2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Başladım ben. Yoğurt veriyorum 5 gundur

Biz bu hafta yoğurtla başlıyoruz. Bir hafta sonra da tarhana çorbası. Bütün ay sadece bu ikisi. Önümüzdeki ay sebzelere geçiş.
Neden başladığı ile ilgili bir şey dedi mi doktor? Başlangıç olarak muhallebi dedi bize. Üç kuralı dikkate alınarak sonrasında yoğurt ve meyve suyu var. Bir ay sonra liste değişecekmiş. Kafam çok karıştı benim bu ek gıdayla ilgili. Erken diye hiç araştırma falan yapmadım. Gözümde çok büyütüyorum galiba.

Biz bu hafta yoğurtla başlıyoruz. Bir hafta sonra da tarhana çorbası. Bütün ay sadece bu ikisi. Önümüzdeki ay sebzelere geçiş.
Benim dr. hiç kafama yatmadı aslında seninki daha mantıklı geldi bana ama ben ilk hafta havuç, sonra yoğurt, sonrada tarhana düşünüyorum.

Benimki sadece mama yiyor canım zaten öğün olarak vermiyoruz tam. Tadım şeklinde ilerlediği için öğün olması 6. Aya falan denk gelir. Benim dr ayrıntılı anlatmadı hicbiseyi ufacık bir liste verdi elime o kadar

Canım bence bebişin diş çıkaracak onun huzursuzluğu var muhtemelen

Bana o kadar çok şey anlattılar ki bugün he deyip geçtim . Sonradan sorarım artık . Günde 8öğün mama veriyordum ben şimdi 3öğünü ek gıda olacak. Blw ile ilerleyecek birde. O ne kadar isterse zorlama yok.

1 bucuk saattir felegimiz sasti .Sakin sakin uyutmaya çalışıyordum. Bir ciglik kiyamet mesaiye giden kocami cagirtacak kadar caresiz birakti beni oglum
Neredeyse karsinin ziline basip yardim edin diye ağlayacaktım ki hic samimiyetim yok .Cocuk atesten acayip bir hal aldi.
Neyse esim geldi yardim etti filan .Tam uyuttuk yataga koyduk kapi tikladi.Bir baktim apartman gorevlisi .Esime acmayalim dedim .Ayip olur dedi hayir olmaz demeye kalmadi gitti acti .Ve adamla 10 dk sohbet etti .
Bu kadar mi dusuncesiz olur bi insan .Neymis aidat istemis .Ee verdin tamam 2 dk .Geri kalan 8 dk niye adamla lak lak yapiyon
Mesaiyi bırakıp niye geldin eve cocugu once uyutup sonra uyandırmak icin mi
Cok guzel kavga edecektim ise geri gitti

Eet canım aynen onlar iyi oldu mu biz de çok iyi oluyoruz her ne kadar uykusuz ve yorgun da olsak

Eşler dengesiz canım takılma o yüzden bizimkide ders çalışıyo kitabın sayfasını bir çevirdi çocuk zıpladı ayağımda ben o kitabı yedirmeden kaybol dedim diğer odaya geçti. Bizim kızda dün ağlama krizine girmişti seni çok iyi anlıyorum Rabbim şifa versin tüm kuzulara

Amin canim insallah hepsi mışıl mışıl huzurla uyusun .
Zaten hastaneden sonra kv ye gittik .Ayri odada uyuttum ama kucagimda tutuyorum.Bizi merak etmis geldi acti kapiyi .Benimki cit ciksa uyanir ve uyandi da.Her gun ayni konularda uyari yapmaktan ben utaniyorum artik.

Çok haklısın cnm, koca milleti işte yapıyorlar umarım iyi bir gece geçirirsiniz

Kızlar bugün oğlum 4 aylık oldu tam. Ama acaip ıkınıyor geçen gün kakasında kan olunca buradan bi arkadaş hatırlayamadım çatlakta olabilir deyince dikkat ettim durmadan ıkınıyor ve mosmor oluyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Birkaç gündür yapıyor bunu. Acaba gazı mı var ? Ağlamıyor ama huzursuz uykuya dalma da sıkıntı yaşıyor ıkınmaktan.

kac gunde bir kaka yapiyor canim? Bizim doktorumuz 3 gunu gecince fitil oneriyor. Kabiz mi oldu yoksa gazi mi var?

uyusun yeterki noktasına geldim ve sanırım hepimiz öyle
aynen, ben asla yanimda yatirmam diyordum. 2 ay yatirmadim da gercekten. Sonra cocuk yatagina koyarken istisnasiz uyanmaya basladi. Oncesinde ta salondan odaya getirirdim, gozunu acsa da geri uyurdu. Uyumamaya basladi.

İnatlasana kadar aldim yanima. Babasi da zaten dunden merakliydi gece bizden ayri ve deliksiz uyumaya, arkasina bakmadan kacti odadan

ayagimda sallamayi deniyorum oyle uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…