekstra birşey olmadı benim için :)Maaşallah ne sevimli olmuştur şimdi o .Huzursuzluk yaşadı mı nasıl atlattınız ?
Benim kızımın da atak haftası aşıya geldi huysuzluk ✖ 2 oldu o sırada ben de seninle benzer dıygılardaydım hatta yeter diye bağırdım sonra üzüldüm duygularının normal ama eşler malesef gün boyu yoklar bilmiyorlar sabret cnm yine düzene girecekSelam kızlar giremiyorum bu aralar kızımdan fırsat olmuyor. Girince yazdiklarinızı okuyorum o sırada kızım ağlıyor.
Kızımın artık var olan gece uykularıda yok. Gündüz uykuları zaten bitmişti yavaş yavaş En azından gece bir süre uyuyordu şimdi sürekli kalkıyor ve ben onu saatlerce uyutmaya çalışıyorum. Dün akşam uyutmak için 2.5 saat uğraştım zorla uyuttum. 1 saat sonra uyandı hemde ne neşeli eşimde uyumuyor diye almış kucağına gülüyorlar konuşuyorlar. Görünce şok oldum kızdım uyutsaydın diye tabi o neşeli halleri kısa sürecek biliyorum. Dediğim gibide oldu 15 dk sonra ağlamaya başladı. Bi yandan onu sakinleştirmeye çalıştım bi yandan ağladım sürekli uyanıyor yeter artık diye. Eşimin tepkisi sen çocuğunun ağlamasını işkence olarak mı görüyorsunda bu kadar ağlıyorsun sana inanamıorum dedi. Yoo ben çok zevk alıyorum aslında 2.5 saat çığlık atan bebekten ağlamamda keyfi dedim.
Eşim bile anlamıyor beni. Ee bebek ağlarken 5 dk gezdirip meme istiyor hayatım diye kucağına verebileceğim birisi olsa bana da koymazdı ağlaması.
Psikolojim inanılmaz bozuldu. Bu atak beni mahvetmişti aşı tuzu biberi oldu. Sürekli ağlayasım var toparlayamıyorum kendimi.
Selam kızlar giremiyorum bu aralar kızımdan fırsat olmuyor. Girince yazdiklarinızı okuyorum o sırada kızım ağlıyor.
Kızımın artık var olan gece uykularıda yok. Gündüz uykuları zaten bitmişti yavaş yavaş En azından gece bir süre uyuyordu şimdi sürekli kalkıyor ve ben onu saatlerce uyutmaya çalışıyorum. Dün akşam uyutmak için 2.5 saat uğraştım zorla uyuttum. 1 saat sonra uyandı hemde ne neşeli eşimde uyumuyor diye almış kucağına gülüyorlar konuşuyorlar. Görünce şok oldum kızdım uyutsaydın diye tabi o neşeli halleri kısa sürecek biliyorum. Dediğim gibide oldu 15 dk sonra ağlamaya başladı. Bi yandan onu sakinleştirmeye çalıştım bi yandan ağladım sürekli uyanıyor yeter artık diye. Eşimin tepkisi sen çocuğunun ağlamasını işkence olarak mı görüyorsunda bu kadar ağlıyorsun sana inanamıorum dedi. Yoo ben çok zevk alıyorum aslında 2.5 saat çığlık atan bebekten ağlamamda keyfi dedim.
Eşim bile anlamıyor beni. Ee bebek ağlarken 5 dk gezdirip meme istiyor hayatım diye kucağına verebileceğim birisi olsa bana da koymazdı ağlaması.
Psikolojim inanılmaz bozuldu. Bu atak beni mahvetmişti aşı tuzu biberi oldu. Sürekli ağlayasım var toparlayamıyorum kendimi.
Selam canım Benzer şeyleri biz de yaşıyoruz zaten bende Geçen hafta aynı şeyleri yaşadım Bu konuda eşinle konuşman gerek bence yani senin stresini alması gerekiyor ama Bunu güzelce söyle çocukla çok fazla yoruluyorum ve desteğe ihtiyacım oluyor Sen de bana destek olmazsan kim destek olacak diye söyle ayrıca senin onaylamadığın bazı şeyler de söylüyor olabilirim ama o anlık stresimden kaynaklanıyor Sen de beni biraz anlamaya çalış Senin desteğini çok ihtiyacım var şeklinde konuş ki En azından eşlerimizin desteğini de almış olarak bu zor zamanları atlatabilelim. Gerçekten kolay değil Bunu bilsin Yani en azından görmüyorsa da... sürekli ağlıyorum diyorsun yalnız değilsin yani geçen hafta ben de çok sıkıştım diye ağlayıp duruyordum eşimle konuştum ve durum gerçekten daha iyi olduSelam kızlar giremiyorum bu aralar kızımdan fırsat olmuyor. Girince yazdiklarinızı okuyorum o sırada kızım ağlıyor.
Sana da geçmiş olsun canım .Çok geçmiş olsun canım bende de o cihazdan var astım hastasıyım ben ama şimdi çok erken tedavisi var Allahtan, insallah çabuk geçer.
Sağol canım, inşallahGeçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşir
Bazen ona pış pış yaparken bende uyuyakalıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?