2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlum sürekli mizildaniyor sürekli kucakta her yerim ağrıyor artık bakıyorum dis mı var diye yokkkkk psikolojim yerlerde
Aynı yavrum ya ne kucakta duruyor doğru düzgün ne yerinde duruyor Ne ana kucağında duruyor o kadar zor oldu ki anlatamam Ne yapacağız böyle acaba:))))

Çok zor gerçekten. Benimkinin daha çıkmadı. Gözüm korktu şuan.
Zor vallahi bukadarini tahmin etmiyodum.
Ayy güle güle büyütsün dişlerini. Tepki vermemek gerekiyormuş ama zor olmalı.
Zoorr. Allah yardm etsn hepimize her asama ayri olay:)
Benm kizimda aynilarini yapiodu halada yapio tek fark artk disleryle yapio bunu oyun haline getrdi ustelk

Canım eşlerden anlayış beklemek bence boşa çaba.. Genel olarak erkekler böyle kadınlar fedakar ve düşünceli asla olamazlar. Seni çoook iyi anlıyorum. Allahın izniyle bir gün hepsi geçicek. Allah geçmicek dert vermesin kendini böyle motive etmeye çalış canım.
Dün de benimki bana ne diyor biliyor musun? Dedim kş eşime nevresimleri sen değiştirir misin bugün yorgan çok ağır hiç gücüm yok dedim. Tamam ama bir şartım var dedi. Aaaa ama dedim. Neymiş efendim markete ekmek almaya ben gidecekmişim.. O da nevresimleri değiştircekmiş! Bi de benle pazarlık yapıyor haspam. Ben kızınca bana söylediği şey esas bomba şimdi geliyor.. Zaten herşeyi ben yapıyorum demez mi hiç bişey demedim arkamdan bağırıyor, şimdi duş alcaktım on kere giy çıkar yapmak istemiyom diye. . Vrn de o zaman söyle, bi daha bana herşeyi ben yapıom deme dedim. Esas ben yapıyorum herşeyi dedim.. Aah ah yani ne denir bilmiyorum.
Bu arada bi bomba da benim kızdan. Ben de senin gibi dün gece tam 3 saat uğraştım uyutmak için ağlıyo kendini geriyo falan.. En son sinir olup yüzüstü yatağına koydum veee kendisi 2 dk içinde söylene söylene uyudu ben şok boşuna bana eziyet etmiş. İlk kez bçyle uyudu

Canım ben de kaaaç kez konuştum anlıyor aslında anlamıyor değiller fakat ne zaman ne işlerine gelirse öyle davranıyolar. Dün mesela bir sürü şey yaptı bana yardım etti ben söylemeden. O kadar mutlu oldum ki anlatamam. Ama bazen de bi laf ediyo kalbimi öyle bi kırıyor ki. Keşke hep aynı istikrarla yardımcı olsa

BEN DE
Sekiz saat çalışıp geldiğimde yemek hazır sofra kurulu yiyip bir kenara çekilip TV izlemek istiyorum.
Sofra kaldırılmış bulaşıklar yıkanmış çayım demlenmiş meyvem çerezim gelmiş keyifle yiyip içip uykum geldi gidip yatmak istiyorum.
Banyoya , wc girip her seferinde temizlenmiş görmek ama kimin temizlediğini dert etmemek istiyorum.
Annem babam akrabalar misafirler gelsin saatlerce ikramlık hazırlansın , ikram edilsin tonlarca çıkan bulaşığı biri yapsın ben gırgır şamata muhabbet edeyim misafir gidince de evi tertemiz bulmak istiyorum.
Çocukların ödevini takip etsin yemek seçtikleri için her birine ne yer kaygısı çeksin , sürekli isteklerine karşılık versin tertemiz giydirsin uyutsun , okul ders takibini yapsın dışardan etkilenip kötü huylar edinmesini , konuşmasını engelleyecek , abur cubur için, tablet saatlerce ısrarlara karşılık verecek bana dokunmayacak birini istiyorum.
Pazar alışverişim yapılsın , çöpüm atılsın , çamaşırım yıkansın , ütülenip çekmecede giymem için hazırlansın istiyorum.
Hergün ne yiyeceğim düşünülsün alışverişe çıkılsın ama az para harcansın istiyorum.
Her şeyi yapsın ama dırdır etmesin istiyorum.
Hep yüzü gülsün hiçbir yeri ağrımasın hep hizmet etsin istiyorum.
ÇOK ŞEY Mi İSTİYORUM...(alintiii)

Aynı yavrum ya ne kucakta duruyor doğru düzgün ne yerinde duruyor Ne ana kucağında duruyor o kadar zor oldu ki anlatamam Ne yapacağız böyle acaba:))))
Bilmiyorum canım ya eşimle de takistik sinirden. Vücudumda agrimadik mmkare kalmadı. Uyurken kucağımda uyanıkken kucağımda halısında durmuyor donencesine koyuyorum oradan da bana bakıyor mamasini içmiyor oyyyyyyy

Öyle bir tarif etmişsin ki Çok net .bizde de aynı

Çoook iyi

Ablana benden bu şarkıyı armağan et kabul ederse :) Ankara'dan sevgi ve saygı ile :)

:)))))
Dün ben de atıştım. Uyutamıyor çocupu ya da çocuk uyanıyor bilemiyorum artık. Bana fenalıklar geldi. Bütün gün bir saat uyudu gece de 8 saat kesintili uyudu. E ben napayımm kocaya sarıcamm tabii :)))
Neyse sonra iyi o zaman sen uyut dedi bana ... gece ben uyuttum uyudu çocuk.. Saat 3 te şappadanak açtı bizim oğlan gözleri, aldık yatağımıza of of of yani çocuklar adamlarla boşatcaklar bizi çok fenalar :)))

Ay gerçekten ne güzel özetlenmiş. Tam olarak bu

Valla ya herşeyi bize sorgulatır oldular.. Ne zormuş çocuk bakmak her anlamda

Ya Senin koca mıydı çoraplarını çıkarttıran? Senin kocan da çok fena anacığım :)))
Evet benimki giydirtiir çıkarttırıır ama çocuk olduğundan beri hiç bişey yap diyemiyor. Yani bi zahmet!!! Ya biz çocukluğumuzdan beri birlikteyiz, birbirimize nazımız acayip geçiyor(du) taa ki çocuk olana kadar hahah eskiden hiç bişey koymuyodu ki severek yapıyordum o da alışkın. Şimdi ilginin hrpsi bebeğe gidincee o da bi boşluğa düştü..
He şöyle bişey var krşke alıştırmasaydım ama dediğim gibi o zamanlar koymuyodu hiç bişey

şu sira elleri hep agizda ya ondan olmustur canim. Ben hic kontrol etmedim ben de bakayim... Bizde olunca aft pek acimiyor sadece oraya bir sey degerse veya asitli/cok sicak bir sey yiyince acir, bebisin acimiyordur insallah

katiliyorum canim. Helal olsun gercekten. Biz 6 kardesiz, anneme pes demek diyorum buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…