2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar hepinizden Allah razi olsun .Sabahtan mizmizdi.Atesi vardi .Islak pamukla sile sile 38 küsur biseye düştü. Dus aldirmadim suyu ayarlayamam bir anda düşer diye .Elim ayagima dolasti .Uykusunda inliyordu .Sonra su gibi kaka yapti.Ama sirf su ve defalarca yapti. Götürdük hastaneye.Kendi dr u yoktu .Dr rota olabilir dedi ..Gozleme aldi surekli atesini ölçtüler. Calpol vermistim cikarken 1 c k .1 saat sonra düştü.
Ama kaka yapmayi kesti tahlil veremedik .Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim .2 3 saat bekledik yapmadi .Tekrar gitmek zorunda kalcaz.
Bu arada kalbindeki aciklik kapanmis cok şükür.

Kızlar ben bu zamam kadar hiç bebek gelişimi, uyku eğitimi ve ek gıdaya geçişle ilgili henüz kitap almamıştım, daha doğrusu bebekle ilgili hiç kitap almadım şimdide ne alacağımı bilemiyorum. Tracy hogg'un hangi kitabını alayım mesela bana tavsiye verebilir misiniz?

Cık cık cık, cahilliğin bu kadarı bazıları bizi bizimle bıraksın, hiç ellemesin bizi ya. Cidden ne saçmalıklar söylemiş öyle.

Canın çok grçmiş olsun.. Düştü mü ateşi daha iyi mi?
Sagol canim .Ara ara yukseliyor .Bu gece nobet tutcaz gibi.Yaa kendi dr u da degildi anlayamadim kadini .Bi yatis vercem diyor niye diyorum cevaplamiyor .Gozlemdeyken o kadar bekledik yapmadi kaka gidin madem yaparsa getirin dedi .Hic tatmin olmadim .Aylik kontrolüne 6 gun kaldi .Kendi dr umuza soracaklarımi sordum .Coguna cevap alamadim .Boyunu ölçmedi mesela .Kendi dr muz devit i 3 ten 2 damlaya düşürecekti bakip .Bakmadi direk devam dedi.Demiri sordum saglik ocagi verir dedi.Ya vermesinde degilim. Ihtiyaci var mi yok mu

Off bayılacam artık...
Annem yanımdaydı ve kızıma bakıyodu. Dün itibariyle iki haftalığına memlekete gitti. Kızım da bugün o kadar huysuz ki yalnızlığımızı böyle kutlamaya karar verdi sanırım bağıra bağıra ağlıyor ya. Hiçbir şekilde sakinleşmiyor. Bağıra bağıra ee ee söylüyorum onun sesini bastırınca susuyo. Boğazlarım ağırdı artık bugündür bağrışıyoruz kızımla

Ya canım demirle ilgili verilen takviye koruyucu doz olduğu için direkt veriyorlar. Yani demir deposunu doldurmak zor sanırım bebişlerde o yüzden çok takılmıyor doktorlar.. Bazısı tahlil istiyor bazısı hiç istemiyor; benim doktorum da istemedi. Devit de aynı şekilde doz zaten çok az veriliyor bıngıldak kapanması, kemik gelişimi için...
Onlar ayrıntı...boy ölçmesi filan da öyle. İshali ateşi geçsin de inşallah boyunu kendi doktorun ölçsün.

Yatış neden yapmak istedi ishal diye mi acaba? Ya da özel haatane tabii ticari mi düşündü acaba?

Oğlum sürekli mizildaniyor sürekli kucakta her yerim ağrıyor artık bakıyorum dis mı var diye yokkkkk psikolojim yerlerde

Aynı yavrum ya ne kucakta duruyor doğru düzgün ne yerinde duruyor Ne ana kucağında duruyor o kadar zor oldu ki anlatamam Ne yapacağız böyle acaba:))))
Kızlar bizde de durum aynı iki gündür biberon istemiyor mama istemiyor. Gündüz uyumuyor yatırdığım an basıyor çığlığı. Sadece kucakta rahatlıyor. Ne oldu bu bebelere acaba

Bebeğini mama ağırlıklı ya da mamayla besleyen anneler. Ek gıdaya ne zaman geçiyoruz? Bugün doktor kontrolümüz vardı. Mama ağırlıklı besleniyor diye ek gıdaya başlıyoruz dedi. İki sayfa dolusu kağıt verdi hemşireye yoğurdun nasıl yapılacağından başladı her şeyi anlattı.Erken değil mi?

Kan ilacını ben sordum doktora kullan dedi. Arkadaşların da dediği gibi koruyucu doz veriliyor zaten. 9. ayda tahlil yapılıyor o zaman karar veriliyor devam edilip edilmeyeceğine

Biz 6 da geçeceğiz

Başladım ben. Yoğurt veriyorum 5 gundur

Biz bu hafta yoğurtla başlıyoruz. Bir hafta sonra da tarhana çorbası. Bütün ay sadece bu ikisi. Önümüzdeki ay sebzelere geçiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…