2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Mama aldıkları için biraz daha erken başlıyolar. Her doktor farklı bir liste veriyor.
Mama aldıkları için bağırsakları daha çabuk mu gelişiyor bizim bebişleriniz? Bu konuda çok fikir ayrılığı var ondan bende tereddüt ettim. Bir yandan adam Prof. Ondan daha iyi mi bilcem diyorum bir yandan da diğer doktorlar neden aksini söylüyor diye düşünüyorum. Anksiyetem iyice coştu

Bebeğine kendin bakabilmenin en güzel yanı bu istediğin gibi ilgilenip iklerine yakından şahit olabiliyorsun
Evet maddi olarak zorlaniyoruz ama cok mutluyuz bin şükür .Allah bebisini evde birakip ise giden arkadaşlarımızin yardimcisi olsun

Evet ne oynardık ama burnumuza kulağımıza takardık şapşik gibi sonra canımız acırdı birde :)) , zaten gelişimleri aynı bu bebişlerin aynı zamanda aynı şeyleri yapıyorlar :))
Ben de muhakkak eline birşeyler veriyorum bu dönemcenşm oyuncakları da oluyor ya da seninki gibş evsel şeyler de oyalıyor baya ve hoşuna gidiyor :)

Gramini nasıl olceceksin? Bebe ne kadar yiyorsa o kadar veriyorum ben. Bugün bardağın yarısını yedi mesela. Ha bı de poposu pişik oldu hafif de kakada değişiklik bekliyor seni haberin olsun
Göz kararı. 125 ml kavanoza yapıcam yoğurdu azar azar arttırcam her gün. Hadi ya pişik kremi sürmek lazım o zmn koruyucu olanlardan

Güzelmiş peki kendimi alıyor yani yatarak mı yoksa oturuyor mu onu anlamadım bide dokun hisset kitaplarına başladın mı ben şimdi idefixte bakıyorum herşeye olduğu gibi bunada geç kaldım sanırım.
Geç kalmadın cnm sıkma hiç canını. bende yeni aldım ki hala pek ilgi gösterdiklerini söyleyemiycem.

Güzelmiş peki kendimi alıyor yani yatarak mı yoksa oturuyor mu onu anlamadım bide dokun hisset kitaplarına başladın mı ben şimdi idefixte bakıyorum herşeye olduğu gibi bunada geç kaldım sanırım.
oyle dusunme canim. Bebekler icin illa ozel yapilan nesneler sart degil, mesela ustlerindeki kiyafetler, elleri, gorup dokunduklari degisik seyler hep farkli dokularda. Her seyden kendilerince tecrube kazaniyorlar. Zaten simdiye kadar hepimiz gazla sanciyla ugrastik, temel ihtiyaclarini karsilamaya calistik.

Benim minik bu ara memede uyurken çok çok zorlanıyor. Kayınvalidem bugün ikinci kez ayakta sallayarak uyuttu. Ben sallayınca çığlık çığlığa ağlıyor. Ben mi beceremiyorum. Niye bende uyumuyor sallarken anlamıyorum. Evet sallamak iyi değil ama zaten ayakta emzirirken sallamaktan beter oluyor zıplamaktan. Artık yeter ki uyusun diye her yöntemi deniyorum. Ayakta sallayarak uyusa en azından gaz sancısı azalır diye düşünüyorum. Sadece karnı acıkınca ya da susayınca emerdi. Offf ne zormuş annelik ya.

Emerek uyuyan bebekler annenin baska yontemini kolay kolay kabullenmiyor.Ee sende meme var vermiyorsun beni niye sallıyorsun hesabı. Ama başkası olunca kolay uyutuyor.Hatta uyku egitiminde memede uyuyan bebeklerde egitimi kolaylastirmak icin evde yasayan baska birinin destegi onemli .Seni gorunce meme aklina geliyor hep.

aynen hatta babayla daha guzel oynuyor. Ben= meme veren kadinim onun nazarinda

S Susammmmm kv yardimci olabiliyorsa olsun, uyutsun yani sen de uyursun biraz rahat edersin en azindan. Ne zamandir oturarak uyuyorum diyordun biraz dinlenmis olursun canim...

Ondan uyumuyordur haklısın. Ben de uyumayınca kayınvalideme veririm artık mecburen. Çocuk da ben de yorulduk iyice. Geceleri bır bır ne konuşuyorsunuz diyor kayınvalidem. Durmuyor ki çocuk ne yapayım dedim. Sabah 5e kadar dinledim geçen gün diyor. Ben de 8de uyudum zaten sabah dedim. Ne yapalım torunu uyutmuyor, torununu seven sesine de katlanacak

Çatlagı olan ve karnında hafıf sarkma olan arkadaslar kıloların cogu gıttı ama bu karnım gercekten asırı canımı sıkıyor benım aranızda buna bir cozum bulan oldu mu?

Orda da en fazla 50 dk uyuyup uyanıyor, ondan sonra yine mızırdanıyor, aç diye bana geliyor emerken gözlerini kapatıp gazdan geri uyanıyor.

Canım ilk zamanlar bi süre annem yanımdaydı benim de. O dönemde annem bazen sallayarak uyuturdu fakat ben kaç kere denememe rağmen hiç uyutamamıştım sinir oluyordum. Ama şimdi annem yok ve uyutuyorum. Neyle alakalı çözemedim

Canim gecenlerde benim kiziminda ilk defa pisti islak havlusunu misafirlige gittigimde unutmusum yanima almayi arkadastan rica ettim o da islak mendil verdi dalinin ve aninda pismis. Daha sonra her tuvaletinde ilik suyla poposunu mutlaka yikadim guzelce kurulayip pudra doktum ve ara ara alt acmayi altina serip havalandirdim. Hafiflemisti daha sonra internette fito kremi gordum ondan cekinerek 2 defa surdum aninda gecti sudocrem bi ise yaramadi bende.

On ikideb beri uyumuyor etrafa bakınıyor mama da içmiyor en son saat sekiz buçukta yüz cc içmişti, kaç saat oldu nasıl acıkmaz ve uyumaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…