- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #71.441
hep ayni saatte veremedim canim, kusmayacagi bir ani kolladim. 10 dk kusmamasi gerekiyor. 15 gunlukken kullanmaya basladik, hemen duzelmisti kivranmalari. Suanda biraktiriyor doktorumuz, asamali olarak. Ama hala emerken kivranip uyandigi oluyor. Enteresan bir sey bu gazdemlicaykeyfi sen biogaia hangi saatte veriyordun? Bir de verdikten sonra gaz çıkarmaya başlıyor mu, yoksa birkaç gün kullanınca mı fayda ediyor? Başka bir gaz ilacı kullanmıştım, onu verince 1 saat sonra gaz ve kaka yapıyordu da, acaba bu da mı öyle diye soruyorum.
Gramini nasıl olceceksin? Bebe ne kadar yiyorsa o kadar veriyorum ben. Bugün bardağın yarısını yedi mesela. Ha bı de poposu pişik oldu hafif de kakada değişiklik bekliyor seni haberin olsunYoğurdu 25 gr gibi başlayıp 1 haftada 125’e çıkarıcam. Her gün 125 sonrasında tarhana da öyle. Sonrasında mama yada anne sütü ne kadar içerse. Keşke şu mama azalsa. İştahlarıda arttı sütüm sadece 2 öğüne yetiyor artık. İflas etçez mama masrafından valla.
Bu bahsettiğin kitap Hatice Kübra tongarin kitabı mı
nevesta81 bende de mucize çözümler var ama o daha çok yeni anne baba olmuş kişiler için ilk 3 ay daha çok işine yarardi farklı kitaplarını dene bence.
Gramini nasıl olceceksin? Bebe ne kadar yiyorsa o kadar veriyorum ben. Bugün bardağın yarısını yedi mesela. Ha bı de poposu pişik oldu hafif de kakada değişiklik bekliyor seni haberin olsun
Eet canım sandalye yontwmi ona ait. Koca bı kitap bayaa bseyler anlatmış ay ay bölmüş öncesinde de rutinler odası düzeni falan. Sonra şu alışkanlığı varsa şunu yapın bu varsa bunu gibi.Hamileyken okumuştum canım güzeldi beğendim. Şimdi tekrar okuyorum.yine rutinleri vs anlatmış ama sevdim ben kitabı. Tabi şimdi daha dikkatli okuyorum hamileyken öyle okumamışım :) ben de kim west in kitabını merak ediyorum. Okudun mu sen canım? Sadece sandalye yöntemi mi var onu mu anlatıyor??
Bizilmki aynı devam ediyor ya, ikinci gün bugün, inşallah az da olsa fayda eder yahep ayni saatte veremedim canim, kusmayacagi bir ani kolladim. 10 dk kusmamasi gerekiyor. 15 gunlukken kullanmaya basladik, hemen duzelmisti kivranmalari. Suanda biraktiriyor doktorumuz, asamali olarak. Ama hala emerken kivranip uyandigi oluyor. Enteresan bir sey bu gaz
İyi olmuş tanıdık birinin olması. Inşallah iyi olur her şey.Şimdi annemlerin yanındayım canım. Burda eski komşumuz alerji doktoru o geldi aklıma. Aradım yarın gideceğiz bakacak. Duruma göre aşıyı vurdurmaya karar verdim. Zor gerçekten ya. Allah sana da kolaylık versin
Ya inşallah gaz olmaz yine bizde gazdan kurtulduk diye seviniyoruz gerçi yoğurtta gaz yapar diğer sebzeleri zaten buharda pişirip veriyoruz. Benim dr.a uyarsam direkt meyvesuyu ile başla dedi kimisi şekerli şeylerle başlarsan sonradan verdiklerini istemez diyor.Havuçta iyi. Hazmı kolay. Arkadaşım yeşil sebzelere geçiş yaptı. Çok fena gaz olmuş bebeğinde gözüm korktu ya daha yeni geçmişti gazları
Ek gıdaya geçince oluyormuş illa pişik
Güzelmiş peki kendimi alıyor yani yatarak mı yoksa oturuyor mu onu anlamadım bide dokun hisset kitaplarına başladın mı ben şimdi idefixte bakıyorum herşeye olduğu gibi bunada geç kaldım sanırım.Kızım için yeni bir oyalama yöntemi buldum derince bir kabın içine yada bir tepsiye mandallarımı yada harf magnetlerimi atıyorum onları tutuyor çıkartıyor , ağzına götürüyor baya oyalanıyor
Güzelmiş peki kendimi alıyor yani yatarak mı yoksa oturuyor mu onu anlamadım bide dokun hisset kitaplarına başladın mı ben şimdi idefixte bakıyorum herşeye olduğu gibi bunada geç kaldım sanırım.
