- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #71.321
Geçmiş olsun canım hemen toparlar insallahKizlar biz hastanedeyiz .Oglumun atesi var ve ishal.Tahlil icin kaka yapmasını bekliyoruz yok yapmiyor .Yatış verecekti ben istemedim .Off dua edin.
Ben de meme versem nedir ya?! Beynim yanıyor şöyle cümleler duyunca.evet canim ben firsat versem kendi cocuguma baktirmayacakti, sen neden hic yatmadin, cabuk iyilestin diyip durdu. Ben yatacakmisim onlar bebege bakacakmis. Boyle sacma fantaziler kurarken bebegi 5 dk bile vermedim eline, versem zaten agliyordu oglansonunda ben meme versem bende de durmaz mi dedi neyse ki ablam gelmisti, yanimdaydi da ben muhattap olmadim
Benim kv de normalde politik davranir ama dogumda kadinin psikolojisi bozuldu, nedensegorsen bu laflari ummazsin
Çok geçmiş olsun. Inşallah önemli bir şeyi yoktur.Kizlar biz hastanedeyiz .Oglumun atesi var ve ishal.Tahlil icin kaka yapmasını bekliyoruz yok yapmiyor .Yatış verecekti ben istemedim .Off dua edin.
Çok geçmiş olsun cnm yaa, umarım hemen iyileşirKizlar biz hastanedeyiz .Oglumun atesi var ve ishal.Tahlil icin kaka yapmasını bekliyoruz yok yapmiyor .Yatış verecekti ben istemedim .Off dua edin.
Zaten benim şikayetim yapmıyor etmiyor diye değil canım kendi içimde susturamıyorum edemiyorum uyutamıyorum diye. Ona yardım etmiyorsun gibi bi laf söylemedim o yine de sen kızımızın ağlamasını işkence olarak mı görüyorsun diye bana çıkıştı ben sadece yorulduğumu yetemediğimi anlatıyordum. Ama bugün daha iyiyim kız iyiyse bende iyiyim sanırım :)Evet canım biraz fazla şey istiyorsun galiba :) bence sana yardımcı olması çok büyük bir nimet şükretmelisin. Hepimizin uykulaeı bölük börçük oluyor. Ve hiç kimsenin eşi alıp da çocuğa bakamıyor gece boyu zaten imkansız bizi istiyorlar. Bunu yaşamadan da bizi anlamaları imkansız canım malesef
Geçmiş olsun canım ateşi kaç?Kizlar biz hastanedeyiz .Oglumun atesi var ve ishal.Tahlil icin kaka yapmasını bekliyoruz yok yapmiyor .Yatış verecekti ben istemedim .Off dua edin.
Ahh bu erkekler yaa.. Verseydin sende çocuğu canım biraz dinlenseydin söyleyeceğini söylemiş zaten.Eşimden yeni inciler... İşten geldi içeri uyumaya geçti ben tabi mahvolmuş vaziyetteyim çocuk sabah 5 buçukta uyandı ve bu saate kadar kucağımda. Yine bir uyku öncesi krizi esnasında yapma evladım etme çocuğum eeee eee diyorum. Eşim içerden geldi sinirle. Sen bilerek yapıyorsun benim vicdanima oynuyosun hadi bırak çocuğu git diyo.
Yani uyuyan pasazademi uyandırmamak ve vicdanen rahatsız hissettirmemk icin tepki vermemeliyim çocuğun bu durumuna. Veriyorsam da sessizce lütfen fisildayarak
çok geçmiş olsun canım niye olduki birdenKizlar biz hastanedeyiz .Oglumun atesi var ve ishal.Tahlil icin kaka yapmasını bekliyoruz yok yapmiyor .Yatış verecekti ben istemedim .Off dua edin.
Ben her seyi yiyorum suan. Gun geliyor, gaz yapacak bir sey yememis olssm da gaz sorunu yasiyoruz. Olacagi varsa oluyor yaniMerhaba hanımlar, ağustos annesiyim kızım 80 günlük. Sizlere sormak istediğim birşeyler var. Gaz sıkıntıları geçti mi bebişlerinizin, emziren anneler herşeyi yiyebiliyor musunuz, ben soğan sarımsak fasulye lahana mercimek vs gibi şeyler yiyemiyorum korkumdan. Yoksa emzirdiğim sürece yiyemeyecekmiyim? Birde diş çıkaran bebişler var sanırım 4. ayda mı başlıyor diş çıkarmaları? Hepiniz sağlıkla büyütün yavrularınızı inşallah.
siliyorsan sanmiyorum ogrenecegini canimBen geçmişi siliyordum uzun zamandır telefondan giriyorum öğrenme durumları yoktur yine dimi :)
gecmis olsun canim. Neden yatis vermek istediler?Kizlar biz hastanedeyiz .Oglumun atesi var ve ishal.Tahlil icin kaka yapmasını bekliyoruz yok yapmiyor .Yatış verecekti ben istemedim .Off dua edin.
