2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bence yaptır ne zararı olucak ki aşı sonuçta?! Geç bile kalmışsın yaptırmakta Ve önemli bir hastalık yani. Neye dayanarak önermiyor acaba doktor? Ben hiiç duymadım öyle birşey.
Evet canım kakada lökosit çok yğksekti 3. Aydan beri yapamadık aşıyı sarktı bu aya zorunlu olarak

Traccy Hogg-bebek bakım sorunlarına mucize çözümler
Tansu oskay-uykusuz anne kalmasın
Sinem öZen Canbolat- 0-6ay bebeğimle oynuyorum
Şermin Yaşar-kötü alışkanlıklara iyi öneriler
Şermin Yaşar- başlarım şimdi anneliğe
Ayşe Öner- hamilelik Doğum bebek bakım kitabı
Saniye bencil Kangal-korkma iyi bir annesin
Ece kumkale-hassas anne
Sinem gergen akınal-bebeğiniz uykuyu çok sevecek

Benim okuduklarım bunlar canım. Şermin Yaşar’ın Ece kumkale’nin ve saniye bencik’in kitapları konuşma dilinde ve rahatlatıcı kitaplar. Hamileyken okudum 2kere :) traccy,Ayşe Öner ve tansu oskay ın kitapları bilgilendirici. Arada açıp bakıyorum ben okuyorum yine.
Ek gıda konusunda da bu çocuk aç kitabını almak istiyorum.

Yine zor bir gun oglumla beni bekliyoruz.Babamizin sehir dışından misafiri var .Gezip tozacaklar .Aksam da bizde kalacak .Neyse ki esini getirmiyor adam .Değilse biz de sürüklenecektik dışarıya.
Esim yemegi dışarda yedirecek tamam onda sorun yok .Ama çayın yanina bir seyler yapayim diyorum .Ilk kez geliyor.Sadece ıslak kek yapsam cerezle filan mi koysak yoksa milfoyden börek mi yapayim sizce ?
Esim 1 de cikcak evden .Daha ev temizlenmedi ,markete de gitcez

suan 2 icecek 10 tl.dir herhalde, o da bazi yerlerde 1 icecek o fiyata tabi, degisiyor

S Susammmmm da var canim laktoz intoleransi.

Yalnız başına bebek bakan özellikle gazlı veya kolik bebek bakan arkadaşlar önünüzde saygıyla eğiliyorum Bugün itibariyle sizi anlamış bulunuyorum.
annen memlekete gitmisti dimi =) Allah kavustursun canim.

Boyle işte, 40dan beri yalnizim dostlarim yalnizim yalniz sarkisiyla yasiyorum pazartesileri esimden cok ben sendroma giriyorum

evet canim, ben de okudum, bagirmayan anneler de cok guzel.

Tansu Oskay in kitabını merak ediyorum canım nasıl sence? Uygulanabilir bir şeyler mi anlatiyor

hazir disari cikmisken ekler falan alin bence canim. Zaten dunden yorgunsun firsat bulursan dinlen, dus al, kafani dinle bence. O da lezzetli bir sey sonucta (burada yazar cikolatanin cazibesine kapilip gidiyordu)

Kek daha az yorar seni diye düşündüm.

Bence sadece kek yap canım. Bebeğin hastaydı anlayışla karşılarlar zaten olmadı yanına pogaca alırsınız bide.

Kızlar, ben ilk 2,5 ay bebekle ayrı odada yattım , babasının keyf gayet yerinde idi. Sonra bu böyle olmaz deyip onun türlü türlü ertelemelerinden sonra anne yanı beşikle yatak odasına döndüm, 1 ay olmadı henüz . Bizim oda biraz küçük. Eşim sürekli öf pöf havasız deyip gece kalkıp cam açıyor falan . Geçen gece gitti başka odada uyudu. Neyse mesele o değil . Şimdi perşembeden beri benim bebiş hasta. Bu sabah babası diyor ki çocuğa temiz hava lazım, aynı odada uyumayalım (süre belirtmiyor tabi). Ben kırıldım açıkcası çünkü sırf çocuk için dediğini düşünmüyorum. Sabah bu düşüncemi de kendisine söyledim. Ayrıca ilişkimiz iyice kankaya bağladı ve bundan rahatsız görünmüyor. Ben uzun vadede sıkıntı olacağını düşünüyorum. Onun dışında bana ufak tefek yardımcı olan ve anlayışlı bir insandır.
Sizce bu durumlar normal mi? Siz olsanız napardınız? Ben çocukla yıpranıyorum , bir de eş böyle yapınca yalnızlığım iyice artıyor

Valla canım bizde de o uyuma düzeni sürekli değişiyor. Benim kızın beşiği var yatak odasında Doğduğundan beri yanımızda ama ben sabaha karşı kızın odasına geçiyorum, çünlü çok sık uyanmaya başlıyor orda daha rahat ediyorum ve havasız oluyor gerçekten bir süre sonra bunalıyorum Eşim bizden hiç rahatsız olmuyor ona kalsa seste uyur gitmeyin falan diyo öbür odaya ama ben rahat edemiyorum öyle. Onun sışında kankaya bağlama olayı bizde de var maalesef.. Nedenini ben de bilmiyorum pek ama zate onu düşünemiyorum da şuanki önceliğim bulduğum her fırsatta uyumak eşim de bunun farkında... Belki o yüzdendir diyorum

Siz kek diyince hic ugrasmamaya karar verdim. Zira kahvalti ettik,evi süpürdük,camasir astık derken saat 12 oldu. Daha yerler silinecek toz alinacak .Markete gitmekten vazgectim.Hava soguk olmasa kanguruyla giderdim ama cok soguk .Cocugu da çıkarmak istemiyorum.Amaan saldim gitti .Yaşadığım stres yetiyor bir de misafir stresiyle ugrasamiyacam
hazir disari cikmisken ekler falan alin bence canim. Zaten dunden yorgunsun firsat bulursan dinlen, dus al, kafani dinle bence. O da lezzetli bir sey sonucta (burada yazar cikolatanin cazibesine kapilip gidiyordu)

Kek daha az yorar seni diye düşündüm.

Bence sadece kek yap canım. Bebeğin hastaydı anlayışla karşılarlar zaten olmadı yanına pogaca alırsınız bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…