Valla 5 aylık bebegimde ilk defa pişik gördüm popo kisminda öyle soyliyim canım. İki günde bir banyo yaptırırım ve normalde pişik kremlerini hiç kullanmazfdim. Şimdi her defasında kullanıyorum Bepanthol ama gecirmiyor sanırım ya bakalım bir hafta daha böyle devam ederse sudocrem alicam ben de. Popo deliği etrafı daire şeklinde kıpkırmızı. Kaka yapsın ya da yapmasın farketmiyo.NasilYarDiyeyim acaba pişik sürekli olacak mı yoksa ilk geçiş olduğundan mı dersiniz? Bende sudocream ile başlayıp şimdilerde bepanthol baby kullanmaya başlamıştım ama pişik olursa yine o tarz bir krem gerekecek gibi.
C cigdemmm26
Bu arada kızlar kitap önerileri için teşekkürler fırsat bulup tel.i elime alınca ya emziriyor oluyorum yada bir elimde de bebek oluyor hiç yazamıyorum.
Felaket bir atakmış bu Allah beterinden korusun diyorum bütün gün huysuzdular ve sabahta 5 te uyanmıştık derken simdi 18.30 da uyuyakaldılar bakalım kaça kadar uyurlar bilmiyorum.
Bebelerden birinide kendi odalarına yatırdım telsizi ilk kullanışım olacak Allaha emanet inşallah sorunsuz geçer bu gece.
Valla 5 aylık bebegimde ilk defa pişik gördüm popo kisminda öyle soyliyim canım. İki günde bir banyo yaptırırım ve normalde pişik kremlerini hiç kullanmazfdim. Şimdi her defasında kullanıyorum Bepanthol ama gecirmiyor sanırım ya bakalım bir hafta daha böyle devam ederse sudocrem alicam ben de. Popo deliği etrafı daire şeklinde kıpkırmızı. Kaka yapsın ya da yapmasın farketmiyo.
Biz de kucukken mandallarla oynardik o geldi aklimaKızım için yeni bir oyalama yöntemi buldum derince bir kabın içine yada bir tepsiye mandallarımı yada harf magnetlerimi atıyorum onları tutuyor çıkartıyor , ağzına götürüyor baya oyalanıyor
Biz de kucukken mandallarla oynardik o geldi aklima
Masallah prensese.
Ben de her seye dokunduruyorum.Dun giydigim bluz tüylüydü .Allah im nasil sevdi ellerini surekli kolumda gezdiriyor hosuma gitti.
1 haftadir gel gel calisiyoruz .Sonunda bugun istediğimi yapti .Ilk basta ellerini boslukta uzatıyordu .Sonra elime yonelmeyi ogrendi .Elinin biri agzindaysa gel diyince hemen cikarip uzatiyor .Ayaklari da bos durmuyor tabii
Esim pusetten almak icin gel dedi .Ona uzatti ellerini .Sonra ben gel annem gel dedim ellerini ordan cekip bana uzatti
Esim cildiriyor cok sevindim valla
Sağol canım. 6400 gr persentile göre ortalama değerde. İlk ay 75gr almıştı sadece sonrasında 1er kilo aldı da biraz toparladı.Masallah canim kac kilo bebisin guzel beslenior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?