Canım benin de 3.cocugum ama ablaninkiler kadar ufak değiller biri 12 diğeri 7 yasinda ogullarimin Şu anda ablanın önünde ben saygı ile eğiliyorum asıl 18 aylık ve 3 aylık bebeği var ve okadar iş yapıyor heee hay maşallah maşallahAnkaraya ablama geldik eşim bırakıp gitti yolda telefonu arabaya bağlayıp beyaz gürültüyle uyuttuk paşayı :)) Ablamın 7 yaşında 18aylık ve 3aylık kızları var 8de uyuyan oğlum sesten ve yerini yadırgamasından daha yeni uyudu 8den beri odaya tıkılıp kaldım huuhh Ablama hayret ediyorum 3 çocukla yemektir tatlıdır nasıl yetişiyor çözemedim ben tek çocukla yemek bile yapamıyorum (diğer 3 çocuklularında önünde saygıyla eğiliyorum)
kendi dogurmus kadar yasadi benim lohusaligimiBen de meme versem nedir ya?! Beynim yanıyor şöyle cümleler duyunca.
Geçmiş olsun cnm ins toparlar yavrun.Kizlar biz hastanedeyiz .Oglumun atesi var ve ishal.Tahlil icin kaka yapmasını bekliyoruz yok yapmiyor .Yatış verecekti ben istemedim .Off dua edin.
Canım benim çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşaAllah kuzuyaKizlar biz hastanedeyiz .Oglumun atesi var ve ishal.Tahlil icin kaka yapmasını bekliyoruz yok yapmiyor .Yatış verecekti ben istemedim .Off dua edin.
Geçmiş olsun canım çabuk geçer umarım.Kizlar biz hastanedeyiz .Oglumun atesi var ve ishal.Tahlil icin kaka yapmasını bekliyoruz yok yapmiyor .Yatış verecekti ben istemedim .Off dua edin.
Kizlar biz hastanedeyiz .Oglumun atesi var ve ishal.Tahlil icin kaka yapmasını bekliyoruz yok yapmiyor .Yatış verecekti ben istemedim .Off dua edin.
Kizlar biz hastanedeyiz .Oglumun atesi var ve ishal.Tahlil icin kaka yapmasını bekliyoruz yok yapmiyor .Yatış verecekti ben istemedim .Off dua edin.
Eşimden yeni inciler... İşten geldi içeri uyumaya geçti ben tabi mahvolmuş vaziyetteyim çocuk sabah 5 buçukta uyandı ve bu saate kadar kucağımda. Yine bir uyku öncesi krizi esnasında yapma evladım etme çocuğum eeee eee diyorum. Eşim içerden geldi sinirle. Sen bilerek yapıyorsun benim vicdanima oynuyosun hadi bırak çocuğu git diyo.
Yani uyuyan pasazademi uyandırmamak ve vicdanen rahatsız hissettirmemk icin tepki vermemeliyim çocuğun bu durumuna. Veriyorsam da sessizce lütfen fisildayarak
Onlar hep haklıdır canım ve hep senden daha hassas! Diyecek birşey yok maalesef erkekler bencil.Eşimden yeni inciler... İşten geldi içeri uyumaya geçti ben tabi mahvolmuş vaziyetteyim çocuk sabah 5 buçukta uyandı ve bu saate kadar kucağımda. Yine bir uyku öncesi krizi esnasında yapma evladım etme çocuğum eeee eee diyorum. Eşim içerden geldi sinirle. Sen bilerek yapıyorsun benim vicdanima oynuyosun hadi bırak çocuğu git diyo.
Ben hepsini söylüyorum yüzüne biliyo zaten burda ona giydirdigimivalla benim odum kopuyor chrome dan gecmise bir baksa aramiz bozulur resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?