- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #71.281
Aynı yavrum ya ne kucakta duruyor doğru düzgün ne yerinde duruyor Ne ana kucağında duruyor o kadar zor oldu ki anlatamam Ne yapacağız böyle acaba:))))Oğlum sürekli mizildaniyor sürekli kucakta her yerim ağrıyor artık bakıyorum dis mı var diye yokkkkkpsikolojim yerlerde
Zor vallahi bukadarini tahmin etmiyodum.Çok zor gerçekten. Benimkinin daha çıkmadı. Gözüm korktu şuan.
Zoorr. Allah yardm etsn hepimize her asama ayri olay:)Ayy güle güle büyütsün dişlerini. Tepki vermemek gerekiyormuş ama zor olmalı.
Benm kizimda aynilarini yapiodu halada yapio tek fark artk disleryle yapio bunu oyun haline getrdi ustelkOf çok fena ya. Benim oğlum memeyle çok oynuyor, o da yapar kesin bunlarışimdiden korktum valla.
Bazen çekip son damlasını içiyormuş gibi esnetip lastik gibi bir anda bırakıyor, o bile acıtıyorken, diş ile daha fena...
Canım eşlerden anlayış beklemek bence boşa çaba.. Genel olarak erkekler böyle kadınlar fedakar ve düşünceli asla olamazlar. Seni çoook iyi anlıyorum. Allahın izniyle bir gün hepsi geçicek. Allah geçmicek dert vermesin kendini böyle motive etmeye çalış canım.Selam kızlar giremiyorum bu aralar kızımdan fırsat olmuyor. Girince yazdiklarinızı okuyorum o sırada kızım ağlıyor.
Kızımın artık var olan gece uykularıda yok. Gündüz uykuları zaten bitmişti yavaş yavaş En azından gece bir süre uyuyordu şimdi sürekli kalkıyor ve ben onu saatlerce uyutmaya çalışıyorum. Dün akşam uyutmak için 2.5 saat uğraştım zorla uyuttum. 1 saat sonra uyandı hemde ne neşeli eşimde uyumuyor diye almış kucağına gülüyorlar konuşuyorlar. Görünce şok oldum kızdım uyutsaydın diye tabi o neşeli halleri kısa sürecek biliyorum. Dediğim gibide oldu 15 dk sonra ağlamaya başladı. Bi yandan onu sakinleştirmeye çalıştım bi yandan ağladım sürekli uyanıyor yeter artık diye. Eşimin tepkisi sen çocuğunun ağlamasını işkence olarak mı görüyorsunda bu kadar ağlıyorsun sana inanamıorum dedi. Yoo ben çok zevk alıyorum aslında 2.5 saat çığlık atan bebekten ağlamamda keyfi dedim.
Eşim bile anlamıyor beni. Ee bebek ağlarken 5 dk gezdirip meme istiyor hayatım diye kucağına verebileceğim birisi olsa bana da koymazdı ağlaması.
Psikolojim inanılmaz bozuldu. Bu atak beni mahvetmişti aşı tuzu biberi oldu. Sürekli ağlayasım var toparlayamıyorum kendimi.
Canım ben de kaaaç kez konuştum anlıyor aslında anlamıyor değiller fakat ne zaman ne işlerine gelirse öyle davranıyolar. Dün mesela bir sürü şey yaptı bana yardım etti ben söylemeden. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Ama bazen de bi laf ediyo kalbimi öyle bi kırıyor ki. Keşke hep aynı istikrarla yardımcı olsaSelam canım Benzer şeyleri biz de yaşıyoruz zaten bende Geçen hafta aynı şeyleri yaşadım Bu konuda eşinle konuşman gerek bence yani senin stresini alması gerekiyor ama Bunu güzelce söyle çocukla çok fazla yoruluyorum ve desteğe ihtiyacım oluyor Sen de bana destek olmazsan kim destek olacak diye söyle ayrıca senin onaylamadığın bazı şeyler de söylüyor olabilirim ama o anlık stresimden kaynaklanıyor Sen de beni biraz anlamaya çalış Senin desteğini çok ihtiyacım var şeklinde konuş ki En azından eşlerimizin desteğini de almış olarak bu zor zamanları atlatabilelim. Gerçekten kolay değil Bunu bilsin Yani en azından görmüyorsa da... sürekli ağlıyorum diyorsun yalnız değilsin yani geçen hafta ben de çok sıkıştım diye ağlayıp duruyordum eşimle konuştum ve durum gerçekten daha iyi oldu
Bilmiyorum canım ya eşimle de takistik sinirden. Vücudumda agrimadik mmkare kalmadı. Uyurken kucağımda uyanıkken kucağımda halısında durmuyor donencesine koyuyorum oradan da bana bakıyor mamasini içmiyor oyyyyyyyAynı yavrum ya ne kucakta duruyor doğru düzgün ne yerinde duruyor Ne ana kucağında duruyor o kadar zor oldu ki anlatamam Ne yapacağız böyle acaba:))))
Öyle bir tarif etmişsin kiOf çok fena ya. Benim oğlum memeyle çok oynuyor, o da yapar kesin bunlarışimdiden korktum valla.
