2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bir ogunde kac cc mama veriosun kac aylik bebis

Kendisi madem bu kadar vicdan yapıyor o zaman elini taşın altona koyup yorgun da olsa alıp biraz çocuğu aeni dinlendirse ya. Ama nerdr o beyin bunlarda

4 ayda 1 pogaca yapayim dedim firin bozuldu fise taktigimiz anda salter atiyor
Evlenirken 180 tl ye aldigimiz firinin şuan 500 tl ye satilmasina kac puan
Yuh ya herşeyin fiyatı uçuyor ben tr de en son alışveriş yapıp yiyip içtiğimde geçen seneydi o zaman bile fiyatlar pahalı geliyordu.. Ben 10 liraya karnımızı dışarda doyurabildiğimiz zamanlarda kalmışım..

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzuma

Ben her seyi yiyorum suan. Gun geliyor, gaz yapacak bir sey yememis olssm da gaz sorunu yasiyoruz. Olacagi varsa oluyor yani
Aynen canım çok dikkat ettiğim zamanlarda da oluyordu gaz. Artık hareketlendiler ben de hemen hemen herşeyi yiyorum artık.. Kendileri çıkarıyorla iyi kötü gazlarını

kac gunde bir kaka yapiyor canim? Bizim doktorumuz 3 gunu gecince fitil oneriyor. Kabiz mi oldu yoksa gazi mi var?
Kaka hergün yapıyor canım bazı günler 4 e kadar çıkıyor kaka sayısı. Sanırım gazı var. Gazı kaka sanıyor ıkınıyor galiba garibim. Alnına kadar morarıyor valla.

Mucize çözümler kitabı var bende o şimdiler için daha çok diğer kitaplarını araştırmam lazım ama yazarın anlatımı güzel beğendim ben .Ayrıca elimde bağırmayan anneler - fıtrat pedojisi -geliştiren anne babalar kitapları var bu konuyla alakalı olarak , fıtrat pedogojisini okuyorum şu sıralar oda her çocupa yaradılışına uygun davranmayı konu alan bir kitap yani Hz Yusuf karakterinde bir çocuğunuz varsa Fatih (FSM) karakteri beklemek haksızlık olur tarzında ..

ladycry demlicaykeyfi kızlar sizde süt alerjisi vardı değil mi? Siz rota aşısı vurdurdunuz mu? Dr ali fuat serpen süt alerjisi olan bebeklerde rota vurmayı önermiyorum demiş. Benim oğlumda hafif bi alerji var ama neye olduğu kesin değil. Hatta tam alerji olup olmadığından da emin değil doktorumuz deniyorum dedi. Şimdi vurdurmasam alerjisi de yoksa allah korusun rotaya yakalanırsa vicdan yaparım acaip. Ne yapayım bilemedim.????

Canım bence yaptır ne zararı olucak ki aşı sonuçta?! Geç bile kalmışsın yaptırmakta Ve önemli bir hastalık yani. Neye dayanarak önermiyor acaba doktor? Ben hiiç duymadım öyle birşey.

Çok teşekkürler canım

Bu çığlıklar ne zaman bitecek acaba? Ne yapsam mutlu edemiyorum. Atağın sonucu iyi olsa bari.

Bu bahsettiğin kitap Hatice Kübra tongarin kitabı mı
nevesta81 bende de mucize çözümler var ama o daha çok yeni anne baba olmuş kişiler için ilk 3 ay daha çok işine yarardi farklı kitaplarını dene bence.

Ben geç kaldım birşeylere sanırım ama ancak normale dönebildim yani uyku egitimi icinde geç kaldıysam yandım ben.

Ben geç kaldım birşeylere sanırım ama ancak normale dönebildim yani uyku egitimi icinde geç kaldıysam yandım ben.
Uyku eğitimi her zaman verilir ona geç kalmadin canım. Uyku icin kitap istiyorsan iyi uykular tatlı rüyalar kitabını alabilirsin. Kim westin kitabi. Epey ayrıntılı şekilde eğitimi anlatıyor. 6. ayda başlıyor zaten ona göre eğitim ama öncesinde de yardımcı olacak çok güzel şeyler anlatıyor. Hem de eğitim için kimseye para vermene gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…