2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de meme versem nedir ya?! Beynim yanıyor şöyle cümleler duyunca.

Zaten benim şikayetim yapmıyor etmiyor diye değil canım kendi içimde susturamıyorum edemiyorum uyutamıyorum diye. Ona yardım etmiyorsun gibi bi laf söylemedim o yine de sen kızımızın ağlamasını işkence olarak mı görüyorsun diye bana çıkıştı ben sadece yorulduğumu yetemediğimi anlatıyordum. Ama bugün daha iyiyim kız iyiyse bende iyiyim sanırım :)
Kizlar biz hastanedeyiz .Oglumun atesi var ve ishal.Tahlil icin kaka yapmasını bekliyoruz yok yapmiyor .Yatış verecekti ben istemedim .Off dua edin.
Geçmiş olsun canım ateşi kaç?
Ahh bu erkekler yaa.. Verseydin sende çocuğu canım biraz dinlenseydin söyleyeceğini söylemiş zaten.

Ben her seyi yiyorum suan. Gun geliyor, gaz yapacak bir sey yememis olssm da gaz sorunu yasiyoruz. Olacagi varsa oluyor yani

Canım benin de 3.cocugum ama ablaninkiler kadar ufak değiller biri 12 diğeri 7 yasinda ogullarimin Şu anda ablanın önünde ben saygı ile eğiliyorum asıl 18 aylık ve 3 aylık bebeği var ve okadar iş yapıyor heee hay maşallah maşallah

Ben de meme versem nedir ya?! Beynim yanıyor şöyle cümleler duyunca.
kendi dogurmus kadar yasadi benim lohusaligimi

inan cocuk bakmaktan da anladigi yok. Oglan sirf agliyor diye calpol ates dusurucu verelim diyecek kadar cahil. Birak yatagina aglar aglar susar, bilmem kim de oyle yapiyordu diyecek kadar da vicdan yoksunu. O zaman 3 gunluktu oglum.

Sukurler olsun ki hic birakmadim kucagimdan. Zerre saygim sevgim yok kadina

Parmak uçlarında yürümeyi de ihmal etme canım ...

Onlar hep haklıdır canım ve hep senden daha hassas! Diyecek birşey yok maalesef erkekler bencil.
Gerci benim eşim böyle değil olsaydı ben fena terslerdim, zaten bebeklerim dışında kimseye sabrım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…