Bazen çekip son damlasını içiyormuş gibi esnetip lastik gibi bir anda bırakıyor, o bile acıtıyorken, diş ile daha fena...
Çoook iyiBEN DE
Sekiz saat çalışıp geldiğimde yemek hazır sofra kurulu yiyip bir kenara çekilip TV izlemek istiyorum.
Sofra kaldırılmış bulaşıklar yıkanmış çayım demlenmiş meyvem çerezim gelmiş keyifle yiyip içip uykum geldi gidip yatmak istiyorum.
Banyoya , wc girip her seferinde temizlenmiş görmek ama kimin temizlediğini dert etmemek istiyorum.
Annem babam akrabalar misafirler gelsin saatlerce ikramlık hazırlansın , ikram edilsin tonlarca çıkan bulaşığı biri yapsın ben gırgır şamata muhabbet edeyim misafir gidince de evi tertemiz bulmak istiyorum.
Çocukların ödevini takip etsin yemek seçtikleri için her birine ne yer kaygısı çeksin , sürekli isteklerine karşılık versin tertemiz giydirsin uyutsun , okul ders takibini yapsın dışardan etkilenip kötü huylar edinmesini , konuşmasını engelleyecek , abur cubur için, tablet saatlerce ısrarlara karşılık verecek bana dokunmayacak birini istiyorum.
Pazar alışverişim yapılsın , çöpüm atılsın , çamaşırım yıkansın , ütülenip çekmecede giymem için hazırlansın istiyorum.
Hergün ne yiyeceğim düşünülsün alışverişe çıkılsın ama az para harcansın istiyorum.
Her şeyi yapsın ama dırdır etmesin istiyorum.
Hep yüzü gülsün hiçbir yeri ağrımasın hep hizmet etsin istiyorum.
ÇOK ŞEY Mi İSTİYORUM...(alintiii)
Ablana benden bu şarkıyı armağan et kabul ederse :) Ankara'dan sevgi ve saygı ile :)Ankaraya ablama geldik eşim bırakıp gitti yolda telefonu arabaya bağlayıp beyaz gürültüyle uyuttuk paşayı :)) Ablamın 7 yaşında 18aylık ve 3aylık kızları var 8de uyuyan oğlum sesten ve yerini yadırgamasından daha yeni uyudu 8den beri odaya tıkılıp kaldım huuhh Ablama hayret ediyorum 3 çocukla yemektir tatlıdır nasıl yetişiyor çözemedim ben tek çocukla yemek bile yapamıyorum (diğer 3 çocuklularında önünde saygıyla eğiliyorum)
:)))))Bilmiyorum canım ya eşimle de takistik sinirden. Vücudumda agrimadik mmkare kalmadı. Uyurken kucağımda uyanıkken kucağımda halısında durmuyor donencesine koyuyorum oradan da bana bakıyor mamasini içmiyor oyyyyyyy
Ay gerçekten ne güzel özetlenmiş. Tam olarak buBEN DE
Sekiz saat çalışıp geldiğimde yemek hazır sofra kurulu yiyip bir kenara çekilip TV izlemek istiyorum.
Sofra kaldırılmış bulaşıklar yıkanmış çayım demlenmiş meyvem çerezim gelmiş keyifle yiyip içip uykum geldi gidip yatmak istiyorum.
Banyoya , wc girip her seferinde temizlenmiş görmek ama kimin temizlediğini dert etmemek istiyorum.
Annem babam akrabalar misafirler gelsin saatlerce ikramlık hazırlansın , ikram edilsin tonlarca çıkan bulaşığı biri yapsın ben gırgır şamata muhabbet edeyim misafir gidince de evi tertemiz bulmak istiyorum.
Çocukların ödevini takip etsin yemek seçtikleri için her birine ne yer kaygısı çeksin , sürekli isteklerine karşılık versin tertemiz giydirsin uyutsun , okul ders takibini yapsın dışardan etkilenip kötü huylar edinmesini , konuşmasını engelleyecek , abur cubur için, tablet saatlerce ısrarlara karşılık verecek bana dokunmayacak birini istiyorum.
Pazar alışverişim yapılsın , çöpüm atılsın , çamaşırım yıkansın , ütülenip çekmecede giymem için hazırlansın istiyorum.
Hergün ne yiyeceğim düşünülsün alışverişe çıkılsın ama az para harcansın istiyorum.
Her şeyi yapsın ama dırdır etmesin istiyorum.
Hep yüzü gülsün hiçbir yeri ağrımasın hep hizmet etsin istiyorum.
ÇOK ŞEY Mi İSTİYORUM...(alintiii)
Hahahahaa ay çok güldümmmmAblana benden bu şarkıyı armağan et kabul ederse :) Ankara'dan sevgi ve saygı ile :)
Ya Senin koca mıydı çoraplarını çıkarttıran? Senin kocan da çok fena anacığım :)))Ay gerçekten ne güzel özetlenmiş. Tam olarak bu
Valla ya herşeyi bize sorgulatır oldular.. Ne zormuş çocuk bakmak her anlamda:)))))
Dün ben de atıştım. Uyutamıyor çocupu ya da çocuk uyanıyor bilemiyorum artık. Bana fenalıklar geldi. Bütün gün bir saat uyudu gece de 8 saat kesintili uyudu. E ben napayımm kocaya sarıcamm tabii :)))
Neyde sonra iyi o zaman sen uyut dedi bana ... gece ben uyuttum uyudu çocuk.. Saat 3 te şappadanak açtı bizim oğlan gözleri, aldık yatağımıza of of of yani çocuklar adamlarla boşatcaklar bizi çok fenalar :)))
Evet benimki giydirtiir çıkarttırıır ama çocuk olduğundan beri hiç bişey yap diyemiyor. Yani bi zahmet!!! Ya biz çocukluğumuzdan beri birlikteyiz, birbirimize nazımız acayip geçiyor(du) taa ki çocuk olana kadar hahahYa Senin koca mıydı çoraplarını çıkarttıran? Senin kocan da çok fena anacığım :)))
şu sira elleri hep agizda ya ondan olmustur canim. Ben hic kontrol etmedim ben de bakayim... Bizde olunca aft pek acimiyor sadece oraya bir sey degerse veya asitli/cok sicak bir sey yiyince acir, bebisin acimiyordur insallahOff kızlar ya kızımın köpek dişi olan tarafta elime dişe benzer bişey geliyodu baktım diş değil Çarşamba günü doktora götürdüm aft dedi ilaç vermedi karbonatlı suyla bebeğin ağzını ve kendi göğsünü sil dedi. Az önce diş belirtisi varmı diye damaklarına baktım bide ne göreyim damakları doluymuş öyle beyaz beyazçok kötü oldum ya nasıl farketmedim daha önce başına gelen var mı ya acıyormudur acaba
katiliyorum canim. Helal olsun gercekten. Biz 6 kardesiz, anneme pes demek diyorum buradanAnkaraya ablama geldik eşim bırakıp gitti yolda telefonu arabaya bağlayıp beyaz gürültüyle uyuttuk paşayı :)) Ablamın 7 yaşında 18aylık ve 3aylık kızları var 8de uyuyan oğlum sesten ve yerini yadırgamasından daha yeni uyudu 8den beri odaya tıkılıp kaldım huuhh Ablama hayret ediyorum 3 çocukla yemektir tatlıdır nasıl yetişiyor çözemedim ben tek çocukla yemek bile yapamıyorum (diğer 3 çocuklularında önünde saygıyla eğiliyorum)
oyy masallah. Gelsin isiriklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?